Chabarovsk – Chanty-Mansijsk 1:2 (kon.) | Vladivostok – Omsk 5:4 (kon.) | Kunlun – Novosibirsk 7:4 (kon.)
Čeljabinsk – Jekatěrinburg 5:2 (kon.) | Toljatti – Petrohrad 0:5 (kon.) | Jaroslavl – Dynamo Moskva 2:1 (po pr.)
Jokerit – Magnitogorsk 1:2 (po pr.) | HC Slovan – CSKA Moskva 0:3 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
0:3 (0:2, 0:0, 0:1)
CSKA Moskva
Neděle 07.01.2018, 17:30 • Aréna Ondreja Nepelu • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Hezký podvečer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je na programu opět ruská KHL, kde finišují boje o play-off. My v rámci toho budeme prostřednictvím tohoto online přenosu sledovat utkání mezi týmy HC Slovan Bratislava a CSKA Moskva. Pojďme si oba celky přiblížit.
     
    HC Slovan Bratislava

    Domácí HC Slovan Bratislava je v tabulce Západní konference na dvanáctém místě se ziskem sedmačtyřiceti bodů a pomalu se hokejistům tohoto celku vzdaluje sen o postupu do vyřazovacích bojů. Na poslední postupovou pozici, tedy osmé místo ztrácejí Bratislavané propastných čtyřiadvacet bodů. Zbývá jim odehrát čtrnáct utkání včetně toho dnešního, ve hře tak mají ještě osmačtyřicet bodů. Ale spíše se jim postup do play-off začíná stávat spíše utopií. Naposledy se Slovanisté utkali doma s finským Jokeritem. Den před Silvestrem zvítězili 3:2. Dnes přivítají hvězdný moskevský celek – CSKA, proti kterému to nebude žádná procházka růžovým sadem.
     
    CSKA Moskva

    Hosté z CSKA Moskva patří jako téměř každou sezónu k TOP KHL. V tabulce ve stejné konferenci jsou na druhém místě za prvním Petrohradem. Na svém kontě mají hokejisté armádního celku 109 bodů a stejně jako Petrohradští mají už jistotu postupu do vyřazovacích bojů. Naposledy se moskevský tým, který je označován jako velmi ofenzivní, utkal s Podolskem na jeho ledě a odtud si odvezl další tři body za vysokou výhru 7:0. K dalšímu venkovnímu utkání tak jedou hráči CSKA Moskva pro další body.
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se naposledy spolu utkaly v září loňského roku a tehdy domácí CSKA Moskva zvítězilo 3:2. Naváží moskevští hokejisté na tuto výhru, nebo naopak Slovan překvapí stejně jako nedávno s Jokeritem?
     
    Československá stopa v utkání

    Jan Buchtele (SBA)
    Jakub Štěpánek (SBA)
    Jakub Sedláček (SBA)
    Tomáš Voráček (SBA)
    Lukáš Kašpar (SBA)
    Tomáš Černý (SBA)
    Michal Řepík (SBA)
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    HC Slovan Bratislava: Štěpánek (J. Sedláček) – Meszároš (C), Sersen (A), Ebert, Després, T. Voráček, Švarný, Bačík – Řepík, Boychuk, Kašpar (A) – J. Mikúš, Co. Genoway, Buchtele – Lamper, A. Šťastný, Garbutt – Skalický, Sádecký, Šerbatov.

    CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – M. Robinson, Kiselevič (A), Marčenko, Nestěrov, Ožiganov, Naumenkov, Blažijevskij – Ničuškin, Grigorenko, Tělegin – Kaprizov, Šalunov, Šumakov – Ljubimov, Andronov (C), V. Žarkov – Okulov, Scott (A), Kuzmenko – Platt.

    Rozhodčí: Gofman, Kislov – Šalagin, Šišlo.
     
    Halou v Bratislavě už zní hymna Ruské federace.
     
    A nyní už také domácí hymna, a sice ta slovenská.
     
    Na ledě ještě probíhá ocenění Jožky Golonky, kterému byl vyvěšen dres do stropu zimního stadionu v Bratislavě a také oslavil životní jubileum – 80. let.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:39
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Jan Buchtele.
     
    00:39
    Hned v úvodu utkání hráli hráči Slovanu v šesti hráčích a dostávají trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Ten odpyká Jan Buchtele. Hosté si tak jako první zahrají přesilovou hru.
     
    01:35
    Hosté se natlačili do útočného pásma, kde se snažili udržet před brankou Jakuba Štěpánka. To se jim ale nepovedlo a hned na to vyhodili domácí puk do bezpečí.
     
    02:30
    Z pravého kruhu vypálil Scott a orazítkoval tyčku domácí branky. Tu poté svou holí poklepal Štěpánek a znovu se Slovan osvobodil.
     
    02:39
    Bratislavané jsou už v plném počtu.
     
    03:54
    Slovan zaútočil před Sorokinem, nakonec se k odraženému puku dostal Ljubimov a poslal ho do bezpečí.
     
    04:20
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení. IGOR OŽIGANOV dostal přihrávku na pravý kruh, odtud vyslal nebezpečnou střelu. Puk po ní proskočil nad levou rukou Jakuba Štěpánka a skončil tak za jeho zády – 0:1. Asistence: Konstantin Okulov, Ilja Sorokin.
    04:20 Igor OŽIGANOV - 0:1
     
    04:30
    Domácí hokejisté se snažili bleskově o odpověď, střela Boychuka ale skončila jen vedle hostující branky. Následně pak do další akce míří znovu hráči moskevského CSKA.
     
    06:18
    Na řadě je první komerční přestávka tohoto utkání.
     
    06:39
    Šerbatov se zbavil Marčenka, nakonec ale domácí útočné pásmo neudrželi a hned poté se na druhou stranu vydali opět Moskvané. Ti jsou od úvodních minut hodně aktivní.
     
    07:15
    Michal Sersen střílel z levého kruhu a po jeho vzdušné střele ukázal efektní semafor Ilja Sorokin, jenž si připsal důležitý zákrok. Po něm je hra přerušena a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    08:26
    V útočném pásmu se opět snažili o další navýšení skóre hosté. Jenže ztratili kotouč a na druhý konec kluziště se řítili domácí hráči. Mikúš ovšem v poslední chvíli se svou střelou selhal.
     
    09:15
    A znovu aktivní Slovanisté, kteří si vypracovali další šanci před Sorokinovou klecí, nicméně i tato situace nebyla branková.
     
    10:07
    Řepík se natlačil před branku Ilji Sorokina, ale nadvakrát ho překonat nedokázal. Domácí nyní hostům zatápí a nebyli daleko od srovnání stavu skóre.
     
    10:54
    Andrej Šťastný hledal Lampera, druhý jmenovaný ale přihrávku nepřevzal a naopak přišel o kotouč, se kterým už míří hosté zase až před Jakuba Štěpánka.
     
    11:29
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Colby Genoway – 2 min., držení protihráče).
     
    11:29
    Další vyloučení Slovanu. Colby Genoway inkasuje dvě minuty za držení protihráče a už sedí na trestné lavici.
     
    11:44
    K puku ve vlastním obranném pásmu se dostal po vhazování Simon Després a okamžitě bez čekání ho posílá až před Ilju Sorokina.
     
    12:23
    Hosté zatím nevymysleli před Štěpánkem žádnou rozsáhlou akci a toho využili hráči Slovanu k dalšímu vyhození puku daleko od své branky. Hosté tak musí další akci zakládat z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    13:12
    Šumakov si vyměnil kotouč se Šalunovem, druhý jmenovaný pak střílel na domácí branku. Jeho ránu ale zastavila obrana Slovanu, která tak znovu svůj tým osvobozuje.
     
    13:29
    Genoway je na ledové ploše a Slovan je kompletní. Ubránil tak další své oslabení v této části hry.
     
    13:31
    Na řadě je další komerční přestávka. Po ní se bude vhazovat v blízkosti Jakuba Štěpánka.
     
    14:00
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Po akci domácích, která byla neúspěšná se k puku dostali okamžitě hosté a spěchali do rychlého útoku. Poté se v prostoru mezi kruhy odhodlal ke střele GEOFF PLATT a jeho rána zaplula za Štěpánkova záda – 0:2. Slovan tak musí dohánět dvoubrankové manko. Asistence: Valerij Ničuškin.
    14:00 Geoff PLATT - 0:2
     
    15:19
    Eliezer Šerbatov po buly v útočném pásmu spěchal za kotoučem, ale nedostal se k němu. Nyní tak hrozí další nebezpečí v podobě hostů, kteří míří do útočného pásma před branku Jakuba Štěpánka.
     
    16:40
    Michail Grigorenko se proháčkoval až před branku Slovanu. Místo střely těsně před Štěpánkem ale zvolil objížďku kolem jeho branky. Zasunout puk do jeho branky z pravé strany se mu ale vůbec nepovedlo.
     
    17:23
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Zach Boychuk – 2 min., nedovolené bránění).
     
    17:23
    Zach Boychuk dostává dvě minuty za nedovolené bránění a je to už třetí trest pro Slovan. Hosté tak budou mít další početní výhodu k dispozici.
     
    18:03
    Skalický vybojoval puk ve vlastním obranném pásmu a okamžitě ho poslal pryč. Pošetřil tak cenné vteřiny z oslabení domácího celku.
     
    18:32
    Bratislavané hrají své oslabení znovu velmi dobře a do zakončení tak hráče CSKA vůbec nepouštějí.
     
    18:56
    Colby Genoway unikl ve vlastním oslabení, zblízka pak střílel na Ilju Sorokina, ale v obrovské šanci branku hostů netrefil!
    18:56 Šance Genowaye ve vlastním oslabení.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:23
    Boychuk je na ledové ploše a Slovan je znovu kompletní. Ubránil třetí oslabení v první třetině.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je za námi. V ní jsme viděli dvě branky, o které se postarali Igor Ožiganov a Geoff Platt. Slovan měl několik šancí dostat se hostům na dostřel jediné branky, ani jedna z nich ale mezi tři tyče nezamířila. Uvidíme, co nám nabídne další část hry, která začne přibližně v 18:30.
     
    Střely na branku: 6 – 11
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:17
    Michail Grigorenko se proháčkoval až do blízkosti domácí branky. Na levé straně měl volného Tělegina, místo přihrávky ale zvolil střelu, která končí mimo tři tyče.
     
    21:06
    Simon Després nepřesně rozehrál kotouč ve vlastní obranné třetině. I tak ho ale jeden z domácích hráčů zachytil a založil útočnou akci. Na jejím konci byla další hodně nepřesná střela.
     
    21:57
    Na druhé straně byl v těsné blízkosti Štěpánkovy branky Roman Ljubimov, ale protlačit kotouč za jeho záda se mu nepodařilo. Domácí brankář byl pozorný a po ukrytí puku svou lapačkou pak raději přerušil hru.
     
    22:15
    Patrik Lamper se snažil probít podél pravého mantinelu směrem k brance CSKA, ale Roman Ljubimov ho čistě zastavil a obral ho o kotouč. Hra se tak otáčí zpět před branku Slovanu Bratislava.
     
    23:20
    Eliezer Šerbatov vybojoval u mantinelu puk, poslal ho Pavolu Skalickému. Tomu ale v mezikruží sjel z čepele a do výraznějšího zakončení před Iljou Sorokinem se vůbec nedostal.
     
    24:13
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Lukáš Kašpar – 2 min., hákování).
     
    24:13
    Kašpar dostává dvě minuty za hákování a nabízí tak hostům už čtvrtou početní výhodu. Ubrání Bratislavané další oslabení?
     
    24:57
    Ve skrumáži před brankou Jakuba Štěpánka se natlačil v jeho brankovišti Geoff Platt, ale nakonec na něho nevyzrál. Nicméně puk se pak dostal ještě ke Scottovi, ale také jeho střela byla nepřesná.
     
    25:37
    Domácí se dokázali osvobodit a konečně mohli vystřídat svou unavenou čtveřici hráčů. Na ledě je tak čerstvá čtyřka hráčů v tmavomodrých dresech.
     
    26:13
    Kašpar je na ledové ploše a Slovan je znovu v plném počtu.
     
    27:01
    Po zakázaném uvolnění hostů se vhazovalo v jejich pásmu. Hned na to ale o kotouč Bratislavané přišli a poslali ho daleko od vlastní branky.
     
    27:47
    Michal Řepík našel najíždějícího Ivana Švarného z levé strany. Druhý jmenovaný se pak dostal ke střele a trefil síť. Pouze ale tu boční.
     
    28:19
    Juraj Mikúš číhal před hostujícím brankovištěm, k teči po střele svého spoluhráče se ale nedostal. Znovu tak nepřichází kýžená kontaktní branka.
     
    28:45
    Arťom Blažijevskij pálil od modré čáry a před domácí brankou byli připraveni hráči na teč. Jenže do své moci si puk převzal Jakub Štěpánek a přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    29:13
    Ryan Garbutt hledal křížnou přihrávkou Andreje Šťastného, ten ale na puk nedosáhl. Následně pak ale ještě střílel Juraj Mikúš, jeho dělovka však minula branku moskevského CSKA.
     
    30:23
    Sergej Andronov číhal na pravé straně u branky Slovanu. Poté mu přihrávku předložil Vladimir Žarkov. Prvně jmenovaný ale před brankou Jakuba Štěpánka pouze promáchl.
     
    31:21
    Po bekhendovém zakončení Michaila Grigorenka zazvonila tyč domácí branky! Hosté tak nebyli daleko od třetího gólu, který by znamenal klid na hokejky hráčů CSKA.
    31:21 Grigorenko trefil tyč domácí branky.
     
    31:57
    Šerbatov se Sádeckým si prohodili pozici a druhý jmenovaný pak střílel na branku hostů, ale ani tato akce nekončí gólem.
     
    32:39
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Maxim Šalunov – 2 min., podražení).
     
    32:39
    První přesilovka pro Slovan. Šalunov dostává dvě minuty za podražení a už sedí na trestné lavici.
     
    32:59
    Řepík našel svou přihrávkou na pravou stranu najíždějícího Boychuka, ten ale z první netrefil branku hostů. Ti se hned na to osvobozují.
     
    33:42
    Slovan se sám připravil o útočné pásmo. Puk poté získali opět hosté a vyhazují ho až před branku Jakuba Štěpánka.
     
    34:39
    Šalunov je na ledě a první oslabení hosté tedy zvládli a jsou v plném počtu.
     
    35:40
    Kuzmenko si sjel do prostoru mezi kruhy, ale svou střelou nikterak Štěpánka neohrozil. U kotouče tak budou pro následující chvíle zase hráči Slovanu, kteří už míří na opačnou stranu.
     
    36:41
    Kaprizov našel zpoza domácí branky svou přihrávkou svého spoluhráče, ten ale těsně před Štěpánkem netrefil jeho branku. Stále tak domácí drží naději na úspěch v tomto utkání.
     
    37:22
    Ivan Tělegin spěchal znovu do útočného pásma, přihrávka od jeho spoluhráče ale byla na jeho dlouhou hůl a do zakončení se tak útočník Moskvy nedostal.
     
    38:12
    Buchtele číhal na levém kruhu a dožadoval se přihrávky od Řepíka. Ta na něho skutečně mířila, ale do ní vložil svoji hokejku Naumenkov a další akci Slovanu tak překazil.
     
    38:59
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Ryan Garbutt – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:28
    Hosté se ještě dostali do šance před domácí brankou, ale Ničuškin svou střelu poslal jen vysoko nad Štěpánkovu klec.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    I druhé dějství je za námi. V něm jsme neviděli žádnou branku, ale šance na obou stranách ano. Slovan se snažil o kontaktní gól, ten zatím ale nepřišel. Hosté tak stále drží svůj dvoubrankový náskok z první třetiny a mají tak blíže ke třem dnešním bodům. Třetí třetina začne přibližně v 19:15.
     
    Střely na branku: 3 – 11
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:32
    U puku jsou v úvodu třetí třetiny hosté a zakládají tak svou další útočnou akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    41:34
    Colby Genoway si sjel do blízkosti branky hostů, ale jeho následná střela pak končí v moci brankáře Sorokina. Ten tak nejenže podržel svůj tým, ale také udržel své prozatímní čisté konto.
     
    42:23
    Lamper se napřáhl na levém kruhu a jeho střelu znovu chytá Ilja Sorokin. Ten tak své brankoviště drží zuby nehty.
     
    42:52
    Domácí pokračují ve svém útočném tažení i nyní a střela Buchteleho se jen otřela boční konstrukci branky CSKA. Hosté tak stále drží svůj dvoubrankový náskok.
     
    44:12
    Žarkov přišel kousek před útočným pásmem o kotouč díky Ivanu Švarnému a druhý jmenovaný pak sám rozjel další útok Slovanu Bratislava.
     
    44:46
    Ivan Švarný střílel na branku hostů, Pavol Skalický byl před Sorokinem připraven na dorážku, ale mezi tři tyče si puk po opuštění jeho hole, nevešel.
     
    45:50
    Po delší pauze se k puku dostali znovu hráči moskevského CSKA a založili akci před Štěpánkem. Jejich střela byla ale velmi nepřesná.
     
    46:41
    Mikúš poslal puk před brankoviště, kde se snažil dotírat Jan Buchtele, ale bylo to znovu bez úspěchu.
     
    47:05
    Hosté se dopustili zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje před Ilju Sorokina, před kterým se bude za malý okamžik vhazovat.
     
    47:59
    Arťom Blažijevskij střílel od modré čáry a před Stěpánkem pak dorážel jeden z hostujících útočníků. Domácí brankář byl ale pohotový a kotouč hostům sebral.
     
    48:40
    Hned po vhazování v útočném pásmu střílel z levého kruhu Andronov, ale Štěpánek si přichystal další přesný zákrok a podržel svůj tým.
     
    48:58
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Tomáš Voráček – 5 min. + osobní trest do konce utkání, sekání). Trest odpyká Eliezer Šerbatov.
     
    50:19
    Hosté hrají dlouhou přesilovou hru, ve které budou mít šanci navýšit své vedení. Zatím se ale Slovan statečně brání.
     
    51:05
    Domácí hráči už po několikáté vyhazují puk do bezpečí a první dvě minuty oslabení mají za sebou.
     
    51:34
    Sergej Šumakov našel volného Maxima Šalunova, ale druhý jmenovaný poslal kotouč jen vysoko nad branku bratislavského Slovanu.
     
    52:18
    Ebert získal puk v rohu kluziště v obranném pásmu a hned ho poslal až před Sorokina. Další část dlouhého oslabení Slovanu tak domácí hráči zvládli.
     
    53:13
    Hosté obléhají branku Slovanu, zatím se ale k pořádné střele, která by znamenala další přesný zásah, nedostali.
     
    53:40
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Nyní to už ale neplatí. Po delším pobytu v pásmu Slovanu se už hosté prosazují a svou početní výhodu tak využívají. GEOFF PLATT z vrcholu levého kruhu napřáhl ke střele a vymetl v síti domácích pavučiny – 0:3. Asistence: Alexej Marčenko a Arťom Blažijevskij.
    53:40 Geoff PLATT - 0:3
     
    53:58
    Domácí celek je už v plném počtu.
     
    55:22
    Domácí hráči se dostali zpoza branky hostů ke střele, ale zblízka branku hostů Sádecký minul.
     
    56:14
    Hosté si své vedení hlídají a příliš se do útoku neženou. Slovan se ještě snaží o kontaktní branku, znovu ale svou střelu poslal jeden z domácích hráčů mimo tři tyče.
     
    57:06
    Domácí hráči se dostali do další útočné akce, na levé straně střílel Eliezer Šerbatov, ovšem Sorokin se natáhl a svou lapačkou nakonec kotouč chytil. Stále tak drží své čisté konto.
     
    57:43
    Ivan Tělegin střílel v blízkosti branky Slovanu, ale jeho zakončení chyběla větší přesnost.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:48
    Eliezer Šerbatov si nabruslil až před branku Sorokina, ale jeho střela po zemi končí znovu pouze na brankáři hostů. Vypadá to, že své čisté konto už udrží.
     
    59:00
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Konstantin Okulov.
     
    Dnešní utkání sleduje 10 055 diváků. V Bratislavě je vyprodáno.
     
    59:39
    Domácí Slovan se uhnízdil v pásmu hostů, kde na Sorokina mířily další střely, ty ale zase nekončí za jeho zády. Utkání se tak už pouze a jen dohrává.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Hosté nakonec vítězí 3:0 a připisují si tak šestou výhru v řadě. Domácí hráči naopak zůstanou bez bodu a sen o postupu do vyřazovacích bojů se už opravdu hodně vzdaluje. Nyní to už vypadá, že stejně jako loni do play-off neproplují.
     
    Střely na branku: 15 – 34
     
    Československá stopa v utkání

    Jan Buchtele (SBA) 0+0, 0 střel, čas na ledě 12:13
    Jakub Štěpánek (SBA) 31 zákroků, 3 góly, 91,18%
    Tomáš Voráček (SBA) 0+0, 0 střel, čas na ledě 9:13
    Lukáš Kašpar (SBA) 0+0, 0 střel, čas na ledě 11:37
    Michal Řepík (SBA) 0+0, 3 střely, čas na ledě 18:01
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (19:50:43)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 5. Ožiganov (Okulov, I. Sorokin), 14. Platt (Ničuškin), 54. Platt (Marčenko, Blažijevskij)


    HC Slovan Bratislava: Štěpánek (J. Sedláček) – Meszároš (C), Sersen (A), Ebert, Després, T. Voráček, Švarný, Bačík – Řepík, Boychuk, Kašpar (A) – J. Mikúš, Co. Genoway, Buchtele – Lamper, A. Šťastný, Garbutt – Skalický, Sádecký, Šerbatov.
    CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – M. Robinson, Kiselevič (A), Marčenko, Nestěrov, Ožiganov, Naumenkov, Blažijevskij – Ničuškin, Grigorenko, Tělegin – Kaprizov, Šalunov, Šumakov – Ljubimov, Andronov (C), V. Žarkov – Okulov, Scott (A), Kuzmenko – Platt.

    Rozhodčí: Gofman, Kislov – Šalagin, Šišlo

    Diváci: 10 055
    bahis siteleri