Lipt. Mikuláš – Banská Bystrica 4:3 (1:0 po s.n.) | Nové Zámky – Košice 1:2 (po pr.) | Poprad – Nitra 3:4 (kon.)
Detva – Žilina 4:1 (kon.) | Zvolen – Trenčín 3:4 (0:2 po s.n.)
po s.n. (1:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
4:3 (1:1, 0:2, 2:0 - 0:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Neděle 07.01.2018, 16:00 • Titan Aréna - ZŠ Liptovský Mikuláš • Tipos Extraliga (SR) • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím MHK 32 Liptovský Mikuláš.
    Domáci hokejisti zmazali nelichotivú sériu jedenástich prehier v rade. V samostatných nájazdoch rozhodol PATRIK ŠTEVULIAK, ktorý svojim typickým blafákom na backhand vyškolil Lassilu.
     
    59:18
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Famózny záver tretej tretiny. Domáci to skúsili v hre bez brankára a nakoniec z toho vyťažili vyrovnávajúci gól, po tom čo RICHARD RAPÁČ tvrdou strelou prepálil Lassilu. Asistencie: Martin Kriška, Marek Uram.
     
    52:12
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Zápas sa poriadne dramatizuje. Mikulášania dokázali v početnej výhode znížiť na rozdiel jedného gólu. Nestarnúca legenda MAREK URAM zakončil z pravej strany, puk síce trafil Lassilu do masky, no následne skončil v jeho bráne. Asistencia: Martin Kriška.
     
    30:43
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia teraz vyškolili súpera. Pohľadná akcia končí gólovou koncovkou MATEJA GIĽÁKA, ktorý už iba dorazil puk do poloprázdnej Hollého brány. Asistencie: Gullaume Asselin, Éric Faille.
     
    21:19
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia sa dostávajú do vedenia. GUILLAUME ASSELIN sa natlačil pred Hollého, ktorého aj prekonal. Gól si ešte rozhodca overil, no správnosť jeho verdiktu potvrdil aj videorozhodca.
     
    14:51
    Banská Bystrica dala gól!
    Obrovské zaváhanie mikulášskej obrany. Vo vlastnom oslabení. Surový od mantinela našiel nabiehajúceho IVANA ĎATELINKU, ktorý sa dostal do nájazdu a zoči-voči Hollému tvrdou strelou vyrovnáva na 1:1. Asistencia: Tomáš Surový.
     
    00:47
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Mikulášania sa v posledných zápasoch trápili najmä v presilovkách, no v dnešnom zápase využívajú už po pár sekundách hneď prvú príležitosť. Huna síce spomedzi kruhov trafil betóny Lassilu, no následne sa dostal k dorážke RICHARD RAPÁČ, ktorý sa už nemýlil. Asistencia: Rudolf Huna.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 1. Rapáč (Huna), 53. Uram (Kriška), 60. Rapáč (Kriška, Uram), rozh. náj. Števuliak – 15. Ďatelinka (Surový), 22. Asselin, 31. Giľák (Asselin, Faille)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Langhammer (LMI)
    0:0   Faille (BBY)
    2. série:
    0:0   M. Sukeľ (LMI)
    0:0   Asselin (BBY)
    3. série:
    0:0   R. Rapáč (LMI)
    0:0   Bartánus (BBY)
    4. série:
    0:0   Brittain (BBY)
    1:0   Števuliak (LMI)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý – Pacalaj, Tabaček, Suchý, Kurali, Mezovský, Nádašdi, Grüdling, Nemec – Števuliak, Langhammer, Huna, J. Sukeľ, Paukovček, R. Rapáč, Uram, M. Sukeľ, Kriška, Uhrík, Piatka, Laco.
    HC´ 05 Banská Bystrica: Lassila – Ďatelinka, Kubka, Rosandič, Sedlák, Gélinas, Aliu, Delisle – Brittain – Surový, Bortňák, Bartánus Bubela, Gabor, Asselin, Faille, Giľak, Róth, Češík, Kabáč.

    Rozhodčí: Snášel, Orolin – Smere, Stanzel
    bahis siteleri