Rennes – PSG 2:3 (kon.)
konec
Stade Rennes
2:3 (0:1)
Paris Saint-Germain
Úterý 30.01.2018, 21:05 • Roazhon Park, Rennes • Francouzský Ligový pohár • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:05.
     
    Krásný úterní večer, vítám všechny příznivce fotbalu. Francouzský pohár dospěl již do semifinálové fáze, o postup do finále bude dnes usilovat Rennes, které přivítá na domácím stadionu supersilné PSG.
     
    Stade Rennes FC

    Rennes obsadilo v minulé sezoně konečnou devátou pozici a to znamená, že je letos klub ze západu Francie bez pohárové Evropy. Ani letošní ročník Ligue 1 nezahájili Sarr, Andre, Mubele Dnombe a spol. vůbec dobře. V prvních čtyřech zápasech se probojovali jen ke dvěma bodům za nerozhodné výsledky v Troyes a s Dijonem. Zlom přišel až s angažováním Tomáše Koubka z pražské Sparty. S příchodem Koubka se Rennes dokázalo vyhoupnout až na aktuální osmou pozici. Rennes pomohla především série osmi zápasů v řadě s jedinou prohrou.

    O víkendu se však tým reprezentačního brankáře příliš nepředvedl. Na trávníku Dijonu překvapivě prohrál 1:2.

    Rennes se do semifinále francouzského poháru probojovalo po třech velmi těsných zápasech. Nejprve Rennes porazilo Dijon 2:1, poté až po penaltovém rozstřelu Marseille. Ve čtvrtfinále poté vyzrál tým Tomáše Koubka na Toulouse výsledkem 4:2.
     
    Paris Saint-Germain F.C.

    Tým z hlavního města Francie se musel v minulém ročníku Ligue 1 sklonit před Monakem, v Lize mistrů čekal francouzský celek také více než "jen" osmifinálové vyřazení Barcelonou. V letošní sezoně myslí pařížský tým ještě mnohem výše! V létě totiž majitelé sáhli hluboko do kapsy, přivedli z Barcelony hvězdného Neymara a z mistrovského Monaka také superstar loňského roku Kyliana Mbappého.

    V nové sezoně byl tým okolo hvězdného Neymara dlouho neporažen, drtil jednoho protivníka za druhým, až přišel zápas ve Štrasburku, kde PSG senzačně prohrálo 1:2. Stejným výsledkem PSG padlo i na trávníku Lyonu. O víkendu už se vše vrátilo do zajetých kolejí, kdy pařížský celek přejel 4:0 Montpellier.

    PSG bylo nasazeno až do osmifinále. Právě v něm si poradilo se Štrasburkem 4:2, následně ve čtvrtfinále přehrál Amiens 2:0.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    07.01. 2018 Rennes – PSG 1:6
    16.12. 2017 Rennes – PSG 1:4
    01.02. 2017 Rennes – PSG 0:4
    14.01. 2017 Rennes – PSG 0:1
    06.11. 2016 PSG – Rennes 4:0
     
    Úvodní sestavy:

    Stade Rennes FC: Diallo – Traoré, Gnagnon, Gélin, Baal – Bourigeaud, Prčič, André, Khazri, Sarr – Gourcuff
    Náhradníci: Koubek – Sakho, Brandon, Siliki, Bensebaini, Hunou, Danzé

    Paris Saint-Germain FC: Trapp – Meunier, Marquinhos, Kimpembe, Berchiche – Verratti. Rabiot, Pastore – Di María, Mbappé, Neymar
    Náhradníci: Aréola – Diarra, Nsoki, Cavani, Lo Celso, Kurzawa, Nkunku.
     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Semifinále Francouzského Ligového poháru tak může za několik málo okamžiků začít.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Hostující hráči rozehráli první poločas ze středového kruhu. Ihned přišel nákop na Di Maríu, ale Argentinec byl od balonu až příliš daleko.
     
    3
    U středové lajny byl faulován Meunierem Sarr. Rennes tak mohlo s klidem rozehrát svou první útočnou akci. Khazri dokázal uvolnil Sarra, ale ten byl proti přesile před vápnem sám a o balon bleskově přišel.
     
    4
    Pastore ztratil míč ještě na vlastní polovině, domácí toho ale nedokázali dokonale využít. Zmatky před vápnem PSG zažehnal až přihrávkou na Trappa Kimpembe.
     
    5
    Ángel Di María hledal přízemní přihrávkou v pokutovém území Neymara, ale argentinsko-brazilská spolupráce nevyšla podle představ, Gelin skvěle odkopl před pařížským útočníkem.
     
    6
    Tentokrát rozehrál útočnou akci PSG Marquinhos. Dlouhý nákop kapitána hostujícího celku zpracoval Di María, ale ani druhý centr v krátkém čase jinak přesnému Argentinci nevyšel.
     
    7
    PSG se hned od úvodu usadilo na útočné polovině. Kimpembe našel přihrávkou Neymara, ten ještě připravil pozici pro centr Pastoremu, ale pas do vápna stačil před Mbappém odvrátit na rohový kop Gnagnon.
     
    8
    Rohový kop favoritům zápasu vůbec nevyšel. Naopak na druhou stranu se hnal s míčem Bourigeaud. Jeho postup však končí u hranice pokutového území PSG útočným faulem.
     
    9
    Sarr to zkusil individuálně. Střela krajního záložníka Rennes však neměla gólové parametry a končí daleko od přední tyče Trappovy branky.
     
    10
    Pastore kombinoval na levé straně s Berchichem. Následně se dostal k míči i Mbappé, ale byl bleskově poslán k zemi Traorém. Hlavní rozhodčí však faul nepíská a Rennes tak může vhazovat.
     
    11
    Ismaila Sarr se prezentoval dalším rychlým postupem k brance PSG, ale Meunier ho stačil předběhnout a ještě mu čistě sebrat balon od kopaček. Domácí celek se rozhodně favorita v úvodu nezalekl.
     
    12
    Rennes vybojovalo autový vhazování v blízkosti pokutového území soupeře. Khazri však dlouhý aut do šestnáctky nezvolil, raději uvolnil Andrého, který zkusil vypálit z pětadvaceti metrů, ale Trapp znovu zasahovat nemusel.
     
    13
    PSG zatím nemá kudy útočit. Neymar si vyměnil míč s Pastorem i Mbappém, ale poté musel přihrávat až k Marquinhosovi.
     
    14
    Diallo v domácí brance lehce zaváhal. Brankář Rennes si dal míč až příliš daleko od nohy a musel hodně přidat, aby alespoň odkopl míč před napadajícím Mbappém.
     
    15
    Nyní se pokusil o centr do vápna na Neymara Pastore. Jeho pokus však vůbec nešel na největší hvězdu pařížského celku, Diallo hlídal situaci a jen pustil míč vedle své branky.
     
    16
    Rennes se snaží ihned po zisku míče upalovat na útočnou polovinu. I nyní to zkoušel Prčič, ale u středové lajny byl zastaven velmi snadno Kimpembem.
     
    17
    Lídr Ligue 1 si vybojoval rohový kop. Gourcuff stačil odhlavičkovat míč z vápna, poté přišel další rychlý kontr, který ale nedospěl až do zakončení. Rennes se však udrželo u balonu.
     
    18
    Neymar skvěle odebral míč Prčičovi, poté se snažil průnikovou přihrávkou rozběhnout Mbappého, ale míč narazil jen do Gnagnona.
     
    20
    Dvacet minut prvního poločasu zatím vážnější šanci před jednou z branek nenabídlo. Di María dokázal získat míč v nadějné pozici, ale poté Argentinec nepřehrál posledního obránce a následný centr už je nepřesný.
     
    21
    PSG je stále nastěhováno na útočné polovině. Berchiche si udělal prostor na levém kraji, poté vybídl k centru Mbappého, který však narazil s míčem do skvěle postaveného Traorého.
     
    22
    Verratti s Rabiotem chtěli přihrát střed trávníku, ale ani jednomu z hráčů se to kolmou přihrávkou nepodařilo. Rabiotův pas navíc končí až u Dialla.
     
    23
    Ke slovu se dostalo také Rennes. Sarr uvolnil Baala, který osamocen centroval do vápna, ale před Trappem byli jen hráči pařížského celku.
     
    24
    Pro balon si došel až k půlící lajně Neymar. Po zásahu Rabiota zůstal na trávníku ležet André, ale akce PSG ještě pokračovala. Před vápnem odvrátil hrozící nebezpečí Gelin.
     
    25
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Tak to je šok! PSG mělo tlak, ale ke střelám se nedostávalo. Nyní chtěl přejít k vápnu THOMAS MEUNIER, který si ale neporadil ihned s prvním bránícím hráčem. Balon mu však skočil znovu na kopačku a poté Belgičan parádně umístil střelu za zády domácího brankáře.
    25. MEUNIER - 0:1
     
    26
    Rennes se pokouší rychle odpovědět, ale před vápnem zaúřadoval Marquinhos, který odzbrojil Gourcuffa.
     
    28
    Traoré znovu zajel až příliš tvrdě do Neymara a je napomínám hlavním rozhodčím. PSG pokračuje v nastaveném trendu v držení míče na polovině soupeře.
     
    29
    Kimpembe se dostal s míčem až do těsné blízkosti vápna domácího celku, následně ale ztratil nadějnou pozici Verratti. Na druhou stranu pádil s balonem Sarr, který si chtěl vymodlit pokutový kop, ale po skoku ve vápně naopak dostává žlutou kartu za simulování.
     
    30
    Po půlhodině hry vede PSG o jednu branku. O tu se postaral Thomas Meunier parádní, ale i trochu šťastnou střelou. Rennes nyní šlo do útoku díky Bourigeaudovi, ten však s míčem doputoval jen k rohovému praporku.
     
    32
    Útok PSG založil Adrien Rabiot, francouzskou spolupráci s Mbappém překazil Gelin, ale odkopl balon znovu jen na kopačky hostujících hráčů.
     
    33
    Meunier se znovu pokusil o průnik do vápna, ale nyní zkoušel ještě přihrávat pod sebe na Mbappého. Domácí obrana nyní zafungovala skvěle.
     
    34
    Berchiche nyní přecenil schopnosti Neymara příliš prudkou přihrávkou na levé straně. Rennes se však u míče příliš dlouho neohřálo, za PSG však ukončuje akci nepřesným centrem Verratti.
     
    35
    Mbappé si naběhl na Rabiotovu přihrávku do vápna, před sebou však měl Gelina a tak zvolil raději přihrávku za sebe. Tam však číhal na chybu mladého útočníka Gnagnon.
     
    36
    Thomas Meunier zatím nemá příliš práce s obranou a tak se snaží útočil. Belgický krajní obránce přešel přes Sarra, poté hledal Di Maríu, ale akce znovu končí na hostující nepřesnosti.
     
    37
    Také Ángel Di María si poradil se Sarrem, ale následnou přízemní přihrávku nasměroval jen do obránce. Rennes však jen odkoplo balon k hostujícím hráčům.
     
    38
    Po dalším zblokovaném centru měl k dispozici rohový kop Di María. Argentinec hledal na zadní tyči Pastoreho, ale souhra spoluhráčů z reprezentace končí nezdarem. Di María centr přetáhl do autu.
     
    39
    Míče se dotkl po dlouhých minutách také Kevin Trapp. Nepřesnou přihrávku na Gourcuffa nasměroval na svého brankáře zpětnou přihrávkou Marquinhos.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svého závěru. PSG stále drží míč na útočné polovině, ale přes obrannou hradbu domácího týmu se nemůže probojovat.
     
    41
    Di María měl na pravém kraji spoustu prostoru, předvedl přesný centr do vápna, ale v souboji o míč si pomohl Neymar rukou. To neuniklo ani hlavnímu rozhodčímu, který akci PSG zastavuje.
     
    42
    Marco Verratti ztratil míč u středového kruhu. Velmi rychle na to zareagoval Gourcuff se Sarrem. Právě hrotový útočník Rennes se dostal s míčem až do vápna, ale z úhlu již Trappa ohrozit nedokázal.
     
    44
    Rennes před pauzou dostalo míč do sítě. Hlavní rozhodčí se však šel ještě poradit s videorozhodčím a branku neuznává. Neymar v útoku neuspěl a z toho vznikl rychlý kontr domácího celku. V pokutovém území PSG se dostal k balonu Wahbi Khazri, který si ještě potáhl Meuniera a poté zakončil do protipohybu Trappa.
    44. Neuznaná branka domácího týmu
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase dvě minuty.
     
    45+2
    Ve druhé minutě nastavení si PSG ještě vybojovalo rohový kop. Po odraženém míči se opřel do míče Di María, ale jeho dělovku dokázal Diallo vyrazit nad břevno.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    Dvě nastavené minuty uplynuly a první poločas tak končí. PSG mělo dlouho navrch, ale ne a ne si vytvořit brankové šance. Rennes se skvěle bránilo a nepouštělo favorita na postup do finále ligového poháru ke střelám ani z větší vzdálenosti. Až přišel útok Thomase Meuniera, který se zničehonic zkusil prosmýknout do vápna. To se mu nepodařilo, ale míč se mu odrazil přesně proti noze a Belgičan ho z voleje umístil za zády Bezmocného Dialla. Minutu před pauzou se už Rennes radovalo z vyrovnání, ale hlavní rozhodčí se byl po brance Khazriho poradit s videorozhodčím a gól pro dotek ruky hráče Rennes neuznal.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 22:07.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Gourcuff, přichází Sakho.
     
    46
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Rabiot, přichází Lo Celso.
     
    47
    Střídající Sakho začal pořádně zostra. Po jeho průniku do vápna se rozehrával rohový kop. Následně po centru do šestnáctky se domácí dožadovali odpískání pokutového kopu za ruku Neymara, ale hlavní rozhodčí nechává hru pokračovat.
     
    49
    PSG se už dostává do své tradiční kombinace. Kimpembe se zapojil do rozehrávky, našel Neymara, který byl ale obklopen hned dvěma bránícímu hráči.
     
    50
    Lo Celso hledal průnikovou přihrávkou mezi dvěma obránci Neymara, ale hvězdný útočník se zapomněl v ofsajdové pozici.
     
    51
    Také PSG dostalo míč do sítě, ale skóre se nemění. Po nepřesné rozehrávce Gelina se dostal k míči Mbappé, který skvěle umístil střelu k tyči. Hlavní rozhodčí však po spolupráci s videorozhodčím píská ofsajd francouzského mladíka.
     
    52
    Di María se po delším čase objevil u míče. Argentinec dnes není úplně ve své kůži, znovu přidal jen nepřesnou přihrávku na několik metrů. Jeho chybu musel hasit faulem Lo Celso.
     
    53
    Neymar skvěle vykombinoval s Berchichem levou stranu. Po centru Neymara se domácí zmohli jen na odkop na rohový kop. PSG pokračovalo rozehrávkou jen do kombinace.
     
    54
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Tentokrát se už skóre mění. PSG sice rozehrálo rohový kop do kombinace, ale MARQUINHOS zůstal v pokutovém území připravený na hlavičku. Na zakončení hlavou nedošlo, po střele Rabiota vyrazil míč Diallo jen před hostujícího kapitána, který už měl jednoduchou úlohu.
    54. MARQUINHOS - 0:2
     
    56
    Po přestávce se útočná síla PSG začíná projevovat naplno. Neymar uvolnil na levé straně sprintujícího Berchicheho, který z úhlu pořádně vystrašil Dialla.
     
    57
    Diallo byl znovu v problémech. Baal mu poslal příliš pomalou malou domů a domácí brankář musel hodně spěchat, aby nedovolil Mbappému zakončovat.
     
    58
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    PSG po přestávce drtí svého soupeře. Po podklouznutí Di Maríi už to vypadalo, že se hosté k útoku nedostanou, ale míč se odrazil k nohám GIOVANIHO LO CELSA, který z velkého úhlu překvapil Dialla. Ještě za domácím brankářem byl připraven zakončovat Mbappé, k tomu se ale už míč nedostal.
    58. Lo CELSO - 0:3
     
    61
    Ve středovém kruhu sestřelil Mbappé Sarra. Domácí ofenzivní záložník se rychle skácel k zemi. Hlavní rozhodčí si znovu na pomoc zavolal video. Po konzultaci s videem je Mbappé vyloučen.
     
    63
    Sarr je stále ošetřován na hrací ploše.
     
    64
    Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Sarr, přichází Hunou.
     
    65
    Na trávníku se pořádně přitvrzuje. Nyní sestřelil Prčič rozběhnutého Di Maríu. Argentinec je na tom mnohem lépe než před malou chvíli střídající Sarr. Přesto dostává Prčič žlutou kartu.
     
    67
    Rennes se ani proti deseti protihráčům nedokáže udržet u balonu. Nyní si pomohl dalším faulem Bourigeaud.
     
    68
    Lo Celso se zjevil u míče na levé straně. PSG stále kombinuje, nepouští soupeře do tlaku. Verratti na středu trávníku obešel Andrého a poté našel Neymara.
     
    69
    Neymar však ztratil balon v nebezpečném prostoru a toho chtěl využít k rychlému přechodu Prčič. Dlouhá přihrávka na Bourigeauda je však nepřesná.
     
    70
    Po zblokované střele Prčiče rozehrávali domácí rozhový kop. Trapp musel jít v malém pokutovém území do souboje, který však ke smůle Rennes vyhrál.
     
    71
    Hamari Traoré fauloval rozběhnutého Neymara a je za to potrestán žlutou kartou.
     
    72
    Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Khazri, přichází Siliki.
     
    73
    Neymar zkusil překvapit Dialla volným přímým kopem na přední tyč, ale domácí brankář byl připravený na vše a Neymarovu střelu bez razance bez problémů ukryl do rukavic.
     
    74
    Neymar se vydal do pokutového území proti dvěma obráncům. Brazilec si stačil pokrýt balon před bránícím Gnagnonem, stačil i vypálit, ale střela jde mimo tři tyče.
     
    75
    Berchiche se nyní ocitl s míčem jako krajní obránce až před Neymarem. Následně ale přišla hrubá chyba Rabiota a k balonu se dostali také domácí hráči.
     
    76
    Po sklepnutí Hunoua se dostal ke střele v nadějné pozici André. Domácí kapitán však netrefil míč vůbec čistě a Verratti mohl s klidem zpracovat míč a ještě se nechat faulovat napadajícím Sakhem.
     
    77
    Benjamin Bourigeaud se pokoušel prudkým centrem najít Sakha, ale znovu se mýlit. Míč končí daleko za útočníkem Rennes a Trapp tak může rozehrávat od své branky.
     
    78
    Neymar si chtěl před vápnem pohrát hned s dvojicí obránců, ale to se mu nepodařilo. Pokud by hostující útočník uspěl, mohl by zakončovat zcela osamocen.
     
    79
    Velká šance na snížení. Bourigeand tentokrát centroval po trávníku, na přední tyči minul balon Hunou, následně se mohl pokusit zakončovat i Siliki, ale ten už na balon projíždějící v malém pokutovém území nedosáhl.
     
    80
    Prčič získal míč po nepřesné nahrávce Neymara. Domácí záložník vysunul Sakha, který se dokázal s míčem bleskově otočit čelem k brance, ale následná střela pravou nohou již jde nad břevno.
     
    81
    Verratti byl ve středu pole faulován Andrém, ale hlavní rozhodčí ponechal PSG výhodu. Hosté se však do útoku příliš nehnali.
     
    82
    Hunou protáhl Trappa. Střídající Adrien Hunou si zpracoval míč na levé straně, poté si ho navedl více do středu a vypálil na vzdálenější tyč. Trapp však s lehkostí chytá.
     
    83
    Diafra Sakho se dostal do jasné šance. Zcela osamocen mohl zakončovat, ale Trapp výborně vyběhl a míče vyrazil na rohový kop.
     
    84
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Di María, přichází Nkunku.
     
    85
    Hunou znovu donutil Trappa k výbornému zákroku. Po střele z pravé strany musel hostující brankář natáhnout své tělo k levé tyči.
     
    86
    A další neuznaná branka Rennes! Po parádní přihrávce za obranu se dostal míč k zadní tyči, kde byl zcela volný André. Jeho skluz dopravil míč do sítě, ale je pískán ofsajd.
     
    86
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Nyní už se mohou domácí radovat doopravdy. DIAFRA SAKHO si naskočil v klubku hráčů na přesný centr z levé strany a hlavou ho umístil ke vzdálenější tyči. S parádním zakončením už nic nezmohl ani Kevin Trapp.
    86. SAKHO - 1:3
     
    87
    Siliki ve středu pole sestřelil skluzem Rabiota a je za to odměněn žlutou kartou od hlavního rozhodčího.
     
    88
    Hráčům PSG dvoubrankové vedení nestačí. Nejprve se před vápnem uvolnil Neymar, ale přes Gelina se ke střele neprosadil, poté pálil Lo Celso, ale ani jeho střela se mezi tři tyče nepodívala.
     
    89
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Rabiot, přichází Diarra.
     
    90
    Diarra se vydal na útočný výlet, ale těsně před vápnem ho čistě připravil o míč André. Následně se však PSG vrátilo do kombinace po chybě Prčiče.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty.
     
    90+2
    Hunou si chtěl vyšlápnout na bránícího Meuniera, ale střelec první branky celou situaci zvládl skvěle, když soupeře nenechal jít do volného prostoru.
     
    90+3
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Rennes dramatizuje samotný závěr druhého poločasu. Střela Andrého se ještě neujala, ale následně se balon odrazil přesně proti noze SANJINU PRČIČOVI, který parádně napálil míč k pravé tyči. PSG bude mít ještě v posledních sekundách druhé půle co dělat.
    90+3. PRČIČ - 2:3
     
    90+3
    Neymar si pomohl rukou v souboji s Prčičem a dostává žlutou kartu. Rennes má stále šanci na vyrovnání.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Pařížský velkoklub nakonec potvrzuje roli velkého favorita s postupuje do finále Francouzského Ligového poháru. Na trávníku Rennes vítězí tým okolo hvězdného Neymara 3:2.

    PSG si postupem prvního poločase vytvářelo tlak, ale střely nepřicházely. Vše prolomil až Thomas Meunier, který trochu se štěstím poslal odražený míč z voleje za záda bezmocného Dialla. Ještě před poločasem dostal míč do sítě také Khazri, ale jeho branka nebyla uznána pro dotek ruky při zpracování. V úvodu druhé půle naplno prokázal lídr Ligue 1 svou sílu v útoku. Nejprve se prosadil z dorážky Marquinhos, následně také střelou z velkého úhlu střídající Giovani Lo Celso a zdálo se, že je rozhodnuto. Po hodině hry byl však vyloučen za faul ve středovém kruhu Kylian Mbappé a Rennes se dostávalo více a více do útoku. Před minut před koncem snížil na 1:3 hlavičkou Diafra Sakho, ve třetí minutě nastavení pálil přesně k tyči Sanjin Prčič, ale ani to na rozjeté PSG nestačilo.

    Tým Tomáše Koubka, který do dnešního zápasu z lavičky nezasáhl končí v semifinále. Pařížský celek se může těšit na finálového soupeře, který vzejde ze souboje Monaka s Montpellier.
     
    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 7:1. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 3:2. (23:05:27)

    Vít Schück

    Branky: 86. Sakho, 90+3. Prčič – 25. Meunier, 54. Marquinhos, 58. Lo Celso

    Karty:   29. Sarr (REN), 65. Prčič (REN), 71. Traoré (REN), 87. Siliki (REN) – 90+3. Neymar (PSG)   61. Mbappé (PSG)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 7:1. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 3:2.
    Stade Rennes: Diallo – Traoré, Gnagnon, Gelin, Baal – Bourigeaud, Prčič, André (C), Khazri (72. Siliki), Sarr (64. Hunou) – Gourcuff (46. Sakho)
    Náhradníci: Koubek – Sakho, Brandon, Siliki, Bensebaini, Hunou, Danzé

    Paris Saint-Germain: Trapp – Meunier, Marquinhos (C), Kimpembe, Berchiche – Verratti, Rabiot (89. Diarra), Pastore (46. Lo Celso) – Di María (84. Nkunku), Mbappé, Neymar
    Náhradníci: Aréola – Diarra, Nsoki, Cavani, Lo Celso, Kurzawa, Nkunku
    bahis siteleri