Paderborn – Bayern 0:6 (kon.) | Leverkusen – W. Brémy 4:2 (po pr.)
konec
SC Paderborn 07
0:6 (0:3)
Bayern Mnichov
Úterý 06.02.2018, 18:30Německý pohár • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy

     
    A máme tady závěrečný hvizd. Bayern Mnichov nastoupil v hodně silné sestavě a nenechal vůbec nic v náhodě. Celé utkání jednoznačně kontroloval hru a dominoval, čož také potvrzuje skóre. Po prvním poločase byl stav 3:0 pro bavorský manšaft, ale netrvalo to dlouho a padly další branky. V druhém poločase řádili nové posily na hřišti, konkrétně Franck Ribery a Cerantino Tolisso. První jmenovaný se výrazně podílel na posledních dvou brankách, u obou si připsal asistenci. To z dnešního přenosu vše, přeji příjemný večer. (20:23:23)
     
    90+0
    Konec zápasu.
    88. Arjen ROBBEN - 0:6
     
    88
    Bayern právě vstřelil branku!
    A šestá branka. Franck Ribéry byl znova u toho a připíše si asistenci. Zničehonic se dostal k brance spolu s ARJENEM ROBBENEM, který vstřelil svůj druhý gól v krátkém časovém období, stačilo mu trefit zcela prázdnou branku.
    86. Arjen ROBBEN - 0:5
     
    86
    Bayern právě vstřelil branku!
    Pátý gól Bayernu Mnichov! Všechno začal nováček na hřišti Frack Ribery, který založil akci svého mužstva. Poté Rudy stopl míč na hranici pokutového území, kde měl ideální pozici k zakončení ARJEN ROBBEN, jeho rána letěla k levé tyči. O vítězství už nikdo nemůže pochybovat.
     
    85
    Bayern se už vůbec nikam nehrne a v poklidu kombinuje u své vlastní branky. David Alaba si pohlídál míč a drží ho na svých kopačkách.
     
    83
    Další akce Bayernu. Do kombinace se dostal Coman spolu s Lewandowkým, ale poslední přihrávka skončila v zámezí.
     
    82
    Sebastian Rudy se porvé zapojil do akce, ale jeho přihrávka letěla mimo hrací plochu.
     
    82
    Žlutou kartu dostává Strohdiek (SC Paderborn 07).
     
    81
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Coman, přichází Ribery.
     
    80
    To měla být branka na domácí straně! Paderborn byl tak blízko! Phillip Tietz se dostal do obrovské tutovky! Z bezprostřední blízkosti mu zbývalo pouze trefit odkrytou branku! Při zakončení ale uklouzl.
     
    79
    Volný kop pro Bayern Mnichov. K míči se postavil hostující brankář, který míč poslal do hloubky hřiště.
     
    77
    Poslední minuty utkání jsou plné nepřesných rozehrávek a ztrát o míč. Ani jeden z celků nepůsobí dobrým dojmem.
     
    75
    A znova se žlutí. David Alaba leží na zemi a nevypadá to, že by měl jen tak vstát, hlavní rozhodčí byl k soupeři nekompromisní a musel šáhnout do kapsičky.
     
    75
    Střídání v týmu SC Paderborn 07: ze hřiště odchází Ritter, přichází Klement.
     
    74
    Tentokrát už to je žlutá karta pro Artura Vidala, jeho ostrý skluz mohl být jinak ohodnocen, toho už by se měl záložník vyvarovat.
     
    73
    Marlon Ritter se zbavil svého soupeře. Zpoza pokutového území se dostal ke střele, ale jeho pokus letěl pouze do náruče brankáře Ulreicha.
     
    72
    Míč se dostal až k Ulreichovi, který se přidal do kombinace.
     
    71
    Standartní situace pro Paderborn. Situace byla rozehrána na krátkou vzdálenost, k míči se nakonec dostal jeden z útočníků, ale jeho pokus letěl nad.
     
    70
    Na zemi se ocitl Arturo Vidal, který toho dnes už schytal požehnaně. Zachoval ale klidnou hlavu a sám se ujal rozehrávky.
     
    68
    Kinsley Coman se uvolnil na levé straně hřiště a vyslal do vápna přízemní centr, který měl mířit na Lewandowského, přihrávka ale nakonec nenašla svého adresáta.
     
    67
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Rodriguez, přichází Rudy.
     
    66
    Střídání v týmu SC Paderborn 07: ze hřiště odchází Antwi-Adjej, přichází Bertels.
     
    64
    Další faul na hostující straně, Arjel Robben teď poměrně hodně protestoval a může být rád, že nedostal žluté napomenutí.
     
    61
    James Rodriguez se provinil faulem a ani neprotestuje.
     
    60
    Arjel Robben prověřil pozornost domácího brankáře. Jeho tvrdá rána z větší vzdálenosti mířila těsně nad horní tyčku! Útočník nebyl daleko gólu.
     
    58
    Po nepřesné střele Lewandowského bude brankář Ulreich odkopávat od své vlastní branky, situaci rozehrál na krátkou vzdálenost.
     
    57
    Ben Zolinski pořádně provětral hostujícího brankáře! Jeho rána z větší vzdálenosti skončil na levé tyči! Domácí fotbalisté byli hodně blízko branky.

    55. Corentina TOLISSO - 0:4
     
    55
    Bayern právě vstřelil branku!
    Kanonáda pokračuje. Bayern Mnichov měl výhodu rohového kopu. James Rodriguez přesně našel hlavičku CORENTINA TOLISSA, který svou hlavičku umístil do levé šibenice.
     
    55
    Velká šance pro Bayern! James Rodriguez založil útočnou akci, potom i sám vystřelil, jeho rána zpoza vápna letěla na vzdálenější tyč, brankář dobře zasáhl!
     
    54
    Coman si dnešní zápas nejspíš vyloženě užívá, nedělá mu problém obejít nejednoho protihráče a poté mu utéct.
     
    52
    Coman a jeho rychlost. To je jedna velká krasojízda. Útočník se zbavil tři hráčů, poté poslal prudký přízemní na centr na Lewandowského, který mířil mimo.
     
    51
    Další rohový kop v pořadí pro Bayern. K míči se postaví Arjen Robben, jeho dlouhý centr skončil až na hlavičce Comana, který ale se do míče úplně ideálně netrefil.
     
    50
    Kingsley Coman měl mnoho prostoru, aby se mohl dostat až do zakončení, svou akci ale zbrzdil kličkou a poté se už obránci dostali na své místa a zasáhli.
     
    49
    Sven Michel byl hodně blízko k brane. Jeho rána zpoza vápna měla správnou razanci, ale jeho byla zblokovaná prvním obráncem, konkrétně Hummelsem.
     
    48
    K míči se dostal Lukas Boeder, který se následně provinil hodně hrubým faulem a vrátil tak zákrok Vidalovi, který teď leží na zemi.
     
    46
    Arturo Vidal se provinil nedovoleným způsobem. Následný centr skončil u Bastiana Schonlaua, který svůj hlavičkový pokus poslal kolem levé tyče.
     
    46
    Střídání v týmu SC Paderborn 07: ze hřiště odchází Wassey, přichází Tietz.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:30.

     
    První poločas skončil a předzápasové očekávání se dokonale naplnilo. Bayern dominuje v každém ohledu a vede o tři přesné zásahy. První gól přišel ve dvacáté minutě, když se Kingsley Coman nacházel přesně tam, kde měl a trefil míč do odkryté branky. Poté vymyslel geniální přihrávku na polského snajpra Roberta Lewandowské, který zakončil na vzdálenější tyče. Těsně před koncem poločasu se prosadil i Kimmich a potvrdil tak jasnou dominanci bavorského celku.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Hlavní rozhodčí bude nastavovat jedinou minutu nad rámec základní hrací doby.
     
    44
    Faul Artura Vidala, bude se zahrávat standartní situace poblíž pokutového území. Následná střela Rittera letěl do pravé šibenice a hostující brankář musel zasahovat!
    42. Joshua KIMMICH - 0:3
     
    42
    Bayern právě vstřelil branku!
    Další branka na hostující straně. JOSHUA KIMMICH si udělal výlet do útoku a naběhl si perrfektně na centr, před brankářem si počínal nekompromisně a poslal míč na bližší tyčku, kolem sebe neměl nikoho a měl dostatek času na zakončení.
     
    41
    David Alaba bude vhazovat poblíž domácí branky. Míč letěl k Rodriguezovi, který se snažil rozehrát na Lewandowského, ale eten nebyl v dobrém postavení.
     
    40
    První žlutá karta zápasu. Hostující obránce se snažil obrat soupeře o míč, ale jeho snažení bylo až moc velké a obdržel první žluté napomenutí.
     
    39
    Bayern kombinuje u své vlastní branky a snaží se postupnou rozehrávkou přejít až do nebezpečného zakončení.
     
    38
    Kingsley Coman se dostal do situace, kde musel čelit hned třemi soupeřům, povedlo se mu je obejít, ale jeho finální přihrávka letěla mimo.
     
    36
    Domácí celek na sebe upozornil po autovém vhazování. K hlavičce se dostal Ritter, ale letěla těsně nad branku.
     
    35
    Robin Krausse byl zfaulován těsně za pokutovým územím a bude z toho přímý kop z dvaadvaceti metrů. K míči se postaví Marlon Ritter. Jeho rána letěla těsně kolem levé tyče.
     
    33
    Pohledná akce Bayernu skončila až před domácím brankářem, bude z toho další roh pro Bavorské hráče. Centr Rodrigueze skončil na hlavičce jednoho z obránců.
     
    32
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Muller, přichází Tolisso.
     
    31
    Mats Hummels se snažil zrychlit hru, dlouhá přihrávka letěla na Robbena, který se ale nacházel v ofsajdovém postavení.
     
    30
    Míč se dostal k brankáři Svenovi Ulreichovi, který míč poslal daleko do hloubky hřiště.
     
    29
    Tak to se moc často nestává, Arjen Robben se rozhodl pomoc s bráněním a šlo mu to opravdu dobře, obral soupeře o míč a vrátil míč k brankáři.
     
    27
    Ojedinělý útok domácího týmu skončil u Hummelse, který svého soupeře odstrčil svým tělem.
     
    26
    Marlon Ritter se dostal k míči v pokutovém území a poslal přízemní centr před hostujícího brankáře. Alaba dobře odvrátil míč do bezpečí.

    24. Robert LEWANDOWSKI - 0:2
     
    24
    Bayern právě vstřelil branku!
    A už je to dva přesné zásahy. ROBERT LEWANDOWSKI využil nadherné přihrávky Comana a objevil se zcela osamocen před brankáře. Z bezprostřední blízkosti poslal míč na vzdálenější tyč. Brankář se natahoval, co mohl, ale byl krátký.
     
    23
    Arturo Vidal dal nekompromisní stopku jednomu z útočníků Paderbonu, jeho skluz byl naprosto perfektní.
     
    22
    Bayern už naprosto dominuje a se soupeřem si takřka hraje, po zblokované střele Lewandowského se bude kopat další roh na hostující straně.
    20. Kingsley COMAN - 0:1
     
    20
    Bayern právě vstřelil branku!
    A střelecký účet dnešního zápasu je otevřený! Nejprve se Thomas Muller dostal do zakončení, poté se míč od brankáře odrazil přímo tam, kde číhal KINGSLEY COMAN a ten si už poradil, stačilo mu trefit odkrytou branku, ve které stáli dva obránci. Bayern se tak zcela podle očekávání ujímá vedení.
     
    19
    Michael Ratajczak se pochlapil a předvedl ukázkový zákrok, skočil do pravé šibenice! Robert Lewandowski se ani teď nezapíše mezi střelce.
     
    17
    Thomas Muller a jeho geniální přihrávka na osamoceného Robbena. Druhý jmenovaný se zase poměrně snadno dostal do vápna, poté nahrával Comanovi, který nemířil přesně.
     
    16
    Robben se vydal do své typické akce. Na pravé straně si předkopl míč až do malého vápna, poté se snažil nahrávat, ale jeho pravačka letěla mimo hrací plochu.
     
    15
    Hráči podstupují hlavičkové souboje uprostřed hrací plochy.
     
    14
    Velká šance pro Bayern! Robert Lewandowski na sebe znovu upozornil a byl osamocen asi metr od brankáře, ke střele nakonec nedošlo, protože se odmával ofsajd.
     
    13
    Centr Robbena letěl hodně dobře na hlavičku Roberta Lewandowského, který svůj namířil pouze těsně kolem levé tyče.
     
    12
    Arjen Robben se ujal míče a rovnou si to namířil k brance, v pokutovém území se snažil zakončovat slabší nohou, ale jeho pokus byl zblokovaný, rohový kop.
     
    11
    A znovu roh. Další centr do pokutového území tentokrát skončil u Kimmicha, který míč poslal do zámezi, tedy již třetí roh v řadě.
     
    10
    První roh u na domácí straně. Centr Marlona Rittera skončil pouze na hlavičce Hummelse, který míč poslal daleko od své branky.
     
    9
    Mnichov kombinuje u své vlastní branky , hosté překvapivě dobře napadají.
    8. Domácí branka neplatí pro ofsajd.
     
    8
    První branka zápasu! Domácí tým se ze standartní situace dostal do zakončení, Bastian Schonlau už se poté radoval z úvodní branky, jeho radost ale překazil čárový rozhodčí, který odmával postavení mimo hru.
     
    7
    Paderborn se dostal do rychlého protiútoku za účelem dostat se do zakončení, ale nakonec byl jeden ze záložníků faulovaný.
     
    6
    Kingsley Coman opět v akci. Tentokrát si prostrčil míč mezi protihráči, ale ani teď se nepotkal s úspěchem.
     
    4
    Bayern už začíná zvýšovat obrátky a získává územní převahu. Alaba se dokázal uvolnit na levé straně, ale jeho centr skončil v náruči brankáře.
     
    3
    První rohový kop zápasu pro Bayern. Situace byla rozehraná na krátou vzdálenost. Arjen Robben poslal centr do vápna, kde hlavičkoval Robert Lewandowski, který svou hlavičkou mířil pouze do dobře postaveného brankáře! První velká šance zápasu.
     
    2
    Kingsley dokázal, že je nesmířně rychlý a předvedl své technické umění, poradil si hned s dvěma protihráči, poté ale ztratil míč u rohového praporku.
     
    1
    V úvodu utkání se daří domácí týmu úspěnšně kombinovat a přešel až k brance, tam ale razantně zasáhl Mats Hummels.
     
    1
    Utkání právě začalo.
    Hráči už jsou na hrací ploše a utkání za pár minut začne

     
    Úvodní sestavy:

    SC Paderborn 07: Ratajczak – Herzenbruch, Strohdiek, Schonlau, Boeder – Krausse – Antwi-Adjej, Wassey, Zolinski – Michel, Ritter.
    Náhradníci: Bertels, Collins, Fesser, Klement, Tietz, Yeboah, Zingerle.

    Bayern Mnichov: Ulreich – Alaba, Hummels, Sule, Kimmich – Rodriguez, Vidal, Muller – Coman, Lewandowski, Robben.
    Náhradníci: Bernat, Rafinha, Ribéry, Rudy, Starke, Tolisso, Wagner..
     
    Bayern Mnichov

    Hosté si podle očekávání vedou doslova skvěle a už od 25.11 je neporažen, prohra přišla na horké půdě Monchengladbach, který doma zvítězil o jednu branku, rozhodující gól vstřelil Ginter. V lize je to samozřejmě prvenství a své soupeře má tým hodně daleko za sebou, druhý Leverkusen ztrácí osmnáct bodů. Bayern měl poměrně náročný los v poháru, ale se všemi si poradil, včetně Dortmundu v osmifinále.Mnichov nenechává nic v náhodě a i tady hraje v nejlepší možné sestavě v čele s Lewandowskim či Mullerem.


    Poslední zápasy týmu:

    Mohuč 0:2 Bayern
    Bayern 5:2 Hofenheim
    Bayern 4:2 Brémy
    Leverkusen 1:3 Bayern
    Bayern 5:3 Grossaspach
     
    SC Paderborn 07
    Dnešní domácí hraje až třetí nejvyšší soutěž, ve které se drží na prvním místě a nejspíš se vrátí do druhé ligy. Paderborn s poháru zažívá hodně povedou cestu a dostal se až do čtvrtfinále, porazil i takové týmy jako třeba prvoligový Ingolstadt. Zápas v 56 minutě rozhodl domácí záložník Zolinski, to byl jediný gól zápasu. Dneska bude tým plnit roli jasného outsidera a nejspíš nikdo neočekává výhru, třeba se ale dočkáme překvapení.

    Posledních pět zápasů:

    Grossaspach 1:1 Paderborn
    Paderborn 5:0 Lotte
    Chemnitzer 0:2 Paderborn
    Hannover 4:1 Paderborn
    Paderborn 1:0 Ingolstadt
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Marek Jašek

    Branky: 20. Coman, 24. Lewandowski, 42. Kimmich, 55. Tolisso, 86. Robben, 88. Robben

    Karty:   75. Zolinski (PDN), 82. Strohdiek (PDN) – 40. Hummels (BAY), 74. Vidal (BAY)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 5:10. Střely mimo: 6:1. Rohy: 4:11. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 9:14.
    SC Paderborn 07: Ratajczak – Herzenbruch, Strohdiek, Schonlau, Boeder – Krausse – Antwi-Adjej, Wassey, Zolinski – Michel, Ritter.
    Náhradníci: Bertels, Collins, Fesser, Klement, Tietz, Yeboah, Zingerle.

    Bayern Mnichov: Ulreich – Alaba, Hummels, Sule, Kimmich – Rodriguez, Vidal, Muller – Coman, Lewandowski, Robben.
    Náhradníci: Bernat, Rafinha, Ribéry, Rudy, Starke, Tolisso, Wagner.

    Rozhodčí: Schmidt M. (Ger)
    bahis siteleri