Paderborn – Bayern 0:6 (kon.) | Leverkusen – W. Brémy 4:2 (po pr.)
konec
SC Paderborn 07
0:6 (0:3)
Bayern Mnichov
Úterý 06.02.2018, 18:30Německý pohár • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
    88. Arjen ROBBEN - 0:6
     
    88
    Bayern právě vstřelil branku!
    A šestá branka. Franck Ribéry byl znova u toho a připíše si asistenci. Zničehonic se dostal k brance spolu s ARJENEM ROBBENEM, který vstřelil svůj druhý gól v krátkém časovém období, stačilo mu trefit zcela prázdnou branku.
    86. Arjen ROBBEN - 0:5
     
    86
    Bayern právě vstřelil branku!
    Pátý gól Bayernu Mnichov! Všechno začal nováček na hřišti Frack Ribery, který založil akci svého mužstva. Poté Rudy stopl míč na hranici pokutového území, kde měl ideální pozici k zakončení ARJEN ROBBEN, jeho rána letěla k levé tyči. O vítězství už nikdo nemůže pochybovat.
     
    82
    Žlutou kartu dostává Strohdiek (SC Paderborn 07).
     
    81
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Coman, přichází Ribery.
     
    80
    To měla být branka na domácí straně! Paderborn byl tak blízko! Phillip Tietz se dostal do obrovské tutovky! Z bezprostřední blízkosti mu zbývalo pouze trefit odkrytou branku! Při zakončení ale uklouzl.
     
    75
    A znova se žlutí. David Alaba leží na zemi a nevypadá to, že by měl jen tak vstát, hlavní rozhodčí byl k soupeři nekompromisní a musel šáhnout do kapsičky.
     
    75
    Střídání v týmu SC Paderborn 07: ze hřiště odchází Ritter, přichází Klement.
     
    74
    Tentokrát už to je žlutá karta pro Artura Vidala, jeho ostrý skluz mohl být jinak ohodnocen, toho už by se měl záložník vyvarovat.
     
    67
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Rodriguez, přichází Rudy.
     
    66
    Střídání v týmu SC Paderborn 07: ze hřiště odchází Antwi-Adjej, přichází Bertels.
     
    60
    Arjel Robben prověřil pozornost domácího brankáře. Jeho tvrdá rána z větší vzdálenosti mířila těsně nad horní tyčku! Útočník nebyl daleko gólu.
     
    57
    Ben Zolinski pořádně provětral hostujícího brankáře! Jeho rána z větší vzdálenosti skončil na levé tyči! Domácí fotbalisté byli hodně blízko branky.
    55. Corentina TOLISSO - 0:4
     
    55
    Bayern právě vstřelil branku!
    Kanonáda pokračuje. Bayern Mnichov měl výhodu rohového kopu. James Rodriguez přesně našel hlavičku CORENTINA TOLISSA, který svou hlavičku umístil do levé šibenice.
     
    55
    Velká šance pro Bayern! James Rodriguez založil útočnou akci, potom i sám vystřelil, jeho rána zpoza vápna letěla na vzdálenější tyč, brankář dobře zasáhl!
     
    46
    Střídání v týmu SC Paderborn 07: ze hřiště odchází Wassey, přichází Tietz.
     
    44
    Faul Artura Vidala, bude se zahrávat standartní situace poblíž pokutového území. Následná střela Rittera letěl do pravé šibenice a hostující brankář musel zasahovat!
    42. Joshua KIMMICH - 0:3
     
    42
    Bayern právě vstřelil branku!
    Další branka na hostující straně. JOSHUA KIMMICH si udělal výlet do útoku a naběhl si perrfektně na centr, před brankářem si počínal nekompromisně a poslal míč na bližší tyčku, kolem sebe neměl nikoho a měl dostatek času na zakončení.
     
    40
    První žlutá karta zápasu. Hostující obránce se snažil obrat soupeře o míč, ale jeho snažení bylo až moc velké a obdržel první žluté napomenutí.
     
    32
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Muller, přichází Tolisso.
    24. Robert LEWANDOWSKI - 0:2
     
    24
    Bayern právě vstřelil branku!
    A už je to dva přesné zásahy. ROBERT LEWANDOWSKI využil nadherné přihrávky Comana a objevil se zcela osamocen před brankáře. Z bezprostřední blízkosti poslal míč na vzdálenější tyč. Brankář se natahoval, co mohl, ale byl krátký.
    20. Kingsley COMAN - 0:1
     
    20
    Bayern právě vstřelil branku!
    A střelecký účet dnešního zápasu je otevřený! Nejprve se Thomas Muller dostal do zakončení, poté se míč od brankáře odrazil přímo tam, kde číhal KINGSLEY COMAN a ten si už poradil, stačilo mu trefit odkrytou branku, ve které stáli dva obránci. Bayern se tak zcela podle očekávání ujímá vedení.
     
    19
    Michael Ratajczak se pochlapil a předvedl ukázkový zákrok, skočil do pravé šibenice! Robert Lewandowski se ani teď nezapíše mezi střelce.
    8. Domácí branka neplatí pro ofsajd.
     
    8
    První branka zápasu! Domácí tým se ze standartní situace dostal do zakončení, Bastian Schonlau už se poté radoval z úvodní branky, jeho radost ale překazil čárový rozhodčí, který odmával postavení mimo hru.
     
    3
    První rohový kop zápasu pro Bayern. Situace byla rozehraná na krátou vzdálenost. Arjen Robben poslal centr do vápna, kde hlavičkoval Robert Lewandowski, který svou hlavičkou mířil pouze do dobře postaveného brankáře! První velká šance zápasu.

    Marek Jašek

    Branky: 20. Coman, 24. Lewandowski, 42. Kimmich, 55. Tolisso, 86. Robben, 88. Robben

    Karty:   75. Zolinski (PDN), 82. Strohdiek (PDN) – 40. Hummels (BAY), 74. Vidal (BAY)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 5:10. Střely mimo: 6:1. Rohy: 4:11. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 9:14.
    SC Paderborn 07: Ratajczak – Herzenbruch, Strohdiek, Schonlau, Boeder – Krausse – Antwi-Adjej, Wassey, Zolinski – Michel, Ritter.
    Náhradníci: Bertels, Collins, Fesser, Klement, Tietz, Yeboah, Zingerle.

    Bayern Mnichov: Ulreich – Alaba, Hummels, Sule, Kimmich – Rodriguez, Vidal, Muller – Coman, Lewandowski, Robben.
    Náhradníci: Bernat, Rafinha, Ribéry, Rudy, Starke, Tolisso, Wagner.

    Rozhodčí: Schmidt M. (Ger)
    bahis siteleri