Vladivostok – Chabarovsk 2:1 (1:0 po s.n.) | Novosibirsk – Čeljabinsk 1:4 (kon.) | Barys – Omsk 3:4 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Jekatěrinburg 0:3 (kon.) | Magnitogorsk – Nižněkamsk 3:2 (kon.) | Ufa – Kazaň 4:2 (kon.)
Toljatti – Soči 2:3 (kon.) | Jaroslavl – CSKA Moskva 2:5 (kon.) | N.Novgorod – Viťaz 2:1 (po pr.)
Petrohrad – Čerepovec 1:0 (1:0 po s.n.) | Spartak Moskva – Dynamo Moskva 4:3 (kon.) | Riga – Jokerit 3:1 (kon.)
HC Slovan – Minsk 4:2 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
1:4 (0:2, 1:0, 0:2)
Traktor Čeljabinsk
Čtvrtek 01.03.2018, 13:30 • Sibir Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Arťom PEŇKOVSKIJ - 1:4
     
    59:59
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hosté stihli přidat čtvrtý gól. Se zvukem sirény kosmeticky upravil skóre do opuštěné brány zakončující ARŤOM PEŇKOVSKIJ. Bez asistence.
     
    58:55
    Výměna brankářů v týmu HK Sibir Novosibirsk: prázdné místo v brankovišti po Alexanderovi Salákovi zaplnil Alexej Krasikov.
     
    56:23
    Realizační tým Sibiru si vyžádal time-out. S blížícím se závěrem řádné hrací doby je to pochopitelné. Salák navíc nezvykle brzy opustil brankoviště. Trenér ale určitě moc dobře ví, co dělá – chce s týmem slavit postup do play-off.
     
    53:37
    Dopředu pak vyrazili hosté a Salák se v brankovišti musel hodně ohánět, aby zastavil rizikový pokus Kručinina. Kdyby se mu to nepodařilo, už by bylo rozhodnuto!
    44:39 Paul SZCZECHURA - 1:3
     
    44:39
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    PAUL SZCZECHURA a jeho jubilejní dvacátá trefa v sezoně posílá Traktor znovu do dvougólového náskoku. Hráče najíždějícího do prostoru před bránou uviděl z pravé strany nahrávající Videll a přesunující se Salák střelu do protipohybu nechytil. Asistence: Linus Videll.
     
    36:35
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Jevgenij Bodrov – 2 min., hákování).
     
    32:22
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Vjačeslav Osnovin – 2 min., nedovolené bránění).
     
    31:57
    Salák (HK Sibir Novosibirsk) znovu problémech a opět je vyřešil jak nejlépe mohl. Šikovně se před něj protlačil Kručinin, nicméně ani nezakončil. Salák totiž po kotouči skočil jako kočka na myš a svou kořist schoval před ostatními lovci do lapačky.
    29:24 Dvojnásobný zákrok betonem na břiše ležícího Saláka
     
    29:24
    Hraje se nahoru-dolů a o gólové situace není nouze. V dobrém světle se ukázal také Saša Salák (HK Sibir Novosibirsk), který vychytal zblízka střílejícího Szczechuru! Kanaďan si gólmana položil na led, ale jeho beton nepřehodil ani nadvakrát.
     
    28:42
    Zyrjanov nadělal Francouzovi problémy bekhendovým pokusem. Po důležitém zákroku se bude vhazovat v obranném pásmu Traktoru. Ještě předtím domácí ze skrumáže nedokázali dotlačit puk do brány, přestože k tomu měli velice blízko.
     
    25:34
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Arťom Borodkin – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    23:29 Rok TIČAR - 1:2
     
    23:29
    Sibir právě vstřelil branku!
    Přesilovku domácí nakonec přeci jen využili. Stalo se tak čtyři vteřiny před jejím vypršením. Francouz měl zakrytý výhled, takže na střelu ROKA TIČARA vůbec neviděl. Jaké bylo jeho překvapení, když se ohlédl za sebe a uviděl puk třepetající se v síťce. Bez asistence.
     
    22:15
    Příležitost na vstřelení kontaktního gólu měl Osnovin. Novosibirský hráč se vynořil zpoza brány, aby ohrozil Francouze nebezpečnou ranou do jeho výstroje.
     
    21:33
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Richard Gynge – 2 min., sevření puku rukou).
     
    14:27
    Domácí postupovali ve dvou na jednoho. Při tomto přečíslení táhl brejk Sannikov, jeho žabka na pravou stranu ovšem nedoskákala, protože do ní vložil hůl poslední hráč.
    07:04 Vitalij KRAVCOV - 0:2
     
    07:04
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Salák inkasuje podruhé. Prudkou střelu sice dokázal vyrazit do strany, ale pak se nechal překonat VITALIJEM KRAVCOVEM. Ačkoliv skórující hráč stál vedle branky, z nulového úhlu chytře trefil Saláka, od jehož ruky se puk odrazil do sítě. Asistence: Jurij Petrov.
     
    06:02
    Nebezpečí vzniklo hned z následujícího útoku Čeljabinsku. Salákem vyražený kotouč totiž získal Videll a z bezprostřední blízkosti se ho snažil zamést pod beton českého brankáře.
    02:49 Alexej KRUČININ - 0:1
     
    02:49
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Traktor využil hned svou první gólovku. Rozehrávku soupeřova mužstva napadající Jakuceňa našel v předbrankovém prostoru špatně pokrytého ALEXEJE KRUČININA, který se trefil k pravé tyči. Asistence: Maxim Jakuceňa.
     
    00:43
    Už v první minutě si šanci vytvořili domácí. Enlund objel Francouzovu bránu a zasouval puk k bližší tyči, beton českého gólmana ale zůstal pevně přikován k ledu a kotouči v cestě do brány zabránil.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 24. Tičar – 3. Kručinin (Jakuceňa), 8. Kravcov (J. Petrov), 45. Szczechura (Videll), 60. Peňkovskij


    HC Sibir Novosibirsk: Salák (59. Krasikov) – K. Alexejev (A), Vereščagin, Morozov, Jermakov (A), Demidov, Ignatovič, Al. Makarov – Zackrisson, Bergström, Enlund – Osnovin, Sannikov, Šarov – Tičar, Sigarjov, Pervušin – Arťomov, Zyrjanov, J. Bodrov (C) – Koňkov.
    Traktor Čeljabinsk: Francouz (Děmčenko) – I. Višněvskij, Borodkin (C), Bailen, Šinin, A. Petrov, Mamajev, Isajev – Polygalov (A), Jakuceňa, Kručinin – Videll, Gynge, Szczechura – Šarov (A), Rybakov, Peňkovskij – Černikov, J. Petrov, Kravcov – Šolochov.

    Rozhodčí: Naumov, Olenin – Novikov, Zacharenkov
    bahis siteleri