Vladivostok – Chabarovsk 2:1 (1:0 po s.n.) | Novosibirsk – Čeljabinsk 1:4 (kon.) | Barys – Omsk 3:4 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Jekatěrinburg 0:3 (kon.) | Magnitogorsk – Nižněkamsk 3:2 (kon.) | Ufa – Kazaň 4:2 (kon.)
Toljatti – Soči 2:3 (kon.) | Jaroslavl – CSKA Moskva 2:5 (kon.) | N.Novgorod – Viťaz 2:1 (po pr.)
Petrohrad – Čerepovec 1:0 (1:0 po s.n.) | Spartak Moskva – Dynamo Moskva 4:3 (kon.) | Riga – Jokerit 3:1 (kon.)
HC Slovan – Minsk 4:2 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
3:4 (3:1, 0:2, 0:1)
Avangard Omsk
Čtvrtek 01.03.2018, 14:30 • Kazachstan Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:00 Semjon KOŠELEV - 3:4
     
    59:00
    Avangard právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné. Hostům risk bez brankáře vyšel a jsou velmi blízko k postupu do play off, což určitě nevidí rádi v Novosibirsku! Po objetí brány našel Maxim Minejev ideálně najetého SEMJONA KOŠELEVA, který z bezprostřední blízkosti dává možná klíčový gól Omsku. Asistence: Maxim Minejev, Maxim Čudinov.
    34:27 Kirill SEMJONOV - 3:3
     
    34:27
    Avangard právě vstřelil branku!
    Tento gól již však platí a Omsku se podařilo dosáhnout kýženého srovnání! Ránu Kugryševa od modré čáry Karlsson vyrazil jen před sebe přímo na hůl KIRILLA SEMJONOVA, jenž puk z bezprostřední blízkosti bekhendem doklepl do sítě. Asistence: Dmitrij Kugryšev, Jevgenij Medvěděv.
    26:48 Danil FAJZULLIN - 3:2
     
    26:48
    Avangard právě vstřelil branku!
    Omsk se prosazuje podruhé v dnešní zápase a přichází tak velmi důležité snížení! Všichni na ledě si nyní mysleli, že Čudinov bude pálit od modré čáry, ale ten místo toho našel prudkým pasem na levé straně DANILA FAJZULLINA, který z velkého úhlu trefuje úplně prázdnou bránu Astany. Asistence: Maxim Čudinov a Jevgenij Medvěděv.
    19:32 Jaroslav JEVDOKIMOV - 3:1
     
    19:32
    Astana právě vstřelila branku!
    Barys v závěru dějství naděluje soupeři gól do šatny! Makljukov dostal kotouč ke zcela volnému JAROSLAVU JEVDOKIMOVOVI, který z mezikruží nahodil puk bekhendem na bránu a ten možná trochu překvapivě skončil až za Furchovými zády. Český gólman nyní asi nebude mít úplně čisté svědomí. Asistence: Alexej Makljukov,
    09:26 Ivan KUČIN - 2:1
     
    09:26
    Astana právě vstřelila branku!
    A tohle je komplikace pro Avangard, protože v krátké chvíli inkasuje podruhé! Roman Starčenko skvěle prostrčil kotouč do útočného pásma, kam se po levé straně vřítil IVAN KUČIN, jenž svou trefou vyhání Šilina z brány. Asistence: Roman Starčenko a Nigel Dawes.
    07:35 Alexej MAKLJUKOV - 1:1
     
    07:35
    Astana právě vstřelila branku!
    Barys však nezůstává dlouho pozadu a začínáme opět od začátku! Vynikající pas ze své poloviny namířil do útočného pásma Michajlis. Po něm se natahovala hned dvojice domácích hráčů a nakonec to byl ALEXEJ MAKLJUKOV, kdo z levého kruhu prostřeluje Šilina v bráně Omsku. Asistence: Nikita Michajlis, Darren Dietz.
    03:08 Kirill SEMJONOV - 0:1
     
    03:08
    Avangard právě vstřelil branku!
    Omsk nabídnutou přesilovku bleskově využívá a dostává se do důležitého vedení! Ilja Michejev našel od modré čáry u pravé tyče KIRILLA SEMJONOVA, jenž si kotouč stáhl před Karlssona, načež zakončil přesně mezi jeho betony. Asistence: Ilja Michejev a Jevgenij Medvěděv.

    Radomír Fukala

    Branky a nahrávky: 8. Makljukov (Michajlis, Dietz), 10. Kučin (R. Starčenko, Dawes), 20. Jevdokimov (Makljukov) – 4. K. Semjonov (I. Michejev, J. Medveděv), 27. Fajzullin (Čudinov, J. Medveděv), 35. K. Semjonov (Kugryšev, J. Medveděv), 59. Košelev (Minejev, Čudinov)


    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Kudrjavcev) – M. Semjonov, Savčenko, Makljukov, Dietz, Lipin, Polochov, Orechov, Ryspajev – Kučin, R. Starčenko, Dawes – Sagadejev, Jevdokimov, Michajlis – Markelov, Grenc, Žajlauov – Gurkov, Danijar, Muratov.
    Avangard Omsk: Šilin (10. Furch) – Meňšikov, J. Medveděv, Minejev, Čudinov, Berezin, Děrvuk, Chochlov – Fajzullin, Stas, A. Galimov – K. Semjonov, Košelev, I. Michejev – Kugryšev, Fisenko, Lemťugov – Chochrjakov, Sundström, Pěrežogin.

    Rozhodčí: Gofman, Oskirko – Viljugin, Šeljanin
    bahis siteleri