Vladivostok – Chabarovsk 2:1 (1:0 po s.n.) | Novosibirsk – Čeljabinsk 1:4 (kon.) | Barys – Omsk 3:4 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Jekatěrinburg 0:3 (kon.) | Magnitogorsk – Nižněkamsk 3:2 (kon.) | Ufa – Kazaň 4:2 (kon.)
Toljatti – Soči 2:3 (kon.) | Jaroslavl – CSKA Moskva 2:5 (kon.) | N.Novgorod – Viťaz 2:1 (po pr.)
Petrohrad – Čerepovec 1:0 (1:0 po s.n.) | Spartak Moskva – Dynamo Moskva 4:3 (kon.) | Riga – Jokerit 3:1 (kon.)
HC Slovan – Minsk 4:2 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
2:5 (1:1, 1:2, 0:2)
CSKA Moskva
Čtvrtek 01.03.2018, 17:00 • Arena 2000, Jaroslavl • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:58 Maxim ŠALUNOV - 2:5
     
    59:58
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Smutná tečka pro domácí za tímto utkáním. CSKA vyhodilo kotouč na druhou stranu, tam si ho dojel Scott a zpoza brány našel MAXIMA ŠALUNOVA, který i přes tíseň doklepl kotouč do prázdné. Asistence: George Scott.
     
    59:07
    Jaroslavl opět v šesti bez gólmana!
    58:52 Valerij NIČUŠKIN - 2:4
     
    58:52
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Ještě, než jsem stačil napsat, že domácí hrají bez brankáře, tak už puk ležel v domácí brance. Po vyhraném souboji si kotouč vzal do parády VALERIJ NIČUŠKIN a z vlastního mezikruží se obloukem trefil do prázdné branky. Bez asistence.
     
    57:46
    Šalunov stáhl hokejku jednoho z domácích k zemi a jde za katr, kvalifikace hákování.
     
    54:13
    Petrov vedl puk v přečíslení 2 na 1, přihrávku zadržel nohou Koledov a domácí vyjeli okamžitě na zteč, Kontiola rozjel kombinaci, kterou řešil Talbot střelou, což byla víceméně chyba, na druhé straně měl dva hráče. Sorokin tak bez obtíží chytá.
     
    47:26
    Během komerční přestávky je vyloučen hostující Šalunov, poslal puk přímo na střídačku bez přispění kohokoliv jiného a má vystaven účet za dvě minuty.
     
    39:57
    Několik střel zblízka mířilo po kombinaci domácí čtveřice hráčů a Sorokin se v brankovišti plácal, jako ryba na suchu, puk brankovou čáru nepřekonal!
     
    37:51
    Další přesilovka pro domácí, přidají třetí gól? Ven jde hostující Šalunov, nechal své koleno v cestě domácímu Kadějkinovi.
     
    31:15
    Domácí napadají aktivně rozehrávku CSKA a odměnou jim mohl být gól, Mosailjov ale puk zblízka do branky nedotlačil! Na druhou stranu se valili dva hráči hostí, ten samý hráč přihrávku před branku ale výtečně vylehl!
    29:13 Valerij NIČUŠKIN - 2:3
     
    29:13
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí již však pokračující tlak neustáli a inkasují! Moskva předvedla krásnou souhru na jeden dotek, kdy vše spustil na levém kruhu Ožiganov křížným pasem na Petrova, který vyšperkoval akci další přihrávkou na VALERIJE NIČUŠKINA, který zakončil fakticky do prázdné brány. Asistence: Kirill Petrov, Igor Ožiganov
     
    28:28
    Nicméně domácí famózně přesilovku odbránili a již hrají ve čtyřech!
     
    27:11
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Jakub Nakládal – 2 min., podražení).
     
    25:56
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Vladislav Kartajev – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    25:11 Maxime TALBOT - 2:2
     
    25:11
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A Lokomotiv srovnává stav utkání z druhé přesilovky v utkání! Stoprocentní úspěšnost přesilovek v tomto utkání zařídila komplet první lajna domácích. Kontiola našel od pravého mantinelu rozjetého Kozuna, který napoprvé z pravého kruhu Sorokina neprostřelil, dorážka MAXIMA TALBOTA již síť v brance rozvlnila. Asistence: Brandon Kozun, Petri Kontiola.
     
    24:18
    Další situace se jim už ale líbit bude. Pašnin před brankou nasadil hrazdu právě Mosailjovovi a dvě minuty za krosček ho neminuly.
    21:24 Maxim ŠALUNOV - 1:2
     
    21:24
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Nicméně je to CSKA, které otevírá skóre druhé třetiny a taktéž otáčí vývoj zápasu! Pěknou kombinaci na jeden dotek zahájil Kuzmenko zpoza brány, kotouč se přes Šumakova dostal na úplně opomenutého MAXINA ŠALUNOVA, ten měl dostatek času na trefu a povedlo se mu skórovat. Asistence: Sergej Šumakov, Andrej Kuzmenko.
     
    14:44
    Navíc půjde český bek na trestnou lavici, dostal menší trest za podražení nohou Žarkova u mantinelu.
    05:28 Alexandr POPOV - 1:1
     
    05:28
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Netrvalo nám dlouhou dobu a stav utkání je srovnán. Zase to byla chyba domácí obrany, Ničuškinovo vyhození neudržel Kronwall na své holi a dopředu se vydal Petrov, přenechal kotouč na druhé straně ALEXANDERU POPOVOVI a hostující forvard se prosadil. Asistence: Kirill Petrov, Valerij Ničuškin.
     
    04:14
    Na puku je více času domácí Lokomotiv a posílá puky dopředu útočníkům, ty se mu ale vrací, jeden takový puk si našel hostující Antipov, vypíchl ho nic netušícímu Loktionovi a mířil sám na Sudnicina, jenže ten jeho kličku přečetl!
    02:28 Andrej LOKTIONOV - 1:0
     
    02:28
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Ač tato přesilovka vypadala všeljak, radost diváků a hučící lokomotiva dává jasnou zprávu, že domácí vedou! Po přesné přihrávce od Jelesina stojícího na modré čáře se kotouč dostal na hůl ANDREJE LOKTIONOVA a ten zblízka propálil Sorokina. Asistence: Alexandr Jelesin, Denis Mosaljov.
     
    00:48
    Kozunovi totiž nadvakrát přesekl hůl Naumenkov a jde si odpočinout. Lokomotiv má tak šanci na první gól utkání.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 3. Loktionov (Jelesin, Mosaljov), 26. Talbot (Kozun, Kontiola) – 6. Al. Popov (K. Petrov, Ničuškin), 22. Šalunov (Šumakov, Kuzmenko), 30. Ničuškin (K. Petrov, Ožiganov), 59. Ničuškin, 60. Šalunov (Scott)


    Lokomotiv Jaroslavl: Sudnicin (Murygin) – Nakládal, Kronwall (C), Jelesin, Ljubuškin, Koledov, Pajgin, Kovaljov, Čerepanov – Kontiola, Kozun, Talbot (A) – Loktionov, Averin (A), Mosaljov – Kartajev, Apalkov, Kadějkin – Polunin, Kovalenkov, Alexejev.
    CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – Marčenko, Blažijevskij, Naumenkov (C), Ožiganov, Pašnin, Ar. Sergejev, Makjejev – Ničuškin, Al. Popov, K. Petrov – Kuzmenko, Šumakov, Šalunov – Scott (A), Ljubimov, V. Žarkov – Antipov, Popugajev, Platt – Pešechonov.

    Rozhodčí: Bondar, Fatajev – Ponamarenko, Savenkov

    Diváci: 8 890
    bahis siteleri