NY Islanders – Montreal 3:6 (kon.) | Florida – Buffalo 4:1 (kon.) | Carolina – New Jersey 3:1 (kon.)
Winnipeg – Detroit 4:3 (kon.) | Calgary – NY Rangers 1:3 (kon.) | Colorado – Minnesota 7:1 (kon.)
Vancouver – Nashville 3:4 (po pr.) | Vegas – Ottawa 4:5 (kon.) | Anaheim – Columbus 4:2 (kon.)
Tampa – Philadelphia 7:6 (2:0 po s.n.) | Dallas – St. Louis 3:2 (po pr.) | Los Angeles – Chicago 3:5 (kon.)
Boston – Montreal 2:1 (po pr.) | Pittsburgh – NY Islanders 3:2 (po pr.)
po prodl.
HC Vlci Jablonec nad Nisou
6:5 (3:3, 1:1, 1:1 - 1:0) Stav série: 1:0
HC Draci Bílina
Sobota 03.03.2018, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • Play-off 2. ligy, skupina Střed • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky českého druholigového hokeje! Třetí nejvyšší soutěž zahajuje play-off a my se společně zaměříme na první zápas osmifinálové série mezi týmy HC Vlci Jablonec a HC Draci Bílina. Sledujte náš přenos a užijte si aktuální informace!

    Vlkům se základní část ve skupině Západ vydařila velmi dobře a obsadili druhou příčku tabulky. V závěru se jim však přestalo dařit v domácím prostředí, čehož se ve vyřazovacích bojích musejí vyvarovat.

    Bílinští hokejisté postoupili do play-off především díky zvládnutým posledním kolům. Sérii pěti proher totiž vyvážili šňůrou čtyř vítězství, přičemž vyhráli mimo jiné i v Jablonci. Ve vyřazovacích bojích by se Draci měli zlepšit v defenzivě, kterou měli v základní části vůbec nejslabší.

    V letošních vzájemných zápasech disponují poněkud překvapivě lepší bilancí Draci. Ti porazili jablonecké hokejisty na body 7:5 a v čerstvé paměti navíc mají vítězství 3:1, kterého na severu Čech dosáhli v závěru základní části.

    Jak utkání dopadne? Potvrdí Jablonec roli favorita, nebo do série vstoupí lépe nabuzená Bílina? Sledujte v sobotu večer, kdy padne úvodní buly.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Petruželka) – Zeman, Moravec, Čechura, Pavlů, Pilař, Tondr Martin, Pulec – Homolka, Babec, Bříška, Tondr Lukáš, Víšek, Havlas, Nevyhoštěný, Mulač, Brokeš, Peřina, Demel.

    HC Draci Bílina: Chabr (Michajlov) – Polák, Běhula, Fučík, Petržilka, Vošta, Jungvirt, Kuncl – Jirkovský, Hrdlička, Gevorkian, Kail, Procházka, Bohm, Kýhos, Krastenič, Sýkora, Mála, Doležal, Havliček..
     
    Zimní stadion se už pomalu zaplňuje. Pořadatelé si na play-off připravili speciální nástup hráčů s ohnivými efekty. Malá skupinka fanoušků dorazila také z Bíliny a bude slyšet, jelikož je vybavena bubnem.
     
    Hráči obou týmů již vstupují na ledovou plochu. Vlci dnes oblékli modré dresy, Bílina se představí v bílé barvě. Zápas započne během několika málo minut!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:07
    Na úvodním vhazování získali puk domácí hokejisté, kteří se okamžitě přes rozehrávku Martina Tondra ženou do ofenzivního pásma.
     
    00:30
    Puk se dostal do ochranné sítě a hráči už se stěhují na buly, které se uskuteční u pravé ruky brankáře Chabra.
     
    01:10
    Draci právě vstřelili branku!
    Podívejte se na to, Bílina se dostává do vedení! Obrovské chyby jablonecké defenzivy využil Milan Böhm a stanul sám před Hosnedlem. Neukvapil se a ještě vybídl JAKUBA PROCHÁZKU, jenž poslal puk do odkryté svatyně. Asistence: Böhm.
     
    01:55
    Jablonec se pokusil o reakci. Pobyl před bránou Draků, ale ke své smůle z menšího tlaku nic kloudného nevytěžil.
     
    02:40
    Draci velice aktivně napadají. Díky presingu se puku zmocnil Polák a od modré čáry jej nastřelil přesně do břicha Hosnedla.
     
    02:54
    To byla šance! Hosté to s napadáním přehnali a propadli. Do úniku se tedy dostal Lukáš Tondr, jenž si zkusil Chabra vymíchat, ale to se mu nepodařilo a nahrnul mu kotouč pouze do betonu.
     
    03:28
    Vlci opět vyrazili kupředu. Nabito dostal za kruhy Čechura. Ten okamžitě střílel a jeho pokus vychýlil pozorný Chabr vyrážečkou.
     
    04:17
    Další šance Jablonce! Jiří Peřina pláchl podél pravého hrazení a posílal kotouč před branku. Našel Havlase, který zakončil jen do zadního mantinelu.
     
    04:35
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (2 min. – příliš mnoho hráčů).
     
    05:10
    Jan Víšek v oslabení vyvezl puk až k hostující brance. Nakonec musel Chabr opustit svoji klec a kotouč před útočníkem Jablonce vypíchnout.
     
    05:24
    Šelmy hrozí v oslabení! Před Chabrem poskakoval neposedný kotouč. Dostal se k němu Michal Pavlů a plácl jej k brance. Chabrova lapačka byla úspěšná.
     
    05:59
    Domácí hokejisté se velmi dobře brání a už podruhé v krátkém časovém sledu posílají černou gumu do bezpečné vzdálenosti od Lukáše Hosnedla.
     
    06:37
    Jablonec je kompletní. Souběžně s návratem hráče na led vyhodili domácí pouze na zakázané uvolnění, které hru odesílá zpět k jejich bráně.
     
    06:43
    A další icing Vlků! Těm to nyní kombinačně malinko vázne, toho se mohou Draci pokusit využít.
     
    06:54
    A do třetice! Kotouč míří opět na zakázané uvolnění. To stihli domácí vyprodukovat třikrát během 17 sekund.
     
    07:11
    Vlci už by se měli zamyslet nad produktivitou. Tomáš Brokeš se dostal do přečíslení. Přihrávka se k němu odrazem o padajícího beka vrátila, načež jablonecký fovard zakončoval bekhendem do skoro prázdné klece. Dominik Chabr jej ovšem záhadně vyčapal!
     
    07:50
    A rázem mohla propuknout radost na druhé straně. Do brejku vyrazili Draci a Vladimír Kýhos vystřelil z výhodné pozice jen těsně mimo branku přesouvajícího se Hosnedla!
     
    08:44
    Hra se nyní malinko zklidňuje. Jablonec trpělivě kombinuje a nutí Bílinu bruslit bez kontaktu s kotoučem.
     
    09:07
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Polák – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Mulač – 2 min., hrubost).
     
    09:11
    Martin Tondr napřáhl na modré čáře. Char si i přes dobrou clonu jeho bratra Lukáše střelu našel a odklonil její dráhu do rohu kluziště.
     
    09:34
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (L.Tondr – 2 min., vysoká hůl).
     
    09:34
    Bílina bude mít k dispozici výhodnou přesilovku čtyř proti třem. Mezitím se přiostřuje situace a na led začínají létat předměty, které by tam neměly nic dělat.
     
    10:04
    Jablonec se zatím brání dobře a osvobodil se. Pro puk spěchá Kuncl a snaží se o rychlé obrácení hry.
     
    10:44
    Jakub Procházka z dobré pozice nastřelil Hosnedla. Vlci se tedy vydali do protiútoku, Martin Tondr to provedl skvěle a byla pro domácí velká škoda, že nenašel mezírku mezi betony Dominika Chabra.
     
    11:34
    Všichni trestaní hokejisté už jsou zpět na hrací ploše a hraje se opět v pěti proti pěti.
     
    11:43
    Draci právě vstřelili branku!
    Bílina navyšuje vedení a domácí fanoušci jsou v šoku. Byla to poměrně nenápadná akce, pramenila však ve střelu VLADIMÍRA KÝHOSE, který se z pravé strany prosadil přesně mimo Hosnedlův dosah. Asistence: Mála.
     
    12:45
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jablonec snižuje a nutno říct, že zaslouženě. Hned po obdržené brance se dostal do velkého tlaku. Hostující beci už nestíhali a po vyražené střele Jana Víška byl KAMIL BŘÍŠKA zcela sám u brankoviště. Chabra si roztáhl a bekhendem zavěsil! Asistence: Víšek.
     
    13:25
    Vlci právě vstřelili branku!
    Panečku, to jsou věci! S góly se roztrhl pytel a tribuny slaví vyrovnávací trefu. Ladislav Pulec našel od mantinelu povedenou přihrávkou mezi kruhy volného JIŘÍHO PEŘINU. Jablonecký forvard si puk zpracoval a okamžitě pálil. Chabr si na jeho střelu sáhl, ale zastavit ji nedokázal. Asistence: Pulec.
     
    13:50
    Draci se zmátořili a po delší době se dostali k puku. Lukáš Hrdlička zakončoval z pravého kruhu a Hosnedl spolehlivě přerušuje hru. Bude se vhazovat před jeho brankou.
     
    14:29
    Bílina nyní dokonce soupeře na chvilku uzavřela v pásmu, ale nedostala se z prostoru z brankou a nic si nevytvořila.
     
    14:57
    Nevyhoštěný se vydal do brejku a pálil z levého kruhu. Ke své smůle nepropálil dobře clonícího obránce, jenž puk odrazil k mantinelu.
     
    15:31
    Draci právě vstřelili branku!
    Gólové hody pokračují a tentokráte znovu ve prospěch hostů! Po krátkém pobytu v ofenzivní zóně nabil Lukáš Hrdlička mezi kruhy FRANTIŠKU MÁLOVI. Ten napálil kotouč pěkně bez přípravy a jeho dělovka se zastavila až v síti! Zatím velice smolný zápas pro Hosnedla. Asistence: Hrdlička, Kýhos.
     
    16:25
    Vlci právě vstřelili branku!
    Na vyrovnání se čekalo necelou minutu! Před brankou Chabra vznikla nepřehledná skrumáž, ze které nakonec vyjel kotouč mezi kruhy. Tam si sjel ojedinělý střelec LADISLAV PULEC, napřáhl se až ke stropu haly, a pořádnou dělovkou poslal bílinského gólmana do role diváka. Asistence: Bříška, Tondr Lukáš.
     
    16:55
    Jablonec je nyní nabuzený a nadále operuje v pásmu. Probudili se také diváci, kteří ženou své borce kupředu.
     
    17:29
    Lukáš Jirkovský napálil puk ze středního pásma do Hosnedlovy rukavice. Gólman jej pouští na led a rozehrává za branku Jiřímu Moravcovi.
     
    17:56
    Draci v poklidu rozehrávají od své branky a snaží se taktéž přispěchat s něčím interesantnějším, co by mohlo domácím příznivcům přidělat vrásky na čele.
     
    18:33
    Lukáš Hosnedl raději před dotírajícím Františkem Málou skákavý puk schoval pod rukavicí a přerušuje tak hru.
     
    18:51
    A opět úřaduje nebezpečná Málova formace! Kuncl z dobré pozice nechal vyniknout lapačku Hosnedla. Akce ale pokračovala a po několika nevyzpytatelných odrazech zakončoval z bezprostřední blízkosti František Mála. Hosnedl se roztáhl na brankové čáře a puk za svá záda nepropustil!
     
    19:09
    Do rychlé protiakce se vydal Vojtěch Havlas. Nakonec ji z pravého kruhu sám zakončil, ale střela neměla dostatečné kvality na zaskočení brankáře Dominika Chabra.
     
    19:36
    Rána Jiřího Moravce z prostoru za kruhy byla zblokována. Draci se tedy pokusili o rychlý brejk, jenž skončil hvizdem sudího, při přechodu modré čáry se totiž hosté provinili ofsajdem.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina osmifinálové série mezi Vlky a Draky rozhodně nenudila. Padlo v ní totiž hned 6 branek, přičemž si je obě mužstva spravedlivě rozdělila. Mírně delší konec provazu ovšem svírala Bílina, která vedla nejprve 2:0 a poté 3:2, leč vždy o svůj náskok přišla. Uvidíme, kdo se jako první dostane do vedení v dalším průběhu utkání!
     
    Další třetina začne přibližně v 18:58.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:25
    Nová třetina začíná v poměrně poklidném tempu. Jablonec kombinuje ve vlastním obranném pásmu a nikam příliš nespěchá.
     
    20:54
    Teď už se šelmy dostaly před Chabra. Zaměstnal jej z levého kruhu Kamil Bříška a gólman použil k vyražení střely beton.
     
    21:30
    O puk se bojuje v rohu bílinské zóny. Černá guma nakonec vyjela na hokejku Hrdličky, který ji může vyvézt pryč od své branky.
     
    21:57
    Vlci nehodlají nechat Draky vyletět z obranného pásma a nadále tlačí. Zatím spíše podél hrazení, ale drží se před Dominikem Chabrem.
     
    22:46
    Petr Krastenič nyní bezmocně vyhodil alespoň na zakázané uvolnění. Bílina je pod opravdu silným náporem Jablonce.
     
    23:04
    Až teď se hosté také dostali ke kotouči. Gevorkian se s ním snažil kloudně naložit u pravého mantinelu, ale Čechura byl nablízku a zasáhl dobře.
     
    23:46
    Jablonec už znovu vrátil hru do starých kolejí. Nabito dostal Jiří Peřina, jenž zaklekl a vypustil tvrdou ránu. Tu Chabr napoprvé ztlumil a přerušuje hru.
     
    24:02
    Lukáš Tondr před brankou srazil puk do vzduchu. Gólman Draků byl poněkud dezorientován, ale černá guma nakonec spadla mimo prostor tří tyčí.
     
    24:50
    Michal Pavlů rozehrává zpoza vlastní klece. Jablonec už postupuje středem pole směrem k Chabrovi. Mezitím signalizuje rozhodčí ponechanou výhodu!
     
    25:10
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Kuncl – 2 min., faul kolenem).
     
    25:24
    Jablonec hned od úvodu přesilovky operuje v pásmu. Puk poskakoval před brankou, načež se k němu dostal Jan Víšek a poslal jej těsně mimo Chabrovu svatyni.
     
    25:59
    Jablonec pokračuje ve velkém tlaku, Bříška se snažil trefit letící puk, ale nepodařilo se mu to a Chabr si může oddychnout.
     
    26:40
    Střelu Nevyhoštěného vyrazil Chabr před sebe, kde dorážel hrající trenér Vlků Tomáš Demel a zblízka trefil opět pouze beton!
     
    27:15
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Polák – 2 min., vysoká hůl).
     
    27:42
    Drtivý tlak domácího týmu je umocněn další přesilovou hrou. Vlci krouží pásmem a Bílina se brání zuby nehty.
     
    27:55
    Jan Víšek si mezi kruhy přehodil kotouč na bekhendovou stranu hole. Střela mu nesedla a Chabr ji schoval pod lapačkou.
     
    28:28
    Rána Michala Pavlů od modré čáry byla sražena mimo tři tyče. Následně Draci konečně vyhazují a mohou si alespoň na chvilku vydechnout.
     
    29:19
    Bílina to zvládla a nyní je opět kompletní. Krátce poté přišlo z její strany další vyhození, navrátivší Polák ovšem zapříčinil pouze zakázané uvolnění a hráči už se sjíždějí před Dominika Chabra.
     
    29:52
    Vlci i nadále obléhají hostující klec. Miroslav Kuncl poslal puk alespoň do neutrální zóny, ale tam se k němu dostal jablonecký Moravec.
     
    30:38
    Filip Doležal zkušeně podržel touš a z hloubi vlastního obranného pásma zakládá útočný postup Bíliny.
     
    30:54
    Ani teď se však hostům nepodařilo nic vymyslet a nepřesnost pramení v odpískání zakázaného uvolnění.
     
    31:07
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Havlas – 2 min., nedovolené bránění).
     
    31:19
    Fučík rozdává puky na modré čáře a Bílina zatím místo střelby pouze kombinuje. Vlci jsou pohybliví a dobře vykrývají prostory.
     
    32:11
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jablonec v oslabení převrací skóre na svoji stranu! Velmi dobrou práci odvedl v pásmu Bíliny hrající trenér Tomáš Demel, jenž si poradil se soupeřem a poslal puk Petrovi Pilařovi. Ten našel na levé straně najíždějícího MICHALA NEVYHOŠTĚNÉHO, jehož rána zapadla zcela přesně pod horní tyčku! Asistence: Pilař, Demel.
     
    32:40
    Draci se ve zbytku přesilovky nahrnuli do pásma, ze kterého je ovšem dostal svým vyhozením Martin Tondr. Jablonec bude již za chvíli znovu v pěti.
     
    33:51
    Za brankou Chabra probíhá nelítostný souboj o kotouč. Je tam skutečně rušno a černá guma zůstává schována kdesi pod bruslemi.
     
    33:59
    Puk nakonec vydoloval Roman Fučík a odpálil jej přes všechny čáry. Píská se tedy zakázané uvolnění.
     
    34:32
    Bílina nyní po delší době skutečně tlačí. Domácí se nemohou vyprostit ze svého pásma a diváci začínají být nervóznější.
     
    35:20
    Draci si ke své smůle při náporu nevytvořili nic zajímavého a k puku se dostal Petr Pilař, který jej poslal přímo na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude po pravé ruce Lukáše Hosnedla.
     
    35:24
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Demel – 2 min., podražení).
     
    35:37
    Vlci se poměrně rychle osvobozují, puk odpravil do bezpečí důsledný Martin Tondr. Bílina tak musí začít z vlastního obranného pásma.
     
    35:57
    Na vhazování ve středovém kruhu získali puk Draci. Filip Doležal jej drží u své branky a nikam se nežene.
     
    36:27
    Jablonec se stále brání bez větších potíží a hosté působí malinko bezzubým dojmem. Zatím vážněji nezahrozili.
     
    37:01
    Nyní hostující výběr zastavilo těsné postavení mimo hru. Tomáš Demel už se chystá ke svému návratu zpět na ledovou plochu.
     
    37:59
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Demel – 2 min., hákování).
     
    38:19
    Lukáš Tondr vyrazil v oslabení do pásma a z pravého kruhu zaměstnal Dominika Chabra. Mezitím přibývá sporných výroků sudích, což domácí diváky pořádně rozčiluje.
     
    38:42
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Fučík – 2 min., držení hole).
     
    39:08
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Hrdlička – 2 min., sekání).
     
    39:12
    Jablonec má nyní k dispozici atraktivní výhodu čtyř proti třem. Už se nastěhoval do pásma a roztáčí před Dominikem Chabrem kolotoč.
     
    39:59
    Draci právě vstřelili branku!
    Neskutečné, Bílina v poslední sekundě druhé periody vyrovnává, a to dokonce při vlastním oslabení! Domácí poslední sekundy evidentně podcenili a umožnili Milanu Böhmovi vyslat do úniku VLADIMÍRA KÝHOSE. Ten si z pravé strany najel před Lukáše Hosnedla a chladnokrevně jej propálil střelou do horních pater jeho svatyně! Parádní produktivita Draků. Asistence: Böhm.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Prostřední dvacetiminutovka nabídla dvě branky, přičemž obě padly při oslabení skórujícího týmu. Nejprve udeřili domácí, kteří disponovali skutečně velkou převahou. Více tref už ale nevytěžili a v poslední sekundě při vlastní přesilovce inkasovali po situaci, kterou si za rámeček rozhodně nedají. Ještě to bude zajímavé!
     
    Další třetina začne přibližně v 19:49.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:05
    Vlci vstupují do třetí části ve výhodě pěti proti třem. Ideální šance na rychlou branku!
     
    40:17
    Vlci právě vstřelili branku!
    A to se také stalo! Jablonec se nahrnul do pásma. Po rozestavění přesilovkového vzorce nabil Lukáš Tondr KAMILU BŘÍŠKOVI. Ten se ze své typické pozice na pravém kruhu nemýlil. Asistence: Tondr Lukáš, Víšek.
     
    40:59
    V pokračující klasické přesilovce mohli domácí navýšit vedení. Jan Víšek u pravé tyčky zasouval puk za zmateného Dominika Chabra, leč nepřekonal jeho beton!
     
    41:29
    Bílina nyní působí aktivním dojmem. Drží Jablonec v jeho pásmu a Vlci se nezmohli na víc, než na vyhození na zakázané uvolnění.
     
    42:46
    Vojtěch Havlas podnikl samostatnou akci po levé straně, načež posílal puk před branku. Ke své smůle se mu puk svezl a našel pouze obránce Běhulu.
     
    43:05
    Další aktivitu Jablonce vyřešili hosté vyhozením na zakázané uvolnění. Hra se ale před jejich klec znovu rychle navrátí.
     
    43:36
    Chabr si vyjel z branky, aby rozehrál volný kotouč. Nyní se v jeho držení nachází hosté z Bíliny, kteří obracejí hru proti soupeřově kleci.
     
    44:26
    Kamil Bříška pronikl individuálně do pásma a dokázal i vystřelit. Jeho projektil srazili beci do ochranné sítě a vhazování tak proběhne před Dračí svatyní.
     
    44:58
    Mulač vyhrál sprinterský souboj s Hrdličkou a byl u vyhozeného puku jako první. Hrát tedy může Jablonec.
     
    45:47
    Jablonec se usadil v pásmu a nakonec zakončoval z pravého kruhu Jakub Mulač. Měl ale na zádech obránce a nastřelil pouze gólmanovo břicho.
     
    45:58
    Draci vyrazili do rychlé protiakce, střela Lukáše Hrdličky z velké vzdálenosti ale Hosnedla pořádně neohrozila.
     
    47:28
    Filip Doležal nahodil ze střední třetiny puk na Hosnedla. Domácí gólman jej lapil do rukavice a nechal přerušit hru, Doležal totiž celou situaci zodpovědně dojížděl.
     
    47:56
    Nyní strážce jablonecké klece znovu přerušuje hru, musel tak učinit po svižné střele Lukáše Hrdličky z levého kruhu.
     
    48:16
    Dalekonosná rána Tomáše Čechury zaduněla o beton Dominika Chabra. Šelmy zůstávají nastěhovány v útočném pásmu.
     
    48:50
    Nyní už se však Bílina osvobodila a neúspěšně se snažila o podniknutí rychlé protiakce.
     
    49:16
    Ondřej Sýkora to vzal na sebe. S pukem na holi se dostal přes střední zónu až do té útočné a švihem trefil Hosnedla do břicha. Hra je přerušena.
     
    49:36
    Jan Víšek se také prezentoval povedeným průnikem. Zakončoval z pravého kruhu a ke zklamání domácích fanoušků poslal kotouč pouze do zadního plexiskla.
     
    50:20
    Vladimíra Kýhose odzbrojil při přechodu do pásma Petr Pilař a Bílina si tak musí na průnik k Hosnedlovi počkat. Hra se stěhuje před Chabra.
     
    51:04
    Jablonec znovu tlačí. Puk putuje z hole na hůl a bohužel pro Vlky bez střeleckého účinku.
     
    51:47
    Teď už si Bílina nekomplikovala situaci a Milan Böhm poslal kotouč přes všechny čáry na icing. Vhazovat se bude po Chabrově levé ruce.
     
    52:14
    Filip Doležal se snažil o nahození na Hosnedla, leč orazítkoval pouze lýtkový chránič navrátivšího hráče jabloneckých Vlků.
     
    52:44
    Domácí postup do brejku zastavila technická nedokonalost, píská se totiž ofsajd. Stejným přestupkem se o pár sekund později provinili také Bílinští.
     
    Dnešní utkání sleduje 453 diváků.
     
    53:18
    Ladislav Pulec poslal z levé strany střelu do betonu Chabra. O rychlou otočku zpoza klece se pokoušel Peřina, ale už se mu ji nepodařilo dokončit.
     
    53:30
    Kotouč se odrazil na modrou čáru přímo na hůl Petra Pilaře. Ten se do něj vší silou opřel a přestřelil jen těsně!
     
    53:51
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Peřina – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Polák – 2 min., naražení zezadu + 10 min. osobní trest, naražení zezadu).
     
    54:20
    Hraje se ve čtyřech na každé straně. Od modré to zkoušel hostující Tomáš Jungvirt, jehož ránu přizvedli blokující hráči úspěšně do ochranné sítě a hra je tedy přerušena.
     
    54:28
    Tomáš Demel nahání u mantinelu Františka Málu. Úspěšně nakonec ze souboje vychází druhý jmenovaný.
     
    54:52
    Emoce planou! Jeden z Vlků zůstal ležet s hlavou v dlaních v rohu kluziště. Rozhodčí se ale podle všeho vylučovat nechystají, což jablonečtí fanoušci nesou velice těžce.
     
    55:07
    Ladislav Pulec se u hrazení dostal k puku a okamžitě vypálil. Střela se od zadního mantinelu odrazila zpátky do hry.
     
    55:52
    Oba týmy hrají v kompletním složení! Bílina se zároveň s tímto oznámením žene do pásma.
     
    56:09
    To byla šance! Havliček se objevil sám před brankou. Hosnedl jeho pokus vyrazil k Ondřeji Sýkorovi, jenž napálil zadní plexisklo! Následně se zkoušel kotouč do branky dostat opět Filip Havlíček, ovšem nechal vyniknout Hosnedla.
     
    57:37
    Draci právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno, 5:5! Gól přichází pro Bílinu v ten pravý čas. Hosté se usadili v pásmu a Jablonec se z něj nemohl dostat. Nakonec vystřelil Vladimír Kýhos, jehož pokus vyrazil Lukáš Hosnedl před sebe. Tam operoval FRANTIŠEK MÁLA a uklidil puk do branky! Asistence: Kýhos, Hrdlička.
     
    58:04
    Jablonec si mohl vzít vedení zpět! Chabr vyrazil střelu od modré do změti těl, ze které nakonec kotouč vylétl těsně vedle tyčky!
     
    58:54
    Jablonec se snaží rozhodnout a soustavně útočí. Draci brání s vypětím všech sil a začíná mít trošku problémy.
     
    59:35
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (M.Tondr – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    59:49
    Nevyhoštěného formace se ještě snaží něco vymyslet za Chabrovou svatyní, časomíra už se však chýlí ke konci a zdá se, že uvidíme prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Bílina dokázala v čase 57:27 vyrovnat a ve velice vyhrocené atmosféře bude následovat desetiminutové prodloužení, které dost možná rozhodne o držiteli prvního osmifinálového vítězství.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:00
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Fučík – 2 min., sekání).
     
    60:19
    Vlci se hned usadili v pásmu. Janu Víškovi puk za brankou nakonec utekl, nicméně Jablonečtí pokračují v náporu.
     
    60:58
    Vlci právě vstřelili branku!
    Je hotovo, prodloužení netrvalo ani minutu! Na jabloneckém zimním stadionu panuje obrovská radost. Velkou zásluhu na gólu má Jiří Moravec, který senzačně zastavil vyhození Draků a udržel tak pásmo. Akce pokračovala a byl to právě Jiří Moravec, kdo našel mezi kruhy LUKÁŠE TONDRA. Ten se do jeho pobídky opřel bez přípravy a trefil prostor, kam Dominik Chabr nemohl dosáhnout. Hosté tak nakonec pojedou do Bíliny poraženi! Asistence: Moravec.
     
    60:58
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Vítězem dnešního utkání se nakonec stává tým HC Vlci Jablonec! Nutno říct, že zcela zaslouženě. Domácí byli lepší a kdyby nedělali zbytečné chyby, mohl to pro ně být o poznání klidnější večer. Bílina každopádně nastínila, že tato série nemusí být pro Vlky vůbec jednoduchá! Uvidíme, jak se bude nadále vyvíjet.
     
    To už je ode mne ze severu Čech vše. Přeji příjemný sobotní večer a někdy příště opět na počtenou! (20:31:52)

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 13. Bříška (Víšek), 14. Peřina (Pulec), 17. Pulec (Bříška, L.Tondr), 33. Nevyhoštěný (Pilař, Demel), 41. Bříška (L.Tondr, Víšek), 61. L.Tondr (Moravec) – 2. Procházka (Böhm), 12. Kýhos (Mála), 16. Mála (Hrdlička, Kýhos), 40. Kýhos (Böhm), 58. Mála (Kýhos, Hrdlička)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Petruželka) – Zeman, Moravec, Čechura, Pavlů, Pilař, Tondr Martin, Pulec – Homolka, Babec, Bříška, Tondr Lukáš, Víšek, Havlas, Nevyhoštěný, Mulač, Brokeš, Peřina, Demel.
    HC Draci Bílina: Chabr (Michajlov) – Polák, Běhula, Fučík, Petržilka, Vošta, Jungvirt, Kuncl – Jirkovský, Hrdlička, Gevorkian, Kail, Procházka, Bohm, Kýhos, Krastenič, Sýkora, Mála, Doležal, Havliček.

    Diváci: 453
    Jablonec n/N 3 1 Bílina
    #1 Sobota 03.03.2018 • 18:00
    Jablonec n/N - Bílina 6:5 po prodl.
    #2 Pondělí 05.03.2018 • 18:00
    Bílina - Jablonec n/N 6:5 po prodl.
    #3 Středa 07.03.2018 • 18:00
    Jablonec n/N - Bílina 3:1
    #4 Pátek 09.03.2018 • 18:00
    Bílina - Jablonec n/N 4:6
    bahis siteleri