NY Islanders – Montreal 3:6 (kon.) | Florida – Buffalo 4:1 (kon.) | Carolina – New Jersey 3:1 (kon.)
Winnipeg – Detroit 4:3 (kon.) | Calgary – NY Rangers 1:3 (kon.) | Colorado – Minnesota 7:1 (kon.)
Vancouver – Nashville 3:4 (po pr.) | Vegas – Ottawa 4:5 (kon.) | Anaheim – Columbus 4:2 (kon.)
Tampa – Philadelphia 7:6 (2:0 po s.n.) | Dallas – St. Louis 3:2 (po pr.) | Los Angeles – Chicago 3:5 (kon.)
Boston – Montreal 2:1 (po pr.) | Pittsburgh – NY Islanders 3:2 (po pr.)
po prodl.
HC Vlci Jablonec nad Nisou
6:5 (3:3, 1:1, 1:1 - 1:0) Stav série: 1:0
HC Draci Bílina
Sobota 03.03.2018, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • Play-off 2. ligy, skupina Střed • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:58
    Vlci právě vstřelili branku!
    Je hotovo, prodloužení netrvalo ani minutu! Na jabloneckém zimním stadionu panuje obrovská radost. Velkou zásluhu na gólu má Jiří Moravec, který senzačně zastavil vyhození Draků a udržel tak pásmo. Akce pokračovala a byl to právě Jiří Moravec, kdo našel mezi kruhy LUKÁŠE TONDRA. Ten se do jeho pobídky opřel bez přípravy a trefil prostor, kam Dominik Chabr nemohl dosáhnout. Hosté tak nakonec pojedou do Bíliny poraženi! Asistence: Moravec.
     
    57:37
    Draci právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno, 5:5! Gól přichází pro Bílinu v ten pravý čas. Hosté se usadili v pásmu a Jablonec se z něj nemohl dostat. Nakonec vystřelil Vladimír Kýhos, jehož pokus vyrazil Lukáš Hosnedl před sebe. Tam operoval FRANTIŠEK MÁLA a uklidil puk do branky! Asistence: Kýhos, Hrdlička.
     
    40:17
    Vlci právě vstřelili branku!
    A to se také stalo! Jablonec se nahrnul do pásma. Po rozestavění přesilovkového vzorce nabil Lukáš Tondr KAMILU BŘÍŠKOVI. Ten se ze své typické pozice na pravém kruhu nemýlil. Asistence: Tondr Lukáš, Víšek.
     
    39:59
    Draci právě vstřelili branku!
    Neskutečné, Bílina v poslední sekundě druhé periody vyrovnává, a to dokonce při vlastním oslabení! Domácí poslední sekundy evidentně podcenili a umožnili Milanu Böhmovi vyslat do úniku VLADIMÍRA KÝHOSE. Ten si z pravé strany najel před Lukáše Hosnedla a chladnokrevně jej propálil střelou do horních pater jeho svatyně! Parádní produktivita Draků. Asistence: Böhm.
     
    32:11
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jablonec v oslabení převrací skóre na svoji stranu! Velmi dobrou práci odvedl v pásmu Bíliny hrající trenér Tomáš Demel, jenž si poradil se soupeřem a poslal puk Petrovi Pilařovi. Ten našel na levé straně najíždějícího MICHALA NEVYHOŠTĚNÉHO, jehož rána zapadla zcela přesně pod horní tyčku! Asistence: Pilař, Demel.
     
    16:25
    Vlci právě vstřelili branku!
    Na vyrovnání se čekalo necelou minutu! Před brankou Chabra vznikla nepřehledná skrumáž, ze které nakonec vyjel kotouč mezi kruhy. Tam si sjel ojedinělý střelec LADISLAV PULEC, napřáhl se až ke stropu haly, a pořádnou dělovkou poslal bílinského gólmana do role diváka. Asistence: Bříška, Tondr Lukáš.
     
    15:31
    Draci právě vstřelili branku!
    Gólové hody pokračují a tentokráte znovu ve prospěch hostů! Po krátkém pobytu v ofenzivní zóně nabil Lukáš Hrdlička mezi kruhy FRANTIŠKU MÁLOVI. Ten napálil kotouč pěkně bez přípravy a jeho dělovka se zastavila až v síti! Zatím velice smolný zápas pro Hosnedla. Asistence: Hrdlička, Kýhos.
     
    13:25
    Vlci právě vstřelili branku!
    Panečku, to jsou věci! S góly se roztrhl pytel a tribuny slaví vyrovnávací trefu. Ladislav Pulec našel od mantinelu povedenou přihrávkou mezi kruhy volného JIŘÍHO PEŘINU. Jablonecký forvard si puk zpracoval a okamžitě pálil. Chabr si na jeho střelu sáhl, ale zastavit ji nedokázal. Asistence: Pulec.
     
    12:45
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jablonec snižuje a nutno říct, že zaslouženě. Hned po obdržené brance se dostal do velkého tlaku. Hostující beci už nestíhali a po vyražené střele Jana Víška byl KAMIL BŘÍŠKA zcela sám u brankoviště. Chabra si roztáhl a bekhendem zavěsil! Asistence: Víšek.
     
    11:43
    Draci právě vstřelili branku!
    Bílina navyšuje vedení a domácí fanoušci jsou v šoku. Byla to poměrně nenápadná akce, pramenila však ve střelu VLADIMÍRA KÝHOSE, který se z pravé strany prosadil přesně mimo Hosnedlův dosah. Asistence: Mála.
     
    01:10
    Draci právě vstřelili branku!
    Podívejte se na to, Bílina se dostává do vedení! Obrovské chyby jablonecké defenzivy využil Milan Böhm a stanul sám před Hosnedlem. Neukvapil se a ještě vybídl JAKUBA PROCHÁZKU, jenž poslal puk do odkryté svatyně. Asistence: Böhm.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 13. Bříška (Víšek), 14. Peřina (Pulec), 17. Pulec (Bříška, L.Tondr), 33. Nevyhoštěný (Pilař, Demel), 41. Bříška (L.Tondr, Víšek), 61. L.Tondr (Moravec) – 2. Procházka (Böhm), 12. Kýhos (Mála), 16. Mála (Hrdlička, Kýhos), 40. Kýhos (Böhm), 58. Mála (Kýhos, Hrdlička)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Petruželka) – Zeman, Moravec, Čechura, Pavlů, Pilař, Tondr Martin, Pulec – Homolka, Babec, Bříška, Tondr Lukáš, Víšek, Havlas, Nevyhoštěný, Mulač, Brokeš, Peřina, Demel.
    HC Draci Bílina: Chabr (Michajlov) – Polák, Běhula, Fučík, Petržilka, Vošta, Jungvirt, Kuncl – Jirkovský, Hrdlička, Gevorkian, Kail, Procházka, Bohm, Kýhos, Krastenič, Sýkora, Mála, Doležal, Havliček.

    Diváci: 453
    Jablonec n/N 3 1 Bílina
    #1 Sobota 03.03.2018 • 18:00
    Jablonec n/N - Bílina 6:5 po prodl.
    #2 Pondělí 05.03.2018 • 18:00
    Bílina - Jablonec n/N 6:5 po prodl.
    #3 Středa 07.03.2018 • 18:00
    Jablonec n/N - Bílina 3:1
    #4 Pátek 09.03.2018 • 18:00
    Bílina - Jablonec n/N 4:6
    bahis siteleri