Pittsburgh – Calgary 4:3 (po pr.) | Buffalo – Toronto 5:3 (kon.) | Dallas – Ottawa 2:3 (po pr.)
Edmonton – Arizona 4:3 (po pr.) | Vancouver – NY Islanders 4:3 (po pr.)
po prodl.
Pittsburgh Penguins
4:3 (2:2, 1:1, 0:0 - 1:0)
Calgary Flames
Úterý 06.03.2018, 01:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:36 Justin SCHULTZ - 4:3
     
    62:36
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Jevgenij Malkin na levém křídle zpracoval pod tlakem puk a poté ho podél modré čáře přenesl bekhendem doprava, kde si ho zpracoval rukavicí k ledu v jízdě Phil Kessel a přihrávkou z pravého kruhu našel na vzdálenější levé tyči JUSTINA SCHULTZA, který skóroval do prázdné brány! Penguins vítězí po prodloužení 4:3! Asistence: Phil Kessel a Jevgenij Malkin.
    39:57 Troy BROUWER - 3:3
     
    39:57
    Calgary právě vstřelilo branku!
    TJ Brodie nabral na levém křídle rychlost a z ostrého úhlu poslal puk mezi bruslemi jednoho z hráčů Penguins na vzdálenější pravou tyč, kam si na něj najel TROY BROUWER a z blízkosti pohodlně vyrovnal na 3:3! Calgary dokázalo rychle vyrovnat, když se prosadilo pouhé 3 sekund před druhou přestávkou parádního duelu! Asistence: TJ Brodie a Johnny Gaudreau.
    37:01 Kris LETANG - 3:2
     
    37:01
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Jevgenij Malkin z levého křídla krásně přenesl hru doprava, kde si na útočné modré čáře najel na puk KRIS LETAN a krásnou střelou z pravého kruhu zamířil pod horní tyč! Parádní akce, po které Penguins podruhé v zápase vedou! Asistence: Jevgenij Malkin a Carl Hagelin.
    10:18 Mikael BACKLUND - 2:2
     
    10:18
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Michael Frolík z vrcholu mezikruží rozdal puk doleva na MIKAELA BACKLUNDA, který ho převzal na bodu levého kruhu pro vhazování, mezi dvěma protihráči se nádherně protáhl až před bránu, kde následně z blízkosti zvedl puk bekhendem pod víko! Flames rychle smazali dvoubrankové manko a po nádherné individuální akci je vyrovnáno 2:2! Asistence: Michael Frolík a Travis Hamonic.
    06:14 Mark GIORDANO - 2:1
     
    06:14
    Calgary právě vstřelilo branku!
    MARK GIORDANO před pár okamžiky z levého křídla minul bránu, vzápětí ale na vrcholu levého kruhu napřáhl k pěkné střele zápěstím, která nad vyrážečkou Tristana Jarryho zaplula do bližšího horního rohu brány! Calgary sice rychle dvakrát inkasovalo, jenže vzápětí se vrátilo zpět. Asistence: Troy Brouwer a Matt Stajan.
    03:05 Jevgenij MALKIN - 2:0
     
    03:05
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Jon Gillies hodně dlouho váhal za bránou s rozehrávkou, kterou zachytil u hrazení JEVGENIJ MALKIN, a poté puk po ledě zametl rychle do prázdné brány! Obrovská chyba, po které Pittsburgh skóroval dvakrát během 55 sekund!
    02:10 Chad RUHWEDEL - 1:0
     
    02:10
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    CHAD RUHWEDEL napřáhl na ose útočného pásma ke krásné střele zápěstím, která nad vyrážečkou Jona Gilliese zamířila od modré čáry do levého horního rohu brány! Penguins rychle udeřili a vedou 1:0! Asistence: Phil Kessel.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 3. Ruhwedel (Kessel), 4. Malkin, 38. Letang (Malkin, Hagelin), 63. J. Schultz (Kessel, Malkin) – 7. Giordano (Brouwer, Stajan), 11. Backlund (Frolík, Hamonic), 40. Brouwer (Brodie, J. Gaudreau)


    Pittsburgh Penguins: Jarry (M. Murray) – Dumoulin, Letang (A), Oleksiak, J. Schultz, Määttä, Ruhwedel – Guentzel, Crosby (C), Hörnqvist – Hagelin, Malkin (A), Rust – Simon, Brassard, Kessel – Kühnhackl, Sheahan, Sheary. Hlavní trenér: Mike Sullivan.
    Calgary Flames: Gillies (Rittich) – Giordano (C), D. Hamilton, Brodie, Hamonic, Kulak, Stone – J. Gaudreau, Monahan (A), Ferland – Tkachuk, Backlund, Frolík – S. Bennett, Jankowski, Hathaway – Brouwer (A), Stajan, Lazar. Hlavní trenér: Glen Gulutzan.

    Rozhodčí: Kevin Pollock, Ghislain Hebert. Čároví: Shandor Alphonso, Steve Barton

    Diváci: 18630
    bahis siteleri