Buffalo – Calgary 1:5 (kon.) | Philadelphia – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Vancouver – Arizona 1:2 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
2:5 (0:1, 2:3, 0:1)
Pittsburgh Penguins
Čtvrtek 08.03.2018, 02:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:03
    Jevgenij Malkin podrazil Konecnyho a musí jít za tento zákrok na dvě minuty pykat. Možná jedna z posledních šancí pro Phladelphii, jak s výsledkem něco udělat.
     
    36:33
    Jakub Voráček byl faulovaný a Flyers si na konci druhé třetiny zahrají přesilovku. Dvě minuty za podražení dostává Jamie Oleksiak.
     
    31:29
    Philadelphia si zahraje přesilovku. Riley Sheahan totiž dostává dvě minuty za nedovolené bránění a bude doufat, že jeho tým neinkasuje.
     
    17:46
    Znovu nějaký problém. Domácí Lindblom je rozhodčími odeslán na trestnou lavici, protože jeho hokejka skončila v obličeji Brassarda. Takže opět přesilovka Pittsburghu.
     
    14:01
    Ani teď Pittsburgh svou přesilovku nedokončí celou. Schultz je totiž odeslán za katr kvůli vysoké holi v obličeji soupeře. Takže půl minuty teď budeme sledovat hru čtyři na čtyři.
     
    12:29
    Philadelphia míří do dalšího oslabení, na začátku zápasu ji svazuje řada vyloučení. Nyní musí jít pykat na dvě minuty za nedovolené bránění obránce MacDonald.
     
    09:39
    Počet hráčů na ledě se srovná na čtyři na obou stranách. Pittsburský Kessel dostává od rozhodčích menší trest za podražení a musí pykat.
     
    08:28
    Tak pozor, přeci jen je tu trest. Dvě minuty za vražení na hrazení inkasuje Robert Hägg. Je tu tedy druhá přesilovka Pittsburghu, Rustí navíc zamířil na kontrolu otřesu mozku.
     
    04:14
    Uvidíme první vyloučení utkání. Dvě minuty za držení dostane Lehterä a Penguins tedy míří do přesilové hry. První velká možnost na jedné ze stran v zápase.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 23. Voráček (Patrick), 26. Konecny (Giroux, MacDonald) – 19. Kessel (Malkin, Crosby), 30. Oleksiak (J. Schultz, Guentzel), 35. Sheary (Crosby, Oleksiak), 40. Sheary (Guentzel, Crosby), 59. Malkin (Hagelin, Sheahan)


    Philadelphia Flyers: Mrázek (Lyon) – Provorov, Gostisbehere, Hägg, MacDonald, Manning, Gudas – Giroux, Couturier, Konecny – Lindblom, Patrick, Voráček – Weal, Filppula, Simmonds – Lehterä, Laughton, M. Raffl.
    Pittsburgh Penguins: Jarry (DeSmith) – Dumoulin, Letang, Määttä, Ruhwedel, Oleksiak, J. Schultz – Guentzel, Crosby, Hörnqvist – Hagelin, Malkin, Rust – Simon, Brassard, Kessel – Kühnhackl, Sheahan, Sheary.

    Rozhodčí: Peel, Hebert – Mach, Cormier

    Diváci: 19 624
    bahis siteleri