Sparta – Jungadler Mannheim 7:5 (kon.) | IHS Riga – Zürich 5:2 (kon.) | HC Slovan – Yantar Moskva 4:3 (1:0 po s.n.)
North American Select – Třinec 5:4 (kon.) | Davos – Sparta 2:6 (kon.) | Eisbären – IHS Riga 2:4 (kon.)
HC Slovan – Jungadler Mannheim 1:4 (kon.) | Zürich – North American Select 9:1 (kon.)
konec
Ice Hockey School Riga
5:2 (0:0, 3:1, 2:1)
ZSC Lions
Sobota 07.04.2018, 09:00 • Tipsport arena (Praha - Holešovice) • Memoriál Jana Marka • Skupina B
Partner:
     
    57:06
    Tým IHS Riga právě vstřelil branku!
    Riga už pomalu, ale míří k dalšímu bodovému zisku. ROBERTS PETROVIČS překvapil svou střelou brankáře De Boniho, který už ze své sítě loví již pátý kotouč. Asistence: Raimonds Mikus Vitolinš, Andrejs Mežnieks-Zahars.
     
    55:11
    Curyšský Janik Torda obdržel skvostnou přihrávku přímo do jízdy a jel sám na brankáře Bruverise, který si na jeho střelu počkal a vyrazil ji mimo nebezpečí.
     
    48:54
    Přesilová hra ale opět končí. Arturs Brikmanis dostal dvě minuty za podražení. Uvidíme tak hru čtyři na čtyři.
     
    47:28
    Nyní se zase vylučuje na straně Curychu. Yannick Sagesser si počínal v rozporu s pravidly, když zahákoval jednoho ze soupeřů.
     
    46:21
    Lions právě vstřelili branku!
    Děje se tak krátce nato! Lvi se dokázali udržet v útočném pásmu a nakonec z toho vytěžili gól! Ronner nahrál na připraveného LUCU GRISONIHO, který svou ranou propálil Bruverise. Asistence: Andreas Ronner.
     
    44:17
    Sudí už nějakou dobu signalizoval trest na straně Rigy. Gustavs Kruminš si odsedí na dvě minuty za hrubost.
     
    43:12
    Tým IHS Riga právě vstřelil branku!
    A Riga se dočkala dalšího vstřeleného gólu! RAIMONDS MIKUS VITOLINŠ přejel útočnou modrou čáru a svou střelou překvapil brankáře De Boniho. Asistence: Roberts Petrovičs, Emils Mežnieks-Zahars.
     
    36:48
    Tým IHS Riga právě vstřelil branku!
    Lotyšský výběr se dostávají do dvougólového trháku! PATRIKS TRASUNS dostal dobrou přihrávku do jízdy na levý kruh, odkud vypálil. Jeho střelu sice brankář De Boni vyrazil, avšak na pohotovou dorážku byl krátký. Asistence: Konstantins Korkus.
     
    32:43
    Tým IHS Riga právě vstřelil branku!
    Teď už však zase útočí hráči Rigy! Po dobrém tlaku Curychu, kdy se Riga nemohla dostat ze svého pásma, se nakonec právě tým z Lotyška znovu ujímá vedení! JEGORS MATEINKO vystřelil před brankou De Boniho, kterému puk propadl až do sítě. Asistence: Emils Ginters, Patriks Trasuns.
     
    29:20
    Lions právě vstřelili branku!
    A pozor! Curych z velice nenápadné akce docílil vyrovnání! Graf čistě vyhrál buly na připraveného ALEXE KUBLERA, který od modré čáry vystřelil přesně. Puk ještě cinkl o tyčku, ale za brankovou čáru bez problémů prošel. Asistence: Marlon Graf, Janik Torda.
     
    26:36
    Tým IHS Riga právě vstřelil branku!
    Těsně před půlkou utkání přichází první gól! ARTURS BRIKMANIS vystřelil téměř z mrtvého úhlu, avšak tak přesně, že plachtící kotouč přesně zapadl do horní části curyšské branky. Asistence: Raimonds Mikus Vitolinš.
     
    24:37
    Přesilová hra Curychu netrvala příliš dlouho. Na trestnou lavici usedá Alex Kubler, který je potrestán dvěma minutami za podražení.
     
    24:32
    Poprvé na trestnou lavici v tomto zápase míří aktér z Rigy. Andrejs Bogdanovs vyfasoval od sudích dvě minuty za sekání.
     
    20:10
    Hned zkraje prostřední periody tu máme další vyloučení na straně Curychu. Liekit Reichle dostává dvě minuty za podražení.
     
    13:45
    Andreas Ronner nyní tvrdě za hranicí pravidel atakoval jednoho z hráčů Rigy, který se až po několika vteřinách zvedl za pomoci kustoda a spoluhráče z ledu. Curyšský útočník dostává trest ve hře na 5 minut + do konce utkání. Trest odpyká Yannick Sagesser.
     
    11:27
    Obrovská šance Curychu! Johan Anderson si dobře najel na pravý kruh, kam inkasoval přesnou přihrávku a prudce vypálil. Bruveris se chvíli otáčel, ale nakonec našel puk pod svými betony.
     
    08:16
    Daleko se s ním však Lotyši nedostali. Naopak na opačné straně pořádně zahrozil curyšský obránce Karlis Kruštinš, který střílel už do prázdné branky, ale svůj pokus nasměroval o dobrých deset centimetrů vedle!
     
    03:50
    A nyní se Riga mohla radovat ze svého prvního gólu v zápase! Bogdanovs se k puku před brankou nachomýtl jako slepý k houslím, avšak svoji bekhendovou střelou trefil pravý beton curyšského brankáře. Následně na stejné straně kluziště zazvonila tyčka!

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 27. Arturs Brikmanis (Raimonds Mikus Vitolinš), 33. Jegors Mateinko (Emils Ginters, Patriks Trasuns), 37. Patriks Trasuns (Konstantins Korkus), 44. Raimonds Mikus Vitolinš (Roberts Petrovičs, Emils Měžnieks-Zahars), 58. Roberts Petrovičs (Raimonds Mikus Vitolinš, Andrejs Mežnieks-Zahars) – 30. Alex Kubler (Marlon Graf, Janik Torda), 47. Luca Grisoni (Andreas Ronner)


    Ice Hockey School Riga: Bruveris (Lazdinš) – Brikmanis, Mateiko, Kruštinš, Orninš, Ginters, Kruminš – Biškins, Petrovičs, Rudzitis, Korkus, Trasuns, Vitolinš, Zalans, Murnieks, Tužilkins, Sažko, Mežnieks – Zahars, Bogdanovs.
    Trenér: Aigars Razgals.

    ZSC Lions: De Boni (N. Streule) – Huber, Kubler, Rubin, Sagesser, M. Streule, Devaja, Blatter, Meier, Ronner, Graf, Kammermann, Jutz, Wettstein, Anderson, Grisoni, Berni, Osa, Reichle, Torda, Unterweger.
    Trenér: Fabio Schwarz.

    Rozhodčí: Jaroš – Fuis, Hána
    bahis siteleri