Ružomberok – Slovan Bratislava 1:0 (kon.) | Trnava – Dunajská Streda 2:0 (kon.) | Prešov – Podbrezová 1:1 (kon.)
Nitra – Michalovce 1:3 (kon.) | Senica – Zlaté Moravce 3:1 (kon.)
konec
FC Nitra
1:3 (1:1)
MFK Zemplín Michalovce
sk Sobota 05.05.2018, 17:00 • Štadión FC ViOn, Zlaté Moravce • Niké liga • O udržení
Předzápasové kurzy
     
    88
    Posledné striedanie dnešného stretnutia obstarajú hostia. Pomaličky odchádza z hracej plochy Peter Kolesár, ktorý podal kvalitný výkon. Na záverečné minúty ho nahradzuje Eligius Jankauskas.
     
    84
    Michalovce dali gól!
    Zdá sa, že o osude dnešného stretnutia je rozhodnuté. Nitrania teraz veľmi slabučko bránili. Martin Koscelník poľahky odcentroval z pravej strany, našiel osamoteného VLADISLAVA BRAGINA a ten hlavičkou k pravej žrdi nedal šancu Lukášovi Hroššovi.
     
    82
    Domáci hráč Jaroslav Machovec išiel teraz veľmi tvrdo do súboja s Jozefom-Šimonom Turikom. Zaslúžene tak dostáva kartový trest a zápas bude dohrávať pod hrozbou vylúčenia.
     
    79
    René Kotrík mal v druhom polčase niekoľko dobrých príležitostí, ale skórovať sa mu nepodarilo. V 79. minúte sa pre neho zápas končí a na jeho miesto prichádza Aurelien Ngeyitala.
     
    78
    Ďalším potrestaným hráčom zápasu je hosťujúci Peter Kavka. Úprimne som si nevšimol jeho nedovolený zákrok, a tak zrejme dostal kartový trest za protesty.
     
    74
    Druhé striedanie na strane hostí. Približne na štvrťhodinu prichádza na trávnik Jozef-Šimon Turik. Naopak, dnešná futbalová sobota sa končí pre Martina Bednára.
     
    69
    Kamil Horváth prvýkrát v dnešnom dueli siaha do svojho vrecka. Potrestaným hráčom je domáci Richard Križan, ktorý len pár metrov od vlastnej šestnástky fauloval Petra Kolesára.
     
    65
    Ivan Galád druhýkrát v dnešnom dueli strieda. Na lavičku náhradníkov smeruje Vahagn Militosjan a o strelenie vyrovnávajúceho gólu sa bude snažiť čerstvý Róbert Valenta.
     
    52
    Ivan Galád reaguje na inkasovaný gól svojim druhým striedaním. Na ihrisko prichádza Andrej Fábry. Naopak, na lavičku náhradníkov smeruje Márius Charizopulos.
     
    51
    Michalovce dali gól!
    Hosťujúci futbalisti otáčajú priebeh dnešného stretnutia. Na center z ľavej strany najlepšie reagoval po jemnom priťuknutí Vladislava Bragina MARTIN KOSCELNÍK a strelou k žrdi prekonal Lukáša Hrošša.
     
    46
    Hosťujúci tréner Anton Šoltis spravil počas prestávky jedno striedanie. Na trávniku už nevidíme ghanského útočníka Sadama Sulleya. Na jeho miesto prichádza na hrot útoku Vladislav Bragin.
     
    38
    Michalovce dali gól!
    Hostia zo Zemplína vyrovnávajú skóre zápasu. Igor Žofčák našiel centrom z pravej strany osamoteného Petra Kolesára. Ten sa neulakomil, posunul loptu na nabiehajúceho obrancu MILANA ŠIMČÁKA, ktorý prudkou strelou ľavačkou prekonal Lukáša Hrošša.
     
    35
    Domáci futbalisti mohli zveľadiť svoj náskok. Tomáš Vestenický využil pasívne bránenie michalovských obrancov, obišiel aj vybehnutého brankára Gerarda Bieszczada, ale loptu nasmeroval len do pravej žrde.
     
    20
    Nitra dala gól!
    Domáci futbalisti sa dostávajú do dôležitého vedenia. JAROSLAV MACHOVEC sa zmocni lopty pred šestnástkou súpera. Kľučkou oklamal brániaceho Martina Bednára a krásnou strelou pod brvno prekonal Gerarda Bieszczada.

    Miroslav Kováčik

    Branky: 20. Machovec – 38. Šimčák (Kolesár), 51. Koscelník (Bragin), 84. Bragin (Koscelník)

    Karty:   69. Križan (NIT), 82. Machovec (NIT) – 78. Kavka (MIC)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 10:0. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 12:12.
    FC Nitra: Hroššo – Kuník, Križan, Niba, Farkaš – Charizopulos (52. Fábry), Šimončič (C), Machovec – Militosjan (65. Valenta), Vestenický, Kotrík (79. Ngeyitala).
    Náhradníci: Šípoš – Fabiš, Ngeyitala, Valenta, Fábry, Macho, Vencl.

    MFK Zemplín Michalovce: Bieszczad – Žofčák (C), Kavka, Carrillo, Šimčák – Bednár (74. Turik) – Koscelník, Niši, Kovaľ, Kolesár (88. Jankauskas) – Sulley (46. Bragin).
    Náhradníci: Kira – Šosták, Harutyunyan, Turik, Matić, Jankauskas, Bragin.

    Rozhodčí: Kamil Horváth – Tomáš Vorel, Marián Jankovič
    bahis siteleri