Getafe – Eibar 2:0 (kon.) | Leganés – Real Sociedad 2:2 (kon.)
konec
CD Leganés
2:2 (0:2)
Real Sociedad San Sebastian
Pátek 24.08.2018, 22:15 • Estadio Municipal de Butarque, Leganés • Španělská LaLiga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
    88. Nabil El Zhar - 2:2
     
    88
    Leganés právě vstřelili branku! Nyní už je to gól a po obrovském tlaku obrana hostů inkasovala! Míč se dostal až na polovinu, kde ho odkopl zpátky k bráně soupeře domácí obránce, následně chybného domluvení a zároveň posunutí míče Santosem využil NABIL EL ZHAR a krásným lobem si připisuje druhý zásah a zároveň srovnání výsledku na 2:2! Asistence: Santos.
    54. Nabil El Zhar - 1:2
     
    54
    Leganés právě vstřelili branku! Jak jednoduché je vstřelit gól nyní ukázali domácí a snížili na rozdíl jediné branky! Gerard Gumbau poslal velmi dobrou přihrávku z levé strany na střed, kde si míč zpracoval NABIL EL ZHAR a následně z dvaceti metrů vypálil přesně k levé tyči! Asistence: Gumbau.
    18. Asier ILLARRAMENDI - 0:2
     
    18
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Hosté odskakují do dvoubrankového vedení! Centr z pravé strany byl sražen, ale následně se dostal do zakončení hlavou Juanmi, ovšem Iván Cuéllar předvedl skvělý zákrok, po kterém ale míč jen vyrazil k noze ASIERA ILLARRAMENDIHO, který poslal nádhernou volej přímo do pravé šibenice!
    11. David ZURUTUZA - 0:1
     
    11
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Co nyní domácí obrana předvedla, tomu nemůže uvěřit ani trenér Pellegrino. Joseba Zaldúa se po autovém vhazování dostal až do vápna z pravé strany a následně přihrál před bránu, kde byl neobsazený DAVID ZURUTUZA, který zakončil do prázdné svatyně. Real Sociedad se tak dostává do vedení. Video rozhodčí ještě přezkoumal, jestli se nejednalo o ofsajd, ale branka platí. Asistence: Zaldúa.

    Michal Raška

    Branky: 54. El Zhar (Gumbau), 88. El Zhar (Santos) – 11. Zurutuza (Zaldúa), 18. Illarramendi

    Karty:   90+2. J. Silva (LGS) – 53. Zaldúa (RSC), 80. Juanmi (RSC)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 9:1. Rohy: 5:0. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 11:9.
    CD Leganés: Cuéllar – Juanfran, Muňoz (84. Nasjrí), Siovas, Gumbau – El Zhar, R. Pérez (C), Ojeda (66. Rolán), J. Silva – Eraso (46. Santos) – Carrillo.
    Náhradníci: Serantes – Bustinza, Nasjrí, Carnero García, Rolán, Santos, Vesga.

    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Zaldúa, D. Llorente (28. A. Elustondo), H. Moreno, Hernández – Oyarzabal (73. Pardo), Illarramendi (C), Zubeldia, Zurutuza (58. Merino) – Juanmi – José.
    Náhradníci: Zubiaurre – A. Elustondo, Bautista, Merino, Pardo, Rodrigues, Sangalli.

    Rozhodčí: José Munuera Montero – Alfonso Baena Espejo, José Alcoba Rodríguez
    bahis siteleri