Francie – Anglie 1:1 (2:4 po pen.) | Španělsko – Japonsko 1:3 (kon.)
po penal. (2:4)
Francie
1:1 (0:0)
Anglie
Pátek 24.08.2018, 16:00 • Stade de la Rabine, Vannes • MS U20 ženy • Utkání o bronz
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto dramatického duelu už je to všechno. Program ve francouzském Vannes ale ještě nekončí, od devatenácti hodin a třiceti minut se můžeme těšit na velké finále mezi Španělskem a Japonskem. (18:20:28)
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 6:2. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 10:25.
     
    Je dobojováno! Francouzky díky penaltě z 68. minuty dotáhly své manko z úplného startu druhého poločasu, ovšem z následného rozstřelu odchází jako poražené. MacIverové chytila dvě penalty a velkou měrou se zasloužila o to, že po závěrečném pokutovém kopu Georgie Allenové putují bronzové medaile do Anglie. Na domácí Franci zbylo nepopulární čtvrté místo.
     
    Konec zápasu.
    Georgia ALLENOVÁ
     
    5. série
    2:4
    Georgia Allenová mohla rozhodnout a tak také učinila, když po zemi zamířila do pravé strany a zajistila tak Angličankám bronzové medaile!
    Amelie DELABREOVÁ
     
    4. série
    2:3
    Druhý úspěšný zákrok pro Sandy MacIverovou, která využila špatně kopnuté penalty Amelie Delabreové!
     
    4. série
    2:3
    Chloe Peplow byla od začátku přesvědčená, že kopne míč ze svého pohledu na pravou tyč. Lerondová směr vystihla, ale na umístěný pokus nedosáhla.
     
    3. série
    2:2
    Emelyne Laurentová už jednu penaltu proměnila a úspěšná byla také v tomto rozstřelu, když poslala míč doprostřed branky a využila toho, že MacIverová skákala k levé tyči.
    Alessia RUSSOVÁ
     
    3. série
    1:2
    Zahanbit se nenechala ani Lerondová, která skočila k pravé tyči a vychytala nedostatečně umístěnou střelu Alessie Russové!
    Selma BACHAOVÁ
     
    2. série
    1:2
    První neproměněnou penaltu zavinila Selma Bachaová, která mířila lehce doprava a tento úmysl MacIverová vystihla!
     
    2. série
    1:2
    Lauren Hempová vrátila Anglii do vedení, když bez problému zakončila ze svého pohledu k pravé tyči.
     
    1. série
    1:1
    Za Francii začala kapitánka Julie Thibaudová a rovněž proměnila kopem těsně pod břevno.
     
    1. série
    0:1
    Jako první se k penaltě postavila Georgia Stanwayová a precizně poslala míč do odkryté poloviny branky.
     
    Střílení penalt začíná.
     
    Rozhodnout se musí v pokutových kopech.
     
    Ani devadesát minut hry o vítězi tohoto zápasu o bronz nerozhodlo. Více to určitě mrzí Angličanky, které hned třicet vteřin po změně stran udeřily zásluhou Stanwayové. Francouzky si v dalším průběhu žádnou tutovou šanci nevytvořily, ale hodně jim pomohl nařízený pokutový kop, který Laurentová zkušeně proměnila a srovnala na 1:1, což je stav, který vydržel až do konce druhé půle.
     
    90+3
    Druhý poločas skončil.
     
    90+3
    Georgia Stanwayová vletěla do Bachaové a může být hodně ráda, že nedostala žlutou kartu. Souboj u střídaček byl v jejím podání až přehnaně důrazný.
     
    90+2
    Střídání v týmu Anglie: ze hřiště odchází Chloe Kellyová, přichází Rinsola Babajideová.
     
    90+2
    Střídání v týmu Anglie: ze hřiště odchází Mollie Rouseová, přichází Georgia Allenová.
     
    90+1
    Druhý poločas je prodloužen o tři minuty nastavění.
     
    90
    Centr Bachaové letěl k vzdálenějšímu rohu malého vápna, jenomže Pigaová tam byla zdvojená a nebyla připuštěna k případné hlavičce.
     
    89
    Sandy Baltimoreová ze zbývajících sil potáhla míč po levé straně, odkud sice neodcentrovala přes první clonící soupeřku, ale vybojovala aspoň roh.
     
    88
    Právě Lerondová teď zvládla nelehkou situaci a šla proti centru z její pravé strany, aby doslova sebrala balón z hlavy Alessie Russové.
     
    87
    Těsně bránění Hempová podle všeho měla v úmyslu přihrát na vysunutější spoluhráčky, jenže její pas z hloubi pole propadl do moci francouzské brankářky.
     
    86
    Francouzky dostaly k dispozici přímý kop téměř z osy hřiště. Nebylo to zrovna blízko branky, ale Bachaová přesto vyslala přímou střelu. Chyběla ji však větší razance a MacIverová ji v pohodě chytila.
     
    85
    Ani jeden z týmů nechce v závěru základní hrací doby dopustit nějakou zbytečnou chybu. Hra se tak značně uklidnila a postupně míří do penalt.
     
    83
    Lauren Hempová měla špetku času a u rohu pokutového území napřáhla ke střele, která se však do branky Justine Lerondové vůbec nevešla.
     
    82
    Goetschová na poslední chvíli dostoupila Kellyovou a její pokus o centr zablokovala. Opět se bude vykopávat od francouzské brány.
     
    81
    Russová to znovu měla při ofenzivním snažení hodně složité. K míči se nedostala a svým napadáním nevylekala Bachaovou, díky které bude Lerondová vykopávat.
     
    80
    Ten ale neznamenal pro anglickou defenzivu žádné větší nebezpečí, protože letící centr doplachtil do připravených rukavic Sandy MacIverové.
     
    79
    Baltimoreová svým centrem zahnala Gavoryovou až k autové čáře. Pachecová si marně stěžovala, že míč už byl v zámezí a srazila ho na roh.
     
    78
    Následnou standardní situaci tradičně rozehrála Alessia Russová, jenomže Lerondová si s padajícím nákopem poradila i přesto, že se zrovna pohybovala směrem k brankové čáře.
     
    77
    Selma Bachaová u postranní čáry nakopla stojnou nohu anglické protihráčky a rovněž si řekla o udělení žluté karty.
     
    76
    Hodně odvážný průnik Alessie Russové byl zastaven pár decimetrů za vstupem do pokutového území. Ostrovanky pokračovaly autem zprava, jenž propadl až do náruče Lerondové.
     
    75
    Pigaová se musela oklepat a rychle vrátit do hry, neboť Francie už provedla všechna tři střídání. Naopak Angličanky stále pokračují v základní jedenáctce.
     
    74
    První žlutou kartu tohoto zápasu dostává Anna Pattenová, která byla v souboji o míč jako druhá a podrazila Pigaovou, která se proletěla vzduchem a bolestivě dopadla.
     
    73
    Mayumi Pachecová nedostala svůj krátký nákop až do pokutového území, ale anglická akce ještě bude chvilinku pokračovat blíže středové čáře.
     
    72
    Russové se centr pravou nohou vůbec nepovedl, míč se vytočil směrem za koncovou čáru a neškodně přistál na střeše francouzské branky.
     
    71
    Lepší psychické rozpoložení se přesunulo k Francouzkám, které se teď ale musely rychle vracet po ztrátě míče. Stanwayová zakončila rychlý brejk střelou zpoza vápna a Lerondová se musela hodně natahovat, aby zakončení vytěsnila na roh.
     
    70
    Stanwayová nechtěla pustit Politovou do rychlého útoku a dopustila se jasného faulu, za který dostala od hlavní rozhodčí důrazné slovní varování.
    68. Emelyne LAURENTOVÁ - 1:1
     
    68
    Francie právě vstřelila branku!
    V osmašedesáté minutě je vyrovnáno! Míč si na penaltový bod postavila EMELYNE LAURENTOVÁ a precizně vystřelila ze svého pohledu k levé tyči. MacIverová skákala na opačnou stranu a byla bez šance.
     
    67
    Amelie Delabreová byla podražená na kraji pokutového území a z nenápadné situace vytěžila pro Francii pokutový kop!
     
    66
    Baltimoreová centrovala z levé strany. Laurentová míč nezkrotila, ale z toho těžila střídající Delabreová, která se dobře zorientovala v trmě vrmě a zblízka vypálila přesně do místa, kde stála MacIverová.
     
    65
    Angličanky roztáhly hru do pravé strany, kde operovala Alessia Russová. Bachaová se před autorku tří branek na turnaji ale natlačila a chytře ji donutila faulovat.
     
    63
    Malardová dala Bachaové hodně těžkou přihrávku dozadu a francouzská obránkyně si pod tlakem musela pomoct přihrávkou k brankářce Lerondové.
     
    62
    Mayumi Pachecová si nabíhala na přetažený centr z pravé strany, jenže místo balónu trefila jenom obránkyni Goetschovou. Lerondová zasahovat nemusela a už sleduje počínání svých kolegyň v poli.
     
    61
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Annahita Zamanianová, přichází Amelie Delabreová.
     
    60
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Sana Daoudiová, přichází Carla Politová.
     
    59
    Nepřesné nákopy na obou stranách odevzdaly míče bránícím týmům. Další útočnou akci rozjíždí Francouzky od vlastní strážkyně branky.
     
    58
    Hempová byla na útočení úplně sama. U vápna si výrazněji předkopla míč a to už se o ní postarala Thibaudová ve spolupráci se zasahující brankářkou Lerondovou.
     
    57
    Ofsajd a v něm Lena Goetschová, která hraje teprve své druhé utkání na vrcholícím šampionátu.
     
    56
    Rohový kop Francouzky nerozehrály špatně, míč se dostal k Laurentové, která v těžké pozici mířila k pravé tyči a jen o kousíček nevměstnala hrací předmět za záda anglické gólmanky.
     
    55
    Přesto se Francie prokombinovala až do zakončení, o které se postarala Laurentová. Její pokus hodně ovlivnila teč Fiskové a anglická kapitánka si určitě oddechla, že si nesrazila míč do vlastní sítě, ale poslala ho pouze na roh.
     
    54
    Domácí fotbalistky nepovedený vstup do druhého poločasu viditelně rozhodil, hlavně na útočné polovině často kazí i nepříliš složité přihrávky a komplikují si tak cestu k brance MacIverové.
     
    53
    Otřesená útočnice Manchesteru City odkráčela do zámezí, nicméně co nevidět se do hry zase vrátí. Mezitím útočí Francouzky.
     
    52
    Hodně nepříjemné chvíle teď zažívá Lauren Hempová, která šla po Lerondové a její razantní odkop ji trefil rovnou do hlavy. Následovat bude pauza a ošetření.
     
    51
    Angličanky stále velmi aktivně napadají a nedávají svým sokyním ani trochu klidu při rozehrávce z vlastní poloviny.
     
    50
    Peplowová jako první zkrotila vysoko odskakující míč a založila útok Anglie. Ten dlouhého trvání ale neměl, neboť Hempová si předkopla balón až za koncovou čáru.
     
    49
    Těžko říct, zda to rozehrávající Bachaová myslela zrovna takhle. Její nákop se každopádně snášel přímo na branku, před kterou jistě zasáhla Sandy MacIverová.
     
    48
    Daoudiová si v rychlosti vyměnila míč s Laurentovou a v blízkosti levé autové čáry si došla pro faul, po němž zřejmě přiletí do anglického vápna dlouhý nákop.
    46. Georgia STANWAYOVÁ - 0:1
     
    46
    Anglie právě vstřelila branku!
    Po pouhých třiceti vteřinách hry ve druhém poločase se poprvé mění skóre! GEORGIA STANWAYOVÁ dostala z levé strany přízemní přihrávku přesně na hranici pokutového území, kde se otočkou zbavila nově příchozí Pigaové a přesně mířenou střelou překonala Lerondovou, která ke své pravé tyči nedosáhla.
     
    46
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Maelle Lakrarová, přichází Julie Pigaová.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas o majiteli bronzových medailí ze světového šampionátů hráček do dvaceti let příliš nenapověděl. Francouzky byly o něco nebezpečnější, ale z větších dálek většinou pálily nepřesně. Až chvíli před pauzou výrazněji zahrozila Zamaniaová, která v úniku trefila MacIverovou. Podobně slibnou šanci Angličanky na druhé straně neměly, brankářka Lerondová se nejvíce zapotila asi při dalekonosné střele Stanwayové, kterou u tyče zpacifikovala.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    MacIverová se hned musela zapojit do hry a jistit padající střelu Daoudiové z dobrých třiatřiceti metrů. Na úrovni břevna rukavicí posunula míč na roh, z něhož Francouzky nezahrozily.
     
    45
    Nastavují se 2 minuty.
     
    44
    Anglická gólmanka při zákroku dostala prudce vypáleným balónem do obličeje a není se co divit, že potřebovala pár desítek vteřin na ošetření. Podle všeho ale bude moci pokračovat.
    43. Annahita Zamanianová (FRA)
     
    43
    Jednoznačně největší šance dosavadního průběhu zápasu! Zamanianová excelentně sladila svůj náběh s nákopem ze středového kruhu a rázem se ocitla v samostatném úniku. Dlouze připravované zakončení ale poslala jen do vybíhající MacIverové!
     
    42
    Pachecová přišla o míč záhy po anglickém vhazování. Dopředu pak vyrazila Baltimoreová, ale dostala se jen kousíček za půlící čáru, kde už číhala připravená obrana soupeře.
     
    41
    Anglické přenesení hry k levé postranní čáře k ničemu nevedlo. Nepřesná přihrávka vzduchem vyletěla do zámezí a hrát budou Francouzky.
     
    40
    Gavoryová nechtěla dopustit konec francouzské akce, jenže při obranném zákroku faulovala Stanwayovou, což se domácím fanouškům pochopitelně příliš nepozdávalo.
     
    39
    Laurentová přiklepla míč Bachaové, která vypálila z dobrých osmadvaceti metrů, nicméně míč poslala hodně vysoko nad břevno branky Sandy MacIverové.
     
    38
    Jedna z Angličanek z podobné vzdálenosti mířila přesněji, ale Lerondová si s přehledem poradila. Na druhé straně bojovala Bachaová a došla si pro faul i standardní situaci.
     
    37
    Emelyne Laurentová dostala míč z autového vhazování. Poté si to namířila směrem k ose hřiště, jenže dalekonosná střela levou nohou neměla dostatečnou přesnost.
     
    35
    Angličanky rychle rozehrály rohový kop na krátko. Z toho resultoval neškodný centr z levé strany, který dolétl jen do rukavic Justine Lerondové.
     
    34
    Ale netrvalo to dlouho, protože Sana Daoudiová v souboji o balón bezesporu faulovala nepříjemným šlapákem.
     
    33
    Goetschová si u pravé postranní čáry předkopla míč a Pachecová jej nekompromisně zakopla do zámezí. V útočné akci tak mohou pokračovat Francouzky.
     
    32
    Aktivní Russová se prosadila na pravém křídle, z něhož našla v pokutovém území Hempovou. Ta se však ideálně nesrovnala ke střele a Lerondová pomalinku letící pokus snadno eliminovala.
     
    31
    Držení míče: 62% – 30%.
     
    30
    Velkou odvahu teď prokázala Megan Finniganová, která se ocitla s míčem ve vlastním vápně a napadající Laurentové se zbavila hodně drzou kličkou.
     
    29
    Téměř totožná situace byla k vidění také na opačném konci hřiště. Z delší vzdáleností natáhla Stanwayová a Lerondová se musela proti přízemní střele rychle přesunout ke své pravé tyči.
     
    28
    Menší nedostatky v anglické obraně nepotrestala ani Annahita Zamaniaová, která rovněž pálila zpoza šestnáctky, ale o metřík minula ze svého pohledu levou tyč.
     
    26
    Malardová byla hlavní postavou během dalšího rychlého ataku. Na levé straně nejprve nic nebezpečného nevymyslela, ale následně přihrála po hranici vápna na Gavoryovou a ta alespoň propagačním pokusem ze sedmnácti metrů protáhla MacIverovou.
     
    25
    Rychlý protiútok Francouzek vyvrcholil centrem Baltimoreové z levé autové čáry. Balón se ale zastavil o tyč z vnější strany a Sandy MacIverová vykopává.
     
    24
    Klíčovou hlavičku po centru Russové vyhrála jedna z francouzských obránkyň. Domácí fotbalistky však nevyvezly míč do bezpečí a zůstávají pod mírným tlakem.
     
    23
    Lauren Hempová po autu z pravé strany neodcentrovala skrz Lakrarovou, kvůli které se bude konat další standardka v podobě rohového kopu.
     
    22
    Angličanky zahrávaly standardní situaci z levé strany. Akce sice byla zakončená nepřesnou hlavičkou Finniganové, ale ta byla přistižena v ofsajdu.
     
    20
    Russová vymyslela chytrou přihrávku za francouzskou obranu. Angličanky se ocitly u vápna v přečíslení, ale přihrávku do nejnebezpečnějšího prostoru zachytila Thibaudová.
     
    19
    Postupující Stanwayová se vyhnula skluzu Baltimoreové, nicméně zajišťující Daoudiová už ji dokázala zastavit za pomoci lehkého faulu.
     
    18
    Goetschová hlavou poslala malou domů a trochu prohnala Lerondovou, která si došla pro míč jen těsně před atakující anglickou útočnící Kellyovou.
    17. Emelyne Laurentová (FRA)
     
    17
    O chvilinku později už to bylo o dost zajímavější! Baltimoreová nabrala dobrou rychlost a z levého křídla odcentrovala na Laurentovou. Útočnice Lyonu zakončovala nártem z prvního doteku, nicméně balón mezi tyče nenasměrovala.
     
    16
    Francouzská souhra na jeden dotek vedla až do vápna, kde jedna z Angličanek podklouzla a míč se zadarmo dostal k Goetschová, která toho ale nijak nevyužila.
     
    15
    Grace Fisková zcela nestihla zakřižovat Malardovou, která se z levého kraje pokutového území opřela do skákavého míče, avšak anglickou branku vůbec netrefila.
     
    14
    Daoudi nedostala úplně přesnou přihrávku a musela si pomoct na Rouseovou. Angličanky pak ale míč rychle ztratily a znovu brání v pevném bloku.
     
    13
    Další rychlostní souboj pro Goetschovou, která teď se svými spoluhráčky postoupnou kombinací postupuje vstříc brankářce MacIverové.
     
    12
    Lauren Hempová dělala všechno možné, aby se dostala k volnému balónu. Nakonec její snažení ukončil odpískaný faul na Maelle Lakrarovou.
    11. Hempová na míč nedosáhla
     
    11
    Jedna z angličanek se pěkně uvolnila na pravém křídle a poslala pas do ohně, kde Hempová na balón o centimetry nedosáhla a přihrávka tak proletěla kolem pravé tyče do zámezí.
     
    10
    Laurentová se musela hodně vynasnažit, aby dostihla nákop od Thibaudové. To se ji sice povedlo, ale přihrávkou z pravé strany našla ve vápně jen anglickou obránkyni.
     
    9
    Poprvé se dění na trávníku trošičku uklidnilo. Francouzky drží balón, ale zatím se tak děje jenom na jejich vlastní polovině.
     
    7
    Ani na úvodní zakončení jsme nečekali dlouho. Hlavička z vzdálenější tyče se ale neujala a Anna Pattenová přidělala Lerondové jen rutinní práci.
     
    6
    Hempová vyhrála rychlostní souboj s Thibaudovou a na pravé straně nechala míč Russové, jejíž zablokovaný centr znamená první rohový kop tohoto zápasu.
     
    5
    Angličanky aktivně presovaly až v soupeřově pokutovém území. Francouzky vysvobodil až odpískaný faul Stanwayové na Selmu Bachaovou.
     
    4
    První standardku si vybojovaly také domácí fotbalistky, ale Bachaová dala svému centru z pravé autové čáry až moc výšky a její spoluhráčky na něj nedosáhly.
     
    3
    Přesný nákop Russové sice letěl na Pattenovou k rohu malého vápna, jenže pomezní rozhodčí anglickou možnost ukončila odmáváním ofsajdu.
     
    2
    Napadající Lauren Hempová vystihla jednu z přihrávek mezi francouzskou obranou a vynutila si první standardní situací ve francouzský prospěch.
     
    1
    Úvodní výkop zápasu obstaraly hráčky Anglie, které nastupují v bílých, zatímco Francouzky v modrých dresech.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hráčky obou výběrů už jsou na hrací ploše a před začátkem samotného zápasu si tradičně zazpívají státní hymny.
     
    Úvodní sestavy:

    Francie: Lerondová – Lakrarová, Goetschová, Thibaudová (C), Bachaová – Daoudiová, Gavoryová – Laurentová, Zamanianová, Malardová, Baltimoreová.
    Náhradníci: Chavasová, Pecharmanová – De Almeidaová, Dechillyová, Delabreová, Fercocqová, Katotová, Pigaová, Politová, Reyová.

    Anglie: MacIverová – Pattenová, Fisková (C), Finniganová, Pachecová – Rouseová, Kellyová – Russová, Stanwayová, Peplowová – Hempová.
    Náhradníci: Ramseyová, Roebucková – Allenová, Babajideová, Crossová, Hindsová, Charlesová, Johnsonová, Morganová, Wellingsová.

    Rozhodčí: Lengweová (ZAM) – Rakotozafinorová (MAD), Kwimbiraová (MWI).
     
    Anglie

    Ať mladé Angličanky dopadnou v utkání o bronz jakkoliv, tak mají jistotu toho, že na světovém šampionátů do dvaceti let dosáhly největšího úspěchu. V roce 2014 ostrovanky skončily už v základní skupině a o dva roky se na závěrečném turnaji vůbec nepodívaly. Ve svém prvním utkání Angličanky narazily na Severní Koreu a zvítězily 3:1, načež si to rozdaly s Brazilkami a kvůli gólu z druhé nastavené minuty jenom remizovaly 1:1. Na závěr skupiny pak ale deklasovaly 6:1 Mexiko a zajistily si místenku ve čtvrtfinále, kde pro změnu porazily Nizozemky 2:1. V semifinále Anglie už ale padla, když nestačila na Japonsko v poměru 0:2. Nejlepší střelkyní tohoto výběru je s pěti góly Georgia Stanwayová.
     
    Francie

    Výběr francouzských fotbalistek se na domácím šampionátu potřetí v řadě probojoval mezi nejlepší čtveřici, nicméně ani před vlastními fanoušky titul jistojistě nevybojuje. Francouzky v základní skupině zaváhaly s Novým Zélandem, jinak ale porazily Nizozemsko i Ghanu a do čtvrtfinále postoupily z prvního místa. V souboji o semifinále pak udolaly Severní Koreu 1:0, avšak totožným výsledkem v další fázi nestačily na Španělky, takže si budou muset vystačit se zápasem o bronz. Nejlepší střelkyní Francie je zatím čtyřgólová Amelie Delabreová.
     
    Všem fotbalovým fanouškům přeji příjemné chvíle při sledování textového přenosu ze zápasu světového šampionátu hráček do dvaceti let. Od šestnácti hodin se můžeme těšit na zápas o bronz mezi výběry Francie a Anglie!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Michal Břuchanský

    Branky: 68. Laurentová (pen.) – 46. Stanwayová

    Karty:   77. Bachaová (FRA) – 74. Patten (ENG)

    Penaltový rozstřel:

    1. série:
    0:1   Georgia Stanwayová (ENG)
    1:1   Julie Thibaudová (FRA)
    2. série:
    1:2   Lauren Hempová (ENG)
    1:2   Selma Bachaová (FRA)
    3. série:
    1:2   Alessia Russová (ENG)
    2:2   Emelyne Laurentová (FRA)
    4. série:
    2:3   Chloe Peplow (ENG)
    2:3   Amelie Delabreová (FRA)
    5. série:
    2:4   Georgia Allenová (ENG)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 6:2. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 10:25.
    Francie: Lerondová – Lakrarová (46. Pigaová), Goetschová, Thibaudová (C), Bachaová – Daoudiová (60, Politová), Gavoryová – Laurentová, Zamanianová (61. Delabreová), Malardová, Baltimoreová.
    Náhradníci: Chavasová, Pecharmanová – De Almeidaová, Dechillyová, Delabreová, Fercocqová, Katotová, Pigaová, Politová, Reyová.

    Anglie: MacIverová – Pattenová, Fisková (C), Finniganová, Pachecová – Rouseová (90+2. Allenová), Kellyová (90+2. Babajideová) – Russová, Stanwayová, Peplowová – Hempová.
    Náhradníci: Ramseyová, Roebucková – Allenová, Babajideová, Crossová, Hindsová, Charlesová, Johnsonová, Morganová, Wellingsová.

    Rozhodčí: Lengweová (ZAM) – Rakotozafinorová (MAD), Kwimbiraová (MWI)
    bahis siteleri