Kazaň – Petrohrad 1:6 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
1:6 (0:1, 1:2, 0:3)
SKA Petrohrad
Sobota 01.09.2018, 16:00 • TatNeft Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už je ode mne pro dnešek vše. S přáním hezkého večera se s vámi loučím a někdy příště se těším znovu na počtenou! (18:44:46)
     
    ČESKÁ STOPA V UTKÁNÍ:

    Jiří Sekáč (KZN): 0+0, čas na ledě 16:22.
     
    Je dobojováno, vítězem dnešního utkání se zcela jednoznačně stává tým SKA Petrohrad! V poslední třetině hosté ještě potvrdili svoji naprostou dominanci a nepřesvědčivého Emila Garipova překonali Ilja Kablukov, Nikolaj Prochorkin a Nail Jakupov. SKA tak dal všem jasně vědět, že to letos myslí s útokem na titul skutečně vážně, obhájce titulu totiž jasně přehrál.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Nyní je už jasné, že žádnou další branku neuvidíme. Patrik Hersley zklidňuje závěrečné sekundy výjezdem do vlastního obranného pásma a u mantinelu jej už ani nikdo nenapadá.
     
    59:16
    Křižnou přihrávku si snažil v útočné třetině zpracovat Alexandr Burmistrov. Ke své smůle mu však gumový nesmysl přeskočil hokejku a zatoulal se mimo dosah Kazaňských.
     
    58:28
    Kazaňské trápení ještě prodlužuje zbytečné vyhození na icing, po kterém se hra vrátila nazpět před branku Garipova. Na buly nicméně domácí hráči uspěli a další nebezpečí prozatím zažehnali.
     
    Dnešní utkání sleduje 8 890 diváků. Je vyprodáno!
     
    57:40
    Trošku zmírnit mohl domácí porážku český útočník Jiří Sekáč. Ten dostal prostor na pravém kruhu, ale proti jeho střele zasáhl Magnus Hellberg naprosto přesvědčivě.
    56:57 Nail JAKUPOV - 1:6
     
    56:57
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Kazaň si dnes musí kalich hořkosti vypít až do samého dna! NAIL JAKUPOV nabral rychlost, ve středním pásmu parádně obelstil Romana Abrosimova a dostal se až mezi kruhy, odkud, ač v pádu, neomylně trefil mezeru mezi nohama brankáře Garipova. Na ukazateli skóre svítí už hodnota 1:6! Asistence: Patrik Hersley.
     
    56:02
    Dnešní duel se již pouze dohrává. Sympatické je, že i přes naprostou jistotu porážky podporují domácí příznivci své oblíbence i nadále. Ti už však působí poněkud rezignovaným dojmem.
     
    55:05
    A na světě je také čtvrtý icing během jediné minuty! Nyní znovu z dílny Kazaně a vhazuje se tak před domácí brankou. Arťom Zemčonok se poté pokusil o střelu od modré, proti které Emil Garipov zasahovat nemusel.
     
    54:36
    Nyní skutečně nesledujeme zrovna nejatraktivnější pasáž. SKA totiž oplácí stejnou mincí a nepřesná přihrávka Vasilije Tokranova pramení v další zakázané uvolnění.
     
    54:20
    A je tu další icing v podání Ak Bars. Tentokráte kotouč zamířil přes všechny čáry z hole Andreje Popova. Mezitím už se zvedají někteří diváci a chystají se k předčasnému odchodu.
     
    53:46
    Kazani se nedá upřít nemalá snaha, na soupeře dnes ovšem zkrátka nestačí. Magnus Hellberg nejprve bez většího vzrušení kryl pokus od modré čáry, načež Paul Postma zahrál na zakázané uvolnění.
    53:22 Nikolaj PROCHORKIN - 1:5
     
    53:22
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Teď už z toho pro domácí vyhlíží nepříjemný debakl. Alexandr Barabanov dostal za brankou více prostoru, než by bývalo bylo zdrávo a přihrál na pravý kruh, kde číhal NIKOLAJ PROCHORKIN. Ten vypálil bez přípravy a ačkoliv si Emil Garipov na puk sáhl, vytěsnit jej nedokázal. 1:5! Asistence: Alexandr Barabanov.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 28. Jarullin (Kara, Klinkhammer) – 4. Hersley (N. Gusev, Dacjuk), 30. N. Gusev (Dacjuk), 34. V. Tichonov (Kablukov), 45. Kablukov (Tokranov, V. Tichonov), 54. Prochorkin (Barabanov), 57. Jakupov (Hersley)


    Ak Bars Kazaň: Garipov (Šaryčenkov) – Markov (A), Jarullin, Abrosimov, Ljamkin, Postma, Batyršin – Azevedo, Malychin, Sekáč – Galijev, Tkačov, Zaripov (C) – A. Potapov (A), Burmistrov, Lukojanov – Klinkhammer, An. Popov, Kara – A. Michejev.
    SKA Petrohrad: Hellberg (Šesťorkin) – Hersley, Tokranov, Chafizullin, Gavrikov, Zemčonok, Zubarev, Zub – Jakupov, Dacjuk, N. Gusev – S. Plotnikov, Prochorkin, Barabanov – M. Malcev, Koskiranta, Kuzmenko – Ketov, Kablukov, V. Tichonov – Nikolajev.

    Diváci: 8 890 (vyprodáno)
    bahis siteleri