Växjö – Salzburg 5:2 (kon.) | Plzeň – JYP 4:2 (kon.) | Banská Bystrica – Lugano 5:2 (kon.)
Zürich – Frölunda 3:2 (4:3 po s.n.) | Cardiff – Bern 2:3 (po pr.) | Vienna Capitals – Aalborg 2:3 (po pr.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
5:2 (1:0, 3:2, 1:0)
HC Lugano
Sobota 01.09.2018, 19:00 • Zimní stadion Banská Bystrica • Hokejová Liga mistrů • Skupina H
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (21:20:44)
     
    Utkání sledovalo 1 962 diváků.
     
    Střely na branku: 23 – 19
     
    Je dobojováno. Domácí hokejisté druhý duel v Lize mistrů zvládli a po výhře 5:2 nad Luganem si připisují první tři body do tabulky. A nutno podotknout, že naprosto zaslouženě. V utkání podali velmi dobrý výkon a hosté tak byli prakticky bez šance. Z ledu Banské Bystrice tak nevezou ani body a protože prohráli i ve čtvrtek v Plzni, na svém kontě nemají ani jeden bod.
     
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Ještě jedna poslední akce na straně Lugana a už se nic nestane. Zápas tak končí.
     
    59:05
    Další osvobození domácích a fanoušci Banské Bystrice už stojí na nohou a vestoje aplaudují svým hokejistům, kteří dnes podali velmi dobrý výkon.
     
    58:26
    Domácí získali po střele Sannitze puk a hned ho vyhodili až před branku Lugana. Dokázali se tak osvobodit a šetří cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:21
    Vyloučení v týmu HC 05 iClinic Banská Bystrica (Martin Belluš – 2 min., hákování).
     
    56:53
    Obrana Lugana zastavila další střelu domácích a okamžitě poslala kotouč do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    56:29
    Zápas se už prakticky jenom dohrává. Puk mají na svých hokejkách domácí hráči a ještě se snaží pro diváky o pěkné kombinace.
     
    55:38
    Ziga dostal od Higgse přihrávkou k modré čáře, zamířil pak blíže brance Lugana, jeho zakončení po zemi ale skončilo jen vedle levé tyče Merzlikinsovy branky.
     
    54:51
    Dnes hodně agilní Guillaume Asselin páll z pravého kruhu a Merzlikins se opět stačil přesunout a efektním semaforem jeho ránu zastavil.
     
    54:18
    Domácí se už příliš nikam neženou, snaží se držet svůj náskok a nechtějí pustit hosty ke snížení stav skóre.
     
    53:52
    Gregory Hofmann se obtočil na levém kruhu a z otočky vystřelil, ovšem trefit domácí branku se mu nepovedlo. Domácí tak bleskově otáčejí hru na druhou stranu.
     
    53:45
    Hráči domácího celku se dopustili zakázaného uvolnění a hra se stěhuje před brankáře Williamse. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    53:38
    Na řadě je další komerční přestávka.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 17. Asselin (Faille, Marshall), 25. Zigo (Miller, Higgs), 27. Marshall (Faille), 38. Faille (TS), 49. Zigo (Higgs, Asselin) – 21. Hofmann (TS), 29. Lajunen (Chorney)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Williams (Baroš) – Mihálik (A), Marshall, Miller, Kubka, Brejčák, Sloboda, Biro – Tamáši, Faille (A), Asselin – Zigo, Higgs, Sýkora (TS) – Šťastný, Surový (C), Varga – Gabor, Češík, Belluš – Giľák
    HC Lugano: Merzlikins (Müller) – Chorney, Riva, Jecker, Ronchetti, Matewa, Wellinger – Romanenghi, Lapierre (A), Hofmann – Bürgler (C), Lajunen, Klasen – Walker, Sannitz (A), Reuille (TS) – Jörg, Morini, Cunti – Haussener

    Rozhodčí: Smetana, Baluška – Tvrdoň, Synek

    Diváci: 1 962
    bahis siteleri