Finsko – Maďarsko 1:0 (kon.) | Estonsko – Řecko 0:1 (kon.)
konec
Finsko
1:0 (1:0)
Maďarsko
Sobota 08.09.2018, 18:00 • Tampere Stadion, Tampere, Finsko • Liga národů UEFA - Liga C • Skupina 2
Předzápasové kurzy
     
    68
    A další faul maďarských hráčů na rozběhnutého soupeře. Tentokrát vniknutí Soiriho do pokutového území hasil žlutým faulem Tamás Kádár.
     
    63
    Maďaři prohráli ve středu pole osobní souboj, Pukki přihrál do strany na Soiriho, který se rychlým sprintem dral k centru, ale na poslední chvíli byl soupeřem podkopnut. Nepříjemný faul Lovrencsicse ocenil rozhodčí žlutou kartou.
     
    59
    Nepříjemný zákrok Fioly na Tuominena u levé postranní čáry z pohledu útočícího mužstva. Tuominen zůstává v bolestech na trávníku, Attila Fiola obdržel žlutou kartu.
     
    45+2
    Kapitán Ádám Szalai protestoval proti verdiktu rozhodčího po faulu na Arajuuriho a uviděl žlutou kartu. Arajuuri je v péči lékařského týmu.
     
    41
    Szalai se pokusil z pravé strany odcentrovat, ale jako tank vjel do souboje Uronen a kromě míče trefil i nohu maďarského útočníka. Za svůj tvrdý faul obdržel Jere Uronen žlutou kartu.

    Igor Mainka

    Branky: 7. Pukki (Schüller)

    Karty:   41. Uronen (FIN) – 45+2. Szalai (HUN), 59. Fiola (HUN), 63. Lovrencsics (HUN), 68. Kádár (HUN)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 6:9. Rohy: 0:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 17:14.
    Finsko: Hradecky – Raitala, Toivio, Arajuuri (C), Uronen (45+1. Granlund) – Lod, Kauko, Schüller (63. Sparv), Soiri (84. Taylor) – Tuominen, Pukki.
    Náhradníci: Joronen, Jaakkola – Granlund, Väisänen, Lam, Taylor, Markkanen, Sparv, Halsti, Toivomäki, Skrabb, Karjalainen.

    Maďarsko: Gulácsi – Lovrencsics, Fiola, Lang, Kádár – Kovács (61. Kálmar), Pátkai – Stieber (54. Varga), Klienheisler, Sallai (72. Eppel) – Szalai (C).
    Náhradníci: Kovácsik, Dibusz – Vinícius, G. Nagy, Latauski, Á. Nagy, Kalmár, Varga, Eppel, Sallói, Bese, Tamás.

    Rozhodčí: Mažeika (LTU) – Šimkus (LTU), Kazlauskas (LTU).

    Diváci: 10220
    bahis siteleri