Finsko – Maďarsko 1:0 (kon.) | Estonsko – Řecko 0:1 (kon.)
konec
Finsko
1:0 (1:0)
Maďarsko
Sobota 08.09.2018, 18:00 • Tampere Stadion, Tampere, Finsko • Liga národů UEFA - Liga C • Skupina 2
Předzápasové kurzy
     
    84
    Střídání ve finském týmu. Aktivního Soiriho na poslední minuty nahrazuje Robert Taylor.
     
    82
    Po centru Kleinheislera z levé strany uspěl v hlavičkovém souboji Lang a vystřelil na bránu, gólman Hradecký střelu tělem zlikvidoval a poté lapil balón do rukavic.
    79.
     
    79
    Granlund si vyběhl z levé strany do pokutového území, na přední tyč mu nabíhal Pukki, obdržel přihrávku a rychlou střelou z první orazítkoval levou tyč maďarské brány!
     
    72
    Střídání v maďarském celku. Márton Eppel nastoupil na hřiště za Rolanda Sallaie.
     
    69
    K přímému kopu se postavil Lod a střelou k levé tyči donutil k zákroku gólmana Gulácsiho.
     
    68
    A další faul maďarských hráčů na rozběhnutého soupeře. Tentokrát vniknutí Soiriho do pokutového území hasil žlutým faulem Tamás Kádár.
    66.
     
    66
    Lod přisunul míč k Toiviovi a ten z přímého kopu orazítkoval břevno maďarské brány! Maďaři vzápětí míč odkopli daleko od pokutového území.
     
    63
    Střídání v domácím týmu. Rasmuse Schüllera vyměnil Tim Sparv.
     
    63
    Maďaři prohráli ve středu pole osobní souboj, Pukki přihrál do strany na Soiriho, který se rychlým sprintem dral k centru, ale na poslední chvíli byl soupeřem podkopnut. Nepříjemný faul Lovrencsicse ocenil rozhodčí žlutou kartou.
     
    61
    Střídání v maďarském celku. Istvána Kovácse nahradil Zsolt Kálmar.
     
    59
    Nepříjemný zákrok Fioly na Tuominena u levé postranní čáry z pohledu útočícího mužstva. Tuominen zůstává v bolestech na trávníku, Attila Fiola obdržel žlutou kartu.
     
    56
    Obrovská šance hostů na vyrovnání! Kovács našel dlouhou přihrávkou v pokutovém území Szalaie, maďarský útočník byl sám před gólmanem, ale dobře postaveného Hradeckého trefil do těla! Maďaři mají výhodu rohového kopu.
     
    54
    Trenér Maďarů Rossi sáhl ke změně. Zoltána Stiebera nahradil Roland Varga.
     
    48
    Na druhé straně už diváci vstávali, když si Soiri udělal trochu prostoru před pokutovým územím, jenže po jeho střeleckém pokusu domácí příznivci jen smutně vydechli. Soiri minul prostor vedle pravé tyče.
     
    45+2
    Kapitán Ádám Szalai protestoval proti verdiktu rozhodčího po faulu na Arajuuriho a uviděl žlutou kartu. Arajuuri je v péči lékařského týmu.
     
    45+1
    Ještě před koncem prvního poločasu nahradil Jereho Uronena Albin Granlund.
    44.
     
    44
    Tak to byla šance! Kovács v pokutovém území nahrál k pravé tyči Stieberovi, ale maďarský záložník ve skluzu trefil jen boční síť finské svatyně!
     
    41
    Szalai se pokusil z pravé strany odcentrovat, ale jako tank vjel do souboje Uronen a kromě míče trefil i nohu maďarského útočníka. Za svůj tvrdý faul obdržel Jere Uronen žlutou kartu.
    23.
     
    23
    Po přiťuknutí Szalaie střílel z druhé vlny Kovács, jenže maďarský záložník se posléze chytil za hlavu, neboť zhruba z penaltového puntíku přestřelil finskou bránu!
     
    9
    Další šance domácích! Na pravé straně ukličkoval soupeře Lod, odcentroval před malé vápno, kam si nabíhal Soiri, ale brankář Gulácsi míč letící do brány vyrazil vedle brány!
    7. PUKKI - 1:0
     
    7
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tady je radosti! TEMMU PUKKI získal míč na pravé straně, přeběhl kolem soupeře a přízemní střelou ke vzdálenější tyči otevřel účet zápasu! Asistence: Rasmus Schüller – 1:0!

    Igor Mainka

    Branky: 7. Pukki (Schüller)

    Karty:   41. Uronen (FIN) – 45+2. Szalai (HUN), 59. Fiola (HUN), 63. Lovrencsics (HUN), 68. Kádár (HUN)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 6:9. Rohy: 0:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 17:14.
    Finsko: Hradecky – Raitala, Toivio, Arajuuri (C), Uronen (45+1. Granlund) – Lod, Kauko, Schüller (63. Sparv), Soiri (84. Taylor) – Tuominen, Pukki.
    Náhradníci: Joronen, Jaakkola – Granlund, Väisänen, Lam, Taylor, Markkanen, Sparv, Halsti, Toivomäki, Skrabb, Karjalainen.

    Maďarsko: Gulácsi – Lovrencsics, Fiola, Lang, Kádár – Kovács (61. Kálmar), Pátkai – Stieber (54. Varga), Klienheisler, Sallai (72. Eppel) – Szalai (C).
    Náhradníci: Kovácsik, Dibusz – Vinícius, G. Nagy, Latauski, Á. Nagy, Kalmár, Varga, Eppel, Sallói, Bese, Tamás.

    Rozhodčí: Mažeika (LTU) – Šimkus (LTU), Kazlauskas (LTU).

    Diváci: 10220
    bahis siteleri