Poruba 2011 – Litoměřice 4:5 (kon.) | Benátky n/J – Ústí n/L 2:7 (kon.) | Slavia – Kladno 4:3 (kon.)
Přerov – Kadaň 5:0 (kon.) | Motor ČB – Prostějov 4:3 (kon.) | Vsetín – Třebíč 4:3 (kon.)
Jihlava – Havířov 1:3 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
4:3 (1:0, 2:0, 1:3)
Rytíři Kladno
Sobota 22.09.2018, 17:00 • Zimní stadion Eden • Chance liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:15 Linus Anders Svedlund - 4:3
     
    52:15
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí se teď hodně zlobí, protože to vypadalo na faul v útočném pásmu Slavie. Nic se nepískalo, načež ujeli Rytíři do přečíslení. Kružíkovu přihrávku před branku první útočník sice nezachytil, následně ale z druhé vlny najel LINUS ANDERS SVEDLUND, který už si poradil a zasunul puk do odkryté branky. Asistence: Daniel Kružík, Tomáš Redlich.
    49:14 Josef SAŇA - 4:2
     
    49:14
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní ihned přesilovku využívají. Rychle po buly vypálil obránce Saňa, jehož střelu doklepl do branky MARTIN ONDRÁČEK, který vrátil Slavii dvoubrankové vedení. Obrovská radost slávistů. Asistence: Josef Saňa,Lukáš Krejčík.
    46:56 Josef ZAJÍC - 3:2
     
    46:56
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Drama je na světě! JOSEF ZAJÍC dostal přihrávku od Strnada na levý kruh. Na nic nečekal a rychle vypálil ke vzdálenější tyči, kde si Honzík nepohlídal volný prostor a podruhé inkasoval. Asistence: Jakub Strnad.
    44:19 Adam KUBÍK - 3:1
     
    44:19
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Už v rovném počtu hráčů na ledě předvedli Rytíři bleskový brejk. Po přihrávce Hajného se k puku dostal ADAM KUBÍK, který rychlou střelou konečně prostřelil Honzíka. Asistence. Jakub Hajný, Brendon Nash.
    38:32 Lukáš KREJČÍK - 3:0
     
    38:32
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to už začíná být demolice Kladna! Při signalizovaném vyloučení ujel obraně LUKÁŠ KREJČÍK, který zavěsil přesně pod víko! Asistence: František Hrdinka.
    31:08 Aleš FURCH - 2:0
     
    31:08
    Slavia právě vstřelila branku!
    ALEŠ FURCH teď ukázal pořádnou drzost, když u pravé tyčky přebral puk a pak ho důrazně doklepal ke vzdálenější tyči a následně až do sítě. Asistence: Denis Heldák.
    15:37 Martin ONDRÁČEK - 1:0
     
    15:37
    Slavia právě vstřelila branku!
    I když Slavia zatím není v první třetině lepším týmem, za svou bojovnost je odměněna prvním gólem zápasu. Šteiner posunul puk na Krejčíka. Ten se s puk otočil a nahodil na branku, kde číhal MARTIN ONDRÁČEK. Útočník Slavie sklepl puk šikovně přesně za beton Cikánka. Asistence: Lukáš Krejčík, David Šteiner.
    Marken.cz

    Jakub Slunečko

    Branky a nahrávky: 16. M. Ondráček (L. Krejčík, Šteiner), 32. Furch (Heldák), 39. L. Krejčík (Hrdinka) (TS), 50. M. Ondráček (Saňa, L. Krejčík) – 45. Kubík (Hajný, Nash), 47. Zajíc (J. Strnad), 53. Svedlund (Kružík, Redlich)


    HC Slavia Praha: Honzík (Sochůrek) – Valík, Novák, Drtina, Štibingr, Hrdinka, Saňa, Duda – Heldák, Šagát, Kubica – J. Doležal, Veselý, Šmerha – Ondráček, Šteiner, Krejčík – Tejral, Furch, Matějka
    Rytíři Kladno: Cikánek (Brízgala) – Zajíc, Nash, Říha, Hořava, Zelingr, Kehar – Redlich, Kubík, Kružík – Strnad, Machač, Vildumetz – Š. Bláha, Zikmund, Hajný – O. Bláha, Svedlund, Jelínek

    Rozhodčí: Přikryl, Grech – Votrubec, Ševic

    Diváci: 1772
    bahis siteleri