Minnesota – Colorado 7:0 (kon.) | Buffalo – Toronto 2:3 (kon.) | Detroit – Boston 4:3 (po pr.)
Montreal – Ottawa 3:2 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 5:2 (kon.) | Tampa – Nashville 5:2 (kon.)
Dallas – Florida 3:4 (po pr.) | Arizona – Anaheim 6:1 (kon.) | Calgary – Vancouver 5:2 (kon.)
San Jose – Vegas 4:5 (1:2 po s.n.) | Columbus – St. Louis 1:5 (kon.) | Pittsburgh – Detroit 2:3 (kon.)
po prodl.
Detroit Red Wings
4:3 (2:1, 0:0, 1:2 - 1:0)
Boston Bruins
Neděle 23.09.2018, 01:00 • Little Caesars Arena, Detroit • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:42 Jevgenij SVEČNIKOV - 4:3

     
    61:42
    Detroit právě vstřelil branku!
    JEVGENIJ SVEČNIKOV si najel před bránou na přihrávku Lukea Glendeninga a z blízkosti překonal Zanea McIntyrea! Detroit vítězí po prodloužení 4:3 a zůstává v přípravě stoprocentní. Asistence: Luke Glendening.
     
    61:28
    Libor Šulák se ocitl u levé tyče ve slibné brankové příležitosti, jenže bránu Bostonu z blízkosti minul!
     
    56:00
    Peter Cehlárik dvakrát prudce vypálil a vzápětí na levém křídle také Zdeno Chára, Jimmy Howard ale všechny tři střely slovenských hokejistů zneškodnil a podržel tým!
     
    54:47
    Michael Rasmussen byl navíc vyloučen za držení, takže Boston bude pokračovat v početní převaze!
     
    54:47
    Bruins právě vstřelili branku!
    AXEL ANDERSSON se prosazuje po přihrávce Zdena Cháry a během přesilové hry vyrovnává na 3:3! Poslední vyloučení přišlo Red Wings hodně draho a utkání spěje k prodloužení. Asistence: Zdeno Chára a Lee Stempniak.
     
    52:54
    Luke Witkowski dostal dvě minuty za hákování a Bruins mají jedinečnou příležitost vyrovnat skóre na 3:3.
     
    49:39
    Emil Johansson na ose ledové plochy napřáhl od modré čáry k parádní táhlé střele, jenže Jimmyho Howarda opět zachránila za zády branková konstrukce!
     
    46:57
    Darren Helm vzápětí mohl skórovat na opačné straně ledové plochy, když se v brankovišti usilovně snažil skórovat, Zane McIntyre ale puk za svá záda nepustil!
     
    46:07
    Zach Senyshyn se ocitl u levé tyče ve slibné brankové příležitosti, fantasticky chytajícího Jimmyho Howarda ale z úhlu a blízkosti překonat nedokázal!
     
    44:34
    Bruins právě vstřelili branku!
    DANIEL WINNIK vyrazil do rychlého protiútoku, který v mezikruží zakončil krásnou střelou s příklepem! Boston odpověděl na poslední inkasovaný gól z úvodu třetí třetiny a vrátil se zpět do zápasu. Asistence: Martin Bakoš a Steven Kampfer.
     
    41:32
    Cameron Hughes mohl bleskově odpovědět, když se před bránou Jimmyho Howarda dostal k dorážce, překonat ho ovšem z blízkosti ke škodě Bruins nedokázal!
     
    40:39
    Detroit právě vstřelil branku!
    VILA SAARIJARVI na vrcholu mezikruží napřáhl po přihrávce Michaela Rasmussena ke krásné střele, která skončila v síti, a Red Wings poprvé v zápase vedou o dvě branky – 3:1! Asistence: Michael Rasmussen a Luke Glendening.
     
    37:04
    David Krejčí mohl v samotném závěru početní převahy Bruins vyrovnat, když na levém křídle napřáhl z ostrého úhlu ke střele, která skončila na horní tyči brány!
     
    35:06
    Vili Saarijarvi fauloval českého útočníka Davida Krejčího a dostal dvě minuty za hákování. Boston si po krátké reklamní přestávce zahraje další přesilovou hru.
     
    34:07
    Red Wings sehráli přesilovou hru dobře a další šanci měl Michael Rasmussen, z dorážky se ale prosadit nedokázal a Zane McIntyre si připsal další úspěšný zákrok!
     
    32:43
    Zdeno Chára byl vyloučen na dvě minuty za držení a tři sekundy se bude hrát ve hře 4 na 4. Poté začne zkrácená přesilová hra Red Wings, kteří vedou stále těsně 2:1.
     
    30:46
    Zdeno Chára operoval s pukem a Joseph Veleno ho fauloval. Následovaly dvě minuty za vysokou hůl.
     
    27:10
    Steven Kampfer dobře vypálil z vrcholu mezikruží a po zákroku Jimmyho Howarda mohl u levé tyče skórovat Martin Bakoš, jenže i jeho pokus brankář Detroit zastavil!
     
    22:50
    Zach Senyshyn dostal dvě minuty za hákování a Red Wings si v úvodu druhé části zahrají třetí přesilovou hru, přičemž z předchozích dvou dokázali využít hned tu první.
     
    21:52
    Martin Bakoš se mohl stát druhým českým střelcem dnešního utkání, jenže z blízkosti orazítkoval tyč!
     
    17:54
    Cameron Hughes mohl bleskově odpovědět a vyrovnat stav utkání na 2:2, jenže jeho táhlá střela od modré čáry na pravém křídle zamířila do tyče, od které se odrazila zpět do hry!
    17:03 Dennis CHOLOWSKI - 2:1

     
    17:03
    Detroit právě vstřelil branku!
    DENNIS CHOLOWSKI na levém křídle vypálil od modré čáry a Zane McIntyre podruhé v zápase kapituloval! Red Wings se tentokrát prosadili ve hře 5 na 5 a v závěru úvodní části utkání vedou 2:1. Asistence: Gustav Nyquist a Dylan McIlrath.
     
    13:43
    Cody Goloubef byl vyloučen na dvě minuty za sekání a Detroit má k dispozoci druhou přesilovou hru.
     
    09:47
    Steven Kampfer minul střelou z pravého kruhu bránu Jimmy Howarda, stejně jako vzápětí u levé tyče Lee Stempniak! Nechybělo mnoho a Bruins otočili skóre.
     
    07:05
    Givani Smith a Mark McNeill shodili rukavice a po pěstním souboji dostali shodně pět minut za bitku.
     
    07:00
    Bruins právě vstřelili branku!
    Steven Kampfer napřáhl ke střele, kterou brankář Detroitu nedokázal udržet a CAMERON HUGHES se v blízkosti pravé tyče prosadil z dorážky! Bruins sice nevyužili přesilovou hru, krátce na to ale vyrovnali. Stav utkání: 1-1. Asistence: Steven Kampfer a Lee Stempniak.
     
    04:42
    Bruins si vytvořili během přesilové hry obrovský tlak a David Krejčí krásnou střelou z vrcholu levého kruhu pro vhazování orazítkoval brankovou konstrukci!
     
    03:04
    Jevgenij Svečnikov byl vyloučen na dvě minuty za hákování a úvodní přesilovou hru si také zahrají hokejisté Bostonu.
    02:32 Filip ZADINA - 1:0
     
    02:32
    Detroit právě vstřelil branku!
    FILIP ZADINA v přesilové hře odehrál fantastické střídání a za svou aktivitu byl odměněn gólem, když se prosadil přesnou střelou z pravého kruhu pro vhazování! Detroit využil přesilovou hru a zásluhou českého útočníka vede 1:0. Asistence: Niklas Kronwall a Joseph Veleno.
     
    02:04
    Joseph Veleno se ocitl u levé tyče brány Bruins ve velké brankové příležitosti, jenže ji z blízkosti minul!
     
    01:13
    Emil Johansson dostal dvě minuty za držení a Detroit si po necelých dvou minutách zahraje první přesilovou hru.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 3. Zadina (Kronwall, Veleno), 18. Cholowski (Nyquist, McIlrath), 41. Saarijarvi (Rasmussen, Glendening), 62. Svečnikov (Glendening) – 7. Hughes (Kampfer, Stempniak), 45. Winnik (Bakoš, Kampfer), 55. Andersson (Chára, Stempniak)


    Detroit Red Wings: Howard (Sateri) – Kronwall (A), Saarijarvi, Šulák, Hicketts, Cholowski, McIlrath – Nyquist (A), Veleno, Zadina – Rasmussen, Glendening (A), Helm – Smith, Turgeon, Svečnikov – Terry, Camper, Witkowski. Hlavní trenér: Jeff Blashill.
    Boston Bruins: McIntyre (Vladař) – Chára (C), Andersson, Johansson, Kampfer, Lauzon, Goloubef – Cehlárik, Krejčí (A), Heinen (A) – Hughes, Cave, Stempniak – Bakoš, Winnik, McNeil – Blidh, Pond, Senyshyn. Hlavní trenér: Bruce Cassidy.

    Rozhodčí: Kendrick Nicholson, Jon McIsaac. Čároví: Mark Shewchyk, Andrew Smith

    Diváci: 16855
    bahis siteleri