Havlíčkův Brod – Liberec 2:8 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 1:2 (kon.) | Jihlava – Salzburg 2:4 (kon.)
Kometa Brno – Žďár n/S 5:3 (kon.) | Přerov – Třinec 2:4 (kon.) | Č. Budějovice – Olomouc 2:5 (kon.)
Chomutov – HC Litvínov 6:3 (kon.) | Sparta – Pardubice 4:2 (kon.) | Plzeň – Kladno 6:1 (kon.)
Slavia – K. Vary 2:0 (kon.) | Vítkovice – Zlín 4:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:4 (0:1, 1:2, 1:1 - N 0:0 - 1:0)
EC Red Bull Salzburg
Sobota 29.09.2018, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • Skupina C
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Dukla Jihlava.
    Autorem vítězné branky je PATRIK ČERMÁK.
     
    56:34
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Zdá se, že o třech bodech je rozhodnuto. Jihlava sice stáhla zápas na rozdíl jedné branky, ale po gólu LUISE LINDNERA vedou hosté zase o dvě trefy a do konce zápasu už zbývá jen tři a půl minuty. Asistence: Oskar Maier, Constantin Vogt.
     
    46:02
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak to bylo velmi rychlé. Jihlava se prosazuje při hře čtyři na čtyři, když hned po vyhraném Judově buly skóruje VÍTĚZSLAV BROŽ a domácí jsou tak stále v zápasu! Asistence: Miroslav Juda.
     
    31:27
    Dukla právě vstřelila branku!
    Už je to znovu jen o dvě branky. PATRIK ČERMÁK dlouho čekal, než se mu podaří dát první gól v sezoně, ale nyní přetíná střelecké trápení a třeba opět najde kanonýrskou formu. Bez asistence.
     
    30:21
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Varejcka tentokrát zapisuje přesnou asistenci, když nahrává na gól VLADISLAVU POLEGOŠKOVI. Jihlava se tak sice ubránila oslabení pět na tři, ale dvě sekundy před Valovým návratem inkasuje třetí gól. Asistence: Filip Varejcka.
     
    21:38
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Zato RedBull dokázal první přesilovou hru využít po minutě a čtvrt. Úspěšným střelcem je německý hokejista FILIP VAREJCKA. Asistence: Luis Lindner, Kilian Zündel.
     
    04:26
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Tohle si Dukla Jihlava nepřála, proti silnému soupeři rychle inkasovat. Salzburg se totiž už v polovině páté minuty dostává do vedení, když se prosazuje podruhé v sezoně OSKAR MAIER. Asistence: Constantin Vogt.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 32. Čermák, 47. Brož (Juda), rozh. náj. Čermák – 5. Maier (Vogt), 22. Varejcka (Lindner, Zündel), 31. Polegoško (Varejcka), 57. Lindner (Maier, Vogt)


    HC Dukla Jihlava: Javůrek (Maláč) – Piskač, Křišta, Marek, Smolko, Trávník, Zvěřina, Rašín – Brož, Vala, Zadražil, Hrbatý, Krajíček, Menšík, Adam, Čermák, Juda, Pigl, Barák
    EC Red Bull Salzburg: Bugl (Kolarz) – Obu, Menner, Zündel, Szuber, Nyman, Wimmer – Borzecki, Varejcka, Schwaiger, Hede, Eham, Vogt, Myklucha, Polegoško, Lindner, Maier, Harnisch, Peterka

    Rozhodčí: Pokorný – Rampír, Roupec
    bahis siteleri