Columbus – Pittsburgh 7:6 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 4:5 (kon.) | Washington – Carolina 4:5 (po pr.)
Toronto – Detroit 6:2 (kon.) | St. Louis – Dallas 3:1 (kon.) | Colorado – Minnesota 4:3 (po pr.)
Vegas – Los Angeles 2:0 (kon.) | Edmonton – Calgary 4:3 (kon.) | Boston – Philadelphia 1:4 (kon.)
po prodl.
Washington Capitals
4:5 (1:2, 2:1, 1:1 - 0:1)
Carolina Hurricanes
Sobota 29.09.2018, 01:00 • Capital One Arena, Washington • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:19
    Carolina právě vstřelila branku!
    A je rozhodnuto! Carolina si připisuje další vítězství, když duo Teravainen – AHO rozhodla krásnou kombinácí, kterou zavěsil SEBASTIAN AHO. Asistence: Teravainen a Slavin
    52:59 BURAKOVSKI - 4:4
     
    52:59
    Washington právě vstřelil branku!
    A máme srovnáno! Washington to dokázal! Eller přihrál puk přesně do místa, kde stál ANDRE BURAKOVSKY, který si popojel na kruh a střelou zápěstím nedal Mrázkovi šanci. Asistence: Eller.
    44:45 ZYKOV - 3:4
     
    44:45
    Carolina právě vstřelila branku!
    A Carolina se ujímá na začátku třetí třetiny znovu vedení! Teravainen střílel od modré čáry. Bránu netrefil a VALENTIN ZYKOV si dojel pro odražený puk a o beton brankáře Holtbyho poslal puk do brány. Asistence: Teravainen a Faulk.
    37:46 OVEČKIN - 3:3
     
    37:46
    Washington právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Wilson zavezl puk do pásma a vysřelil. Mrázek jeho střelu vyrazil přesně do místa, kde stál ALEXANDR OVEČKIN, který neměl problém poslat puk do brány. Asistence: Wilson a Kuzněcov,
    29:35 MEGNA - 2:3
     
    29:35
    Washington právě vstřelil branku!
    A je sníženo! Krásnou individuální akci předvedl JAYSON MEGNA, který zachytil puk ve středním pásmu a v samostatném úniku překonal Mrázka. Asistence: Gersich a Ness.
    29:25 SVECHNIKOV - 1:3
     
    29:25
    Carolina právě vstřelila branku!
    A hosté vedou už o dva góly, když využili přesilovou hru. ANDREI SVECHNIKOV vysttřelil z kruhu na přední tyč a uspěl. Asistence|: Nečas a Slavin.
    19:00 AHO - 1:2
     
    19:00
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté otáčí skóre a vedou 2:1! Všechno to začalo ve středním pásmu, kde domácí ztratili kotouč a hosté následně zkombinovali smrtící protiútok, který zakončil SEBASTIAN AHO. Asistence: Teravainen a Foegle.
    09:31 TERAVAINEN - 1:1
     
    09:31
    Carolina právě vstřelila branku!
    A je tu velmi brzké vyrovnání! Sebastian Aho ujel obraně Capitals. Jeho nájezd ještě Holtby zlikvidoval ,jenže na následnou dorážku TUEVA TERAVAINENA byl krátký a finský útočník neměl problém poslat puk do prázdné brány. Asistence: Aho a Foegele.
    08:01 OVEČKIN - 1:0
     
    08:01
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak to byla parádní souhra v podání Washingtonu. Carlson poslal přihrávku na kruh, kde stál ALEXANDR OVEČKIN, který z první spíše přihrával, ale puk si domácí srazili do vlastní brány. Asistence: Carlson a Kuzněcov.

    Dominik Zajan

    Branky a nahrávky: 9. Ovečkin (Carlson, Kuzněcov), 30. Megna (Gersich, Ness), 38. Ovečkin (Wilson, Kuzněcov), 53. Burakovski (Eller) – 10. Teravainen (Aho, Foegele), 19. Aho (Teravainen, Foegle), 30. Svechnikov (Nečas, Slavin), 45. Zykov (Teravainen, Faulk), 61. Aho (Teravainen, Slavin)


    Washington Capitals: Holtby (Copley) – Backström, Bowey, Burakovsky,Carlson, Djoss, Dowd, Eller, Gersich, Kuznetsov, Megna, Ness, Niskanen, Orlov, Orpik, Oshie, Ovečkin, Siegenthaler, Smith-Pelly, Vrána, Wilson
    Carolina Hurricanes: Mrázek (Darling) – Aho, Brown, de Haan, Di Guiseppe, Faulk, Foegele, Hamilton, Kuokkanen, McKegg, Nečas, Pesce, Slavin, Svechnikov, Teravainen, Van Riemsdyk, Wallmark, Zykov
    bahis siteleri