Washington – Florida 5:6 (2:3 po s.n.) | Dallas – Minnesota 1:3 (kon.) | Calgary – Nashville 3:5 (kon.)
Philadelphia – New Jersey 5:2 (kon.) | Carolina – Colorado 1:3 (kon.) | Los Angeles – Buffalo 1:5 (kon.)
Winnipeg – Arizona 5:3 (kon.)
konec
Dallas Stars
1:3 (0:0, 0:0, 1:3)
Minnesota Wild
Sobota 20.10.2018, 02:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:00 Zach PARISE - 1:3
     
    59:00
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Ryan Suter vyhodil puk obloukem z obranného pásma a poté to udělal výborně ZACH PARISE, když na pravém křídle dobruslil puk u trestného boxu a bekhendem ho poté poslal směrem do prázdné brány! Útočník Wild poté ještě svedl osobní souboj s Johnem Klingbergem, kterého parádně odstavil tělem, a nechal kotouč doklouzat do sítě. Asistence: Ryan Suter.
    52:54 Ryan SUTER - 1:2
     
    52:54
    Minnesota právě vstřelila branku!
    RYAN SUTER z levého rohu pásma nahodil puk před bránu Stars, kde si ho na vzdálenější pravé tyči nešťastně srazil pravou nohou do vlastní sítě Esa Lindell! Jim Montgomery si na lavičce Dallasu promnul oči, protože těžko může uvěřit tomu, jakým způsobem jeho tým přišel o velmi nadřené vedení a poté inkasoval podruhé. Wild vedou 2:1. Asistence: Eric Staal a Jason Zucker.
    49:37 Matt DUMBA - 1:1
     
    49:37
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Ben Bishop sice vyrazil střelu Mikaela Granlunda z vrcholu levého kruhu pro vhazování, jenže pouze do brusle Mira Heiskanena, který ho nechtěně zastavil, a MATT DUMBA z blízkosti zametl puk po ledě do odkryté brány – 1:1! Asistence: Mikael Granlund a Zach Parise.
    40:36 Jason SPEZZA - 1:0
     
    40:36
    Dallas právě vstřelil branku!
    Devin Shore na levém křídle vyhrál vhazování a bekhendovou přihrávkou našel na modré čáře Mira Heiskanena. Poslední jmenovaný hráč poté od modré čáry mířil střelou zápěstím do bližšího levého horního rohu brány a Devan Dubnyk by zřejmě vyrážečkou puk vyrazil, jenže těsně před ním tečoval kotouč JASON SPEZZA a ze vzduchu ho sklepl pod jeho pravou rukou do sítě! Dallas prolomil střelecké trápení a vede nad Wild 1:0. Asistence: Miro Heiskanen a Devin Shore.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 41. Spezza (Heiskanen, D. Shore) – 50. Dumba (Mikael Granlund, Parise), 53. Suter (E. Staal, Zucker), 59. Parise (Suter)


    Dallas Stars: Bishop (Chudobin) – Lindell, J. Klingberg (A), Methot, Heiskanen, Honka, R. Polák – Ja. Benn (C), Seguin (A), Hintz – D. Shore, Spezza, Pitlick – Janmark, Faksa, Comeau – G. Smith, Dickinson, B. Ritchie. Hlavní trenér: Jim Montgomery.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Suter (A), Dumba, Brodin, Spurgeon, Seeler, Pateryn – Zucker, E. Staal, Read – Parise (A), M. Koivu (C), Mikael Granlund – Niederreiter, Coyle, Greenway – M. Foligno, Fehr, J.T. Brown. Hlavní trenér: Bruce Boudreau.

    Rozhodčí: Jake Brenk, Wes McCauley. Čároví: Jesse Marquis, Tim Nowak

    Diváci: 18346
    bahis siteleri