Znojmo – Salzburg 3:4 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
3:4 (2:0, 0:2, 1:2)
EC Red Bull Salzburg
Úterý 23.10.2018, 18:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:45
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo ještě vykřesalo naději. Parkkonen dobrou přihrávku z levé strany vybídl k teči ANTHONY LUCIANIHO, který zblízka poslal kotouč k tyči. Asistence: Patrick Parkkonen a Patrick McEachen.
     
    52:00
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Znojmo znovu propadlo v obraně, Rafflovu velkou šanci ještě Lassila zneškodnil, ovšem s dorážkou BRANTA HARRISE pod břevno už nemohl nic dělat. Asistence: Tomas Raffl a Ryan Duncan.
     
    46:33
    Salzburg právě vstřelil branku!
    DOMINIQUE HEINRICH nabruslil do útočného pásma a střelou přes obránce přesně k tyčce nedal Lassilovi žádnou šanci. Asistence: Mario Huber a Michael Schiechl.
     
    24:19
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Gól je uznán. BOBBY RAYMOND zůstal volný v pravém kruhu pro vhazování a tvrdou ranou do vzdálenějšího rohu brány srovnává na 2:2. Asistence: Alexander Rauchenwald a Raphael Herburger.
     
    20:15
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Hosté hned v úvodu druhé části snižují. Domácí propadli v obraně, RYAN DUNCAN měl dost času i prostoru na to si puk zpracovat a ranou švihem zamířil pod břevno. Asistence: Peter Hochkofler a Dominique Heinrich.
     
    17:46
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo vede už o dvě branky. Využilo zaváhání Red Bullu v rozehrávce, po níž si od pravého mantinelu vyjel do mezikruží ANTHONY LUCIANI a bekhendem po ledě překonává brankáře mezi betony. Asistence: Jan Lattner a Radim Matuš.
     
    12:14
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo není lepším týmem, ale za zvýšenou aktivitu v posledních minutách je odměněno prvním gólem. Stretch našel na modré volného DOMINIKA TEJNORA, ten napřáhl a rychlou střelou s odrazem o tyč se trefuje přesně. Natahující se Michalek na puk nedosáhl. Asistence: C.J. Stretch a Patrik Parkkonen.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 13. Tejnor (Stretch, Parkkonen), 18. Luciani (Lattner, Matuš), 56. Luciani (Parkkonen, McEachen) – 21. Duncan (Hochkofler, Heinrich), 25. Raymond (Rauchenwald, Herburger), 47. Heinrich (Huber, Schiechl), 52. Harris (Raffl, Duncan)


    HC LERAM Orli Znojmo: Lassila (Halász) – Tejnor, Parkkonen, Novák, McEachen, Lattner, Sedlák, Šnajnar – Kalus, Stretch, Mrázek – Špaček, Matuš, Luciani – Hlava, Bartoš, Němec – Guman, Braes, Bulín.
    EC Red Bull Salzburg: Michalek (Herzog) – Heinrich, Hochkofler, Pallestrang, Trattnig, Raymond, Štajnoch, Jakubitzka – Raffl, Duncan, Hughes – Gazley, Van De Velde, Huber – Herburger, Rauchenwald, Harris – Baltram, Schiechl, Winkler.

    Rozhodčí: Fichtner, M. Nikolić – Neméth, Soós

    Diváci: 2147
    bahis siteleri