Znojmo – Salzburg 3:4 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
3:4 (2:0, 0:2, 1:2)
EC Red Bull Salzburg
Úterý 23.10.2018, 18:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Štajnoch – 2 min., vysoká hůl).
     
    58:52
    Lattnerovu dobrou ránu vyrazil Michalek špičkou betonu. Znojmo hraje bez brankáře.
     
    55:45
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo ještě vykřesalo naději. Parkkonen dobrou přihrávku z levé strany vybídl k teči ANTHONY LUCIANIHO, který zblízka poslal kotouč k tyči. Asistence: Patrick Parkkonen a Patrick McEachen.
     
    54:58
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Herburger – 2 min., podrážení).
     
    52:00
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Znojmo znovu propadlo v obraně, Rafflovu velkou šanci ještě Lassila zneškodnil, ovšem s dorážkou BRANTA HARRISE pod břevno už nemohl nic dělat. Asistence: Tomas Raffl a Ryan Duncan.
     
    46:33
    Salzburg právě vstřelil branku!
    DOMINIQUE HEINRICH nabruslil do útočného pásma a střelou přes obránce přesně k tyčce nedal Lassilovi žádnou šanci. Asistence: Mario Huber a Michael Schiechl.
     
    45:23
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Pallestrang – 2 min., nedovolené bránění).
     
    45:14
    Rauchenwald z bezprostřední blízkosti pálil na střed, Lassila schoval kotouč do výstroje.
     
    44:14
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Hlava – 2+2 min, vražení na hrazení). Páté vyloučení pro domácí, zatímco hosté nebyli na trestné lavici ani jednou.
     
    40:30
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Mrázek – 2 min., krosček).
     
    34:47
    Guman vystihl špatnou rozehrávku hostů, najel si blíž k brankáři, ovšem poté střílel pouze do jeho výstroje.
     
    32:21
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (McEachen – 2 min., hákování).
     
    29:19
    Raffl byl blízko dalšímu gólu, když se se spoluhráčem dostal do přečíslení dva na jednoho, po obdržené přihrávce střílel, Lassila jeho střelu vytěsnil do tyče, od ní se puk odrazil zpět do brankáře a pak mimo bránu. Domácí gólman jej nakonec ukryl pod betony.
     
    25:30
    Hughes mohl dokonat obrat, sám před Lassilou zkusil blafák do bekhendu, ovšem domácí brankář zasáhl levým betonem.
     
    24:19
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Gól je uznán. BOBBY RAYMOND zůstal volný v pravém kruhu pro vhazování a tvrdou ranou do vzdálenějšího rohu brány srovnává na 2:2. Asistence: Alexander Rauchenwald a Raphael Herburger.
     
    24:19
    Rozhodčí ještě kontroluje video, ovšem dle opakovaného závěru, který mám k dispozici soudím, že gól byl regulérní, uvidíme.
     
    21:40
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Hlava – 2 min., držení).
     
    20:15
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Hosté hned v úvodu druhé části snižují. Domácí propadli v obraně, RYAN DUNCAN měl dost času i prostoru na to si puk zpracovat a ranou švihem zamířil pod břevno. Asistence: Peter Hochkofler a Dominique Heinrich.
     
    19:55
    Dvojitý zákrok Lassily proti Trattnigově střele od modré a následné dorážce v samotném závěru třetiny.
     
    17:46
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo vede už o dvě branky. Využilo zaváhání Red Bullu v rozehrávce, po níž si od pravého mantinelu vyjel do mezikruží ANTHONY LUCIANI a bekhendem po ledě překonává brankáře mezi betony. Asistence: Jan Lattner a Radim Matuš.
     
    15:18
    Zápas nabral velké tempo. Čtvrtý útok Orlů, zejména Guman s Bulínem, pořádně zatopil obraně Red Bullu a jen obětavé zákroky obránců a pohotový Michalek zachránily favorita tohoto utkání od druhé branky.
     
    14:40
    Raffl našel překvapivou zadovkou před brankou volného Duncana, ten se ale netrefil do puku podle představ. To jediné zachránilo Znojmo od gólu, protože Lassila vůbec nevěděl, kde je kotouč.
     
    13:27
    McEachen měl na modré spoustu času, střílel do klubka hráčů před Michalekem a od jedné takové dvojičky v souboji před brankou se puk málem odrazil za brankovou čáru. Nechybělo mnoho.
     
    12:14
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo není lepším týmem, ale za zvýšenou aktivitu v posledních minutách je odměněno prvním gólem. Stretch našel na modré volného DOMINIKA TEJNORA, ten napřáhl a rychlou střelou s odrazem o tyč se trefuje přesně. Natahující se Michalek na puk nedosáhl. Asistence: C.J. Stretch a Patrik Parkkonen.
     
    08:25
    Velká šance je tu i na druhé straně, Marek Kalus měl u levé tyče na holi první gól po předchozí střele jednoho z obránců, ovšem neustál souboj s jedním z obránců Salzburgu a nakonec Michalek nemusel zasahovat.
     
    07:52
    Vzápětí další velká šance Red Bullu, kdy v situaci dvou na jednoho Lassila výborně vykopl Hughesovu přihrávku na zcela volného hráče před brankou.
     
    07:33
    Pallestrangovo nahození od modré dorážel volný Raffl těsně mimo tři tyče.
     
    03:08
    Sám před Lassilou zůstal Thomas Raffl, jeden z nejlepších rakouských střelců ale ztroskotal na betonech finského gólmana!

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 13. Tejnor (Stretch, Parkkonen), 18. Luciani (Lattner, Matuš), 56. Luciani (Parkkonen, McEachen) – 21. Duncan (Hochkofler, Heinrich), 25. Raymond (Rauchenwald, Herburger), 47. Heinrich (Huber, Schiechl), 52. Harris (Raffl, Duncan)


    HC LERAM Orli Znojmo: Lassila (Halász) – Tejnor, Parkkonen, Novák, McEachen, Lattner, Sedlák, Šnajnar – Kalus, Stretch, Mrázek – Špaček, Matuš, Luciani – Hlava, Bartoš, Němec – Guman, Braes, Bulín.
    EC Red Bull Salzburg: Michalek (Herzog) – Heinrich, Hochkofler, Pallestrang, Trattnig, Raymond, Štajnoch, Jakubitzka – Raffl, Duncan, Hughes – Gazley, Van De Velde, Huber – Herburger, Rauchenwald, Harris – Baltram, Schiechl, Winkler.

    Rozhodčí: Fichtner, M. Nikolić – Neméth, Soós

    Diváci: 2147
    bahis siteleri