Boston – Philadelphia 3:0 (kon.) | Buffalo – Montreal 4:3 (kon.) | New Jersey – Nashville 3:4 (po pr.)
St. Louis – Columbus 4:7 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 4:1 (kon.) | Chicago – NY Rangers 4:1 (kon.)
Dallas – Anaheim 5:2 (kon.) | Calgary – Pittsburgh 1:9 (kon.) | Edmonton – Washington 4:1 (kon.)
Arizona – Vancouver 4:1 (kon.)
po prodl.
New Jersey Devils
3:4 (2:1, 1:1, 0:1 - 0:1)
Nashville Predators
Pátek 26.10.2018, 01:10 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a dobrou noc, případně dobré ráno! (04:03:43)
     
    Československá stopa v utkání:
    Pavel Zacha (NJD) 0+0, 1 střela, čas na ledě 15:23
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Kyle Turris (NSH) 1+1
    2. Nico Hischier (NJD) 2+0
    3. Kyle Palmieri (NJD) 0+3
     
    Utkání mezi New Jersey a Nashvillem končí výhrou hostujícího celku v prodloužení, rozhodl o tom svou trefou Kyle Turris! Predators v utkání ani jednou nevedli, i tak ale berou všechny body. Domácí pokaždé vedli, ale o své jednobrankové vedení vždycky přišli. Dvakrát se prosadil Nico Hischier a jednou Damon Severson. Za hosty skórovali Yannick Weber, Viktor Arvidsson, Filip Forsberg a zmiňovaný Kyle Turris.

    Střely na branku: 36:36
    Diváci: 15 164
     
    Konec zápasu.
    63:35 Kyle TURRIS - 3:4
     
    63:35
    Nashville právě vstřelil branku!
    Výhru a bonusový bod nakonec berou hosté, kteří se prosazují z takové nenápadné akce! KYLE TURRIS si najel středem hřiště do pásma a svižnou ránou ukončuje dnešní utkání! Asistence: Mattias Ekholm.
     
    62:43
    Nico Hischier se rozjel a přijal kotouč od Vatanena. Před brankou se mu ovšem nepovedlo projít přes bránící hráče, a tak jsou u kotouče opět hokejisté Predators.
     
    62:05
    Do první větší šance v prodloužení se dostal Craig Smith, jenž ale zakončoval do betonů Kinkaida. Na druhé straně ve větší šanci Andy Grenee, který si najel před branku, ale Saros chytá!
     
    61:22
    Viktor Arvidsson se dostával po pravé straně do zakončení, ale na pravém kruhu jej skvěle vytlačil Kyle Palmieri. Predators ovšem na kotouči zůstává.
     
    60:20
    Po vhazování se ke kotouči dostali hosté, jenž se s pukem dostali za branku. Mattias Ekholm ho má na hokejce a vymýšlí, co vymyslí směrem dopředu.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Fantastická třetí třetina a šedesát minut hry jsou minulostí. V druhé polovině třetí části srovnal v přesilové hře Filip Forsberg, a tak jde utkání do prodloužení! Hrát se hude klasicky tři na tři, pro Devils je to první prodloužení v ročníku.

    Střely na branku: 35:32
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:48
    Kyle Palmieri následně zachytil kotouč a pokoušel se nacpat před branku. To se mu sice povedlo, ale k zakončení nedošlo. Střela domácího útočníka byla zablokovaná.
     
    59:01
    Sami Vatanen nahazuje za branku hostů a jde střídat. Začíná nám poslední minuta základní hrací doby a utkání s největší pravděpodobností půjde do prodloužení.
     
    57:58
    Následně dostal přihrávku na zadní tyčku Travis Zajac, jenž udělal kličku a zakončoval. Byl ovšem ve velkém úhlu a k neštěstí domácího publika zakončoval jen do boční sítě!
     
    57:20
    Nashville následně kombinoval v útočné třetině, kde ale nic nevymyslel. Do velké šance se následně dostal Kyle Palmieri, jenž si najel k pravému kruhu, ale zakončení na vzdálenější tyčku Saros skvěle zachytil!
     
    56:05
    Hosté v plném počtu.
     
    55:21
    Marcus Johansson následně dostal parádní přihrávku na levý kruh, kde si kotouč stáhl a zakončoval mezi betony. Juuse Saros ovšem sklapl betony a kotouč parádně vyrazil!
     
    54:38
    Devils hrají v přesilovce opravdu pohledně a již několikrát se dostali ke střeleckému pokusu. Nevyšla ale teč Hischiera ani pokus Palmieriho, který šel těsně nad branku.
     
    54:05
    Šanci vrátit vedení na svou stranu mají Devils v přesilovce. Nick Bonino podrazil Milese Wooda a bude pykat na lavici hanby. Po komerční přestávce přesilovka New Jersey.
    53:40 Filip FORSBERG - 3:3
     
    53:40
    Nashville právě vstřelil branku!
    Devils tutovku nedali a přišla odpověď! Přesilovková kombinace byla totiž zakončena střelou FILIPA FORSBERGA z levého kruhu, který natlačil kotouč do bližší šibenice. Je srovnáno, potřetí v duelu. Asistence: Ryan Johansen a P. K. Subban.
     
    53:11
    P. K. Subban zachyboval na modré čáře a Blake Coleman unikal sám na Sarose. Šikovný domácí útočník šel do bekhendové kličky, ale hostující brankář skvěle zasáhl!
     
    52:25
    Nashville pokračoval v kombinační hře a vybojoval si přesilovku. Marcus Johansson podrazil na pravém kruhu Romana Josiho a bude pykat dvě minuty. Teda on v tento čas doufá.
     
    51:42
    Kyle Turris se následně pokoušel prosadit z pravé strany, ale Kinkaid skvělým zákrokem kotouč vyrazil do rohu kluziště. Predators nicméně u kotouče zůstávají.
     
    50:58
    Útok střídá útok. Hosté se dostali do přečíslení, ale po špatné přihrávce se ke kotouči dostali domácí. John Quenneville unikal po levé straně, ale do zakončení se přes bránící hráče nedostal.
     
    50:35
    Devils byli pod tlakem a nakonec se dostali zničehonic do tutovky! Taylor Hall vyhodil kotouč, čímž poslal do úniku Palmieriho. Ten ujížděl sám a zakončoval zblízka, Sarose ale neprostřelil!
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    49:14
    Kyle Palmieri následně útočil na čtvrtý bod v utkání. Zakončoval z levého kruhu, ale jeho rána letěla jen těsně vedle branky. Saros si pár sekund na to připsal další zákrok po nahození od modré čáry.
     
    48:52
    Nahození na branku Sarose dojížděl Jean-Sébastien Dea, a tak hostující dvojka hru přerušila a vhazovat se bude po její levici. Devils stále vedou o jednu branku.
     
    48:34
    Následně se hostující celek pokoušel dostat zpátky do pásma, ale pískán je ofsajd. Nejspíše šlo o nějakou chybu sudích, protože se nakonec vhazovalo ve středovém kruhu.
     
    48:06
    Predators byli následně aktivní v útoku, ale zakončit se jim nepovedlo. John Quenneville se dostal ke kotouči a vjel s ním do střední třetiny. Jeho spoluhráči mezi tím mohli vystřídat.
     
    46:44
    P. K. Subban se za brankou pokoušel dostat přes Hischiera, ale ten jej skvěle napadal a nepustil ho do ničeho. Hostující bek následně delší dobu kombinoval za brankou až jej domácí fanoušci vybučeli.
     
    46:03
    Následně se hosté nacpali do domácího brankoviště, ale třetí branku v duelu nepřidali. Hra se přerušuje a před Kinkaidem bude pokračovat po komerční pauze.
     
    45:51
    Mattias Ekholm následně nahazoval do brankoviště od levého mantinelu. Keith Kinkaid ovšem kotouč viděl a ukryl jej v lapačce. Pokračovat se bude po jeho pravici.
     
    45:05
    Nashville se pokouší držet co nejvíce na kotouči, což se mu v posledních momentech daří. Nějaké nebezpečné akci či kombinace v útoku z toho ale nejsou.
     
    43:46
    Domácí byli po oslabení pod menším zámkem, a tak Taylor Hall pouze nahodil za branku a šel střídat. Nové a čerstvé síly se ženou za kotoučem.
     
    42:51
    Do dobré střelecké pozice se v poslední vteřině přesilovky dostal P. K. Subban, kterému se ale z vrcholku kruhů Kinkaida překonat nepovedlo. Domácí jsou kompletní.
     
    42:22
    Filip Forsberg si najel na levý kruh a pokoušel se vyrovnat. Jeho střela ale šla jen do Kinkaida, k dorážce se švédský borec nakonec nedostal. Brian Boyle se zmocnil kotouče.
     
    41:40
    Následně to z pravého kruhu zkoušel Kevin Fiala. Jeho rána ale šla jen do středu branky, kde byl pozorný Keith Kinkaid. Pokračovat se bude po levici domácího brankáře.
     
    41:19
    Roman Josi se dostal ke tvrdé střele od modré čáry z voleje. Kotouč se ale nedostal ani ke Kinkaidovi a skončil někde ve výstroji Andyho Greenea.
     
    40:52
    Následně se New Jersey dostalo do útoku a Kyle Palmieri podrazil jednoho z hostů. Nashville si tak zahraje přesilovku, ta poslední byla špatná a ta nynější může být jen lepší.
     
    40:32
    Hosté se hned na startu třetiny dostali do aktivní kombinace, ale nic se jim vymyslet nepovedlo. Subban zakončoval od modré čáry, ale jeho rána nebyla úspěšná.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Vyrovnaná třetina nabídla po brance na každé straně, a tak domácí Devils vedou stále o jednu branku. Viktor Arvidsson sice srovnal po chybě v domácí obraně, ale čtyřicet sekund na to vstřelit svou druhou trefu v utkání Nico Hischier. Kyle Palmieri byl dnes u všech branek New Jersey a na kontě má tři asistence.

    Střely na branku: 24:24
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:41
    Po chybě za brankou se ke kotouči dostal jeden z hostů, jenž našel na první tyčce Viktora Arvidssona. Ten se do kotouče opřel z voleje, ale ten nakonec skončil jen nad brankou.
     
    39:22
    Domácí Taylor Hall se pokoušel rozjet rychlou akci po levé straně, ale nevyšla mu přihrávka na spoluhráče a píská se icing. Vhazovat se bude po levici Kinkaida.
     
    38:53
    Predátoři to zkoušeli po nahození od modré čáry, které poslal na branku bek Anthony Bitetto. Keith Kinkaid ovšem tento pokus i přes clonu Filipa Forsberga ukryl v lapačce.
     
    38:20
    Hosté hrají na kotouči a jsou ve středu ledové plochy. Druhá třetina jde pomalu a jistě do svého finiše a hosté by určitě rádi srovnali. Uvidíme, zda se jim to povede.
     
    37:15
    Jean-Sébastien Dea vyskočil z trestné lavice a hned dostával přihrávku. Domácí útočník šel do útoku, ale neměl rychlost. Domácí desítka tak alespoň přenesla hru na Johanssona.
     
    37:03
    Domácí v plném počtu.
     
    36:15
    Ani později se ale hostujícímu celku nedaří a Eric Gryba vyhodil kotouč zpoza branky až za tu druhou. Nashville se musí pro puk vrátit až k Sarosovi.
     
    35:38
    Travis Zajac dobře napadal a Subban přišel o kotouč i pásmo. Domácí centr se sice do protiakce nedostal, ale svou práci splnil v tento moment na jedničku.
     
    35:02
    Následně se vylučuje straně Devils. Jean-Sébastien Dea inkasuje dvě minuty za podražení a Nashville má šanci potřetí v utkání vyrovnat.
     
    34:12
    Pavel Zacha se na pravé straně pokoušel obtočit kolem bránícího hráče, což se mu nakonec povedlo. Brněnský rodák posílal puk do brankového prostoru, kde se ale nikdo v červeném neprosadil a puk pouze proletěl brankovištěm.
    33:46 Nico HISCHIER - 3:2
     
    33:46
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils ale hodně rychle odpovídají a opět vedou, vyrovnaný stav vydržel celých čtyřicet sekund! Kyle Palmieiri našel žabičkou od pravého mantinelu NICA HISCHIERA, jenž další tečí před Sarosem skóruje. Dnes už podruhé. Asistence: Kyle Palmieri a Sami Vatanen.
    33:06 Viktor ARVIDSSON - 2:2
     
    33:06
    Nashville právě vstřelil branku!
    Ericu Grybovi se nyní nepovedlo odehrát kotouč a přichází trest. Kotouč se totiž po kombinaci dostal na vrcholky kruhů, odkud se VIKTORU ARVIDSSONOVI povedlo svižnou ránou do pravé šibenice překonat Keitha Kinkaida v brance! Asistence: Kyle Turris a Roman Josi.
     
    32:12
    Pokračuje se v pěti hráčích na ledě a vhazuje se po pravici Keitha Kinkaida. Taylor Hall sedí na lavici a na tu trestnou správně nemusí. Hra pokračuje za stavu 2:1 pro domácí.
     
    32:12
    Sudí signalizovali trest pro Taylora Halla, který se ale Subbana ani nedotkl a sudí se společně ještě radí. To by byla velká chyba odpískat tento zákrok.
     
    31:35
    Následně se hosté pokoušeli vymyslet něco v útoku, ale Mattias Ekholm najel pouze do ofsajdové pozice. Hra bude ve středu hrací plochy pokračovat po pauze.
     
    30:58
    Domácí pokračovali v kombinační hře v útoku, která ale zakončena nebyla. Přihrávka na modrou čáru nebyla zpracována a Devils se musejí pro kotouč vracet za branku Kinkaida.
     
    30:18
    Hosté v plném počtu.
     
    29:57
    Následně se v oslabení do útoku dostal Roman Josi. Bránící hráči jej vytlačili, a tak produktivní bek zakončoval bekhendem jen vedle branky. Nashville ale toto oslabení přežije.
     
    29:21
    Taylor Hall se dostal mezi trojici bránících hráčů a následnou zadovkou se pokoušel uvolnit spoluhráče. Přihrávka mu ovšem nevyšla a Predators vyhodili.
     
    28:48
    Domácím se zatím ovšem nic vymyslet nepovedlo a Brian Boyle se nyní objevil v ofsajdovém postavení. Hra tak bude pokračovat ve střední třetině, první čtvrtina početní výhody je pryč.
     
    28:18
    Zac Rinaldo udělal to, kvůli čemu je v NHL znám. Snažil se něco vyprovokovat. Na modré čáře si vyšlápl na Vatanena a za svůj nepovolený hit je potrestán.
     
    28:04
    Travis Zajac následně zachytil kotouč na modré čáře a posílal puk před branku, kde byl Miles Wood. Tomu se sice povedlo šikovně tečovat puk mezi betony Sarose, ale finský brankář je včas sklapl.
     
    27:30
    Devils se dostali do útoku, kde se ke kotouči dostali hosté. Predátoři ale puk pouze vyhodili na icing, a tak se hra stěhuje před finského brankáře ve službách Nashvillu.
     
    27:17
    Viktor Arvidsson se následně dostal podél levého mantinelu do útoku, ale jeho rychlý pokus byl ztečován Hischierem do ochranné sítě. Pokračuje se vhazováním po pravici Kinkaida.
     
    26:45
    Po icingu a vhazování před brankou Nashvillu byla hra přerušena a pokračovat bude po první komerční přestávce druhé třetiny. Devils stále vedou rozdílem jediné branky.
     
    26:20
    Zpoza branky dostával přihrávku k pravé tyčce Brian Boyle, jenž se pokoušel procpat kotouč do branky. Juuse Saros ovšem stál na svém místě a betonem zasáhl.
     
    25:34
    Následně se do protiakce dostali Marcus Johansson a Jean-Sébastien Dea. Druhý jmenovaný dostal přihrávku na pravou tyčku, kde mohl zakončovat do odkryté branky. Klec ale nedokázal trefit!
     
    25:00
    Zničehonic se za obranu dostal hostující Kyle Turris, jenž od pravého mantinelu postupoval sám na Kinkaida. Hostující borec zakončoval na přední tyčku, ale Kinkaid zasáhl.
     
    24:11
    Následně se do útočné třetiny dostal Taylor Hall, jenž se dostával do zakončení. Jeho rána byla ovšem Ellisem ztečována do ochranné sítě za brankou.
     
    23:32
    Kevin Fiala se následně pokoušel poslat do útoku Coltona Sissonse, jenž do útočné třetiny najel jako blesk. Zakončit mu ale dovoleno nebylo, píská se ofsajd.
     
    22:57
    Devils se následně dostali ke střeleckému pokusu, Saros ovšem pokus vyrazil nad sebe a hned poté někdo z hráčů zahrál vysokou holí. Vhazuje se ve střední třetině.
     
    22:32
    Anthony Bitetto si následně u mantinelu počínal tvrdě, čistě ovšem poslal Deu na mantinel. Hra byla nicméně hned přerušena a pokračuje se vhazováním.
     
    21:59
    Přišlo pouze nahození na branku Kinkaida, jenž kotouč před dotírajícími Predátory ukryl v lapačce a hra bude pokračovat vhazováním po pravici domácího brankáře.
     
    21:23
    Do útoku se po pravé straně dostal Miles Wood, jenž před kruhem zakončoval. Jeho rána ovšem skončila na bránícím hráči a hosté jdou do protiakce.
     
    20:50
    Domácí se hned dostali do aktivní kombinace, ale k nějakému zakončení zatím nedošlo. Pokračuje se každopádně akcí hostujícího Nashvillu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
    Ve středu Brian Boyle oznámil, že je jeho leukémie je pryč. Dnes nastupuje ke svému sedmistému utkání v NHL

     
    Svižná první třetina nabídla tři branky a Devils po ní vedou 2:1! Domácí celek se již na startu duelu dostal do vedení, kdy se prosadil od modré čáry Damon Severson. Následně se hrálo nahoru dolů a hosté srovnali přes Yannicka Webera. Na začátku poslední minuty třetiny ovšem vrátil svému celku vedení Nico Hischier, a tak je stav po dvaceti minutách 2:1.

    Střely na branku: 18:17
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:02 Nico HISCHIER - 2:1
     
    19:02
    Devils právě vstřelili branku!
    Přesilovka je využita a Devils se dostávají podruhé v utkání do vedení! Taylor Hall zamíchal u pravého kruhu, aby následně přihrával mezi kruhy na NICA HISCHIERA, který lehkou, ale účinnou tečí překonává Sarose. Asistence: Taylor Hall a Kyle Palmieri.
     
    18:27
    Po kombinační hře zakončoval z levého kruhu Kyle Palmieri. Americký útočník pálil z voleje, ale jeho rána na zadní tyčku pouze proletěla jen kolem Sarose.
     
    17:53
    Domácí si v závěru první třetiny zahrají přesilovku. John Quenneville byl dohrán zády Filipa Forsberga, který inkasuje dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    17:44
    Hra byla nyní přerušena v útočné třetině hostujícího celku a hra bude pokračovat vhazováním ve středu ledové plochy.
     
    16:40
    Před Sarosem se následně zjevil Taylor Hall, který hned zakončoval. Finský brankář si ale s domácím hráčem poradil a jeho pokus vyrazil mimo branku!
     
    15:52
    Hosté pokračují v aktivitě a Forsberg se po levé straně dostal do zakončení. Na přední tyčce ale pozorného Kinkaida nepřekonal on ani dorážející spoluhráč.
    14:40 Yannick WEBER - 1:1
     
    14:40
    Nashville právě vstřelil branku!
    Následně se ale hosté již prosazují a máme opět vyrovnáno! YANNICK WEBER se dostal ke střeleckému pokusu z pravého kruhu, který se po chybě Keitha Kinkaida prosazuje a vyrovnává na 1:1! Domácí brankář máchl lapačkou na prádzno. Asistence: Kevin Fiala a Calle Järnkrok.
     
    14:03
    Po vhazování byli hosté opět aktivní v útoku, ale vyrovnávací branku nevymysleli. Bránící hráči kotouč vyhodili na icing a vhazovat se bude po levici domácího brankáře.
     
    13:38
    Sami Vatanen z poloviny hřiště svižně nahazoval na branku Sarose, jenž kotouč musel vyrazit do rohu. Na druhé straně Forsberg zakončoval přes obránce na zadní tyčku, ale Kinkaidova lapačka byla opět úspěšnější.
     
    13:17
    Domácí v plném počtu.
     
    13:02
    V dalším snažení to zkoušel od modré čáry švýcarský bek Roman Josi. Jeho tvrdá rána šla ovšem jen do středu branky, kde sice stínil Bonino, ale Kinkaid i tak chytá.
     
    12:36
    Svižně následně zakončoval z pravé strany Filip Forsberg, jehož pokus byl tečován před brankou ramenem Arvidssona a padal pod víko. Kinkaid ale zasáhl lapačkou a puk vytěsnil. Ten nakonec skončil na brance.
     
    11:50
    Obránci Nashvillu se na modré čáře nedomluvili a do útoku mířil Blake Coleman. Domácí útočník se dostal do útoku, ale dvojice bránících hráčů se vrátila a zakročila.
     
    11:16
    Domácí kombinovali v útoku a Taylor Hall se provinil útočným faulem. Po nahození Vatanena zahrál krosčekem na Ellise a inkasuje zbytečný dvouminutový trest.
     
    10:17
    Hostující bek to zkoušel po vhazování opět, ale ani nyní se mu nepovedlo prostřelit pozorného domácího brankáře. Kinkaid kotouč vyráží.
     
    10:14
    Po vhazování hosté kombinovali a P. K. Subban se dostal ke střeleckému pokusu. Kanadský bek ale tvrdou ránou od modré neprostřelil Kinkaida, a to ani přes clonu před ním. Pokračovat se bude po další komerčce.
     
    09:52
    Domácí celek se pokoušel dostat do útoku, ale přihrávka po levé straně nebyla přesná a hra se tak vrací před oči Keitha Kinkaida. Americký brankář má na startu sezóny parádní formu.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    09:11
    První komerční přestávka a přerušení po hodně dlouhé době přichází až nyní. Aktivní kombinaci Nashvillu zakončoval nahozením od levého mantinelu Anthony Bitetto, Kinkaid puk drží.
     
    08:21
    Velká šance přišla až nyní! Marcus Johansson ujel po levé straně a v přečíslení vyzval ke skórování Deu. Ten zakončoval před brankou k levé tyčce, ale Saros úžasně zakročil betony!
     
    07:38
    Delší dobu se nepřerušovalo a ani jeden celek se nemůže dostat do nějakého nadějného zakončení. Hodně se bruslí a hraje se bojovně.
     
    06:18
    Hosté následně zakombinovali v pásmu a celou akci zakončoval pokusem od modré čáry Subban. Jeho rána ale nevyšla a Coleman míří do protiútoku.
     
    05:20
    Útoky obou celků se střídají v akcích směrem dopředu. Devils se vydali do útoku, ale nic nevymysleli. To samé se povedlo i Predátorům, kteří ale spíše jen nahodili za branku Kinkaida.
     
    04:03
    Devils pokračují v aktivní hře a v další akci to zkoušel z levé strany Miles Wood. Domácí útočník zakončoval na přední tyčku, ale Saros si nyní připsal pohotový zákrok.
    02:58 Damon SEVERSON - 1:0
     
    02:58
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí celek delší dobu kombinoval v útoku a následně se dostal k prvnímu gólovému úspěchu v utkání! DAMON SEVERSON napřáhl na modré čáře a tvrdou ránou do pravé části branky překonal Juuse Sarose, kterému parádně stínil Kyle Palmieri. Asistence: Taylor Hall a Kyle Palmieri.
     
    01:38
    Akci Nashvillu střídal nebezpečný útok Devils. Jean-Sébastien Dea se vydal do protiakce a poslal do brankoviště kotouč na Johanssona, k tomu se ale puk na zadní tyčce nedostal. Saros přihrávku vykopl.
     
    01:18
    Začátek velice rychlý a oba celky se dostávají do akcí. Craig Smith si nyní najel středem hřiště před branku a u pravé tyčky zakončoval po ledě, i nyní ale Kinkaid chytá.
     
    00:37
    Na druhé straně si najel velice rychle od pravého mantinelu až do brankoviště Miles Wood, jenž zakončoval jednou rukou. Juuse Saros nakonec puk udržel na brankové čáře!
     
    00:24
    Následně se v další dobré šanci zjevil hostující Viktor Arvidsson, jenž zakončil po přihrávce Johansena z mezikruží, Kinkaid ale skvěle zakročil vyrážečkou!
     
    00:09
    Domácí sice vyhráli vhazování, ale do útoku se jako první dostali hostující hokejisté. Filip Forsberg zakončoval od levého mantinelu a Kinkaid raději kotouč přikryl.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Krásné ráno všem fanouškům NHL, kteří si přivstali na zápas mezi New Jersey a Nashvillem! Oba celky hrají na startu sezóny dobrý hokej, a tak budeme sledovat utkání dvou lepších celků. Začínáme za pár chvilek!
     
    Úvodní sestavy:

    New Jersey Devils: Kinkaid (Läck) – Müller, Vatanen, A. Greene, Severson, Butcher, Gryba – Palmieri, Hischier, Hall – Dea, Zacha, Ma. Johansson – Quenneville, Zajac, Wood – Noesen, Coleman, Boyle.

    Nashville Predators: Saros (M. Svoboda) – Ellis, Josi, P. K. Subban, Ekholm, Y. Weber, Bitetto – Arvidsson, Johansen, F. Forsberg – C. Smith, Turris, Grimaldi – Hartman, Bonino, Rinaldo – Salomäki, Sissons, Järnkrok.

    Rozhodčí: Hebert, Pochmara – Miller, Nowak.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    New Jersey Devils

    Také rozjezd Ďáblů byl výborný, ovšem rozjetý vlak se v posledních dvou duelech trochu přibrzdil. New Jersey najdeme na desátém místě tabulky, když získalo osm bodů, ovšem Devils mají odehráno nejméně duelů v NHL. V šesti zápasech nastříleli už dvaadvacet branek. Domácí tým začaly zužovat problémy se zraněnými. Mimo hru jsou aktuálně Ben Lovejoy, Drew Stafford, Steve Santini a Jesper Bratt.

    Philadelphia – New Jersey 5:2
    New Jersey – Colodrado 3:5
    New Jersey – Dallas 3:0
     
    Nashville Predators

    Hostující tým patří mezi to nejlepší, co začátek sezóny nabízí. Vždyť Predators se nachází na prvním místě Západní konference, když získali čtrnáct bodů. V posledních pěti duelech Nashville čtyřikrát zvítězil, ovšem v posledním zápase nestačil na San Jose. Hostující celek v devíti zápasech nastřílel soupeřům už jednatřicet branek. Mezi zraněnými hráči jsou Dan Hamhuis a hlavně týmová jednička Pekka Rinne.

    Nashville – San Jose 4:5
    Edmonton – Nashville 0:3
    Calgary – Nashville 3:5
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Vítám vás u dalšího utkání kanadskoamerické NHL, v němž se představí New Jersey Devils a Nashville Predators.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 3. Severson (Hall, Palmieri), 20. Hischier (Hall, Palmieri), 34. Hischier (Palmieri, Vatanen) – 15. Y. Weber (Fiala, Järnkrok), 34. Arvidsson (Turris, Josi), 54. F. Forsberg (Johansen, P. K. Subban), 64. Turris (Ekholm)


    New Jersey Devils: Kinkaid (Läck) – Müller, Vatanen, A. Greene, Severson, Butcher, Gryba – Hall, Hischier, Palmieri – Ma. Johansson, Zacha, Dea – Wood, Zajac, Quenneville – Boyle, Coleman, Noesen.
    Nashville Predators: Saros (Grosenick) – Ellis, Josi, P. K. Subban, Ekholm, Y. Weber, Bitetto – Arvidsson, Johansen, F. Forsberg – C. Smith, Turris, Grimaldi – Järnkrok, Sissons, Fiala – Rinaldo, Bonino, Hartman.

    Rozhodčí: Hebert, Pochmara – Miller, Nowak
    bahis siteleri