Boston – Philadelphia 3:0 (kon.) | Buffalo – Montreal 4:3 (kon.) | New Jersey – Nashville 3:4 (po pr.)
St. Louis – Columbus 4:7 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 4:1 (kon.) | Chicago – NY Rangers 4:1 (kon.)
Dallas – Anaheim 5:2 (kon.) | Calgary – Pittsburgh 1:9 (kon.) | Edmonton – Washington 4:1 (kon.)
Arizona – Vancouver 4:1 (kon.)
po prodl.
New Jersey Devils
3:4 (2:1, 1:1, 0:1 - 0:1)
Nashville Predators
Pátek 26.10.2018, 01:10 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:35 Kyle TURRIS - 3:4
     
    63:35
    Nashville právě vstřelil branku!
    Výhru a bonusový bod nakonec berou hosté, kteří se prosazují z takové nenápadné akce! KYLE TURRIS si najel středem hřiště do pásma a svižnou ránou ukončuje dnešní utkání! Asistence: Mattias Ekholm.
    53:40 Filip FORSBERG - 3:3
     
    53:40
    Nashville právě vstřelil branku!
    Devils tutovku nedali a přišla odpověď! Přesilovková kombinace byla totiž zakončena střelou FILIPA FORSBERGA z levého kruhu, který natlačil kotouč do bližší šibenice. Je srovnáno, potřetí v duelu. Asistence: Ryan Johansen a P. K. Subban.
    33:46 Nico HISCHIER - 3:2
     
    33:46
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils ale hodně rychle odpovídají a opět vedou, vyrovnaný stav vydržel celých čtyřicet sekund! Kyle Palmieiri našel žabičkou od pravého mantinelu NICA HISCHIERA, jenž další tečí před Sarosem skóruje. Dnes už podruhé. Asistence: Kyle Palmieri a Sami Vatanen.
    33:06 Viktor ARVIDSSON - 2:2
     
    33:06
    Nashville právě vstřelil branku!
    Ericu Grybovi se nyní nepovedlo odehrát kotouč a přichází trest. Kotouč se totiž po kombinaci dostal na vrcholky kruhů, odkud se VIKTORU ARVIDSSONOVI povedlo svižnou ránou do pravé šibenice překonat Keitha Kinkaida v brance! Asistence: Kyle Turris a Roman Josi.
    19:02 Nico HISCHIER - 2:1
     
    19:02
    Devils právě vstřelili branku!
    Přesilovka je využita a Devils se dostávají podruhé v utkání do vedení! Taylor Hall zamíchal u pravého kruhu, aby následně přihrával mezi kruhy na NICA HISCHIERA, který lehkou, ale účinnou tečí překonává Sarose. Asistence: Taylor Hall a Kyle Palmieri.
    14:40 Yannick WEBER - 1:1
     
    14:40
    Nashville právě vstřelil branku!
    Následně se ale hosté již prosazují a máme opět vyrovnáno! YANNICK WEBER se dostal ke střeleckému pokusu z pravého kruhu, který se po chybě Keitha Kinkaida prosazuje a vyrovnává na 1:1! Domácí brankář máchl lapačkou na prádzno. Asistence: Kevin Fiala a Calle Järnkrok.
    02:58 Damon SEVERSON - 1:0
     
    02:58
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí celek delší dobu kombinoval v útoku a následně se dostal k prvnímu gólovému úspěchu v utkání! DAMON SEVERSON napřáhl na modré čáře a tvrdou ránou do pravé části branky překonal Juuse Sarose, kterému parádně stínil Kyle Palmieri. Asistence: Taylor Hall a Kyle Palmieri.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 3. Severson (Hall, Palmieri), 20. Hischier (Hall, Palmieri), 34. Hischier (Palmieri, Vatanen) – 15. Y. Weber (Fiala, Järnkrok), 34. Arvidsson (Turris, Josi), 54. F. Forsberg (Johansen, P. K. Subban), 64. Turris (Ekholm)


    New Jersey Devils: Kinkaid (Läck) – Müller, Vatanen, A. Greene, Severson, Butcher, Gryba – Hall, Hischier, Palmieri – Ma. Johansson, Zacha, Dea – Wood, Zajac, Quenneville – Boyle, Coleman, Noesen.
    Nashville Predators: Saros (Grosenick) – Ellis, Josi, P. K. Subban, Ekholm, Y. Weber, Bitetto – Arvidsson, Johansen, F. Forsberg – C. Smith, Turris, Grimaldi – Järnkrok, Sissons, Fiala – Rinaldo, Bonino, Hartman.

    Rozhodčí: Hebert, Pochmara – Miller, Nowak
    bahis siteleri