Ottawa – Tampa 3:4 (po pr.) | NY Rangers – Buffalo 3:1 (kon.) | Anaheim – Columbus 3:2 (po pr.)
konec
New York Rangers
3:1 (0:0, 2:0, 1:1)
Buffalo Sabres
Pondělí 05.11.2018, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:09 Jimmy VESEY - 3:1
     
    58:09
    Rangers právě vstřelili branku!
    A máme tu gól do prázdné branky! Jack Eichel nepřesně nahrál na střed, kotouč se dostal k JIMMYMU VESEYMU, který z vlastní třetiny trefuje prázdnou branku soupeře!
    Asistence: Brady Skjei
    46:07 Conor SHEARY - 2:1
     
    46:07
    Sabres právě vstřelili branku!
    A máme tu branku! Sabres se dostávají do kontaktu! Casey Mittelstadt napadal rozehrávku domácích a tečoval kotouč před branku, tam ho tečoval ještě Henrik Lundqvist,ale bohužel pro něj přímo ke CONORU SHEARYMU, který ho nakonec dopravil do branky! Asistence: Casey Mittelstadt
    21:00 Jimmy VESEY - 2:0
     
    21:00
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak to je vstup do třetiny jako hrom! Rangers nahodili kotouč do třetiny, tam ho vybojoval Brett Howden, který lehoučkým backhandovým pasem našel JIMMYHO VESEYHO, který vypálil nechytatelně do šibenice!
    Asistence: Brett Howden, Jesper Fast
    20:41 Neal PIONK - 1:0
     
    20:41
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers se z ničeho nic ujímají vedení! Vladislav Naměstnikov poslal kotouč na modrou na volného NEALA PIONKA, který parádní střelou na druhou tyč překonal Huttona, který nic nevidě! Asistence: Vladislav Naměstnikov, Mika Zibanejad

    Veronika Loudová

    Branky a nahrávky: 21. Pionk (Naměstnikov, Zibanejad), 21. Vesey (B. Howden, Fast), 59. Vesey (Skjei) – 47. Sheary (Mittelstadt)


    New York Rangers: H. Lundqvist (Georgijev) – DeAngelo, Skjei, M. Staal, Pionk, Shattenkirk, Br. Smith – Zuccarello, Zibanejad, Naměstnikov – Bučněvič, K. Hayes, Kreider – Fast, B. Howden, Vesey – Lettieri, Chytil, Spooner – C. McLeod.
    Buffalo Sabres: C. Hutton (Ullmark) – McCabe, Ristolainen, Dahlin, C. Nelson, Scandella, Bogosian – Skinner, Eichel, Pominville – Sheary, Mittelstadt, S. Reinhart – Rodrigues, Sobotka, Okposo – Berglund, Jo. Larsson, Girgensons.

    Rozhodčí: Lambert, Watson – Nansen, Racicot
    bahis siteleri