Slavia – Třebíč 2:5 (kon.) | Prostějov – Kladno 2:3 (po pr.) | Přerov – Ústí n/L 0:1 (kon.)
Benátky n/J – Frýdek-M. 3:2 (3:0 po s.n.) | Poruba 2011 – Vsetín 4:5 (kon.) | Jihlava – Litoměřice 5:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:2 (0:1, 2:0, 3:1)
HC Stadion Litoměřice
Sobota 17.11.2018, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:15
    Hlavní sudí zřejmě bude mít k večeři pořádnou bramboračku. Další tvrdý hit, po něm jde za katr Kajínek. Litoměřice mají 44 sekund přesilovky 5 na 3!
     
    55:59
    Kdyby hledal nějaký scénárista námět na komedii z hokejového prostředí, možná by se měl zajít podívat na závěr třetí třetiny tohoto zápasu. Jiránek je vyloučen za hrubost, když se u střídaček ještě postrkoval s jedním z hostí.
     
    55:14
    Pavlas mimo hru srazil na zem Osmíka a jde za katr kvůli nedovolenému bránění.
     
    54:24
    Skořepa sice tvrdě a dle názoru domácí střídačky čistě naremploval na mantinel Havelku, sudí však signalizoval trest, klasifikoval ho jako napadení a po komerční pauze se rozehraje závěrečných pět a půl minuty.
     
    49:33
    Jiránek pak prakticky ihned po buly vrátil Voženílkovi nějaké ty poznámky hitem u mantinelu, Voženílek se ohnal rukou a oba to mají za dvě minuty.
     
    46:33
    Hosté ale hned po buly vyvinuli tlak v útoku a dokonce dosáhli gólu, který však pro dřívější přerušení hry není uznán! Hrníčko jde ven za podrážení, početní výhoda se rozehraje až po přesilovce.
     
    44:22
    Páté vyloučení na straně hostí. Tentokrát je odsouzeným Jakub Pour za hákování.
     
    34:47
    Havelka si u mantinelu v souboji s Pekrem pomohl přidržením a trest na dvě minuty ho nemine.
     
    30:01
    Chtělo by se v teenagerovském slovníku říci: LOL. Vála neúmyslně nasadil zadek Voženílkovi, byl to jeden z mnoha soubojů na place. Ale tento zákrok posoudil sudí jako nedovolené bránění domácího mladého beka, který tak musí na trestnou.
     
    21:23
    Trestancem pro další dvě minuty je obránce Váňa, který hákoval a je tak vyloučen. Oslabení ale Jihlavě obecně celkem jdou.
     
    18:19
    Pekr však dle názoru sudích šel na zem za přispění právě Krále, proto je hostující gólman vyloučen. Trest odsedí Przybyla.
     
    16:19
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (David Kajínek – 2 min., krosček).
     
    10:43
    Przybyla poslal na zem Skořepu prakticky mimo hru, čímž si vysloužil hněv tribun a hněv sudího, který ho posílá na dvě minuty za katr. Následuje komerční brejk.
     
    05:32
    První vyloučení pak přichází zanedlouho. Trestaným je Pour za držení Dostálka při průniku před branku.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 29. J. Pohl (T. Havránek), 39. Zeman (Štebih), 46. Dostálek (J. Pohl, Werbik), 49. Werbik (Hrníčko, Dostálek), 53. Osmík (Dostálek) – 17. Voženílek (J. Kloz, Pavlas), 52. Przybyla (Dluhoš, Jebavý)


    HC Dukla Jihlava: Brož (Chaloupek) – J. Pohl, Štebih, Kajínek (A), D. Váňa, Štindl, Vála, Mareš – Anděl, Skořepa (C), Pekr – Jiránek (A), Zeman, Dostálek – T. Havránek, Werbik, Osmík – Harkabus, M. Hlinka, Hrníčko.
    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (Michajlov) – Pavlas (C), Marcel, Kvasnička, Gaspar, Jebavý (A), Buchtela, Dluhoš – Korkiakoski, J. Kloz, M. Kadlec – Voženílek, M. Zadražil, Pour – Šik, Przybyla, M. Havelka – Machač, Jirásek, J. Dvořák.

    Rozhodčí: Micka, Zubzanda – Coufal, Janíček

    Diváci: 1 812
    bahis siteleri