Slavia – Třebíč 2:5 (kon.) | Prostějov – Kladno 2:3 (po pr.) | Přerov – Ústí n/L 0:1 (kon.)
Benátky n/J – Frýdek-M. 3:2 (3:0 po s.n.) | Poruba 2011 – Vsetín 4:5 (kon.) | Jihlava – Litoměřice 5:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:2 (0:1, 2:0, 3:1)
HC Stadion Litoměřice
Sobota 17.11.2018, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:11 Martin OSMÍK - 5:2
     
    52:11
    Dukla právě vstřelila branku!
    Ale je to vše zpět ve starých kolejích! Hostující obrana v předbrankovém prostoru propadla, volný Dostálek se dostal k puku a sám před Králem nezakončil, nýbrž si ho položil, přistrčil vedle sebe stojícímu MARTINU OSMÍKOVI, který uklidil puk do horní části branky! Asistence: Vlastimil Dostálek.
    51:43 Dan PRZYBYLA - 4:2
     
    51:43
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Pěkná individuální akce a ještě je o co hrát! Současně s nástupem obou vyloučených na led si vzal kotouč do parády po přihrávce od Dluhoše DAN PRZYBYLA a individuálně se prosadil z mezikruží střelou na „teploměr“ Brože! Asistence: Jan Dluhoš, Jiří Jebavý.
    48:53 Nicolas WERBIK - 4:1
     
    48:53
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí si jdou za třemi body! Gólu v situaci 2 na 2 pomohlo paradoxně zblokování nahrávky od Hrníčka na Werbika, odražený puk si našel právě NICOLAS WERBIK a z levého kruhu Královi nedal žádnou šanci! Asistence: Dominik Hrníčko, Vlastimil Dostálek
    45:56 Vlastimil DOSTÁLEK - 3:1
     
    45:56
    Dukla právě vstřelila branku!
    Potřetí se už VLASTIMIL DOSTÁLEK dočkal! Werbik přehrál puk na druhou stranu, odkud vystřelil Pohl, jeho střela našla v předbrankovém prostoru hůl VLASTIMILA DOSTÁLKA, který střelou pod víko dává Dukle dva góly náskoku! Asistence: Jan Pohl, Nicolas Werbik.
    38:51 Adam ZEMAN - 2:1
     
    38:51
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí 69 sekund před koncem otáčí vývoj zápasu! Štebih odvedl ohromný kus práce, když zvládl na pravém křídle umotat dva obránce. Následně nahrál na druhou stranu volnému ADAMU ZEMANOVI, který by se z úhlu sice do branky netrefil, ale nešikovná patička hostujícího Zadražila bruslí poslala puk do sítě! Asistence: Miha Štebih.
    28:52 Jan POHL - 1:1
     
    28:52
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je srovnáno a myslím si, že gólová střela musela mít větší rychlost než vlak na trase Praha – Brno! Havránek opět zabojoval o puk v útočném pásmu, poslal ho jednoduše za sebe, kde si na něj najel JAN POHL a z první neskutečnou bombou trefil levý vingl! Asistence: Tomáš Havránek.
    16:59 Daniel VOŽENÍLEK - 0:1
     
    16:59
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Ale to je nyní již bezpředmětné, Litoměřice totiž v Jihlavě vedou! Kloz dostal přihrávku od mantinelu na modrou čáru a vystřelil, na úrovni kruhů tečoval přesně nad Brožovu masku puk DANIEL VOŽENÍLEK a posílá Stadion do vedení! Asistence: Jan Kloz, Aleš Pavlas.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 29. J. Pohl (T. Havránek), 39. Zeman (Štebih), 46. Dostálek (J. Pohl, Werbik), 49. Werbik (Hrníčko, Dostálek), 53. Osmík (Dostálek) – 17. Voženílek (J. Kloz, Pavlas), 52. Przybyla (Dluhoš, Jebavý)


    HC Dukla Jihlava: Brož (Chaloupek) – J. Pohl, Štebih, Kajínek (A), D. Váňa, Štindl, Vála, Mareš – Anděl, Skořepa (C), Pekr – Jiránek (A), Zeman, Dostálek – T. Havránek, Werbik, Osmík – Harkabus, M. Hlinka, Hrníčko.
    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (Michajlov) – Pavlas (C), Marcel, Kvasnička, Gaspar, Jebavý (A), Buchtela, Dluhoš – Korkiakoski, J. Kloz, M. Kadlec – Voženílek, M. Zadražil, Pour – Šik, Przybyla, M. Havelka – Machač, Jirásek, J. Dvořák.

    Rozhodčí: Micka, Zubzanda – Coufal, Janíček

    Diváci: 1 812
    bahis siteleri