Slavia – Třebíč 2:5 (kon.) | Prostějov – Kladno 2:3 (po pr.) | Přerov – Ústí n/L 0:1 (kon.)
Benátky n/J – Frýdek-M. 3:2 (3:0 po s.n.) | Poruba 2011 – Vsetín 4:5 (kon.) | Jihlava – Litoměřice 5:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:2 (0:1, 2:0, 3:1)
HC Stadion Litoměřice
Sobota 17.11.2018, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:54
    Korkiakoski našel křižným pasem skvěle Havelku, ten však prázdnou branku z úhlu netrefuje!
     
    57:15
    Hlavní sudí zřejmě bude mít k večeři pořádnou bramboračku. Další tvrdý hit, po něm jde za katr Kajínek. Litoměřice mají 44 sekund přesilovky 5 na 3!
     
    55:59
    Kdyby hledal nějaký scénárista námět na komedii z hokejového prostředí, možná by se měl zajít podívat na závěr třetí třetiny tohoto zápasu. Jiránek je vyloučen za hrubost, když se u střídaček ještě postrkoval s jedním z hostí.
     
    55:14
    Pavlas mimo hru srazil na zem Osmíka a jde za katr kvůli nedovolenému bránění.
     
    54:24
    Skořepa sice tvrdě a dle názoru domácí střídačky čistě naremploval na mantinel Havelku, sudí však signalizoval trest, klasifikoval ho jako napadení a po komerční pauze se rozehraje závěrečných pět a půl minuty.
    52:11 Martin OSMÍK - 5:2
     
    52:11
    Dukla právě vstřelila branku!
    Ale je to vše zpět ve starých kolejích! Hostující obrana v předbrankovém prostoru propadla, volný Dostálek se dostal k puku a sám před Králem nezakončil, nýbrž si ho položil, přistrčil vedle sebe stojícímu MARTINU OSMÍKOVI, který uklidil puk do horní části branky! Asistence: Vlastimil Dostálek.
    51:43 Dan PRZYBYLA - 4:2
     
    51:43
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Pěkná individuální akce a ještě je o co hrát! Současně s nástupem obou vyloučených na led si vzal kotouč do parády po přihrávce od Dluhoše DAN PRZYBYLA a individuálně se prosadil z mezikruží střelou na „teploměr“ Brože! Asistence: Jan Dluhoš, Jiří Jebavý.
     
    49:33
    Jiránek pak prakticky ihned po buly vrátil Voženílkovi nějaké ty poznámky hitem u mantinelu, Voženílek se ohnal rukou a oba to mají za dvě minuty.
    48:53 Nicolas WERBIK - 4:1
     
    48:53
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí si jdou za třemi body! Gólu v situaci 2 na 2 pomohlo paradoxně zblokování nahrávky od Hrníčka na Werbika, odražený puk si našel právě NICOLAS WERBIK a z levého kruhu Královi nedal žádnou šanci! Asistence: Dominik Hrníčko, Vlastimil Dostálek
     
    46:33
    Hosté ale hned po buly vyvinuli tlak v útoku a dokonce dosáhli gólu, který však pro dřívější přerušení hry není uznán! Hrníčko jde ven za podrážení, početní výhoda se rozehraje až po přesilovce.
    45:56 Vlastimil DOSTÁLEK - 3:1
     
    45:56
    Dukla právě vstřelila branku!
    Potřetí se už VLASTIMIL DOSTÁLEK dočkal! Werbik přehrál puk na druhou stranu, odkud vystřelil Pohl, jeho střela našla v předbrankovém prostoru hůl VLASTIMILA DOSTÁLKA, který střelou pod víko dává Dukle dva góly náskoku! Asistence: Jan Pohl, Nicolas Werbik.
     
    45:15
    Střela Štebiha pozlobila Krále, který pouze vyrazil na hůl Dostálkovi, domácí forvard ale trefil pod padajícím gólmanem pouze bližší tyč!
     
    44:22
    Páté vyloučení na straně hostí. Tentokrát je odsouzeným Jakub Pour za hákování.
     
    43:57
    I na straně Stadionu je šance! Pour si bekhendem obhodil obránce a nahrál na druhou stranu Zadražilovi, který ale nebyl schopen trefit z první branku.
     
    41:44
    Hostující obrana zachybovala při rozehře a zblízka se dostal ke střele Dostálek, avšak z první netrefil přesně mezeru mezi Královými betony!
     
    39:56
    Litoměříce mohly ještě srovnat! Domácí obrana možná pod vlivem blížícího se konce třetiny přestala hrát a Korkiakoski se na levém kruhu dostal ke střele, kterou mu Brož dobře vykryl!
    38:51 Adam ZEMAN - 2:1
     
    38:51
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí 69 sekund před koncem otáčí vývoj zápasu! Štebih odvedl ohromný kus práce, když zvládl na pravém křídle umotat dva obránce. Následně nahrál na druhou stranu volnému ADAMU ZEMANOVI, který by se z úhlu sice do branky netrefil, ale nešikovná patička hostujícího Zadražila bruslí poslala puk do sítě! Asistence: Miha Štebih.
     
    34:47
    Havelka si u mantinelu v souboji s Pekrem pomohl přidržením a trest na dvě minuty ho nemine.
     
    30:01
    Chtělo by se v teenagerovském slovníku říci: LOL. Vála neúmyslně nasadil zadek Voženílkovi, byl to jeden z mnoha soubojů na place. Ale tento zákrok posoudil sudí jako nedovolené bránění domácího mladého beka, který tak musí na trestnou.
    28:52 Jan POHL - 1:1
     
    28:52
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je srovnáno a myslím si, že gólová střela musela mít větší rychlost než vlak na trase Praha – Brno! Havránek opět zabojoval o puk v útočném pásmu, poslal ho jednoduše za sebe, kde si na něj najel JAN POHL a z první neskutečnou bombou trefil levý vingl! Asistence: Tomáš Havránek.
     
    21:23
    Trestancem pro další dvě minuty je obránce Váňa, který hákoval a je tak vyloučen. Oslabení ale Jihlavě obecně celkem jdou.
     
    20:30
    Pekr se po konci výhody napřáhl na modré, avšak kotouč letěl o dost vedle branky. Ale nevadilo to, domácí měli díky tomu ohromnou šanci, kdy se Dostálek dostal z bezprostřední blízkosti k dorážce, ale Krále nepřekonal!
     
    18:19
    Pekr však dle názoru sudích šel na zem za přispění právě Krále, proto je hostující gólman vyloučen. Trest odsedí Przybyla.
     
    18:19
    Pekr měl po přiťuknutí Jiránka tutovou šanci, z bezmála metru ale v rychlosti přestřelil branku, čemuž pomohl i hostující gólman holí!
    16:59 Daniel VOŽENÍLEK - 0:1
     
    16:59
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Ale to je nyní již bezpředmětné, Litoměřice totiž v Jihlavě vedou! Kloz dostal přihrávku od mantinelu na modrou čáru a vystřelil, na úrovni kruhů tečoval přesně nad Brožovu masku puk DANIEL VOŽENÍLEK a posílá Stadion do vedení! Asistence: Jan Kloz, Aleš Pavlas.
     
    16:19
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (David Kajínek – 2 min., krosček).
     
    10:43
    Przybyla poslal na zem Skořepu prakticky mimo hru, čímž si vysloužil hněv tribun a hněv sudího, který ho posílá na dvě minuty za katr. Následuje komerční brejk.
     
    09:22
    Zadražil se z bekhendu pokoušel prostřelit obranný val Dukly před brankou, ale neprošel. Zato na druhé straně se urodila šance. Štěbihovo nahození našel Osmík, vymotal se z obranných spárů a pálil zblízka, avšak mimo!
     
    05:32
    První vyloučení pak přichází zanedlouho. Trestaným je Pour za držení Dostálka při průniku před branku.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 29. J. Pohl (T. Havránek), 39. Zeman (Štebih), 46. Dostálek (J. Pohl, Werbik), 49. Werbik (Hrníčko, Dostálek), 53. Osmík (Dostálek) – 17. Voženílek (J. Kloz, Pavlas), 52. Przybyla (Dluhoš, Jebavý)


    HC Dukla Jihlava: Brož (Chaloupek) – J. Pohl, Štebih, Kajínek (A), D. Váňa, Štindl, Vála, Mareš – Anděl, Skořepa (C), Pekr – Jiránek (A), Zeman, Dostálek – T. Havránek, Werbik, Osmík – Harkabus, M. Hlinka, Hrníčko.
    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (Michajlov) – Pavlas (C), Marcel, Kvasnička, Gaspar, Jebavý (A), Buchtela, Dluhoš – Korkiakoski, J. Kloz, M. Kadlec – Voženílek, M. Zadražil, Pour – Šik, Przybyla, M. Havelka – Machač, Jirásek, J. Dvořák.

    Rozhodčí: Micka, Zubzanda – Coufal, Janíček

    Diváci: 1 812
    bahis siteleri