Sokolov – Vítkovice 4:0 (kon.) | Pardubice – Jihlava 0:0 (kon.)
konec
FK Baník Sokolov
4:0 (1:0)
MFK Vítkovice
Sobota 24.11.2018, 10:15 • Stadion FK Baník Sokolov, Sokolov • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    88
    Střídání v týmu MFK Vítkovice: ze hřiště odchází Tomáš Vasiljev, přichází Ondřej Moučka.
     
    86
    Střídání v týmu FK Baník Sokolov: ze hřiště odchází David Štípek, přichází Patrik Voleský.
     
    85
    Sokolov právě vstřelil branku!
    Baníkovci vyrazili do rychlého brejku, DANIEL STROPEK obdržel z levé strany přihrávku před gólmana a po zemi jej prostřelil – 4:0!
     
    83
    Sokolov právě vstřelil branku!
    Další střídající hráč Baníku střílí branku. JAN KOSAK si tentokrát před Šustrem věděl rady a technicky poslal balón přesně k tyči – 3:0!
     
    81
    Vávra běžel sám z půlky na bránu, ale gól nedal! Šustr jej vychytal. Vzápětí si odražený míč vzal Kosak, brankáře Vítkovic položil, ale poté svou střelou o centimetry minul bránu! Neuvěřitelné, co domácí neproměnili...
     
    77
    Liener se vyhnul ofsajdové pasti, což všechny včetně jeho udivilo, přesto domácí hráč běžel sám z úhlu na bránu a obstřelem těsně minul pravou tyč!
     
    74
    Střídání v týmu FK Baník Sokolov: ze hřiště odchází Adam Beránek, přichází Jan Kosak.
     
    69
    Sokolov právě vstřelil branku!
    ERIK LIENER po osmi minutách pobytu na hřišti navyšuje sokolovské vedení! Beránek z levé strany odcentroval, střídající Liener si naběhl na malé vápno a trochu akrobaticky usměrnil míč k přední tyči – 2:0!
     
    64
    A je to tady! Štípek dostal v pokutovém území nevídaně hodně prostoru, jeho přízemní pokus ke vzdálenější tyči Šustr dokázal vytěsnit!
     
    61
    Střídání v týmu FK Baník Sokolov: ze hřiště odchází Petr Glaser, přichází Erik Liener.
     
    60
    Střídání v týmu MFK Vítkovice: ze hřiště odchází Tomáš Mrázek, přichází Vladimír Mišinský.
     
    54
    Vasiljev odcentroval z pravé strany, míč doplachtil na hlavu pozapomenutého Mrázka, který v dobré pozici zakončil jen nad!
     
    47
    Vítkovický Ožvolda je prvním, kdo dnes inkasuje žlutou. Stalo se tak po faulu uprostřed hřiště.
     
    31
    Registrujeme další velkou šanci domácích! Glaser vysunul mezi obránce Hlavatého, který podél vyběhnuvšího Šustra poslal míč na bránu, ale ten projel jen kousek od pravé tyče!
     
    28
    Nejdříve málem zahrozil po přiťuknutí Rumla Hlavatý, ale pak vyslal gólovou střelu do šibenice Machek. Na poslední chvíli Šustr vystřelil svou levici a míč vytáhl nad břevno! Krásný moment!
     
    11
    Sokolov právě vstřelil branku!
    Drtivý tlak domácích končí zaslouženým gólem. Baníkovci rozehráli roh nakrátko, Dvořák poté střílenou přihrávkou napříč pokutovým územím našel na zadní tyči zcela osamoceného STANISLAVA VÁVRU, který pohodlně doklepl míč do prázdné brány – 1:0!
     
    6
    Štípek v pokutovém území vymíchal dva protihráče, poté vystřelil na bližší tyč, kde byl pozorný Šustr a míč vytěsnil mimo tři tyče!
     
    3
    Rohový kop Vítkovice ubránily, míč však získal Štípek, který jej posunul Hlavatému, jehož technický pokus k tyči opět v bráně neskončil. Šustr si připisuje další důležitý zákrok!
     
    2
    Baníkovci rychle rozehráli standardku, centr z levé strany hosté odvrátili jen ke Stropkovi, který nabil Hlavatému, jehož prudkou střelu dokázal Šustr reflexivně vyrazit na roh!

    Lukáš Švéda

    Branky: 11. Vávra, 69. Liener, 83. Kosak, 85. Stropek

    Karty:   47. Ožvolda (VIT)


    FK Baník Sokolov: Belaň – Ruml, O. Ševčík, Stropek, Jakub Dvořák II. – Glaser (C) (61. Liener), Machek – Štípek (86. Voleský), Hlavatý, Beránek (74. Kosak) – Vávra.
    Náhradníci: Jakub Dvořák I. – Mišůn, Voleský, Kosak, A. Ševčík, Liener.

    MFK Vítkovice: Šustr – Celba, Mikula (C), O. Cverna, Hýbl – Pašek, Ožvolda, Vasiljev (88. Moučka), Súkenník, Bzirský – Mrázek (60. Mišinský).
    Náhradníci: Květon – Praus, Moučka, Mišinský.

    Rozhodčí: Emanuel Marek – Miloš Vitner, Jiří Polák

    Diváci: 410
    bahis siteleri