Benátky n/J – Slavia 6:3 (kon.) | Vsetín – Přerov 3:1 (kon.) | Třebíč – Kladno 1:2 (kon.)
Poruba 2011 – Motor ČB 3:1 (kon.) | Frýdek-M. – Prostějov 7:2 (kon.) | Litoměřice – Kadaň 3:0 (kon.)
Ústí n/L – Havířov 1:4 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
SK Trhači Kadaň
Středa 28.11.2018, 18:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne z Kalich Areny je to pro dnešek vše. Přeji hezký zbytek středečního večera. (20:17:37)
     
    V Litoměřicích je dobojováno! Litoměřičtí si celkem s poklidem došli pro tři body díky hattricku Markuse Korkiakoskiho. Velkou měrou se na výhře kališníků podílel i gólman Michajlov, jemuž se povedlo vychytat čisté konto.
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    V samém závěru se Kadaň ještě pokouší o využití přesilovky.
     
    59:36
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Jan Dluhoš – 2 min., nedovolené bránění).
    59:12 Markus KORKIAKOSKI - 3:0
     
    59:12
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Litoměřičtí ještě v závěru upravují skóre! Ihned po svém návratu z trestné lavice se do kombinace zapojil Martin Kadlec, který povedenou přihrávkou našel MARKUSE KORKIAKOSKIHO, jemuž se povedlo kompletovat hattrick. Asistence: Martin Kadlec, Jan Kloz.
     
    58:55
    Domácí v plném počtu.
     
    58:32
    Domácí ubránili vhazování před svou brankou a vydali se na útočnou výpravu před Kantora. Ta ale měla spíše za cíl uvolnit napětí před Michajlovem, čímž byla mise splněna.
     
    58:28
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:28
    Nepříliš složitý úkol pro Michajlova. Jan Holý se ho pokusil překvapit střelou z pravého kruhu, ovšem litoměřický gólman měl připravenou lapačku.
     
    57:16
    Kadani se daří kombinace v útočném pásmu. Samotné vystřelení na Michajlova už je ale věc příliš náročná. Navíc domácí vyplňují vnitřní prostor útočného čtverce a hokejkami se často natahují proti kotouči.
     
    56:55
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Martin Kadlec – 2 min., sekání).
     
    56:06
    I po vyrovnání početních sil jsou domácí hokejisté o něco aktivnější. V útočném pásmu se tím pádem pokoušejí něco vytvořit, což jim ale kadaňská defenziva nechce povolit.
     
    55:53
    Hosté v plném počtu.
     
    54:47
    Ve své přesilovce se kališníci drží v útočném pásmu. Těsně před Kantorem ale stojí celá kadaňská pětka, která blokuje prostor těsně před brankovištěm.
     
    53:53
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Patrik Marcel – 5 min. + osobní trest do konce utkání, hrubost).
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Lukáš Klíma – 5 min. + osobní trest do konce utkání, hrubost).
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Roman Chlouba – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (2 min. pro hráčskou lavici – nesportovní chování).
     
    53:53
    Lukáš Klíma se vydal pomstít svého spoluhráče, kterého k ledu srazil Patrik Marcel. Došlo tak k velmi dlouhému pěstnímu souboji mezi oběma znesvářenými kohouty, po čemž se dokonce objevila krev v tváři litoměřického obránce.
     
    52:11
    Domácím se stále daří držet se u soupeřovy branky. Pavel Kantor se tak musí držet na pozoru, byť se kotouč drží celkem daleko od něj.
     
    50:18
    Domácí v plném počtu.
     
    49:47
    Trhači se pokouší pouze o troufalé vzdoroútoky na litoměřickou branku. I přes oslabení to jsou domácí hokejisté, kteří jsou aktivnější a kterým se daří udržovat hru na soupeřově útočné třetině.
     
    48:40
    Do povedeného průniku se dostal Daniel Voženílek. Krátce za modrou ale narazil na některého z obránců Kadaně, který ho tělem od kotouče odstavil a na čas zbrzdil litoměřický útok.
     
    48:18
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Jaroslav Dvořák – 2 min., vysoká hůl).
     
    48:18
    Dnešní utkání sleduje 836 diváků.
     
    46:37
    Nakonec se ale Trhačům povedlo rozehrát přesilovkovou kombinaci. Všechny jejich střely ale mířily povětšinou do nohou blokujících litoměřických protihráčů.
     
    45:09
    Přestože má Kadaň přesilovku, není v tuto chvíli tím aktivnějším celkem. Jejich první náznak průniku zastavil Ondřej Buchtela, který rychle nasměroval své spoluhráče směrem ke kadaňské brance.
     
    44:42
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Markus Korkiakoski – 2 min., podrážení).
     
    43:44
    Kadaňští se znovu nastěhovali do útočného pásma. Martin Michajlov musel ihned po vhazování čelit střele ze strany Josefa Rindoše. Tu ale dokázal pokrýt.
     
    42:27
    Lukáši Klímovi se podařilo uvolnit napětí před vlastní brankou a vyvézt kotouč do útočného pásma. Tam se ale kadaňský útočník dlouho neohřál, neboť litoměřické obraně se daří velmi rychle vracet nezákonné migranty tam, kam patří. Navíc jeli střežit své hranice až na soupeřovo území.
     
    40:11
    První náznak šance z kadaňské strany neměl dlouhého trvání. Křižný pass před Michajlova využili lépe domácí, kteří se vzápětí odhodlali k přesunu na opačný konec ledové plochy.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ani druhá třetina nebyla z hokejového pohledu příliš povedená. Kadaňští se častěji dostávali do šancí, ze kterých ale nic nevytěžili. Naopak domácím se povedlo navýšit své vedení.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:06
    Martin Kadlec se nedohodl s Janem Klozem o tom, kdo bude pokračovat s kotoučem na branku. Díky jejich překřížení se tak otevřela možnost převzít puk kadaňskými hráči, kteří ji bez váhání využili.
     
    37:53
    Michal Machač podnikl nadějný průnik po levém křídle. Na středu pole mu po celou dobu sekundoval Filip Jirásek. Machačovi se ale nepovedlo přes trojici kadaňských obránců přesně najít svého spoluhráče.
     
    37:06
    Ve snaze nepřijít o kotouč za modrou čárou zvolil Ondřej Buchtela střelu na kadaňského gólmana. Tuhle akci ale Pavel Kantor celou pozoroval, tudíž neměl žádný problém se sevřením kotouče k tělu.
     
    35:49
    Hráčům Kadaně se povedlo přenést hru do středního pásma. Zde se posléze rozhořela tvrdá bitva o kotouč, ze které vítězně vyšli domácí. Ti sice celkem v poklidu přešli do útočného pásma, tam ale narazili na nezdolnou kadaňskou defenzivu.
     
    34:08
    Tlak na kadaňskou branku s přibývajícími minutami graduje. Obrana a gólman Trhačů si ale zatím zvládá se vším poradit. Problémem pro ně je tudíž jen snaha o vystrnadění litoměřických hokejistů z pásma.
     
    32:03
    Třemi přihrávkami z první se dostali hráči Litoměřic před branku Pavla Kantora. Obrana Kadaně se ale velmi snaží, díky čemuž vyhazuje kotouč na zakázané uvolnění.
     
    30:34
    Hra ale pokračuje stále ve stejném obrazu. Trhači se snaží osvobodit z obranného pásma, v čemž jsou celkem úspěšní. Samotný pohyb a snaha zakončit už ale není ze hry kadaňského celku příliš viditelná, čehož domácí využívají a vracejí hru před Pavla Kantora.
    29:27 Markus KORKIAKOSKI - 2:0
     
    29:27
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    A z čista jasna padl i druhý gól na litoměřické straně! Doslova dotlačil kotouč do branky z hranice brankoviště MARKUS KORKIAKOSKI, který má na svém kontě již druhou trefu. Asistence: Ondřej Buchtela, Jan Kloz.
     
    27:33
    Josef Rindoš osvobodil svůj tým ze sevření na vlastní třetině. Trhačům se tím pádem opět podařilo sjet před Michajlova. Gólman domácích si ale ani tentokrát příliš vzruchu neužil, neboť Kadaňští pokračovali rovněž ve svém nedůrazu pro zakončení.
     
    25:47
    Další průnik Kadaňských na branku Michajlova a další úspěšný obranný zákrok a následné vyhození na opačný konec ledové plochy.
     
    24:33
    Přetahovaná o kotouč pokračuje i nadále. Kombinaci Trhačů nejprve narušil Ondřej Buchtela, kterému se povedlo vyhodit kotouč do středu pole, načež si hosté ke kotouči najeli a od vlastní branky zahájili další pokus o přechod do útočného pásma.
     
    23:16
    Martin Kadlec postupně vyvezl kotouč za kadaňskou branku. Ani ten ale v pokračování akce nebyl úspěšný, neboť za Kantorovými zády neprošel přes dvojici obránců v kadaňském dresu.
     
    22:53
    Další průnik Romana Chlouby. Ani tentokrát ale nebyl úspěšný díky obranné akci domácích na modré čáře.
     
    21:51
    Jiřímu Jebavému se podařilo zbrzdit rychlé nahození hokejistů Kadaně směrem do útočného pásma. Přestože tím nezabránil průniku kadaňských hokejistů k litoměřické brance, alespoň získal cenné sekundy pro příjezd svých spoluhráčů do tohoto prostoru.
     
    21:00
    Litoměřičtí se postupně probíjeli z vlastního obranného pásma. Velkou zásluhu na přechodu má Jaroslav Dvořák, který ve středním pásmu převzal kotouč od Smetany, načež se zcela sám vydal vstříc neznámému dobrodružství před brankou Trhačů.
     
    20:12
    Domácí se ihned po vhazování rychlým přechodem dostali do útočného pásma. Jejich úvodní kombinace ale nebyla příliš přesná. Následný nájezd Korkiakoskiho už musel Kantor chytit do lapačky.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První část dnešní bitvy je u konce. Její počátek příliš hokejové krásy nepřinesl, což ale změnil krásný gól Korkiakoskiho. Byť posléze byla Kadaň o něco aktivnější, kališníkům se podařilo udržet vedení a do další fáze zápasu vstupují s mírnou výhodou.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:56
    V posledních vteřinách to zkouší Stadion před brankou soupeře.
     
    19:30
    A další průnik Kadaně tentokrát zastavili sudí, kteří zpozorovali jednoho z kadaňských hráčů v ofsajdovém postavení.
     
    18:44
    I po vyrovnání početních sil jsou na ledě aktivnější hráči Kadaně. Kališníkům ale vychází obranný blok, díky kterému nejpozději na úrovni kruhů blokují pronikající Trhače.
     
    17:45
    Domácí v plném počtu.
     
    16:55
    Litoměřickým se sice povedlo na čas uvolnit hru a vyhodit kotouč mimo ohrožení, záhy ale byli Trhači zpět a pokračovali ve svém náporu na branku Michajlova. Litoměřický gólman ale ukazuje svou kvalitu a spolehlivě hájí svou svatyni.
     
    16:05
    Kadaň zahájila svou přesilovku velmi aktivně. Již s jejím počátkem si rozestavěli útočný čtverec a sérií rychlých přihrávek hledali ideální moment pro střelu na Michajlova.
     
    15:45
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Patrik Marcel – 2 min., sekání).
     
    14:45
    Litoměřičtí se postupně odhodlávají k sérii několika dalších rychlých průniků. Na ty je ale obrana Kadaně připravena a sama se z nich postupně přesouvá před Michajlova.
     
    10:11
    Kadaňské ale tento gól vyburcoval ke zvýšené aktivitě. Díky tomu mohlo být záhy srovnáno. Josef Rindoš převzal v mezikruží krátkou nahrávku, kterou se pokusil umístit za Michajlova z velmi těsné blízkosti. Litoměřický gólman se ale blýskl rychlým pohybem, čímž udržel kotouč před brankovou čarou.
    09:49 Markus KORKIAKOSKI - 1:0
     
    09:49
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Čehož také záhy kališníci využili! MARKUS KORKIAKOSKI velmi povedeně projel kolem dvou protihráčů, kteří spadli na zem při snaze jej ubránit a obkroužil s pukem branku. Následně zvednutím hokejky umístil kotouč za nic netušícího Kantora. Bez asistence,
     
    08:59
    Pokus o rozehrávku z rohu v podání Petra Ereta se záhy změnil ve velmi dlouhý boj o kotouč podél mantinelu. Domácím se povedlo z něj vyjít lépe a udržet se v útočném pásmu.
     
    07:56
    Úvodní přesilovku zvládli hráči Kadaně ubránit velmi dobře. To ale neznamená, že kališníci poleví ve svém tlaku. Domácí se stále drží v útočném pásmu a snaží se přes důmyslně rozestavěné Trhače podniknout gólovou příležitost.
     
    07:35
    Hosté v plném počtu.
     
    07:03
    Kališníkům se povedlo zformovat přesilovkový útočný čtverec. V jeho rámci ale zvolili křižné přihrávky mezi protilehlými vrcholy. Což hráči Kadaně využili a narušili souhru soupeře.
     
    06:07
    Rozehrávku úvodní přesilovky zvolili litoměřičtí hokejisté poněkud rozvážnou. Po nějaké době se jim ale podařilo utrhnout se do pásma. Zde ovšem narazili na obranný blok Trhačů, který je sevřel v rohu ledové plochy.
     
    05:35
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Alexandr Grebeňuk – 2 min., napadení).
     
    05:27
    Přejezd Petra Ereta napříč modrou čáru nedopadl pro Václava Rezka příznivě. Kadaňský útočník během něho přišel o kotouč a domácí získali čas pro zformování se v pásmu.
     
    04:20
    Po mezičase ostřelování Pavla Kantora se k puku dostali kadaňští hokejisté. Jejich šanci ale zmařila nepřesná rozehrávka, po které velmi brzy ztratili puk a Ondřej Buchtela obdržel příležitost k pokračování útočné akce svého týmu.
     
    03:13
    Kadaň rozehrává z vlastního pásma. Znovu se ale nemůže dostat přes modrou čáru, na které litoměřičtí hokejisté blokují jakýkoliv náznak vyhození kotouče.
     
    01:43
    Trhači se snaží osvobodit se z vlastní obranné třetiny. Po nějakém čase se jim to podařilo. Díky tomu se pozvolna přesunuli před branku Martina Michajlova, jehož několika střelami prověřili.
     
    00:12
    První buly sice vyhráli hráči Kadaně, ovšem Martin Kadlec rychle vybojoval kotouč. Jeho útok se navíc delší čas udržel v pásmu. Mezihru zakončil z mezikruží Jan Kloz. Pavel Kantor se tudíž musel hodně natahovat, aby kotouč udržel.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Stadion Litoměřice: Michajlov (Tomáš Král) – Pavlas, Marcel, Smetana, Gaspar, Jebavý, Buchtela, Dluhoš – M. Kadlec, J. Kloz, Korkiakoski – Voženílek, M. Zadražil, Przybyla – Šik, M. Havelka, J. Dvořák – Machač, Jirásek, Eret.

    SK Trhači Kadaň: Kantor (Štěpánek) – J. Müller, Novák, J. Holý, Seemann, Popela, Grebeňuk, R. Procházka – Klíma, Kůs, Wágner – Šťovíček, Klima, Chlouba – Maršoun, Rindoš, Šulek – Rezek, Tupý, Homer.

    Rozhodčí: Souček, Šindel – Bosák, Maštalíř.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 10. Korkiakoski, 30. Korkiakoski (Buchtela, J. Kloz), 60. Korkiakoski (M. Kadlec, J. Kloz)


    HC Stadion Litoměřice: Michajlov (Tomáš Král) – Pavlas, Marcel, Smetana, Gaspar, Jebavý, Buchtela, Dluhoš – M. Kadlec, J. Kloz, Korkiakoski – Voženílek, M. Zadražil, Przybyla – Šik, M. Havelka, J. Dvořák – Machač, Jirásek, Eret.
    SK Trhači Kadaň: Kantor (Štěpánek) – J. Müller, Novák, J. Holý, Seemann, Popela, Grebeňuk, R. Procházka – Klíma, Kůs, Wágner – Šťovíček, Klima, Chlouba – Maršoun, Rindoš, Šulek – Rezek, Tupý, Homer.

    Rozhodčí: Souček, Šindel – Bosák, Maštalíř

    Diváci: 836
    bahis siteleri