Detroit – St. Louis 4:3 (kon.) | Florida – Anaheim 2:3 (kon.) | Toronto – San Jose 5:3 (kon.)
Calgary – Dallas 3:4 (po pr.) | Colorado – Pittsburgh 6:3 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
4:3 (0:0, 3:2, 1:1)
St. Louis Blues
Čtvrtek 29.11.2018, 01:00 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:07 Tyler BERTUZZI - 4:3
     
    53:07
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí si berou své ztracené vedení zpátky! TYLER BERTUZZI nahodil puk před branku, tam puk trefil Rasmussen tak šťastně, že se odrazil zpátky na Bertuzziho, jenž si vyjel zpoza branky a pohotově ho uklidil do sítě. Asistence: Michael Rasmussen.
    48:04 David PERRON - 3:3
     
    48:04
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Detroit je za svoji pasivitu potrestán. Po velkém závaru před brankou se ke kotouči dostal DAVID PERRON a procedil ho do branky. Asistence: Robby Fabbri a Brayden Schenn.
    35:16 Vladimir TARASENKO - 3:2
     
    35:16
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Druhá využitá přesilová hra a Detroit vede již pouze o jednu branku. O'Reilly našel na pravé straně VLADIMIRA TARASENKA, který přesnou střelou zamířil přesně do šibenice. Asistence: Ryan O'Reilly a Vince Dunn.
    33:37 David PERRON - 3:1
     
    33:37
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté přesilovou hru nakonec využívají. DAVID PERRON se blýskl individuální akcí, dostal se přes dva obránce a střelou z pravé strany zaskočil Howarda. Asistence: Alex Pietrangelo.
    31:04 Tyler BERTUZZI - 3:0
     
    31:04
    Detroit právě vstřelil branku!
    Další nádherná akce v podání Red Wings. Green mezi kruhy našel Glendeninga, který ještě sice trefil Allena, dorážka TYLERA BERTUZZIHO v brance již skončila. Asistence: Luke Glendening a Mike Green.
    27:17 Andreas ATHANASIOU - 2:0
     
    27:17
    Detroit právě vstřelil branku!
    Krásná kombinace a Detroit vede o dvě branky. Green úžasným pasem z pravé strany uvolnil mezi kruhy ANDREASE ATHANASIOUA a ten pohodlně nasměroval puk do odkryté klece. Asistence: Mike Green a Thomas Vanek.
    24:22 Thomas VANEK - 1:0
     
    24:22
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings se dostávají do vedení. Nyquist zajel za branku a parádním pasem oslovil THOMASE VANEKA, který se z předbrankového prostoru trefil naprosto dokonale. Asistence: Gustav Nyquist a Jacob de La Rose.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 25. Vanek (Nyquist, J. de La Rose), 28. Athanasiou (Green, Vanek), 32. Bertuzzi (Glendening, Green), 54. Bertuzzi (Rasmussen) – 34. Perron (Pietrangelo), 36. Tarasenko (R. O'Reilly, Dunn), 49. Perron (Fabbri, B. Schenn)


    Detroit Red Wings: Howard (J. Bernier) – Green, Daley, Cholowski, Kronwall (A), Jensen, DeKeyser, Ericsson – Mantha (A), D. Larkin (A), Abdelkader – Athanasiou (A), Nielsen, Nyquist – Rasmussen, Glendening, Bertuzzi – Vanek, J. de La Rose.
    St. Louis Blues: Allen (Ch. Johnson) – Pietrangelo (C), Edmundson, Parayko, Dunn, Schmaltz, Bouwmeester – Tarasenko (A), R. O'Reilly (A), Sanford – Thomas, B. Schenn, Fabbri – Perron, Bozak, Maroon – Sundqvist, Barbašev, Steen.

    Rozhodčí: Walsh, O’Rourke – Shewchyk, Smith
    bahis siteleri