Barys – Magnitogorsk 3:2 (kon.) | Novosibirsk – Vladivostok 3:1 (kon.) | Jaroslavl – Kunlun 2:1 (3:0 po s.n.)
Kazaň – Čerepovec 4:2 (kon.) | Omsk – Ufa 1:0 (kon.) | Dynamo Moskva – Chabarovsk 3:2 (po pr.)
Soči – CSKA Moskva 1:3 (kon.) | Spartak Moskva – Riga 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
Barys Nur-Sultan
3:2 (0:0, 2:0, 1:2)
Metallurg Magnitogorsk
Pondělí 03.12.2018, 12:00 • Kazachstan Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:12 Iiro PAKARINEN - 3:2
     
    58:12
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl jediné branky ve hře bez brankáře! Shore posunul kotouč před bránou na IIRO PAKARINENA, který z první zakončil k pravé tyči. Asistence: Nick Shore a Matt Ellison.
    48:00 Roman LJUBIMOV - 3:1
     
    48:00
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté se přece jenom dočkali a snižují na 1:3! Střela Jazkova letěla jen vedle brány, ale posléze se kotouč odrazil od zadního mantinelu k ROMANU LJUBIMOVI, jenž z velkého úhlu prostřelil Karlssona. Asistence: Nikita Jazkov a Archip Několenko.
    43:17 Nikita MICHAJLIS - 3:0
     
    43:17
    Astana právě vstřelila branku!
    A je to už 3:0! NIKITA MICHAJLIS se nejlépe zorientoval před bránou a bekhendem dostal kotouč za záda Zagidulina. Asistence: Valerij Orechov a Pavel Akolzin.
    39:38 Matt FRATTIN - 2:0
     
    39:38
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení, když dávají gól v oslabení! MATT FRATTIN se dostal do úniku, ve kterém ujel obránci a posléze zakončil do pravé šibenice. Asistence: Curtis Valk, Alexej Makljukov.
    22:06 Pavel AKOLZIN - 1:0
     
    22:06
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení! Barys se dostal do útočného pásma a posléze vypálil tvrdou ránu PAVEL AKOLZIN a brankář Zagidulin jen lovil puk ze své sítě. Asistence: Alexej Makljukov.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 23. Akolzin (Makljukov), 40. Frattin (Valk, Makljukov), 44. Michajlis (Orechov, Akolzin) – 48. Ljubimov (Jazkov, Několenko), 59. Pakarinen (N. Shore, Ellison)


    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Hrachovina) – Orechov, Dietz (C), Vi Svedberg, Dallman (A), M. Semjonov (A), Makljukov, Polochov, Lipin – Michajlis, Valk, Ševčenko – Frattin, Boyd, Petuchov – Akolzin, Sagadejev, Panjukov – Gurkov, Grenc, Jevdokimov.
    Metallurg Magnitogorsk: Zagidulin (Košečkin) – Antipin, Dronov, Matuškin, Běreglazov, Rylov (A), J. Birjukov, Zajcev – N. Kuljomin (A), Mozjakin (C), Ellison – Rasmussen, Bulíř, Pakarinen – Dorofejev, N. Shore, Čibisov – Ljubimov, Několenko, Timkin – Jazkov.

    Rozhodčí: Martin Frano, Denis Naumov – Konstantin Gordenko, Alexander Sysuyev
    bahis siteleri