Barys – Magnitogorsk 3:2 (kon.) | Novosibirsk – Vladivostok 3:1 (kon.) | Jaroslavl – Kunlun 2:1 (3:0 po s.n.)
Kazaň – Čerepovec 4:2 (kon.) | Omsk – Ufa 1:0 (kon.) | Dynamo Moskva – Chabarovsk 3:2 (po pr.)
Soči – CSKA Moskva 1:3 (kon.) | Spartak Moskva – Riga 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
Ak Bars Kazaň
4:2 (2:2, 1:0, 1:0)
Severstal Čerepovec
Pondělí 03.12.2018, 17:00 • TatNeft Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:35 Jiří SEKÁČ - 4:2
     
    55:35
    Kazaň vstřelila branku!
    Skvěle to udělal Tkačov! Domácí se dostali do přečíslení dva na jednoho, Tkačov udělal kličku, poté přihrával před branku. JIŘÍ SEKÁČ měl spoustu prostoru, z bezprostřední blízkosti zakončoval pod břevno! Asistence: Roman Manuchov a Vladimir Tkačov.
    36:56 Vladislav KARA - 3:2
     
    36:56
    Kazaň vstřelila branku!
    Skvělou práci odvedl Svitov, který v obtížné situaci podržel puk, následně ho zpoza branky posílal před ní. Tam byl VLADISLAV KARA, jehož následná rána do horní části hostující svatyně skončila v síti! Asistence: Michail Gluchov a Alexandr Svitov.
    14:12 Alexej POTAPOV - 2:2
     
    14:12
    Kazaň vstřelila branku!
    Od modré čáry nahazoval ALEXEJ POTAPOV. O teč se snažili hned dva domácí hráči, puk však letěl do sítě bez teče, domácí tak dokázali dorovnat krok už v první třetině, začínáme od začátku!
    04:49 ARŤOM LUKOJANOV - 1:2
     
    04:49
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí rychle odpovídají a snižují! Od modré čáry zakončoval Michejev. Vypadalo to, že Artamkin drží puk. Hostujícímu brankáři však kotouč propadl, následně se dostal až za čáru. Skvělou práci před brankovištěm předvedl ARŤOM LUKOJANOV, kterému byla původně připsaná branka, pak odepsána. Nyní je znovu označen za střelce, nejspíše puk skutečně tečoval. Asistence: Nikita Ljamkin a Arťom Michejev.
    04:13 Ruslan KARLIN - 0:2

    via Gfycat

     
    04:13
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Parádní vstup hostů do tohoto utkání, Severstal vede o dva góly! Kornějev skvělý u mantinelu, odkud přihrával Monachovovi. Ten našel úplně volného RUSLANA KARLINA, ten už dokázal trefit odkrytou branku! Asistence: Sergej Monachov a Konstantin Kornějev.
    02:45 Vladislav KODOLA - 0:1

    via Gfycat

     
    02:45
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Spousta prostoru na pravé straně pro VLADISLAVA KODOLU. Se střelou hostujícího hráče si poradil Podjapolskij. Kodola se dostal k dorážce, jenže opět ztroskotal na domácím gólmanovi, který puk znovu vyrážel. Napotřetí už to vyšlo, hosté jdou do překvapivého vedení!

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 5. Lukojanov (Ljamkin, A. Michejev), 15. A. Potapov (A. Michejev), 37. Kara (M. Gluchov, Svitov), 56. Sekáč (Manuchov, Tkačov) – 3. Kodola, 5. Karlin (Monachov, Kornějev)


    Ak Bars Kazaň: Podjapolskij (Garipov (A)) – Markov (A), Jarullin, Ljamkin, Abrosimov, Postma, Manuchov – Zaripov (A), Azevedo, Sekáč – A. Potapov, A. Michejev, Lukojanov – Galijev, An. Popov, M. Gluchov – Klinkhammer, Svitov (C), Tkačov – Kara.
    Severstal Čerepovec: Artamkin (Magarilov) – Kornějev, Lekomcev (A), Minejev, Chochlov, Kudako, A. Kulda, Chabarov – Geraskin, Trubačjov (A), Vovčenko – Ščerbina, Karlin, Monachov (C) – Rybin, Jašin, I. Zacharčuk – Stránský, Kodola, Pestuško – Lapin.

    Rozhodčí: Tsyplakov, Sidorenko – Zacharov, Šadrin
    bahis siteleri