Lipt. Mikuláš – Zvolen 1:4 (kon.) | Orange 20 – MAC Budapešť 4:5 (po pr.) | Banská Bystrica – Nitra 3:2 (po pr.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
1:4 (1:0, 0:3, 0:1)
HKM Zvolen
Úterý 04.12.2018, 17:00 • ZS Spišká Nová Ves • Tipos Extraliga (SR) • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojováno! Liptovský Mikuláš byl v úvodní dvacetiminutovce lepším týmem, po zásluze se dostal do vedení. Druhá třetina však měla úplně jiný průběh, Zvolen se prosadil hned třikrát. Definitivní pojistku pak hosté přidali hned v úvodu třetí třetiny, díky tomuto vítězství se dostali do čela tabulky. Ode mě je to pro tuto chvíli vše, děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (19:29:56)
     
    Konec zápasu.
     
    59:44
    Přečíslení hostujícího týmu, nepřesně zakončoval Milan Kytnár. Víc už se v tomto utkání pravděpodobně nestane.
     
    58:58
    Na začátku všeho bylo vyhrané buly Róberta Huny směrem dopředu, poté bekhendové zakončení od stejného hráče, Skapski byl pozorný!
     
    58:02
    Ohlášeny byly poslední dvě minuty třetí třetiny, nejspíše i celého utkání. Maroš Piatka mířil těsně vedle hostující svatyně.
     
    57:01
    Fereta se prodral obranou soupeře, následně z těžkého úhlu zakončoval. Brankáře Skapskiho nepřekonal, ten kotouč vyrazil do rohu kluziště.
     
    56:10
    Závěr utkání se blíží, tempo hry už opadlo a dovolím si tvrdit, že o vítězi je rozhodnuto, hosté jsou stále u puku a přihrávají si.
     
    55:03
    Další pokus o přihrávku. Na tu však nedosáhl žádný z hostujících hokejistů, rozhodčí přerušují hru, pískáno bylo zakázané uvolnění.
     
    54:04
    Kombinační hra hostujících hráčů v útočné třetině, puk se dostal až na modrou čáru, s následnou střelou si poradil brankář Hollý!
     
    52:31
    Na nějaký zvrat to zatím nevypadá, domácí nevyužili ani tří přesilových her v řadě, hosté hrají takticky velmi dobře.
     
    51:26
    Hosté v plném počtu.
     
    50:33
    K puku se dostal Vandane, který ho vyhodil pouze na střídačku. Vhazovat se bude v útočném pásmu domácího celku, polovina přesilové hry je za námi.
     
    49:45
    Róbert Huna se dostal do útočné třetiny, následně střílel švihem. Zakončoval do horní části branky, jenže nemířil přesně!
     
    49:26
    Vyloučení v týmu HKM Zvolen (Handlovský – 2 min., podrážení).
     
    48:23
    Hosté už rozhodně nikam nepospíchají a snaží se bránit modrou čáru, domácí se do zakončení dostávají jen těžko.
     
    47:50
    Nepřesná rozehrávka Zvolenu, domácí hokejisté se dostali do přečíslení, které zakončoval Maroš Piatka, ovšem jeho střela postrádala přesnost!
     
    47:19
    Rychlý protiútok hostujícího celku, Garrett Mitchell se skvěle uvolnil, ale poté byl čistě zastaven domácími beky, v brance pak skončil on sám.
     
    46:10
    Hosté v plném počtu.
     
    45:26
    Domácí se nakonec přeci jen dostali ke střele. Suchý naznačil střelu, následně přihrával před branku. Róbert Huna však nedokázal zvednout puk, Skapski si připsal úspěšný zákrok!
     
    44:59
    Dvakrát během krátké chvíle vyloučen Šišovský, ovšem domácím se nedaří usadit v útočné třetině, hosté výborně brání.
     
    44:10
    Vyloučení v týmu HKM Zvolen (Šišovský – 2 min., podrážení).
     
    43:28
    Hosté v plném počtu.
     
    42:32
    Nepřesná rozehrávka domácích, hosté se znovu dostali ke kotouči, poté ho vyhodili a vystřídali, polovina přesilové hry je za námi.
     
    42:01
    První přesilová hra domácích přichází až ve třetí části. Hosté se zatím v pohodě brání, nyní vyhazují přes všechny čáry.
     
    41:28
    Vyloučení v týmu HKM Zvolen (Šišovský – 2 min., hákování).
     
    40:50
    Zvolen právě vstřelil branku!
    Nejlepší možný vstup hostů do třetí části hry! PETR ZUZIN se rychle zorientoval, poté z otočky překonal Hollého, který dnes vytahuje puk u počtvrté ze sítě! Asistence: Petr Obdržálek a Mark Fraser.
     
    40:02
    Napotřetí už to nevyšlo, úvodní buly teď patřilo domácím hráčům.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:44.
     
    Je za námi prostřední část hry, hosté v ní byli jasně lepším týmem, dokázali vstřelit tři branky, dostali se do dvougólového vedení, měli několik dalších příležitostí. Uvidíme, zda Liptovský Mikuláš ve třetí třetině najde sílu na to, aby dokázal minimálně srovnat.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:40
    Domácí se stále brání, střela Šišovského z levé strany končí vysoko nad brankou, závěr druhé dvacetiminutovky se blíží.
     
    38:43
    Hosté jsou ve druhé třetině jasně lepším týmem a už mohli vést o tři góly! Kytnárovu střelu vyrazil Hollý před sebe, ovšem Lukáš Handlovský ve výborné příležitosti trefil pouze boční síť!
     
    37:44
    Zvolen právě vstřelil branku!
    Další přesilová hra hostů už je využita! LUKÁŠ HANDLOVSKÝ si kotouč vyměnil se Špirkem, poté ho poslal za záda gólmana Hollého! Asistence: Rastislav Špirko.
     
    36:56
    Vyloučení v týmu MHk 32 Liptovský Mikuláš (Žiak – 2 min., hákování).
     
    36:14
    Tvrdá střela Růžičky od modré čáry, o jemnou teč se znovu postaral Mitchell, tentokráte byl Hollý pozorný a připsal si zákrok!
     
    35:30
    Nejprve zakázané uvolnění hostů, poté se Špirko tlačil do útočné třetiny. O kotouč přišel, ale domácí toho nedokázali využít.
     
    34:24
    To byla obrovská příležitost pro Zvolen! V té se ocitl Samuel Petráš, který z bezprostřední blízkosti nedokázal vyzrát na Hollého!
     
    33:33
    Už se ale zase hraje před Hollým, Růžička dvakrát nahazoval od modré čáry, domácí jsou v těchto chvílích pod tlakem.
     
    32:28
    Domácí dokázali svého soupeře zatlačit v jeho obranném pásmu. Zvolen se po delší době dostal k puku, poté ho vyhodil přes všechny čáry.
     
    31:29
    Dlouhá kombinace hostujících hokejistů, kteří teď kotouč posouvali po mantinelu. Nakonec o něj přišli a musí se vracet.
     
    30:14
    Rozběhla se druhá polovina tohoto utkání, vypadalo to, že si Vandane pomohl nedovoleně, rozhodčí však vylučovat nebudou, hra pokračuje.
     
    29:31
    Z mezikruží střílel Holovič. Puk byl tečovaný, nakonec směřoval vedle branky, Hollý zasahovat nemusel.
     
    28:50
    Předávka puku mezi Kytnárem a Handlovským. Druhý jmenovaný poté zakončoval z dobré střelecké pozice, nemířil však přesně!
     
    28:09
    Kelemen udělal kličku, poté se dostával do zakončení. Vzrušení bylo zbytečné, všemu totiž předcházel ofsajd.
     
    27:21
    Po delší době o sobě dali vědět také domácí hokejisté. Lukáš Žiak vystřelil švihem, Skapski měl odkrytý výhled a připsal si celý zákrok.
     
    26:54
    Špirko svou přihrávkou hledal Šišovského. Ten posunul puk na střed, Obdržálek už nedokázal zakončit, kotouč dostal na paty.
     
    25:43
    Hosté jsou po druhé inkasované brance pod tlakem a musí se zase bránit, tentokráte puk dokázali vyhodit do středního pásma.
     
    24:56
    Zvolen právě vstřelil branku!
    Hosté během necelých tří minut otáčejí vývoj utkání a dostávají se do vedení! Od levého mantinelu zakončoval Kelemen, puk nejspíše ještě tečoval GARRETT MITCHELL. Asistence: Kelemen.
     
    23:55
    Vstřelená branka hru hodně oživila, sledujeme otevřené utkání, jedna útočná akce střídá tu druhou, u kotouče jsou hosté.
     
    22:41
    Uvidíme, jak na inkasovanou branku zareaguje domácí tým. Nyní se dostal k puku, oba celky střídají.
     
    22:07
    Zvolen právě vstřelil branku!
    Přihrávka MILANA KYTNÁRA byla nepřesná, ovšem vrátila se zpět k hostujícímu hráči. Ten poté dokázal překonat Hollého a srovnal! Asistence: Lukáš Handlovský.
     
    21:17
    Špirko se dostal s kotoučem do útočné třetiny, poté však nepřihrával přesně, už se zase hraje ve středním pásmu, u puku Zvolen.
     
    20:30
    Brankář Hollý musel rozehrávat, jeho riskantní přihrávka nakonec vyšla, v opačném případě by už možná bylo srovnáno.
     
    20:02
    Úvodní buly patřilo znovu hostujícím hokejistům.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:53.
     
    Úvodní dvacetiminutovka hry je za námi. Viděli jsme jednu branku, o kterou se postaral domácí Števuliak. Nutno dodat, že byl Liptovský Mikuláš aktivnějším týmem a po zásluze vede. Zvolen bude muset výrazně přidat!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:15
    Před malou chvílí se rozeběhla závěrečná minuta první části hry, u puku jsou domácí, kteří se drží v obranném pásmu soupeře.
     
    18:26
    Výborná příležitost na navýšení skóre! Skapski puk pouze vyrazil před sebe, následná dorážka Vybirala mířila vysoko nad branku!
     
    17:50
    Těch nepřesností je na straně hostujícího celku zatím opravdu hodně, Liptovský Mikuláš se zmocnil puku a rychle spěchá dopředu.
     
    16:57
    Domácí v plném počtu.
     
    15:41
    Odražený puk, k dorážce se dostával Handlovský. Ten byl u kotouče pozdě, domácí se osvobozují a vyhazují přes všechny čáry.
     
    14:57
    Vyloučení v týmu MHk 32 Liptovský Mikuláš (Uram – 2 min., hákování).
     
    14:34
    Domácí hokejisté se v tuto chvíli dostávali do zajímavého přečíslení! Celou situaci však nevyřešili nejlépe, brankář Skapski si připsal úspěšný zákrok.
     
    13:41
    Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku! PATRIK ŠTEVULIAK se dostal za záda Pöyhönena, následně byl faulován. I přesto svůj samostatný nájezd dokázal proměnit ve vedoucí branku domácího týmu, avizovaný trest se ruší!
     
    12:14
    Obdržálek našel Špirka, který ihned střílel. Brankář Hollý měl odkrytý výhled a dokázal si do statistik připsal další zákrok!
     
    11:21
    Domácí celek je v tuto chvíli aktivnější, oslovený byl po přihrávce od Števuliaka Róbert Huna, který z dobré pozice přestřelil branku,
     
    10:20
    Vandane zase pálil od modré! Jeho dělovka směřovala pouze doprostřed branky, Hollý střelu pohlídal, následně přerušil hru.
     
    09:57
    Třikrát icing hostů během krátké chvíle. Už se zase hraje, za pár vteřinek se rozeběhne druhá polovina úvodní dvacetiminutovky.
     
    09:04
    Nedorozumění na hostující straně, puk letěl přes všechny čáry, rozhodčí pískají zakázané uvolnění, vhazovat se bude před Skapskim.
     
    08:17
    Na levé straně zůstal nikým nehlídaný Andrej Lištiak. Ten ihned zakončoval po ledě, ovšem Skapski puk dokázal vyrazit!
     
    08:00
    Domácí v plném počtu.
     
    07:16
    Až teď přišla střela, o kterou se znovu postaral Vandane. Poměrně snadná práce pro brankáře Hollého, který kotouč chytá.
     
    06:45
    Hosté jsou nastěhovaní v útočné třetině, drží puk a kombinují. Do zakončení se však zatím nedostávají.
     
    06:00
    Vyloučení v týmu MHk 32 Liptovský Mikuláš (Bača – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    05:36
    Vyhrané buly hostů, poté zakončení od modré čáry. Vandane svou tvrdou střelou trefil pouze prvního hráče před sebou!
     
    05:04
    Ostrý souboj Suchého a Kytnára, úspěšnější byl domácí bek. Rozhodčí však v tuto chvíli vylučovat nebudou, hra pokračuje.
     
    03:54
    Domácí celek se teď během krátké chvíle hned dvakrát dostal ke střele. Dva úspěšné zákroky si připsal brankář Skapski!
     
    03:14
    Ukrytá střela domácího Martina Krišky zpoza obránce. Puk byl tečovaný a letěl vedle branky, Skapski zasahovat nemusel.
     
    02:25
    Na ledě čtvrté útočné formace obou celků, zatím se hraje bez delších prostojů, vždyť se ještě ani jednou nepřerušovalo.
     
    01:24
    Nedorozumění na modré čáře, kde kombinoval Kelemen se Zuzinem, u puku jsou v tuto chvíli už domácí hráči.
     
    00:31
    Právě hosté se po půlminutě hry dostali do obrovské příležitosti! V té se ocitl Petr Obdržálek, jenže z bezprostřední blízkosti přestřelil!
     
    00:02
    Úvodní buly vyhráli hostující hokejisté, konkrétně Špirko.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Na řadě je hymna, utkání začne za pár minutek.
     
    Úvodní sestavy:

    MHk 32 Liptovský Mikuláš: Hollý (Kislitsyn) – Fereta, Mezovský, Nádašdi, Bača, Nemec, Suchý, Košecký, Števuliak – Kriška, Ró.Huna, Ri.Huna – Uram, Oško, J.Sukeľ – Nechaj, Piatka, Lištiak – Žiak, Uhrík, Vybiral

    HKM Zvolen: Skapski (Tomek) – Vandane, Fraser, Zeleňák, Růžička, Drgoň, Pöyhönen, Roman – Šišovský, Špirko, Obdržálek – Kelemen, Mitchell, Zuzin – Mich.Chovan, Kytnár, Handlovský – Andrisík, Holovič, S.Petráš – Marcinek

    Rozhodčí: Štefík, Durmis – Šoltés, T.Orolín (video – Kramár).
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 14. Števuliak – 23. Kytnár (Handlovský), 25. Mitchell (Kelemen), 38. Handlovský (Špirko), 41. Zuzin (Obdržálek, Fraser)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý (Kislitsyn) – Fereta, Mezovský, Nádašdi, Bača, Nemec, Suchý, Košecký, Števuliak – Kriška, Ró.Huna, Ri.Huna – Uram, Oško, J.Sukeľ – Nechaj, Piatka, Lištiak – Žiak, Uhrík, Vybiral
    HKM Zvolen: Skapski (Tomek) – Vandane, Fraser, Zeleňák, Růžička, Drgoň, Pöyhönen, Roman – Šišovský, Špirko, Obdržálek – Kelemen, Mitchell, Zuzin – Mich.Chovan, Kytnár, Handlovský – Andrisík, Holovič, S.Petráš – Marcinek

    Rozhodčí: Štefík, Durmis – Šoltés, T.Orolín (video – Kramár)
    bahis siteleri