Lipt. Mikuláš – Zvolen 1:4 (kon.) | Orange 20 – MAC Budapešť 4:5 (po pr.) | Banská Bystrica – Nitra 3:2 (po pr.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
1:4 (1:0, 0:3, 0:1)
HKM Zvolen
Úterý 04.12.2018, 17:00 • ZS Spišká Nová Ves • Tipos Extraliga (SR) • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:58
    Na začátku všeho bylo vyhrané buly Róberta Huny směrem dopředu, poté bekhendové zakončení od stejného hráče, Skapski byl pozorný!
     
    49:26
    Vyloučení v týmu HKM Zvolen (Handlovský – 2 min., podrážení).
     
    45:26
    Domácí se nakonec přeci jen dostali ke střele. Suchý naznačil střelu, následně přihrával před branku. Róbert Huna však nedokázal zvednout puk, Skapski si připsal úspěšný zákrok!
     
    44:10
    Vyloučení v týmu HKM Zvolen (Šišovský – 2 min., podrážení).
     
    41:28
    Vyloučení v týmu HKM Zvolen (Šišovský – 2 min., hákování).
     
    40:50
    Zvolen právě vstřelil branku!
    Nejlepší možný vstup hostů do třetí části hry! PETR ZUZIN se rychle zorientoval, poté z otočky překonal Hollého, který dnes vytahuje puk u počtvrté ze sítě! Asistence: Petr Obdržálek a Mark Fraser.
     
    38:43
    Hosté jsou ve druhé třetině jasně lepším týmem a už mohli vést o tři góly! Kytnárovu střelu vyrazil Hollý před sebe, ovšem Lukáš Handlovský ve výborné příležitosti trefil pouze boční síť!
     
    37:44
    Zvolen právě vstřelil branku!
    Další přesilová hra hostů už je využita! LUKÁŠ HANDLOVSKÝ si kotouč vyměnil se Špirkem, poté ho poslal za záda gólmana Hollého! Asistence: Rastislav Špirko.
     
    36:56
    Vyloučení v týmu MHk 32 Liptovský Mikuláš (Žiak – 2 min., hákování).
     
    34:24
    To byla obrovská příležitost pro Zvolen! V té se ocitl Samuel Petráš, který z bezprostřední blízkosti nedokázal vyzrát na Hollého!
     
    28:50
    Předávka puku mezi Kytnárem a Handlovským. Druhý jmenovaný poté zakončoval z dobré střelecké pozice, nemířil však přesně!
     
    24:56
    Zvolen právě vstřelil branku!
    Hosté během necelých tří minut otáčejí vývoj utkání a dostávají se do vedení! Od levého mantinelu zakončoval Kelemen, puk nejspíše ještě tečoval GARRETT MITCHELL. Asistence: Kelemen.
     
    22:07
    Zvolen právě vstřelil branku!
    Přihrávka MILANA KYTNÁRA byla nepřesná, ovšem vrátila se zpět k hostujícímu hráči. Ten poté dokázal překonat Hollého a srovnal! Asistence: Lukáš Handlovský.
     
    18:26
    Výborná příležitost na navýšení skóre! Skapski puk pouze vyrazil před sebe, následná dorážka Vybirala mířila vysoko nad branku!
     
    14:57
    Vyloučení v týmu MHk 32 Liptovský Mikuláš (Uram – 2 min., hákování).
     
    13:41
    Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku! PATRIK ŠTEVULIAK se dostal za záda Pöyhönena, následně byl faulován. I přesto svůj samostatný nájezd dokázal proměnit ve vedoucí branku domácího týmu, avizovaný trest se ruší!
     
    06:00
    Vyloučení v týmu MHk 32 Liptovský Mikuláš (Bača – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    00:31
    Právě hosté se po půlminutě hry dostali do obrovské příležitosti! V té se ocitl Petr Obdržálek, jenže z bezprostřední blízkosti přestřelil!

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 14. Števuliak – 23. Kytnár (Handlovský), 25. Mitchell (Kelemen), 38. Handlovský (Špirko), 41. Zuzin (Obdržálek, Fraser)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý (Kislitsyn) – Fereta, Mezovský, Nádašdi, Bača, Nemec, Suchý, Košecký, Števuliak – Kriška, Ró.Huna, Ri.Huna – Uram, Oško, J.Sukeľ – Nechaj, Piatka, Lištiak – Žiak, Uhrík, Vybiral
    HKM Zvolen: Skapski (Tomek) – Vandane, Fraser, Zeleňák, Růžička, Drgoň, Pöyhönen, Roman – Šišovský, Špirko, Obdržálek – Kelemen, Mitchell, Zuzin – Mich.Chovan, Kytnár, Handlovský – Andrisík, Holovič, S.Petráš – Marcinek

    Rozhodčí: Štefík, Durmis – Šoltés, T.Orolín (video – Kramár)
    bahis siteleri