Liberec – Salzburg 3:0 (kon.) | Plzeň – HC Litvínov 5:4 (po pr.) | Vsetín – Kometa Brno 3:2 (po pr.)
Chomutov – K. Vary 2:3 (kon.) | Pardubice – Sparta 4:6 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:3 (1:1, 0:1, 1:1 - N 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 14.12.2018, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • Skupina o 13. - 24. místo
Partner:
     
    63:28
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Poté se ale hosté prosadili a berou z utkání i čtvrtý bod! DANIIL PETROV si najel na levý kruh a parádním bekhendem o tyčku vstřelil branku v nadstavbové části, stoprocentní duel pro Karlovy Vary. Asistence: Filip Bernáth.
     
    62:02
    Kryštof Ouřada následně našel před brankou Petra Chlána, jenž po ledě zakončoval mezi betony přesouvajícího se Bednáře. Ani tentokráte ale skvělý karlovarský brankář neinkasoval!
     
    60:58
    Následně byli aktivní domácí a Denis Zeman našel u pravé tyčky Tomáše Koblížka, jenž měl na hokejce bod pro domácí. Beton Jana Bednáře ale nepřehodil ani nadvakrát!
     
    58:23
    V posledních minutách hrají pouze a jen hosté, kteří kontrolují tříbodovou výhru! Tomáš Křehlík měl na hokejce pojišťující branku, ale z mezikruží se mu svižným pokusem nepovedlo prostřelit Běhulu v brance!
     
    56:48
    Daniil Petrov se nyní podél levého mantinelu dostal do zakončení a střílel z velkého úhlu. Nakonec tak trefil jen přední tyčku branky Richarda Běhuly!
     
    55:20
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nakonec se hosté prosazují a jdou v závěru třetí třetiny do vedení! ADAM KŘEMEN se u levé tyčky dostal do kličky, ale nezakončil. To se mu povedlo až následně u pravé tyčky, kde střílel bekhendově po ledě do odkryté branky. Asistence: Vít Jiskra a Tomáš Křehlík.
     
    54:01
    Hra bude pokračovat přesilovkou západočeského celku. Dominik Vaněk inkasuje dvě minuty za zákrok za vlastní brankou, potrestán je za držení.
     
    53:42
    Timeout se málem vydařil na jedničku s hvězdičkou! Energetici ujeli do přečíslení a Michal Maydl z levého kruhu zakončoval po ledě. Richard Běhula si ale připsal důležitý zákrok!
     
    51:14
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští junioři pokračovali v aktivitě a nakonec se dočkali vyrovnávací branky! MICHAL GUT se dostal na pravém kruhu k odraženému kotouči a přesnou střelou do bližší šibenice nedal Bednářovi jedinou šanci. Asistence: Patrik Pech a Denis Zeman.
     
    46:14
    Po pravé straně se pokoušel dostat do útoku Erik Mežnar, ale ten byl nakonec povalen. Dvě minuty dostává Michal Hotěk, trest zní – hákování.
     
    43:59
    Petr Chlán mohl následně navýšit svůj gólový účet v sezóně, ale jeho rána z levého kruhu v brance neskončila. Jan Bednář proti střeleckému pokusu skvěle zasáhl!
     
    38:23
    A další vyloučení. Pro změnu si v pěti proti čtyřem zahrají hokejisté Chomutova. Dvě minuty inkasuje David Holub, jenž pyká podruhé v duelu. Nyní za krosček.
     
    36:19
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí sice oslabení přežili, ale inkasovali těsně po jeho skončení. ADAM KŘEMEN dostal přihrávkou zpoza branky a ránou na přední tyčku se zblízka nakonec dokázal prosadit! Asistence: Vít Jiskra.
     
    34:15
    Energetici si zahrají přesilovou hru, nyní po docela nešťastném zákroku Stanislava Vrhela ve střední třetině. Domácí desítka inkasuje dvě minuty za podražení.
     
    29:46
    A další přesilovka, pro změnu si jí nyní zahrají hokejisté Karlových Varů. Dvě minuty za vysokou hůl inkasuje chomutovský bek Jakub Šuráň.
     
    26:33
    Po vhazování přišel faul a po podrážení uvidíme další přesilovku domácího celku. Dvě minuty inkasuje hostující obránce Daniel Zavřel.
     
    23:54
    Energie dlouho měla výhodu a zahraje si první přesilovku v utkání. Jakub Štochl inkasuje dvouminutový trest za hákování.
     
    22:20
    Po krásné individuální akci se dostal až před brankáře Kryštof Ouřada, který zakončoval po ledě. Jeho pokus ovšem skončil na betonech pozorného Bednáře!
     
    18:54
    Piráty na konci předposlední minuty čeká druhá přesilovka v utkání. Zbytečným útočným faulem se provinil David Holub, pykat bude za nedovolené bránění.
     
    16:02
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí bek Štochl zachyboval ve střední třetině a ke kotouči se dostali hosté, jenž unikali do přečíslení dva na jednoho. FILIP BERNÁTH vše vyřešil individuálním zakončením z pravého kruhu, které nakonec skončilo gólem! Bez asistence.
     
    12:53
    Pirátská aktivita pokračovala a po faulu hostujícího Petra Kořána uvidíme první přesilovku duelu. Hostující bek se provinil držením.
     
    09:45
    Richard Běhula vyrazil pokus hostujícího beka z pravé strany a do protiútoku se dostal Stanislav Vrhel. Domácí útočník osamoceně unikal, ale svižný pokus Jan Bednář pohotově vyrazil betony!
     
    07:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Parádně to nyní vyřešil chomutovský útočník JOSEF KOLÁČEK, který posílá Piráty do vedení! Domácí hráč dostal přihrávku od pravého mantinelu a bekhendem z pravého úhlu prostřelil Bednáře mezi betony. Asistence: Erik Mežnar.
     
    05:52
    Nejlepší chomutovský střelec Petr Chlán si následně najel podél pravého mantinelu až na přední tyčku, kde zblízka zakončoval do šibenice. Nakonec ale trefil jen masku brankáře!
     
    00:40
    Piráti se jako první dostali do útoku, kde ale nic nevymysleli. Do tutovky se tak dostal Tomáš Křehlík, jenž se zjevil před Běhulou. Jeho pokus ale domácí brankář vyrazil!

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 8. Koláček (Mežnar), 52. Gut (Pech, Zeman) – 17. Bernáth, 37. Křemen (Jiskra), 56. Křemen (Jiskra, Křehlík), 64. Petrov (Bernáth)


    Piráti Chomutov: Běhula (Šatný) – Váchal, Šuráň, Zeman, Beneš, Kleiner, Vaněk, Štochl – Bajer, Vrhel, Chlán, Prokop, Jaroš, Mežnar, Koláček, Koblížek, Pech, Ouřada, Gut.
    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (Kašpar) – Bernáth, Klejna, Pohanka, Kořán, Tureček, Novák, Zavřel – Záruba, Maydl, Prošek, Jiskra, Hotěk, Petrov, Křehlík, Holub, Černý, Křemen.

    Rozhodčí: Petružálek – Tichý, Sýkora
    bahis siteleri