Polsko U18 – SR 18 3:11 (kon.) | Maďarsko U18 – Česko U16 2:5 (kon.)
konec
Polsko U18
3:11 (2:4, 0:4, 1:3)
JOJ ŠPORT Slovensko U18
Pátek 14.12.2018, 14:30 • PSG aréna, Zlín • Turnaj olympijských nadějí Visegrádské čtyřky (ženy)
Partner:
     
    58:26
    Vyloučení v týmu Polsko U18 (Sikorská – 2 min., podrážení).
     
    57:38
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Ještě jedna branka pro slovenky! Jedenáctý gól Slovenska dává svou prudkou střelou MARTINA VRBINSKÁ. Asistence: Sofia Vysokajová a Romana Halušková.
     
    53:54
    Vyloučení v týmu Slovensko U18 (Dobošová – 2 min., hákování).
     
    52:09
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovensko ještě přídává jednu branku a skóruje po desáté! MARTINA VRBINSKÁ se dostala do mezikruží, odkud Haranczykovou překonala. Asistence: Laura Šuliková a Júlia Matejková.
     
    50:15
    Klimantová neproměňuje tresté střílení! Zvolila jednoduchou střelu, kterou Haranczyková vychytala.
     
    50:15
    Vyloučení v týmu Polsko U18 (Kotová – trestné střílení, podrážení).
     
    47:28
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Polky se ještě jednou prosazují a k tomu ve vlastním oslabení! KAROLINA BARANOVÁ se dostala do samostatného úniku, který proměnila střelou k levé tyči.
     
    47:06
    Vyloučení v týmu Polsko U18 (Sikorská – 2 min., podrážení).
     
    44:38
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovensko si už utkání užívá, dává svou devátou branku! Schredlová nahodila na Haranczykovou. Ta kotouč pouze vyrazila k ANDREJI KLIMANTOVÉ která ho bez problémů zasunula do polské klece. Asistence: Barbora Schredlová a Nina Cengelová.
     
    39:55
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovenky přece jen ještě jednou skórují a připisují si čtvrtou branku ve druhé třetině! Halušková nahodila na Haranczykovou, ta kotouč pouze vyrazila k volné JÚLII MATEJKOVÉ, která se trefila do odkryté sítě. Navíc zkompletovala hattrick. Asistence: Romana Halušková a Tamara Dobošová.
     
    35:30
    Vyloučení v týmu Slovensko U18 (Matejková – 2 min., podrážení).
     
    34:54
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Jako bych to zakřikl, první střela v přesilovce končí gólem a Slovensko vede o pět branek! Ke střele od modré se odvážila NINA KUČERKOVÁ. Ta propálila vše, co jí stálo v cestě. Asistence: Romana Halušková.
     
    34:15
    Vyloučení v týmu Polsko U18 (Talandová – 2 min., krosček).
     
    27:10
    Vyloučení v týmu Slovensko U18 (Vrbinská – 2 min., podrážení).
     
    26:51
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    SLovensko využívá bleskově druhou přesilovku v řadě! ROMANA HALUŠKOVÁ dostala skvělou přihrávku před branku, odkud se neomylně prosadila. Asistence: Tamara Dobošová a Nina Kučerková.
     
    26:28
    Vyloučení v týmu Polsko U18 (Sowová – 2 min., podrážení).
     
    25:48
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovenky opět vedou o tři branky! Z mezikruží se napřáhla JÚLIA MATEJKOVÁ. Ta se trefila přesně k pravé tyči a raduje se tak ze své druhé branky. Asistence: Michaela Hajníková a Laura Šulíková.
     
    24:22
    Vyloučení v týmu Polsko U18 (Solecká – 2 min., podrážení).
     
    21:30
    Vyloučení v týmu Slovensko U18 (Schredlová – 2 min., hákování).
     
    12:46
    Vyloučení v týmu Slovensko U18 (Kučerková – 2 min., podrážení).
     
    12:36
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Polky skórují hned po následném vhazování! Kopciarová vyhrála vhazování a vyslala WIKTORII SIKORSKOU do samostatného úniku. Ta ho dokázala proměnit. Asistence: Alicja Kopčiravová.
     
    12:28
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovensko reaguje velmi rychle a opět vede o tři góly! MICHAELA HAJNIKOVÁ se skvěle prosmýkla polské obraně a poté překonala i Haranczykovou. Asistence: Martina Vrbinská.
     
    10:29
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Polky skórují poprvé na turnaji! Talandová poslala skvělou přihrávku před branku, kde byla připravená MAJA BLASZKÓWÁ. Ta bez problémů prostřelila Zimkovou. Asistence: Ida Talandová a Vanessa Patlavová.
     
    10:21
    Vyloučení v týmu Slovensko U18 (Matejková – 2 min., nedovolený zásah tělem (ženy)).
     
    09:02
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Demolice pokračuje, Slovensko vede o tři branky! Před brankou zůstala úplně volná JÚLIA MATEJKOVÁ, která po přihrávce Vrbinské uklidila kotouč do sítě. Asistence: Martina Vrbinská.
     
    06:16
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Hráčky v modrém přídává další rychlou branku a vedou o dva góly! Pěknou kombinaci slovenek zakočila BARBORA SCHREDLOVÁ, které se trefila přesně nad beton bezmocné Haranczykové. Asistence: Júlia Matejková.
     
    05:20
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovenky se ujímají rychlého vedení! ROMANA HALUŠKOVÁ dostala přihrávku před branku, odkud se trefila přesně mezi nohy Haranczykové. Ta nestihla mezeru mezi svými betony zavřít. Asistence: Tamara Dobošová.
     
    01:35
    Vyloučení v týmu Polsko U18 (Solecka – 2 min., hákování).

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 11. Blaszkówá (Talandová, Patlavová), 13. Sikorská (Kopčiravová), 48. Baranová – 6. Halušková (Dobošová), 7. Schredlová (Matejková), 10. Matejková (Vrbinská), 13. Hajniková (Vrbinská), 26. Matejková (Hajníková, Šulíková), 27. Halušková (Dobošová, Kučerková), 35. Kučerková (Halušková), 40. Matejková (Halušková, Dobošová), 45. Klimantová (Schredlová, Cengelová), 53. Vrbinská (Šuliková, Matejková), 58. Vrbinská (Vysokajová, Halušková)


    Polsko U18: Haranczyková (Radomská) – K. Zaborská, Rostalská, Kotová, Sawická, Kedravová, Patlavová, Zelinská – Blaszkówá, Kobusová, A. Zaborská, Pjerwolová, Motová, Sowová, Solecká, Z. Baranová (A), Talandová, Kopčiravová, K. Baranová, Sikorská (C).
    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Zimková (Fabriová) – Vysokajová (C), Leskovjanská, Plankenauerová, A. Šuliková, Vrbinská, Jašková, Kučerková, L. Šuliková (A) – Klimantová, Halušková, Matejková (A), Hajniková, Dobošová, Schredlová, Cengelová, Hudáková.

    Rozhodčí: Šiška – Kociňák, Šobáň
    bahis siteleri