Kunlun – Dynamo Moskva 2:3 (kon.) | Novosibirsk – Chabarovsk 4:3 (kon.) | Barys – Jaroslavl 1:2 (kon.)
Omsk – Čerepovec 7:3 (kon.) | Minsk – HC Slovan 2:1 (kon.) | Jokerit – CSKA Moskva 4:1 (kon.)
Petrohrad – Riga 2:3 (po pr.) | Spartak Moskva – Ufa 2:1 (2:1 po s.n.) | Viťaz – Soči 3:2 (kon.)
po prodl.
SKA Petrohrad
2:3 (2:1, 0:1, 0:0 - 0:1)
Dinamo Riga
Čtvrtek 20.12.2018, 17:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:59:26)
     
    Československá stopa v utkání

    V dnešním utkání se nezjevil nikdo z českých ani slovenských hráčů.
     
    Střely na branku: 33 – 16
     
    Je rozhodnuto! Petrohrad sice rozehrál Petrohrad velmi dobře, ale Dinamu vyšel rychlý protiútok, po kterém Linus Videll dovršil svůj hattrick! Dinamo si tak připisuje cenný triumf!
     
    Konec zápasu.
     
    61:59
    Branka platí a Dinamo Riga tedy vítězí!
     
    61:59
    Tak pozor! Celá situace se ještě zkoumá na videu!
    61:59 Linus VIDELL - 2:3
     
    61:59
    Riga právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Dinamo Riga nakonec vítězí na ledě zvučného soupeře! Do samostatného úniku se dostal LINUS VIDELL, který střelou k tyči dovršil hattrick! Asistence: Andris Džerinš.
     
    61:15
    Lauris Darzinš se krásně otočil kolem obránce a prosmýkl se mezi kruhy. Jeho následná bekhendová střela skončila na betonu brankáře.
     
    60:35
    Hosté opět vybojovali kotouč v rohu obranného pásma, jenže nikdo z hráčů lotyšského celku se nemůže dostat do útočného pásma.
     
    60:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování prodloužení. Pro Rigu by bylo vítězství na ledě zvučného soupeře velkým povzbuzením.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Šedesát minut hry nám o vítězi dnešního klání nerozhodlo. Petrohrad byl ve třetí části o něco aktivnějším celkem, ale nedokázal si vypracovat brankové příležitosti. Hosty podržel hlavně vynikající brankář, který předvedl několik parádním zákroků. O vítězi tak rozhodne pětiminutové prodloužení či trestné střílení.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:29
    Sergej Plotnikov dostal přihrávku na pravou stranu, nicméně jeho dělovka prolétla kolem vzdálenější tyče branky lotyšského mužstva.
     
    59:12
    Hostům se znovu podařilo vyhodit kotouč do středního pásma. Petrohrad si v posledních minutách nemůže vytvořit souvislý tlak.
     
    58:15
    Vladislav Gavrikov dostal pobídku do jízdy a bez přípravy zakončil. Jeho dělovka prolétla kolem horního rohu branky lotyšského celku.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:28
    David Rundblad dojel vyhození soupeře z obranného pásma. Domácí obránce okamžitě otočil hru. Petrohrad se ze všech sil tlačí do útoku.
     
    57:05
    Pavel Dacjuk vybojoval kotouč za brankou soupeře, nicméně jeho zadovka před branku nemířila do míst, kde by byl někdo v dresu Petrohradu.
     
    56:05
    Do konce utkání chybí poslední čtyři minuty. Domácí fanoušci hlasitě skandují a ženou své oblíbence za vstřelením rozhodující branky.
     
    55:29
    Plotnikov se s kotoučem na hokejce prosmýkl do útočného pásma, jenže z ostrého úhlu už nedokázal přesně přihrát.
     
    55:06
    Sergej Plotnikov dostal přihrávku na pravé křídlo, jenže jeho dělovka z pravé strany skončila po přizvednutí v ochranné síti.
     
    54:28
    Dinamo brání opravdu skvěle. Hráči hostujícího celku se obětavým způsobem vrhají do střel domácích hráčů a blokují je.
     
    54:04
    Igor Šesťorkin musel předvést další dobrý zákrok. Domácí brankář si poradil s nebezpečnou střelou od mantinelu a schoval puk do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.
     
    53:35
    Nail Jakupov projel za brankou svého soupeře, jenže jeho následnou přihrávku na modrou čáru zastavil Lauris Darzinš.
     
    53:12
    Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    52:38
    Linus Videll útočil na hattrick, jenže svůj únik zakončil pouze střelou do betonu domácího brankáře!
     
    52:02
    Patric Hersley dostal pobídku na modrou čáru, nicméně jeho rána skončila na betonu hostujícího brankáře, který puk odrazil do rohu.
     
    51:12
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Andrej Kuzmenko – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Sergej Gimajev – 2 min., hrubost).
     
    51:10
    Hosté v plném počtu.
     
    50:25
    Nikita Gusev se tentokrát prosmýkl do útočného pásma, kde se pokusil o zakončení, ale jeho projektil prosvištěl nad břevnem hostující klece.
     
    50:01
    Nikita Gusev se nádherně prosmýkl mezi obránce a zjevil se sám před brankářem Dinama. Střelu domácího kanonýra však Timur Biljalov fantasticky zneškodnil!
     
    49:10
    Petrohrad si zahraje další přesilovku. Mathew Maione dostává dvě minuty za držení.
     
    49:00
    Alexandr Barabanov neohroženě vlétl do útočného pásma, kde se zbavil obránce, ale bekhendový blafák na brankáře se mu vůbec nepovedl!
     
    48:24
    Redlihs projel do útočného pásma, kde se zbavil soupeře, ale jeho průnik ukončila nepřesná střela zápěstím. Stále se pokračuje ve velkém boji.
     
    48:06
    Arťom Zub se na modré čáře natahoval po vyhození soupeře, ale kotouč mu přes čepel hokejky přeskočil do středního pásma.
     
    47:38
    Alexej Kručinin si najel na přihrávku na levé křídlo, nicméně kotouč si posunul daleko před sebe a obránce Dinama měl snadnou práci.
     
    47:06
    Andris Džerinš po delší době projel do útočného pásma, kde se kličkou zbytečně vytlačil k mantinelu a z ostrého úhlu už nedokázal zakončit.
     
    46:35
    Dinar Chafizullin vybojoval kotouč u mantinelu v útočném pásmu. Domácí hráč poté zkoušel přihrát na modrou čáru, ale nenašel nikoho ze spoluhráčů.
     
    46:15
    Barabanov obdržel parádní přihrávku do jízdy. Domácí hokejista měl moře času na zakončení, ale jeho rána skončila v lapačce brankáře!
     
    45:12
    Andrej Kuzmenko projel s kotoučem do útočného pásma, ale jeho nahození před branku skončilo na hokejce prvního soupeře. Hosté blokují opravdu obětavě.
     
    44:42
    Pavel Dacjuk se krásně otočil v útočném pásmu, jenže jeho zadovka skončila na holi prvního obránce v bílém dresu. Riga brání na podtrženou jedničku.
     
    44:10
    Dinar Chafizullin si nabruslil na levý kruh, kam přiletěla přihrávka z levé strany, nicméně jeho následné zakončení schoval brankář do lapačky.
     
    43:27
    Čárový rozhodčí si v útočném pásmu všiml přihrávky rukou a přerušil hru. Vhazovat se tak bude ve středu ledové plochy.
     
    43:02
    Kristaps Zile uspěl v důrazném souboji u mantinelu a odehrál kotouč do bezpečí. Zile však neoslovil nikoho ze spoluhráčů. Dinamo musí spěchat do obrany.
     
    42:26
    Hosté v plném počtu.
     
    42:07
    Alexandr Barabanov pokazil přihrávku na levé křídlo a opět odevzdal kotouč hostujícímu celku. Důrazný Mathew Maione kotouč vyvezl do bezpečí.
     
    41:34
    Petrohradu se vůbec nedaří. Hosté opět vybojovali kotouč a dokázali jej vyhodit přes všechny čáry. Domácí tak musí začít od své vlastní branky.
     
    41:10
    Patrik Hersley dojel vyhození soupeře a rozjel další akci domácího Petrohradu. Tentokrát našel Guseva, ale tomu obránce stačil přizvednout hokejku.
     
    40:26
    Petrohrad si zahraje další přesilovku. Batna vyfasoval dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    40:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Petrohrad se okamžitě vydal do útoku. Prudkou přihrávku na Dacjuka však zastavil Sotnieks.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 21 – 12
     
    Druhá třetina je u konce! Prostřední dvacetiminutovka se lépe vydařilo hostujícímu Dinamu, které dokázal v přesilové hře vyrovnat. Druhou branku v utkání přidal krásnou střelou Linus Videll! Petrohrad se poté tlačil do útoku, jenže v největší šanci selhal Nikita Gusev. Obrana Dinama zatím hraje skvěle. Po čtyřiceti minutách je stav 2:2.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:38
    V závěru třetiny se ještě hosté vydali do útočného pásma, ale Riga se v něm dlouho neohřála. Zadáci Petrohradu se stačili vrátit a odehráli puk do rohu.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:38
    Viktor Tichonov tentokrát uspěl v souboji u mantinelu a přihrál na modrou čáru. Hersley si kotouč připravil ke střele, nicméně zlomil hokejku.
     
    38:12
    Sergej Plotnikov se krásnou kličkou na modré čáře zbavil svého strážce, jenže neměl dostatek času na zakončení a trefil jen brusle prvního soupeře.
     
    37:28
    Pavel Dacjuk dojel nahození za branku Dinama a svedl souboj se Zilem. Zadák Dinama byl v souboji hodně důrazný a hvězdného hráče odstavil.
     
    37:00
    Timur Biljalov pořádně riskoval při rozehrávce za brankou. Hostujícího brankáře napadali hned dva domácí hráči, ale Biljalov skvěle rozehrál.
     
    36:38
    Kristaps Sotnieks upadl v souboji s Gusevem za hostující brankou. Zadák Dinama se ale dokázal rychle zvednout a svou chybu napravil.
     
    36:15
    Alexandr Barabanov dostal přihrávku mezi kruhy, ale jeho rána prolétla kolem branky soupeře. Brankář Dinama tak mohl zůstat naprosto klidný.
     
    35:35
    Arťom Zub tentokrát podpořil ofenzivu a nabruslil si před branku Dinama. Domácí zadák se snažil tečovat krásné nahození, ale netrefil branku.
     
    35:10
    Vladislav Sjomin projel s pukem na hokejce do útočného pásma, nicméně ve velké rychlosti a z ostrého úhlu už nedokázal zakončit mezi tři tyče.
     
    34:38
    Pavel Dacjuk udržel kotouč na modré čáře i přes napadání dvojice soupeřů. Domácí kapitán jej poté nahodil za branku, nicméně Gusev se neuvolnil.
     
    34:10
    Martinš Dzierkals dostal krásnou přihrávku na levé křídlo, jenže rychlou brzdou si na důrazného zadáka soupeře nepřišel.
     
    33:36
    Hosté v plném počtu.
     
    33:06
    Hersley tentokrát střílel přes padajícího obránce. Domácí hráč sice kotouč dokázal přizvednout, jenže svou střelou minul také branku Dinama.
     
    32:35
    Prochorkin si nabruslil na zpětnou přihrávku mezi kruhy a zakončil tvrdě zápěstím. Jeho pokus byl ale hodně nepřesný a prolétl kolem branky soupeře.
     
    32:03
    Riga se hned v úvodu oslabení probila až do útočného pásma, kde hosté vybojovali kotouč a pomohli si držením u mantinelu. Petrohrad přišel o cenný čas.
     
    31:36
    Bude se vylučovat! Dvě minuty za podrážení vyfasoval Egils Kalns.
     
    31:03
    Brandon McMillan dojel nepřesnou rozehrávku Petrohradu za branku soupeře. Hostující zadák poté našel Myttynena, ale ten se nechal obrat o puk.
     
    30:29
    Kristaps Sotnieks projel kolem mantinelu do rohu útočného pásma, kde se po souboji s Chafizullinem poroučel k zemi.
     
    30:10
    Petrohrad rozjel další akci po pravém křídle. Nikita Gusev našel rozjetého Pavla Dacjuka, ale ten z ostrého úhlu vůbec netrefil branku.
     
    29:35
    Další akci lotyšského celku zastavuje postavení mimo hru. Batna byl tentokrát příliš rychlý a projel do útočného pásma před kotoučem. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    29:10
    Egils Kalns bojoval o kotouč v rohu útočného pásma, jenže obránce v důrazném souboji nepřetlačil. Ani jeden z týmů se nyní nemůže usadit před brankou soupeře.
     
    28:35
    Oskars Batna si najel na krásnou přihrávku do útočného pásma, ale jeho průnik skončil hned u prvního obránce, kterým byl důrazný Arťom Zub.
     
    28:05
    Gusev si nabruslil na krásnou přihrávku na modrou čáru, jenže jeho zpracování bylo žalostné. Zadáci Dinama stále pokračují v dobrém výkonu.
     
    27:24
    Nikita Gusev ujel obraně Dinama, jel sám na brankáře, ale jeho zakončení zápěstím dokázal hostující gólman vyrazit ramenem!
     
    27:10
    Andrej Kuzmenko dostal přihrávku na pravé křídlo útočného pásma a z ostrého úhlu zakončil. Jeho pokus vykopl brankář lotyšského celku betonem.
     
    26:25
    Viktor Tichonov dostal přihrávku na pravé křídlo a pohotově nahodil kotouč před branku Rigy. Na jeho přihrávku si nenabruslil nikdo v modrém.
     
    26:03
    Po delší době musel zasahovat hostující brankář. Timur Biljalov si povyjel ven z branky a zlikvidoval krásnou střelu z pravého kruhu. Vhazuje se po jeho levici.
     
    25:42
    Viktor Tichonov uspěl v souboji v rohu obranného pásma, odkud dokázal kotouč odehrát bekhendem do bezpečí. Petrohrad se tak dokázal uvolnit.
     
    25:10
    Nikita Gusev dostal přihrávku do útočného pásma, objel branku soupeře, jenže ve velké rychlosti už nedokázal přesně přihrát mezi kruhy.
    24:33 Linus VIDELL - 2:2
     
    24:33
    Riga právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Dinamo Riga nakonec dokázalo využít přesilovou hru a stahuje náskok svého soupee! LINUS VIDELL dostal příliš mnoho času na levém kruhu a zápěstím zakončil krásně pod břevno! Asistence: Nerijus Ališauskas.
     
    24:10
    Vladislav Gavrikov zašlápl kotouč v rohu útočného pásma a nasbíral pro Petrohrad další cenné vteřinky. Přesilovka Dinama se pomalu chýlí ke konci.
     
    23:36
    Dinamu se vůbec nedaří. Domácí znovu vyvezli kotouč do útočného pásma, kde se na krátkou chvíli dokázali usadit a nepůjčili svému soupeři kotouč.
     
    23:10
    Také Petrohrad začal hru v oslabení výborně. Pavel Dacjuk uspěl na vhazování před vlastní brankou a jeden z obránců vyhodil kotouč přes všechny čáry.
     
    22:48
    Bude se znovu vylučovat. Přesilovku si tentokrát zahraje Riga. Dvě minuty za krosček dostává Jakupov.
     
    22:28
    Martinš Dzierkals obdržel přihrávku do útočného pásma, ale důrazným Chafizullinem se nechal vytlačit až k mantinelu, odkud už nedokázal rozehrát.
     
    22:00
    Hosté v plném počtu.
     
    21:30
    Patrik Hersley dostal přihrávku na modrou čáru, jenže jeho prudké nahození brankář soupeře krásně viděl. Petrohrad je v této přesilovce bezzubý.
     
    21:15
    Další úspěšné vyhození lotyšského celku. Hostující výběr hraje opravdu skvěle a svého soupeře prakticky nepouští do šancí.
     
    20:30
    Hosté se v obranném pásmu dostali k odraženému kotouči a pohotově jej vyhodili přes všechny čáry. Petrohrad musí začít od své branky.
     
    20:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Dinamo se ihned vydalo do útočného pásma. Petrohrad však v úvodu třetiny hraje přesilovku.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali hodně svižný hokej. Lotyšský celek vlétl do utkání jako velká voda a Linus Videll už ve druhé minutě otevřel skóre. Petrohrad od té doby zvýšil svou aktivitu a ve 14. minutě dokázal vyrovnat Anton Bělov! Minutu před odchodem do kabin se navíc trefil Nikolaj Prochorkin a Petrohrad tak po první části vede 2:1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    20:00
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Mikelis Redlihs – 2 min., držení).
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:45
    Petrohrad se nadále tlačí do útoku. Domácí hokejisté jsou po předchozí brance pořádně nabuzení a ještě před přestávkou chtějí přidat třetí zásah.
    18:22 Nikolaj PROCHORKIN - 2:1
     
    18:22
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad otáčí vývoj dnešního utkání a hala je na nohou! Nikita Gusev na dlouhou ruku ještě dokázal posunout kotouč mezi kruhy a NIKOLAJ PROCHORKIN přesnou střelou vymetl horní roh! Asistence: Nikita Gusev, Patrik Hersley.
     
    17:45
    Arťom Zub dojel další nepřesnou rozehrávku soupeře. Domácí obránce dnes prokazuje skvělé čtení hry a patří k nejlepším hráčům na ledové ploše.
     
    17:10
    Také Riga se po delší době usadila v útočném pásmu, jenže hráčům v bílém dresu se tam nepodařilo udržet dlouho. Obrana Petrohradu skvěle zasáhla.
     
    15:48
    Dacjuk objel branku soupeře, jenže jeden z obránců jej ihned přilepil k mantinelu a domácí hvězda už nedokázal přesně rozehrát.
     
    15:15
    Domácí se nadále tlačí do útoku. Petrohrad se znovu usadil v útočném pásmu a hráči v modrém si hledají střeleckou pozici.
     
    14:35
    Nikolaj Prochorkin udržel pro Petrohrad útočné pásma, nicméně jeho nahození do rohu útočného pásma skončilo na holi prvního obránce v bílém.
     
    14:12
    David Rundblad zastavil rozehrávku lotyšského celku a naopak rozehrál. Domácí hráč hledal Hersleyho, ale ten si nedokázal prudkou přihrávku převzít.
    13:37 Anton BĚLOV - 1:1
     
    13:37
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Petrohrad přeci jen přetavil svůj rostoucí tlak v branku! Domácím vyšlo přečíslení. Alexej Kručinin dojel protečovaný kotouč do útočného pásma, předložil jej na střed a ANTON BĚLOV zakončil mimo dosah brankáře! Asistence: Alexej Kručinin, Pavel Dacjuk.
     
    13:15
    Patrik Hersley si nabruslil na přihrávku zpoza branky, nicméně ve velké rychlosti už neměl dostatek prostoru k zakončení. Jeho pokus tak minul branku.
     
    12:38
    Nikita Gusev z pravé strany hledal někoho ze spoluhráčů před brankou Rigy. Na jeho prudkou pobídku však nedosáhl nikdo v modrém dresu.
     
    12:10
    Vitalijs Pavlovs dostal přihrávku na pravé křídlo, kde si kotouč krásně zpracoval, jenže chytrou zadovku nepochopil nikdo z jeho spoluhráčů.
     
    11:26
    Další akci Petrohradu zastavuje postavení mimo hru. Sergej Plotnikov byl příliš rychlý a projel do útočného pásma ještě před kotoučem.
     
    11:10
    Vladislav Gavrikov bojoval o kotouč v rohu útočného pásma, jenže obránce Darzinš si jej skvěle pokryl tělem a nikoho k puku nepustil.
     
    10:28
    Hráčům Dinama Riga se nyní vůbec nepovedla rozehrávka. Přihrávka na levé křídlo byla příliš prudká a prosvištěla na zakázané uvolnění.
     
    10:06
    Zub dostal nabito na modrou čáru a pohotově zakončil. Proti tvrdé střele však vyrazil jeden z hráčů Dinama Riga a pokus zablokoval.
     
    09:41
    Pavel Dacjuk projel do útočného pásma a snažil se uvolnit spoluhráče na pravé straně. Následné nahození přikryl Biljalov lapačkou. Hra je přerušena po sedmi minutách!
     
    09:10
    Dinar Chafizullin dostal nabito na modrou čáru, nicméně jeho dělovka skončila na betonu připraveného brankáře Dinama Riga. Stále čekáme na přerušení.
     
    08:41
    Linus Videll zkusil své štěstí ukrytou střelou zápěstím a domácí brankář jeho pokus na poslední chvíli vyrazil špičkou pravého betonu!
     
    08:20
    Emils Gegeris poslal dlouhou přihrávku podél pravého mantinelu. Jeho přihrávka směřovala na rozjetého Darzinše, ale ten si kotouč nechal vypíchnout.
     
    07:45
    Ilja Kablukov dostal prostor na levém křídle, jenže si netroufl na průnik do útočného pásma. Zadáci Dinama Riga zatím hrají opravdu výborné klání.
     
    07:20
    Arťom Zub si poradil i s další nepřesnou rozehrávkou lotyšského celku. Hraje se už hodně dlouhou dobu bez přerušení.
     
    06:52
    Matias Myttynen nabral rychlost ve středním pásmu a přihrávkou do útočného pásma hledal Redlihse. Před druhým jmenovaným zasáhl dobře postavený Zub.
     
    06:15
    Vladislav Gavrikov dostal přihrávku do útočného pásma, jenže zpoza branky se už nedokázal vymotat do zakončení. Domácí hrají aktivně, ale chybí tomu střelba.
     
    05:45
    Andrej Kuzmenko dostal přihrávku na levý kruh a bez přípravy zakončil. Jeho svižná střela zápěstím prolétla kolem vzdálenější tyče soupeře.
     
    05:10
    Gints Meija si najel na krásnou pobídku do útočného pásma, nicméně důrazný Dinar Chafizullin jej ihned přitlačil k mantinelu a nenechal jej rozehrát.
     
    04:38
    Jarno Koskiranta dostal přihrávku do jízdy, jenže na modré čáře neměl proti přesile obránců šanci na úspěch a nechal se připravit o kotouč.
     
    04:10
    Arťom Zub tentokrát zavezl kotouč za vlastní branku a odrazem o mantinel rozehrál. Jeho pobídku nezachytil nikdo v modrém dresu.
     
    03:38
    Nikita Gusev se zpoza branky natlačil do střelecké pozice, jenže zakončení se mu vůbec nepovedla. Bekhendový pokus pouze zaduněl o mantinel.
     
    03:10
    Nerijus Ališauskas projel s kotoučem na hokejce do útočného pásma, kde se pěknou kličkou zbavil obránce, jenže svižnou střelou zápěstím netrefil branku.
     
    02:35
    Uvis Balinskis skvěle zvládl souboj v obranném pásmu, získal kotouč za vlastní brankou a vyhodil jej za modrou čáru. Dinamo může rozjet další útok.
     
    02:10
    Arťom Zub vybojoval odražený kotouč za brankou Petrohradu, ale vůbec se mu nepovedla rozehrávka. Jeho prudkou přihrávku tečoval soupeř na střídačku Petrohradu.
     
    01:38
    Lotyšskému celku po vstřelení úvodní branky pořádně narostla křídla a Riga se nadále tlačí do útoku. Džerinš však přihrávkou z rohu kluziště neoslovil spoluhráče.
    01:09 Linus VIDELL - 0:1
     
    01:09
    Riga právě vstřelila branku!
    Tak to je hodně překvapivý úvod dnešního souboje! Dinamo Riga se hned v úvodu utkání dostává do vedení! Martinš Dzierkals vyhrál souboj na modré čáře. Za kotoučem si do útočného pásma najel LINUS VIDELL, který prudkou střelou propálil domácího brankáře! Asistence: Martinš Dzierkals, Lauris Darzinš.
     
    00:38
    Vladislav Gavrikov dostal přihrávku na pravé křídle, projel s kotoučem do útočného pásma, nicméně nikdo v modrém jeho výpad nepodpořil.
     
    00:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování dnešního utkání. Riga se ihned vydala do útoku, jenže nahození do rohu kluziště zastavila obrana Petrohradu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už jsou na ledě. Petrohrad bude hrát v modrém, zatímco Dinamo přijelo v bílých dresech.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Hellberg) – Gavrikov, Hersley, A. Bělov, Zub, Rundblad, Chafizullin, Sjomin – S. Plotnikov, Prochorkin, N. Gusev – V. Tichonov, Dacjuk, Kručinin – Byvalcev, Barabanov, Kuzmenko – Koskiranta, Kablukov, Karpov – Jakupov.

    Dinamo Riga: Biljalov (Gudlevskis) – Sotnieks, Gimajev, Zile, Ališauskas, Balinskis, Maione – Gegeris, Meija, Batna – Myttynen, Marenis, McMillan – Darzinš, Dzierkals, Videll – M. Redlihs, Džerinš, Kalns – Pavlovs, Berzinš.

    Rozhodčí: Oskirko, Akuzovskij – Nikolajev, Otmachov.
     
    SKA Petrohrad

    Petrohrad je na tom o mnoho lépe. Dnešní domácí celek potvrzuje roli silného celku a pravidelně získává na své konto body. V třiceti sedmi zápasech jich vybojoval už šedesát jedna a patří mu druhá pozice Západní konference. V minulém utkání vyhrál doma 4:1 nad Slovanem Bratislava. Posledních pět duelů navíc dokázal Petrohrad vyhrát. Nejproduktivnějším hráčem je Nikita Gusev se čtyřiceti sedmi body.
     
    Dinamo Riga

    Dinamo Riga prožívá o poznání lepší sezónu než před rokem. Jediný lotyšský zástupce zatím odehrál třicet osm zápasů a vybojoval v nich třicet čtyři bodů. Na osmý Čechov však ztrácí pět bodů. Velkým problémem Rigy jsou branky. Dnešní hostující celek jich dosud vsítil jen 77. V minulém utkání prohrál 2:1 na ledě Dynama Minsk. Nejproduktivnějším hráčem je Maione s třiatřiceti body.
     
    Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Petrohradem a Dinamem Riga. Duel startuje v 17:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 14. A. Bělov (Kručinin, Dacjuk), 19. Prochorkin (N. Gusev, Hersley) – 2. Videll (Dzierkals, Darzinš), 25. Videll (Ališauskas), 62. Videll (Džerinš)


    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Hellberg) – Gavrikov, Hersley, A. Bělov, Zub, Rundblad, Chafizullin, Sjomin – S. Plotnikov, Prochorkin, N. Gusev – V. Tichonov, Dacjuk, Kručinin – Byvalcev, Barabanov, Kuzmenko – Koskiranta, Kablukov, Karpov – Jakupov.
    Dinamo Riga: Biljalov (Gudlevskis) – Sotnieks, Gimajev, Zile, Ališauskas, Balinskis, Maione – Gegeris, Meija, Batna – Myttynen, Marenis, McMillan – Darzinš, Dzierkals, Videll – M. Redlihs, Džerinš, Kalns – Pavlovs, Berzinš.

    Rozhodčí: Oskirko, Akuzovskij – Nikolajev, Otmachov
    bahis siteleri