Martin – Prešov 8:3 (kon.) | Humenné – Dubnica 0:0 (zruš.) | Michalovce – Nové Zámky B 12:2 (kon.)
Trnava – Spišská N. Ves 4:2 (kon.) | Topoľčany – Skalica 2:4 (kon.) | Pov. Bystrica – Osmos Bratislava 3:2 (kon.)
konec
HK DUKLA Ingema Michalovce
12:2 (4:1, 4:0, 4:1)
HC Nové Zámky B
sk Pátek 21.12.2018, 17:30 • Zimný štadión Michalovce • 1. liga (SR) • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:41
    Ani Chalupa nebol úspešný!
     
    58:16
    Lukáš Hamráček minul priestor okolo ľavej žrde!
     
    56:14
    Dukla Michalovce dala gól!
    Gólostroj lídra nekončí. MATEJ GIĽÁK sa vopchal medzi dvoch obrancov, ale aj tak bez problémov pridal dvanásty presný zásah. Bez asistencie.
     
    55:29
    Nové Zámky B dávajú gól! Sebastián Slávik neostane jediným strelcom hostí. Pridal sa k nemu zo samostatného úniku IMRICH KUCSERA, ktorý radosti z krásneho gólu, zožal aj potlesk divákov. Bez asistencie.
     
    52:03
    Dukla Michalovce dala gól!
    Benevolentnosť pôjde bokom. Povedal si JAKUB LINET. Asistencie: Ladislav Hopkovič a Mário Róth.
     
    50:47
    Dukla Michalovce dala gól!
    Desiaty gól. RADOVAN CÚTT prvýkrát strieľal do brankára a následná dorážka z pomerne ťažkého uhla skončila pod žŕdkou. Rodák zo Zvolena dokonal hetrik. Asistencie: Tomáš Banovský a František Pulščák.
     
    43:17
    Dukla Michalovce dala gól!
    Deviatka sa dostavila. Kolba strieľal z ľavej strany na bránu, ale ešte ERIK PIATAK vzduchom letiaci puk nadvihol ponad Glosára. Asistencie: Samuel Chalupa a Marek Kolba.
     
    41:57
    Safaraleyev vymiešal brankára a netrafil voľný priestor bránky!
     
    35:00
    Dukla Michalovce dala gól!
    V krásnom čase prichádza ôsmy puk za Glosárom. Postaral sa oň TOMÁŠ BANOVSKÝ. Asistencia: Radovan Cútt.
     
    32:12
    Dukla Michalovce dala gól!
    Prekáračka v bránkovisku hostí. Víťazne z nej vyšiel MÁRIO RÓTH, ktorý zodvihol puk a ponad ležiaceho gólmana ho poslal do brány. Asistencia: Jakub Linet.
     
    30:46
    Z tesnej blízkosti nedal gól Matej Giľák!
     
    26:36
    Dukla Michalovce dala gól!
    Samuel Chalupa vo veľkom zásobuje kolegov gólovými nahrávkami. Z pravého kruhu adresoval puk RADOVANOVI MESAROŠOVI. Na gól potreboval dva pokusy. Asistencie: Lukáš Toma a Samuel Chalupa.
     
    22:21
    Dukla Michalovce dala gól!
    Toma bol úspešný na buly. Chalupa prihrávkou medzi nohy pripravil pozíciu Bdžochovi. Strela neletela na bránu, no jemným tečom LUKÁŠ TOMA prekvapil Glosára. Asistencie: Samuel Chalupa a Martin Bdžoch.
     
    17:39
    Glosár sa ide roztrhať! Až tri za sebou idúce čisté šance uhasil!
     
    16:36
    Hamráček naviazal na seba celú formáciu súpera, ktorá sa nechala nachytať. Úplne sám pred bránkoviskom ostal Pulščák, ktorý sa dokonca mohol opýtať Glosára, kam to chce! Nakoniec sa podpísal len pod jeho pekný zákrok!
     
    14:53
    Michalovce predviedli presilovkovú akciu, no hrá sa v plnom počte. Celé zakončenie vyšperkoval Tomáš Valečko, ktorý pálil od modrej čiary. Strela Glosárovi vypadla, ale pred dobiedzajúcimi súpermi ho stihol ukryť!
     
    12:34
    Dukla Michalovce dala gól!
    Dnes sa asi upíšem k smrti, hlavne z pohľadu gólov. Opäť sa k puku dostal nikým nekrytý RADOVAN CÚTT a jeho strela do horných poschodí je gólová. Asistencia: Damián Novický.
     
    11:36
    Dukla Michalovce dala gól!
    Podarilo sa mu to naplniť. Duel začína naberať exhibičný rozmer. Ani to nedalo veľa práce, aby LUKÁŠ HAMRÁČEK zaknihoval presný zásah. Asistencie: Samuel Chalupa a Marek Kolba.
     
    11:16
    Safaraleyev mal pred sebou už len prázdnu bránu! Glosár s krásnym semaforom sediac na ľade!
     
    09:38
    Dukla Michalovce dala gól!
    Komický gól, ale platný. Mesaroš si pomohol s dolnou obručou brány, ale išlo o nepodarený odraz. Pri pravej tyčke stál RADOVAN CÚTT a bolo ťažké odhadnúť, či chcel strieľať, alebo stratil stabilitu. Každopádne je z toho gól. Asistencia: Radovan Mesaroš.
     
    08:30
    Pekný a rýchly zákrok brankára hostí! Proti Hamráčkovi vytiahol pravé rameno!
     
    02:48
    Nové Zámky B dávajú gól! Dámy a páni, diváci nechcú veriť, že je vyrovnané. Krásnu samostatnú akciu predviedol SEBASTIÁN SLÁVIK. Preštrikoval sa cez trojicu Michalovčanov a popod vyrážačku Tkáčika poslal puk do siete. Bez asistencie.
     
    01:37
    Dukla Michalovce dala gól!
    Nové Zámky B sú načaté. JAKUB LINET v rýchlosti predviedol efektnú spoluprácu s Máriom Róthom. Brankár Glosár ani nejavil veľa snahy o možné zneškodnenie strely. Asistencia: Mário Róth.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 2. Linet (Róth), 10. Cútt (Mesaroš), 12. Hamráček (Chalupa, Kolba), 13. Cútt (Novický), 23. Toma (Bdžoch, Chalupa), 27. Mesaroš (Chalupa, Toma), 33. Róth (Linet), 35. Banovský (Cútt), 44. Piatak (Kolba, Chalupa), 51. Cútt, 53. Linet (Hopkovič, Róth), 57. Giľák – 3. Slávik, 56. Kucsera


    HK DUKLA Ingema Michalovce: Tkáčik – Bdžoch, Kolba, Hančák, Valečko, Hopkovič, Novický, Korenko – Giľák, Piatak, Mesaroš – Pulščák, Cútt, Banovský – Safaraleyev, Linet, Róth – Chalupa, Toma, Hamráček.
    HC Nové Zámky B: Glosár – Kudrna, Petro, Slávik, Židulják, Evdokimov, Štefánik – Kucsera, Ľ. Buc, Janka – Hariš, Danilov, Gubó – Marček, Otruba, Procházcka.

    Rozhodčí: Žák – Homola, Riš.

    Diváci: 891.
    bahis siteleri