Kunlun – Viťaz 1:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Čeljabinsk 3:2 (kon.) | HC Slovan – Magnitogorsk 1:4 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
3:2 (1:0, 2:0, 0:2)
Traktor Čeljabinsk
Neděle 23.12.2018, 13:00 • Uralec Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:42 Christian THOMAS - 3:2
     
    44:42
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Je tu kontaktní gól! Obrovskou chybu udělal nejproduktivnější domácí hokejista Nigel Dawes, který chtěl vyvézt puk z vlastního obranného pásma, ale nechal se o něj obrat a CHRISTIAN THOMAS, jenž je ve třetí části u všeho, ranou z mezikruží k pravé tyčce z pohledu Kováře snižuje na rozdíl jediného zásahu. Asistence: Paul Szczechura.
    42:33 Christian THOMAS - 3:1
     
    42:33
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    A hosté snižují! Paul Szczechura poslal puk před branku, kde číhal CHRISTIAN THOMAS. Tomu ještě přichystal kotouč odrazem o své brusle bránící Torčeňuk a Thomas trefil z úhlu v té chvíli odkrytý prostor u bližší tyčky. Asistence: Jonas Enlund a Paul Szczechura.
    28:23 Nikita TRJAMKIN - 3:0
     
    28:23
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    3:0 pro Avtomobilist! Na útočné modré čáře vybojoval kotouč Alexandr Kučerjavenko, který nahrál na levý kruh NIKITOVI TRJAMKINOVI a domácí obránce překonal Děmčenka střelou k bližší tyčce. Asistence: Alexandr Kučerjavenko.
    25:06 Dan SEXTON - 2:0
     
    25:06
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí vedou o dva góly! Domácí získali kotouč u své branky a dvě přihrávky stačily k tomu, aby se DAN SEXTON dostal do samostatného úniku. Vyřešil to bekhendovou kličkou, po níž zvedl puk do horní části hostující svatyně – 2:0. Asistence: Francis Paré a Michail Mamkin.
    04:20 Nigel DAWES - 1:0
     
    04:20
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí si ale spravili náladu ještě v téže přesilovce! Francis Paré našel přihrávkou, která prošla brankovištěm, NIGELA DAWESE a ten neměl problém trefit odkrytou klec. Asistence: Francis Paré a Stéphane Da Costa.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 5. Dawes (Paré, S. Da Costa), 26. Sexton (Paré, Mamkin), 29. Trjamkin (Kučerjavenko) – 43. Thomas (Enlund, Szczechura), 45. Thomas (Szczechura)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (An. Makarov) – I. Višněvskij, Gurkin, Kolcov, Ljamin, Trjamkin, D. Bodrov (A), Mamkin, Miročnikov – Dawes (C), S. Da Costa, Golyšev – Sexton, Paré, A. Garejev – Gračov, Kučerjavenko, Česalin – Chripunov, Rassejkin, Torčeňuk.
    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (33. Sudnicin) – Bailen (A), Karpuchin, Borodkin, Rjasenskij, Šinin (C), Isajev, Želdakov – Thomas, Szczechura, Enlund – Kokujov, Rybakov (A), Jerofejev – Šolochov, Stoa, Šarov – Tertyšny, Dugin, Senťurin.

    Rozhodčí: Lavrentěv, Odins – Golovljov, Ivanov

    Diváci: 5545
    bahis siteleri