Kunlun – Viťaz 1:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Čeljabinsk 3:2 (kon.) | HC Slovan – Magnitogorsk 1:4 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
3:2 (1:0, 2:0, 0:2)
Traktor Čeljabinsk
Neděle 23.12.2018, 13:00 • Uralec Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:31
    Jonas Enlund měl na holi vyrovnání! Jeho bekhendovou střelu z předbrankového prostoru však pokryl Kovář! Time-out hostí.
     
    59:02
    Teď už trenér svého gólmana odvolává. Hosté to zkoušejí v šesti!
     
    56:26
    Z pravé strany se řítil na branku Traktor Dan Sexton. Vystřelil vedle vzdálenější tyčky!
    44:42 Christian THOMAS - 3:2
     
    44:42
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Je tu kontaktní gól! Obrovskou chybu udělal nejproduktivnější domácí hokejista Nigel Dawes, který chtěl vyvézt puk z vlastního obranného pásma, ale nechal se o něj obrat a CHRISTIAN THOMAS, jenž je ve třetí části u všeho, ranou z mezikruží k pravé tyčce z pohledu Kováře snižuje na rozdíl jediného zásahu. Asistence: Paul Szczechura.
    43:05 Neuznaný gól Thomase.
     
    43:05
    Gól neplatí, domácí tak stále vedou 3:1! Christian Thomas poslal puk za záda Kováře už v době, kdy byla svatyně Avtomobilistu posunutá. Rozhodčí po kontrole videozáznamu gól odvolávají!
     
    43:05
    Hosté vstřelili další gól, ale ještě se bude telefonovat!
    42:33 Christian THOMAS - 3:1
     
    42:33
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    A hosté snižují! Paul Szczechura poslal puk před branku, kde číhal CHRISTIAN THOMAS. Tomu ještě přichystal kotouč odrazem o své brusle bránící Torčeňuk a Thomas trefil z úhlu v té chvíli odkrytý prostor u bližší tyčky. Asistence: Jonas Enlund a Paul Szczechura.
     
    32:27
    Střídání v týmu Traktor Čeljabinsk: ze hřiště odchází Vasilij Děmčenko, přichází Alexandr Sudnicin.
    28:23 Nikita TRJAMKIN - 3:0
     
    28:23
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    3:0 pro Avtomobilist! Na útočné modré čáře vybojoval kotouč Alexandr Kučerjavenko, který nahrál na levý kruh NIKITOVI TRJAMKINOVI a domácí obránce překonal Děmčenka střelou k bližší tyčce. Asistence: Alexandr Kučerjavenko.
     
    25:56
    Teď už to mohlo být 3:0! Puk se po závaru ocitl za zády Děmčenka a zastavil se těsně před brankovou čarou. Doklepnout se ho snažil Alexandr Kučerjavenko, ale ještě lepší reakci měl Alexandr Šinin, který kotouč zasunul pod betony svého brankáře.
    25:06 Dan SEXTON - 2:0
     
    25:06
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí vedou o dva góly! Domácí získali kotouč u své branky a dvě přihrávky stačily k tomu, aby se DAN SEXTON dostal do samostatného úniku. Vyřešil to bekhendovou kličkou, po níž zvedl puk do horní části hostující svatyně – 2:0. Asistence: Francis Paré a Michail Mamkin.
     
    17:09
    Stéphane Da Costa si udělal z protihráčů slalomové tyče. Dojel až před branku, ale místo střely ještě hledal Nigela Dawese, proti jehož střele se stačil Děmčenko přesunout! Hostující gólman drží naděje Traktoru na slušný výsledek.
     
    10:41
    Krásný zákrok si teď připsal Vasilij Děmčenko! Přihrávka zpoza branky prošla až na Arťoma Garejeva, který mířil do bližšího horního růžku. Děmčenko, který se přesouval od druhé tyčky, se ale dokázal natáhnout a kotouč schoval do lapačky!
     
    10:25
    Hosté chybovali v rozehrávce a na jejich branku se řítil Dan Sexton. Ten ale Děmčenka nepřekonal a následné pokusy o dorážky skončily jen posunutou klecí.
     
    07:19
    Druhý gól domácích měl na hokejce Stěpan Chripunov, který byl mezi kruhy zcela volný. Děmčenko se však prostřelit nenechal. Následuje reklamní přestávka.
    04:20 Nigel DAWES - 1:0
     
    04:20
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí si ale spravili náladu ještě v téže přesilovce! Francis Paré našel přihrávkou, která prošla brankovištěm, NIGELA DAWESE a ten neměl problém trefit odkrytou klec. Asistence: Francis Paré a Stéphane Da Costa.
     
    03:32
    Gól nakonec neplatí! Arťom Garejev se nacházel v brankovišti a bránil gólmanovi Děmčenkovi ve hře.
     
    03:32
    Ještě tu ale máme hostující coach's challenge. Rozhodčí si tedy situaci prohlédnou na videu.
    03:32 Neuznaný gól domácích.
     
    03:32
    Domácí se ujímají vedení! Alexandr Kučerjavenko předložil z pozice za brankou kotouč Arťomovi Garejevovi, který zblízka puk za Děmčenka nedotlačil. Černá pryž se ale následně odrazila k JEVGENIJOVI GRAČOVOVI a ten ji bekhendem zametl do odkryté klece. Asistence: Alexandr Kučerjavenko a Arťom Garejev.
     
    03:08
    Přesilovou hru si zahrají i domácí. Andrej Jerofejev zahákoval Kolcova.
     
    00:25
    Ivan Višněvskij hodil rukama na hrazení Enlunda a hosté si hned v úvodu zahrají přesilovku.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 5. Dawes (Paré, S. Da Costa), 26. Sexton (Paré, Mamkin), 29. Trjamkin (Kučerjavenko) – 43. Thomas (Enlund, Szczechura), 45. Thomas (Szczechura)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (An. Makarov) – I. Višněvskij, Gurkin, Kolcov, Ljamin, Trjamkin, D. Bodrov (A), Mamkin, Miročnikov – Dawes (C), S. Da Costa, Golyšev – Sexton, Paré, A. Garejev – Gračov, Kučerjavenko, Česalin – Chripunov, Rassejkin, Torčeňuk.
    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (33. Sudnicin) – Bailen (A), Karpuchin, Borodkin, Rjasenskij, Šinin (C), Isajev, Želdakov – Thomas, Szczechura, Enlund – Kokujov, Rybakov (A), Jerofejev – Šolochov, Stoa, Šarov – Tertyšny, Dugin, Senťurin.

    Rozhodčí: Lavrentěv, Odins – Golovljov, Ivanov

    Diváci: 5545
    bahis siteleri