Vladivostok – Petrohrad 2:3 (po pr.)
po prodl.
Admiral Vladivostok
2:3 (2:0, 0:0, 0:2 - 0:1)
SKA Petrohrad
Sobota 29.12.2018, 10:30 • Fetisov Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:30.
     
    Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Admiralem Vladivostok a SKA Petrohrad. Utkání začíná v 10:30.
     
    SKA Petrohrad

    etrohrad i v letošním ročníku KHL patří mezi nejlepší týmy v celé soutěži. Celek ze severu Ruska odehrál čtyřicet jadna zápasů, ve kterých nasbíral šedesát šest bodů a patří mu druhá pozice Západní konference. Na vedoucí CSKA ztrácí už šest bodů. V posledním utkání však dokázal vyhrát 2: na ledě Kunlunu. Nejproduktivnějším hráčem je Nikita Gusev.
     
    Admiral Vladivostok

    Admiral Vladivostok je na tom o mnoho hůře. Dnešní domácí celek je zatím na posledním místě Východní konference se ziskem dvaceti čtyřech bodů. Na osmou pozici mu navích chybí hned sedmnáct bodů v ligové tabulce. V minulém utkání ale dokázal Vladivostok porazit 4:2 Viťaz Čechov.
     
    Úvodní sestavy:

    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Krasotkin) – S. Zacharčuk, Ugolnikov, Karmaškov, Ďjakov, Kubát, Tatalin, Miščenko, Kozlovskij – Koňkov, V. Strelcov, A. Strelcov – Glazačev, Vicharev, K. Voronin – Černikov, V. Butuzov, Feoktistov – J. Jakovlev, Zajcev.

    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Hellberg) – Rundblad, Gavrikov, Zemčonok, Chafizullin, Rukavišnikov, Zub, Sjomin – Jakupov, Dacjuk, N. Gusev – Barabanov, Byvalcev, Kuzmenko – S. Plotnikov, Koskiranta, Děrgačov – Ketov, Kablukov, Kručinin – O. Li..
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Oba týmy už nastupují na ledovou plochu. Vladivostok bude hrát v modrém, zatímco Petrohrad přijel v bílém.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování první třetiny. Petrohrad se ihned vydal do útoku, ale nahození do rohu kluziště dojel jen domácí zadák.
     
    00:37
    Sergej Plotnikov si nabruslil na zpětnou přihrávku a pohotově zakončil zápěstím. Jeho střela však prosvištěla kolem branky domácího Admiralu.
     
    01:12
    Petrohrad vlétl do dnešního utkání velmi aktivně a tlačí se do útoku. Nikita Gusev pálil od modré čáry, jenže Serebrjakov byl připraven.
     
    01:38
    Vladislav Sjomin poslal dlouhou přihrávku do útočného pásma, jenže nikdo v bílém dresu se nedostal ke kotouči.
     
    02:12
    Kuzmenko dojel prudké nahození do rohu útočného pásma. Hostující útočník poslal přihrávku mezi kruhy, ale tam zasáhl jen Glazačev.
     
    02:38
    Nikita Gusev se po levém křídle prosmýkl do útočného pásma, jenže jeho zakončení zápěstím skončilo na bruslích prvního obránce v modrém.
     
    03:05
    Roman Rukavišnikov dojel nepřesnou rozehrávku domácího celku a přihrávkou o mantinel zajistil kotouč pro hostující Petrohrad.
     
    03:38
    Alexandr Strelcov projel do útočného pásma, zkoušel se vyhnout Zubovi, nicméně hostující obránce se nenechal rozhodit a získal kotouč.
     
    04:15
    Vladislav Gavrikov si počkal na krásnou přihrávku zpoza branky Petrohradu a nepustil domácí střelce do šancí. Hosté hrají opravdu skvěle.
     
    04:40
    Domácí si zahrají přesilovou hru. Hostující střídačka dostává dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    05:10
    Petrohrad vstoupil do oslabení opravdu skvěle. Hosté vybojovali kotouč po vyhraném vhazování a okamžitě jej vyhodili přes všechny čáry.
     
    05:31
    Jarno Koskiranta vyvezl kotouč do útočného pásma, jenže kotouč dlouho neudržel. Admiral se zatím v přesilovce nemůže udržet v útočném pásmu.
     
    06:10
    Alexandr Ugolnikov dostal krásnou přihrávku na modrou čáru, jenže jeho dělovka příklepem prolétla nad břevnem branky hostujícího Petrohradu.
     
    06:36
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácí celek nakonec využívá přesilovou hru a dostává se do vedení! Hostující brankář neudržel mezi betony dělovku od modré čáry a obětavý JEGOR JAKOVLEV dopravil puk do sítě! Asistence: Ivan Miščenko.
    06:36 Jegor JAKOVLEV - 1:0
     
    07:10
    Alexandr Černikov spěchal za nahozením do rohu útočného pásma, jenže zadáci Petrohradu byli tentokrát rychlejší a odehráli puk do bezpečí.
     
    07:29
    Jegor Jakovlev znovu zkoušel své štěstí střelou od modré čáry. Tentokrát se do jeho rány obětavým způsobem položil obránce, od nějž se puk odrazil do bezpečí.
     
    08:05
    Šesťorkin vyjel ven z branky, aby svým spoluhráčům pomohl s rozehrávkou. Jeho vyhození o mantinel však zastavil dotírající hráč Admiralu.
     
    08:30
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Skvělý vstup Vladivostoku do dnešního utkání pokračuje! Domácí napadali rozehrávku soupeře, získali kotouč a ALEXANDR STRELCOV střelou zápěstím překonal brankáře! Asistence: Sergej Koňkov.
    08:30 Alexandr STRELCOV - 2:0
     
    09:15
    Nail Jakupov měl před sebou zcela odkrytou branku, ale domácí brankář vytáhl neskutečný zásah lapačkou!
     
    09:36
    Petrohrad se tlačí do útoku se snahou o bleskovou odpověď. Hostující celek uzavřel soupeře v jeho obranném pásmu, ale zatím tomu chybí střelba.
     
    10:12
    Jurij Kozlovskij dostal přihrávku na modrou čáru a pohotově zakončil. Jeho dělovka však prolétla kolem branky hostujícího Petrohradu.
     
    10:48
    Kirill Voronin projel po levém křídle až do útočného pásma, natlačil se před brankáře, ale svůj bekhendový blafák nedotáhl do zdárného konce.
     
    11:10
    Jarno Koskiranta se dostal k odraženému kotouči a z ostrého úhlu se pokusil překonat rozhozeného brankáře. Ten si ale stačil pokrýt mezírku u levé tyče.
     
    11:42
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Domácí celek nyní hraje s pukem na hokejkách a snaží se uklidnit hru. Hosté rozehrávku aktivně napadají.
     
    12:15
    Konstantin Glazačev přišpendlil rozjetého Guseva k mantinelu a nenechal mu čas na rozehrávku. Petrohrad si tak na šanci musí počkat.
     
    12:42
    Jakupov spěchal za nahozením do útočného pásma, nicméně domácí zadáci se znovu stačili srovnat a odehráli kotouč za modrou čáru.
     
    13:09
    Alexandr Strelcov se pohotově opřel do skákavého kotouče, jenže jeho dělovka příklepem skončila na betonu připraveného brankáře.
     
    13:42
    Kuzmenko dojel přihrávku do útočného pásma a zadovkou poslal kotouč na modrou čáru. Na jeho pobídku však nedosáhl nikdo v bílém dresu.
     
    14:01
    Až nyní se po dlouhé době přerušuje hra! Sergej Plotnikov objel domácí branku a snažil se zasunout kotouč k levé tyči. Domácí brankář puk raději ukryl do lapačky.
     
    14:35
    Miščenko vybojoval kotouč v souboji u mantinelu a bekhendem jej dokázal odehrát za modrou čáru. Nikdo v bílém jeho vyhození nezastavil.
     
    15:12
    Alexandr Děrgačov dojel nahození do útočného pásma a poslal prudkou přihrávku za branku soupeře. Jeho pobídku nedohnal nikdo v bílém.
     
    15:41
    Vladimir Butuzov dojel prudkou přihrávku do rohu útočného pásma, kde svedl souboj s Rukavišnikovem a přihrál mezi kruhy. Opět se vše obešlo bez zakončení.
     
    16:12
    Arťom Zemčonok dostal přihrávku na modrou čáru, jenže jeho rána letící těsně nad ledem prosvištěla kolem vzdálenější tyče domácí klece.
     
    16:30
    První přesilovku si zahraje také Petrohrad! Dvě minuty za držení dostává Karel Kubát.
     
    17:03
    Domácí zadáci vybojovali odražený kotouč a vyhodili jej do středního pásma. Petrohradu se nyní vůbec nedaří útočit.
     
    17:27
    Znovu se hokejisté domácího Admiralu zmocnili odraženého puku a poslali jej přes všechny čáry. Nikdo v bílém zrovna nehýří aktivitou.
     
    18:10
    David Rundblad dostal přihrávku na modrou čáru, jenže jeho zakončení bylo hodně nepřesné. Domácí brankář zatím v soupeřově přesilovce nemusel zasahovat.
     
    18:30
    Domácí v plném počtu.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:28
    Konstantin Glazačev napadal rozehrávku Petrohradu na modré čáře. Domácí útočník zatím hraje opravdu skvělé utkání.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být mnohem spokojenější hokejisté domácího Admiralu Vladivostok. Domácí celek se do vedení dostal v přesilové hře, kterou zužitkoval Jegor Jakovlev. O dvě minuty později se navíc dokázal prosadit Alexandr Strelcov. Petrohrad poté zvýšil svou aktivitu, ale recept na důraznou obranu nenašel. Do kabin se proto odchází za stavu 2:0.
     
    Střely na branku: 6 – 10
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Petrohrad se ihned vydal do útoku, jenže Nikita Gusev se z úhlu ke střele neprobil.
     
    20:35
    Gusev tentokrát objel branku domácího celku, ale jeden z obránců jej na brankovou konstrukci natlačil. Kvůli posunuté kleci je hra přerušena.
     
    21:10
    Dinar Chafizullin zpracoval nepřesné nahození do útočného pásma a rozjel Plotnikova. Druhý jmenovaný nedokázal obejít svého strážce.
     
    21:28
    Domácí brankář musel zasahovat. Zub vypálil od modré čáry, ale Serebrjakov si i přes zakrytý výhled našel cestu ke kotouči.
     
    22:10
    Roman Rukavišnikov se obětavým způsobem položil do dělovky od modré čáry a odrazil kotouč k mantinelu. Hosté si musí pomoci obětavostí a vůlí.
     
    22:26
    Kuzmenko se v útočném pásmu probil k volnému kotouči a pohotově zakončil! Jeho pokus skončil na hrudi pozorného Serebrjakova!
     
    23:10
    Alexej Byvalcev se s odraženým pukem dostal do útočného pásma, jenže střelou od mantinelu nezamířil mezi tři tyče.
     
    23:31
    Nikita Gusev napadal rozehrávku domácího celku v obranném pásmu Admiralu. Důrazný útočník Petrohradu se však ke kotouči nedostal.
     
    24:00
    Dinar Chafizullin dostal při rychlém protiútoku přihrávku do fantastické pozice, ale kotouč mu při snaze o zakončení přeskočil přes čepel.
     
    24:25
    Vasilij Strelcov napadal rozehrávku Petrohradu za jeho brankou. Arťom Zub musel pod tlakem hodně spěchat a se štěstím dokázal rozehrát.
     
    25:15
    Jarno Koskiranta vybojoval kotouč za brankou domácího celku a zadovkou jej poslal mezi kruhy. Následné zakončení prolétlo nad brankou.
     
    25:40
    Domácí se nyní osvobodili jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry. Po zakázaném uvolnění se vhazuje před Serebrjakovem.
     
    26:10
    Dinar Chafizullin dostal přihrávku na modrou čáru, ale jeho zakončení zápěstím prolétlo kolem vzdálenější tyče.
     
    26:38
    Artur Karmaškov se skvěle vrátil na svou pozici v obranném pásmu a zastavil prudkou přihrávku z rohu útočného pásma.
     
    27:15
    Jurij Kozlovskij vybojoval kotouč a obloučkem jej nahodil do středního pásma. Nikdo v černém dresu Vladivostoku za jeho pobídkou nespěchal.
     
    27:42
    Kirill Ďjakov dostal přihrávku na modrou čáru, nicméně jeho zakončení skončilo na betonu pozorného brankáře Šesťorkina.
     
    28:03
    Petrohrad se nyní tlačí do útoku, jenže obrana Vladivostoku zatím předvádí vynikající výkon a nepouští soupeře do střeleckých pozic.
     
    28:35
    Jarno Koskiranta neuspěl v přetlačované v rohu útočného pásma a domácí zadáci vybojovali kotouč. Petrohrad tak ztratil útočné pásmo.
     
    29:08
    Alexandr Děrgačov spěchal za nahozením do útočného pásma, efektní kličkou se zbavil Ugolnikova, ale z ostrého úhlu už nedokázal přesně zakončit.
     
    29:41
    Roman Tatalin vypálil od modré čáry, jenže hostující brankář měl čistý výhled a s ránou si bez problémů poradil.
     
    29:42
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Roman Tatalin.
     
    30:09
    Nikita Gusev pálil zády k brance, ale brankáře domácího celku nenachytal! Serebrjakov dnes předvádí neskutečný výkon!
     
    30:38
    Domácí vybojovali kotouč za Serebrjakovovou brankou a okamžitě jej poslali přes všechny čáry. Hráči v modrém nepouštějí soupeře do šancí.
     
    31:02
    Přesilovka Petrohradu je u konce. Kuzmenko totiž dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    31:42
    Domácí v plném počtu.
     
    32:00
    Ani Vladivostok se zatím v přesilovce nemůže usadit v útočném pásmu. Hráči v černém jsou sice aktivní, ale obrana Petrohradu je dříve u odražených kotoučů.
     
    32:35
    Konstantin Glazačev poslal přihrávku na modrou čáru, nicméně Stěpan Zacharčuk si nepotykal se zpracováním a kotouč mu přeskočil přes čepel.
     
    33:02
    Hosté v plném počtu.
     
    33:22
    Petrohrad si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za podrážení dostává Jegor Jakovlev.
     
    34:00
    Domácí celek pokračuje v dobrém výkonu. Hráči Admiralu se znovu dostali k odraženému puku a poslali jej přes všechny čáry.
     
    34:21
    Vladislav Gavrikov dostal přihrávku na hokejku a pohotově zakončil. Domácí brankář Serebrjakov proti jeho ráně vytáhl parádní zákrok betonem.
     
    35:03
    Stěpan Zacharčuk se dostal k odraženému puku a bez problémů jej poslal za modrou čáru. Přesilovka Petrohradu se pomalu chýlí ke konci.
     
    35:22
    Domácí v plném počtu.
     
    36:12
    Alexandr Děrgačov vypálil od modré čáry, ale jeho pokus brankář Serebrjakov zlikvidoval.
     
    36:41
    Ketov svedl souboj o kotouč v rohu útočného pásma, jenže domácí obránce byl nad jeho síly. Petrohrad je u odražených puků o krok později.
     
    37:10
    Sergej Plotnikov objel branku domácího celku, zbavil se obránce a přihrál na modrou čáru. Po jeho přihrávce nikdo v bílém nezakončil.
     
    37:32
    Vladislav Gavrikov si nabruslil na zpětnou přihrávku na modrou čáru, zpracoval si kotouč na forhend, ale jeho nahození skončilo na zadním mantinelu.
     
    38:00
    Vasilij Strelcov se pokusil vyhodit puk ven z obranného pásma, ale trefil jen dojíždějícího Nikitu Guseva, od kterého se puk odrazil na střídačku.
     
    38:29
    Jarno Koskiranta udržel pro hostující celek útočné pásmo, jenže ani finský hokejista si netroufl na zakončení.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:28
    Ilja Kablukov bojoval o kotouč u mantinelu v rohu útočného pásma. Nikdo v bílém mu ale nepřišel pomoci a hosté přišli o možnost zakončit.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina končí! V prostřední části hry jsme se branky nedočkali. Hokejisté Petrohradu byli sice mnohem aktivnější, ale svou aktivitou si vypracovali jen několik přesilových her. V těch ale ofenziva hostujícího celku nedokázala najít recept na pozorného brankáře. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 2:0.
     
    Střely na branku: 7 – 24
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Petrohrad uspěl na úvodním vhazování závěrečné třetiny. Hosté se ihned vydali do útoku, jenže Kuzmenko zápěstím trefil jen domácího zadáka.
     
    40:38
    Sergej Koňkov se dostal k odraženému puku a vyhozením o mantinel jej poslal do středního pásma. Úvodní nástup Petrohradu domácí obrana přestála.
     
    41:08
    Jevgenij Ketov projel po pravém křídle do útočného pásma, předložil kotouč Rundbladovi, ale jeho pokus skončil pouze na zadním mantinelu.
     
    41:41
    Denis Vicharev dostal přihrávku na levou stranu, jenže jeden z jeho spoluhráčů byl příliš rychlý a projel do útočného pásma ještě před pukem. Ofsajd.
     
    42:10
    Ivan Miščenko uspěl v přetlačované za brankou Vladivostoku a vyhodil kotouč po mantinelu za modrou čáru.
     
    42:29
    Další útok Petrohradu brzdí hodně nepřesná přihrávka. Kotouč totiž prolétl přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Vhazuje se před Šesťorkinem.
     
    43:10
    Sergej Plotnikov se prosmýkl přes modrou čáru do útočného pásma, přehodil si kotouč na forhend, ale jeho zakončení bylo nepřesné.
     
    43:29
    Nikita Gusev se příklepem opřel do odraženého kotouče. Před Serebrjakovem ještě clonil Kuzmenko, ale domácí brankář nemusel zasahovat.
     
    43:58
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Nikita Gusev – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    44:23
    Ivan Miščenko dostal přihrávku na modrou čáru a pohotově zakončil. Jeho dělovka prolétla nad břevnem branky Petrohradu.
     
    45:11
    Alexandr Ugolnikov dostal přihrávku na modrou čáru a pohotově zakončil. Jeho dělovka skončila přesně v lapačce Šesťorkina.
     
    45:58
    Hosté v plném počtu.
     
    46:10
    Domácí hokejisté pokračují v aktivní hře. Hokejisté Admiralu napadají rozehrávku soupeře už na modré čáře a znepříjemňují soupeři hru.
     
    46:27
    Pavel Dacjuk pálil z ostrého úhlu, nicméně výborně chytající Serebrjakov si pohlídal mezírku u levé tyče a schoval kotouč pod levý beton.
     
    47:05
    Sergej Koňkov spěchal za nahozením do rohu útočného pásma. Nikdo v tmavém dresu jeho akci nepodpořil a zadáci Petrohradu získali kotouč.
     
    47:32
    Jegor Jakovlev poslal prudkou přihrávku mezi kruhy, kde se do zakončení tlačil Nikita Feoktistov, ale jeho pokus prolétl nad břevnem.
     
    48:21
    Petrohrad se nemůže usadit v útočném pásmu. Domácí obránci obětavým způsobem padají do střel a ulehčují svému gólmanovi práci.
     
    48:33
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Kirill Ďjakov – 2 min., podrážení).
     
    49:19
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté se nakonec dočkali snížení! Petrohrad totiž využívá přesilovou hru! Pavel Dacjuk poslal přihrávku na modrou čáru, odkud vypálil DAVID RUNDBLAD a jeho rána prolétla mezi betony domácího brankáře! Asistence: Pavel Dacjuk.
    49:19 David RUNDBLAD - 2:1
     
    49:19
    Tak pozor! Rozhodčí ještě celou situaci zkoumá u videa!
     
    49:19
    Sudí nakonec branku uznává! Petrohrad tak snižuje na rozdíl jediné branky!
     
    50:12
    Pavel Dacjuk projel do útočného pásma, vyslal zajímavou přihrávku mezi kruhy, jenže nikdo v bílém dresu na jeho přihrávku nedosáhl.
     
    50:27
    Nikita Gusev mohl zakončovat z dobré pozice, jenže při snaze o střelu zlomil hokejku a celou akci zmařil.
     
    51:15
    Arťom Zub zastavil přihrávku na modré čáře a odehrál kotouč do bezpečí. Domácí celek se tak znovu musí soustředit na obranu.
     
    51:32
    Alexandr Ugolnikov vyslal prudkou přihrávku na levé křídlo, kam spěchal Alexandr Strelcov, jenže ten ve velké rychlosti zapomněl puk za sebou.
     
    52:06
    Serebrjakov se v brankovišti fantastickým způsobem roztáhl a levým betonem vykopl zakončení od modré čáry!
     
    52:25
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Petrohrad se nakonec dočkal další branky! DAVID RUNDBLAD se tentokrát opřel k odraženému kotouči a dělovkou do horního rohu vyrovnal! Bez asistence.
    52:25 David RUNDBLAD - 2:2
     
    53:10
    Serebrjakov vyjel ven z branky, aby svým spoluhráčům pomohl s rozehrávkou. Admiral se alespoň na malou chvíli může dostat do útoku.
     
    53:31
    Další pokus o rychlý přechod do útoku hostujícímu celku nevyšel. Prudká přihrávka totiž skončila na zakázaném uvolnění.
     
    54:02
    Dinar Chafizullin neudržel kotouč na modré čáře. Důrazný Koňkov mu puk vypíchl, ale při přechodu do útoku o něj rychle přišel.
     
    54:45
    Hosté už opět hrají s kotoučem na hokejkách a tlačí se do útočného pásma. Domácí obranu ještě čekají hodně těžké chvíle.
     
    55:09
    David Rundblad poslal zadovku na modrou čáru, jenže nikdo v bílém jeho úmysl nepochopil. Petrohrad tak musí vyklidit útočné pásmo.
     
    55:35
    Domácí tentokrát vyhodili kotouč do středního pásma, kde nebyl nikdo v tmavém dresu. Hráči Petrohradu však rychle získali puk zpátky.
     
    56:12
    Arťom Zub projel s pukem do útočného pásma, jenže jeho nahození skončilo vedle branky domácího mužstva.
     
    57:04
    Serebrjakov vyjel ven z branky proti Kuzmenkovi, který měl velkou rychlost, jenže hostující útočník nedokázal dotáhnout svůj forhendový blafák.
     
    57:29
    Nail Jakupov obdržel fantastickou přihrávku na pravou stranu, jenže při snaze o zakončení promáchl kotouč a poslal jej mimo tři tyče.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:29
    Barabanov vymyslel přihrávku mezi kruhy, jenže Gusev už nedokázal zabrzdit svůj pohyb. Pomalu jedoucí kotouč tak získali zadáci v černém.
     
    59:06
    Ketov táhl akci Petrohradu po pravém křídle, jenže Dacjuk byl příliš aktivní a projel brzo do útočného pásma. Postavení mimo hru, vhazuje se ve středním pásmu.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Šedesát minut hry nám o vítězi dnešního utkání nerozhodlo! Petrohrad totiž ve třetí části dokázal smazat dvoubrankové manko! O oba zásahy hostujícího celku se postaral David Rundblad! O vítězi tak rozhodne pětiminutové prodloužení nebo následné samostatné nájezdy.
     
    Střely na branku: 13 – 40
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování prodloužení. Petrohrad se vydal do útoku, jenže Nikita Gusev projel do ofsajdu.
     
    60:33
    Sergej Koňkov projel do útočného pásma, objel branku Petrohradu, jenže nikdo v černém dresu se mu nenabídl do volného prostoru.
     
    61:06
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Petrohrad vítězí! Hosté sehráli skvělý přechod do útoku. Obrovskou rychlost nabral Alexej Byvalcev, který přihrál před branku a NAIL JAKUPOV rozhodl o výhře hostů! Asistence: Alexej Byvalcev.
    61:06 Nail JAKUPOV - 2:3
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Hostující celek dokonal v prodloužení obrat. Vladivostok sice ze začátku prodloužení hrál hodně aktivně, ale Petrohradu stačil jeden výpad, který vítěznou brankou zakončil Jakupov!
     
    Střely na branku: 14 – 41
     
    Československá stopa v utkání

    Karel Kubát (VLD) – 0+0, 1 střela, čas na ledě 21:07
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 5967 diváků.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (13:00:47)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 7. J. Jakovlev (Miščenko), 9. A. Strelcov (Koňkov) – 50. Rundblad (Dacjuk), 53. Rundblad, 62. Jakupov (Byvalcev)


    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Krasotkin) – S. Zacharčuk, Ugolnikov, Karmaškov, Ďjakov, Kubát, Tatalin, Miščenko, Kozlovskij – Koňkov, V. Strelcov, A. Strelcov – Glazačev, Vicharev, K. Voronin – Černikov, V. Butuzov, Feoktistov – J. Jakovlev, Zajcev.
    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Hellberg) – Rundblad, Gavrikov, Zemčonok, Chafizullin, Rukavišnikov, Zub, Sjomin – Jakupov, Dacjuk, N. Gusev – Barabanov, Byvalcev, Kuzmenko – S. Plotnikov, Koskiranta, Děrgačov – Ketov, Kablukov, Kručinin – O. Li.

    Rozhodčí: Ščeňov, Ovčinikov – Golovljov, Viljugin

    Diváci: 5967
    bahis siteleri