Vladivostok – Petrohrad 2:3 (po pr.)
po prodl.
Admiral Vladivostok
2:3 (2:0, 0:0, 0:2 - 0:1)
SKA Petrohrad
Sobota 29.12.2018, 10:30 • Fetisov Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:06 Nail JAKUPOV - 2:3
     
    61:06
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Petrohrad vítězí! Hosté sehráli skvělý přechod do útoku. Obrovskou rychlost nabral Alexej Byvalcev, který přihrál před branku a NAIL JAKUPOV rozhodl o výhře hostů! Asistence: Alexej Byvalcev.
    52:25 David RUNDBLAD - 2:2
     
    52:25
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Petrohrad se nakonec dočkal další branky! DAVID RUNDBLAD se tentokrát opřel k odraženému kotouči a dělovkou do horního rohu vyrovnal! Bez asistence.
    49:19 David RUNDBLAD - 2:1
     
    49:19
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté se nakonec dočkali snížení! Petrohrad totiž využívá přesilovou hru! Pavel Dacjuk poslal přihrávku na modrou čáru, odkud vypálil DAVID RUNDBLAD a jeho rána prolétla mezi betony domácího brankáře! Asistence: Pavel Dacjuk.
    08:30 Alexandr STRELCOV - 2:0
     
    08:30
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Skvělý vstup Vladivostoku do dnešního utkání pokračuje! Domácí napadali rozehrávku soupeře, získali kotouč a ALEXANDR STRELCOV střelou zápěstím překonal brankáře! Asistence: Sergej Koňkov.
    06:36 Jegor JAKOVLEV - 1:0
     
    06:36
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácí celek nakonec využívá přesilovou hru a dostává se do vedení! Hostující brankář neudržel mezi betony dělovku od modré čáry a obětavý JEGOR JAKOVLEV dopravil puk do sítě! Asistence: Ivan Miščenko.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 7. J. Jakovlev (Miščenko), 9. A. Strelcov (Koňkov) – 50. Rundblad (Dacjuk), 53. Rundblad, 62. Jakupov (Byvalcev)


    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Krasotkin) – S. Zacharčuk, Ugolnikov, Karmaškov, Ďjakov, Kubát, Tatalin, Miščenko, Kozlovskij – Koňkov, V. Strelcov, A. Strelcov – Glazačev, Vicharev, K. Voronin – Černikov, V. Butuzov, Feoktistov – J. Jakovlev, Zajcev.
    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Hellberg) – Rundblad, Gavrikov, Zemčonok, Chafizullin, Rukavišnikov, Zub, Sjomin – Jakupov, Dacjuk, N. Gusev – Barabanov, Byvalcev, Kuzmenko – S. Plotnikov, Koskiranta, Děrgačov – Ketov, Kablukov, Kručinin – O. Li.

    Rozhodčí: Ščeňov, Ovčinikov – Golovljov, Viljugin

    Diváci: 5967
    bahis siteleri