Kunlun – Vladivostok 2:3 (kon.) | Kazaň – Omsk 4:3 (po pr.) | Spartak Moskva – Barys 2:3 (kon.)
Jokerit – Novosibirsk 4:1 (kon.)
konec
Jokerit Helsinky
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
HC Sibir Novosibirsk
Čtvrtek 03.01.2019, 17:30 • Hartwall Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:01 John NORMAN - 4:1
     
    54:01
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Helsinky asi definitvně potrvzují své vítězství! Jokerit si obranu soupeře doslova vychutnla. Pěkná kombinace uvolnila JOHNA NORMANA, který z bezprostřední blízkosti prostrčil kotouč do branky. Taylor se marně snažil zasáhnout. Asistence: Brian O'Neill a Jesse Joensuu.
    33:37 Nicklas JENSEN - 3:1
     
    33:37
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí vedou o dvě branky! Skvělou sólovou akci převedl NICKLAS JENSEN. Ten se chopil kotouče ve svém pásmu, dostal se snad přes všechny hráče hostů a Taylora pak překonal forhendovým blafákem. Asistence: Oliver Lauridsen a Sakari Manninen.
    32:34 Brian O'NEILL - 2:1
     
    32:34
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Helsinky sice přesilovku nevyužívají, ale skórují po jejím konci! Vesalainen poslal kotouč před branku, kde byli dva jeho spoluhráči. Nejprve ho našel Norman, který ho dal BRIANU O'NEILLOVI, který ho doklepl do odkryté hostujíc klece. Asistence: John Norman a Kristian Vesalainen.
    26:39 Jukka PELTOLA - 1:1
     
    26:39
    Sibir právě vstřelil branku!
    Novosibirsk srovnává! Prince se spolu se svým spoluhráčem dostal do přečíslení. Ten hráč byl JUKKA PELTOLA, který po přihrávce překonal Kalninše střelou do jeho protipohybu. Asistence: Shane Prince.
    06:54 Alex GRANT - 1:0
     
    06:54
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Helsinky přesilovku okamžitě využívají! ALEX GRANT se chopil kotouče ve středním pásmu, dostal se přes tři hostující obránce do pravého kruhu, odkud se trefil nad rameno Taylora, který se ho marně snažil zvednout. Asistence: Janis Kalninš.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 7. A. Grant (Kalninš), 33. O'Neill (Norman, Vesalainen), 34. Nicklas Jensen (O. Lauridsen, Manninen), 55. Norman (O'Neill, Joensuu) – 27. J. Peltola (Prince)


    Jokerit Helsinky: Kalninš (Zapolski) – Lepistö (C), Kivistö, A. Grant, Stollery, O. Lauridsen, Jensen Aabo, Nurmikanta – O'Neill (A), Norman, Joensuu (A) – Nicklas Jensen, Manninen, Vesalainen – Moses, Platt, Jormakka – Mäki, Pihlström, H. Ikonen.
    HC Sibir Novosibirsk: D. Taylor (Krasikov) – K. Alexejev, Loginov, Demidov, Ignatovič, D. Lukin, Naumov, Klimontov – J. Peltola (C), V. Komarov, Prince – Michajlov, Sajustov (A), Kazakov – Šarov, Pešechonov, Caron – Tkačenko, Romancev, Pervušin – A. Jakovlev.

    Rozhodčí: Vasiljev, Bukin – Majtak, Černyšev
    bahis siteleri