Švédsko – Švýcarsko 0:2 (kon.) | Kanada – Finsko 1:2 (po pr.) | USA – Česko 3:1 (kon.)
Rusko – Slovensko 8:3 (kon.)
konec
USA
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
Česko
Čtvrtek 03.01.2019, 02:08 • Save-On-Foods Memorial Centre • Mistrovství světa do 20 let • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:22 Alexander CHMELEVSKI - 3:1
     
    59:22
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Konec českých nadějí. Po chybě při zadovce na levé straně útočného pásma se dostal k puku ALEXANDER CHEMELEVSKI, jemuž se podařilo chopit šance na výbornou. Zamířil a trefil přesně levou stranu opuštěné české klece. Asistence: Mikey Anderson.
    51:29 Martin KAUT - 2:1
     
    51:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Zvrat je tady! Čeští hráči se s velkým štěstím nyní prosazují v přesilové hře, když se z předbrankového prostoru dokázal prosadit MARTIN KAUT lehkou žabičkou mezi betony brankáře Primeaua. Zápas tak dostává úplně jiný náboj, Američané totiž s touto variantou asi moc nepočítali. Asistence: Martin Nečas, Jan Jeník.
    26:10 Josh NORRIS - 2:0
     
    26:10
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    A je tu další americký úder! Po chybě v obranných řadách se rodí americké šance prakticky zadarmo. JOSHOVI NORRISOVI stačilo stát přesně za rozhozenými českými beky u americké střídačky, kam se dostal puk po krásné průnikové nahrávce. Únik amerického útočníka poté už působil jako jednoznačná záležitost. Stačilo jedno naznačení a rána letěla mezi betony Dostála. Asistence: Jason Robertson.
    12:12 Noah CATES - 1:0
     
    12:12
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američané otevírají skóre utkání! Po rychlém brejku po českých neproměněných tutovkách se dostal k puku za obranou NOAH CATES, jehož postup směrem vpřed už byla formalita. Jednoduchá klička a rána do šibenice byly nad síly Dostála. Je nutno vypíchnout určitě přihrávka Hughese, ta měla parametr světové extratřídy. Čeští obránci na ni vůbec nereagovali. Asistence: Jack Hughes.
    Marken.cz

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 13. Cates (J. Hughes), 27. Norris (Robertson), 60. Chmelevski (M. Anderson) – 52. M. Kaut (Nečas, Jeník)


    USA: Primeau (Keyser) – Q. Hughes, Kemp, Samberg, M. Anderson, M. Samuelsson, St. Ivany, Miller – Farabee, Norris, Robertson – Cates, Barratt, Madden – Cockerill, Poehling, Wahlstrom – Drury, J. Hughes, Chmelevski – O'Brien.
    Česko: Dostál (Škarek) – J. Galvas, Kvasnička, F. Král, D. Mikyska, Šalda, Bukač – M. Kaut, Nečas, Zadina – Jeník, Hladonik, Machala – Lauko, Kondelík, Hrabík – Pekař, Kern, Pour – Plášek ml..

    Rozhodčí: Alarie (CAN), Björk (SWE) – Goljak (BLR), Šišlo (RUS)
    bahis siteleri